Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λιγα λογια,οτι γραφει ο τιτλος.

Μετα απο λυσιμο της roomba μου για καθαρισμα,δεν κουμπωσα καλα τον πυρρο που κραταει  το μικρο ροδακι,με αποτελεσμα στο δρομολογιο της να φυγει ο πυρρος μαζι με το ροδακι,να το βρει ο σκυλος και να το περιποιηθει καταλληλα.

Εχω βρει ανταλλακτικο απο ali,αλλα καποιος πρεπει να σκουπιζει μεχρι να ερθει και σιγουρα δε θα το κανω εγω,για να κανει διακοπες η roomba,ενω δε θα παω ουτε εγω διακοπες.

Το ροδακι ειναι το παρακατω αλλα η σκουπα ειναι μαυρη,ο πυρρος πιανει πανω στη βαση,οποτε αν ειναι και ελαφρως μικροτερο το ροδακι που πιθανων να βρουμε σε καποιο χρωματοπωλειο η κατι τετοιο,θα κανει τη δουλεια.Οι μεγαλες ροδες σηκωνονται αναλογα την επιφανεια που παταει η σκουπα,οποτε αν "δουν" οτι υπαρχει ελαφρια κλιση,θα προσαρμοσουν ( θεωρω ) την κινηση.

Το θεμα ειναι να μη σερνεται η σκουπα.Το πως θα επηρεασει η αλλαγη αυτη το σκουπισμα,θα το μαθουμε στην πορεια,μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο.

Ψαχνουμε λοιπον τι ροδακι μπορει να ταιριαζει στη σκουπα,πιο πολυ απευθυνομαι σε πατεντιαρηδες ιδιοκτητες παρομοιας σκουπας.
Τωρα αν εχει κανεις απο εδω μεσα ανταλλακτικο ή ιδια σκουπα χαλασμενη,ας στειλει ενα μηνυμα.

Για να μη μπερδευτουμε με διαστασεις,ριχτε μια ματια στο λινκ.

https://www.aliexpress.com/i/1005002126347929.html

Στο skroutz δε βρισκω ροδακι για τη σκουπα.

Για αναζητηση το βρισκω ως "castor/caster wheel"

castor.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Δεν ειναι κακη επιλογη,ακομα και με τα μεταφορικα,για να δουλεψει ο δουλος.

Παρ'ολα αυτα θα ηθελα και μια προταση για ενα απλο ροδακι που ισως κανει τη δουλεια με 1 ευρω,αντι για ολη τη βαση.

Δημοσ.

Αν είσαι στην Αθήνα, στο τέρμα της Ερμού στο Μοναστηράκι, έχει ένα μαγαζί που έχει αποκλειστικά ρόδες ροδάκια για σχεδόν τα πάντα. Βγάλε ένα από τα υπόλοιπα και πήγαινε εκεί, κάποιο θα βρεις να ταιριάξεις.

Στη τελική μπορείς να βάλεις και ένα τέτοιο, που να ταιριάζει σε μέγεθος, με μια ταινία διπλής όψεως για να δουλέψει ο δούλος μέχρι να έρθει το δικό του.
https://www.praktiker.gr/p/rodaki-epiplou-f30-malako-peristrefomeno-kokkino-me-plaka-36x46mm-60459

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...