Alexandros Pappas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Για να μην κουράζω...είμαι φοιτητής, και όπως κόβω την κατάσταση σύντομα δεν θα έχω που να μείνω (Λόγω ανακαίνισης των εστιών). Μπορεί να μας πάνε σε δίκλινα ξενοδοχεία αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο,έχοντας μάθει μόνος μου και έχοντας σχέση 2 χρόνια (και γενικά,ποιος θα ήθελε να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με άλλο άτομο,που δεν γνωρίζει καν); Τα ενοίκια ωστόσο είναι στον Θεό,μην μιλήσω για ρεύμα κτλ. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια εναλλακτική; Απαιτήσεις δεν έχω. Απλά να μπορώ να βάλω ένα γραφείο για να έχω τον υπολογιστή, και να υπάρχει ασφάλεια. Κοίταξα κάτι διαμερίσματα που καλύπτουν νερό, κοινόχρηστα κτλ και απλά πρέπει να πληρώνεις το ρεύμα μόνο. Αξίζει κάτι τέτοιο; Έχετε κάποια πρόταση; Budget,κοιτάζω το χαμηλότερο δυνατό,σίγουρα κάτω από 450€
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Alexandros Pappas είπε Για να μην κουράζω...είμαι φοιτητής, και όπως κόβω την κατάσταση σύντομα δεν θα έχω που να μείνω (Λόγω ανακαίνισης των εστιών). Μπορεί να μας πάνε σε δίκλινα ξενοδοχεία αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο,έχοντας μάθει μόνος μου και έχοντας σχέση 2 χρόνια (και γενικά,ποιος θα ήθελε να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με άλλο άτομο,που δεν γνωρίζει καν); Τα ενοίκια ωστόσο είναι στον Θεό,μην μιλήσω για ρεύμα κτλ. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια εναλλακτική; Απαιτήσεις δεν έχω. Απλά να μπορώ να βάλω ένα γραφείο για να έχω τον υπολογιστή, και να υπάρχει ασφάλεια. Κοίταξα κάτι διαμερίσματα που καλύπτουν νερό, κοινόχρηστα κτλ και απλά πρέπει να πληρώνεις το ρεύμα μόνο. Αξίζει κάτι τέτοιο; Έχετε κάποια πρόταση; Budget,κοιτάζω το χαμηλότερο δυνατό,σίγουρα κάτω από 450€ 1) Στο εξωτερικό οι περισσότεροι φοιτητές έτσι ειναι βασικά καλό θα σου κάνει να ξεμάθεις λίγο θα διευρύνει τους ορίζοντες σου που ειναι και ένας απο τους στόχους της πανεπιστημιακής ζωής. Τι θα έχεις να θυμάσαι; 2) Δεν παίζει να μείνεις με την σχέση σου; 3) Πάρε σβάρνα αν θες αγγελίες για ενοικιάσεις σπιτιών δεν έχει κάποια άλλη λύση εκτός απο το να πας μιλημένος απο κάποιον που δεν έχεις κάποιον να σε στείλει γιατί αλλιώς φαντάζομαι δεν θα άνοιγες το θέμα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper
NikosKallithea Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Με 450 δεν νομίζω να μην βρεις αν ψαξεις
MariaLog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 θα μπορουσες να βρεις ενα πιο κομπλε σπιτι και να το μοιραστεις με συγκατοικο - ο καθενας το δωματιο του -
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε Για να μην κουράζω...είμαι φοιτητής, και όπως κόβω την κατάσταση σύντομα δεν θα έχω που να μείνω (Λόγω ανακαίνισης των εστιών). Μπορεί να μας πάνε σε δίκλινα ξενοδοχεία αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο,έχοντας μάθει μόνος μου και έχοντας σχέση 2 χρόνια (και γενικά,ποιος θα ήθελε να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με άλλο άτομο,που δεν γνωρίζει καν); Τα ενοίκια ωστόσο είναι στον Θεό,μην μιλήσω για ρεύμα κτλ. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια εναλλακτική; Απαιτήσεις δεν έχω. Απλά να μπορώ να βάλω ένα γραφείο για να έχω τον υπολογιστή, και να υπάρχει ασφάλεια. Κοίταξα κάτι διαμερίσματα που καλύπτουν νερό, κοινόχρηστα κτλ και απλά πρέπει να πληρώνεις το ρεύμα μόνο. Αξίζει κάτι τέτοιο; Έχετε κάποια πρόταση; Budget,κοιτάζω το χαμηλότερο δυνατό,σίγουρα κάτω από 450€ Για να μην κουράζω, "μαγικές" λύσεις δεν υπάρχουν. Η εναλλακτική λέγεται συγκατοίκηση σε σπίτι με δύο δωμάτια έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του, κάτι παρόμοιο με αυτό που έχεις τώρα στην εστία. Τώρα αν το βλέπεις σαν ευκαιρία να μείνεις εντελώς μόνος σου σε ένα σπίτι, αναγκαστικά θα το πληρώνεις μόνος σου. Αν η μοναδική σου απαίτηση ήταν να έχει χώρο για γραφείο τότε θα μπορούσες να βρεις και με 200 ίσως, αλλά το "να υπάρχει ασφάλεια" (δεν ξέρω τι εννοείς με αυτό) μαζί με ότι άλλη απαίτηση/περιορισμό μπορεί να έχεις θα χρειαστείς πολλά περισσότερα, ίσως και πάνω από 450. Ένα διαμέρισμα που συμπεριλαμβάνει στο ενοίκιο νερό + κοινόχρηστα απλά σε γλιτώνει από ας πούμε 20-25€ το μήνα, το αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ σε σχέση με το ζητούμενο ενοίκιο. Απλά πρέπει να προσέξεις να έχει ξεχωριστή δική του παροχή ρεύματος, αλλιώς μπλέκεται το πράγμα.
lector Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Γιατι δεν πιανετε ενα σπιτακι μαζι με την κοπελα σου και να μοιρασετε τα εξοδα;
basilis_k6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε σίγουρα κάτω από 450€ lol παντου βρισκεις γκαρσονιερα με 350-400. σιγα το προβλημα Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από basilis_k6
NikosKallithea Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, lector είπε Γιατι δεν πιανετε ενα σπιτακι μαζι με την κοπελα σου και να μοιρασετε τα εξοδα; Θα τον πληρώνει κιόλας 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα