Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, e-k είπε

...Άνθρωποι που ονειρεύονται ανέμελη ζωή και χρόνιες διακοπές συνήθως πάσχουν από κατάθλιψη.

2 ώρες πριν, armagedwnn είπε

@e-k ...ενδιαφέρον. Αυτοί που όντως το κάνουν, ισχύει το ίδιο ή αναφέρεσαι μόνο σε αυτούς που το ονειρέυονται.

Ποιοι το κάνουν; Εσύ; Ο αδερφός σου; Η αδερφή σου; Αυτό έκανε η μάνα σου; Ο πατέρας σου; Αυτό έκανε ο παππούς σου ή η γιαγιά σου; Προσέξτε από την πολύ ανεμελιά μην καταντήσετε σαν το Brian Laundrie...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, e-k είπε

Ποιοι το κάνουν; Εσύ; Ο αδερφός σου; Η αδερφή σου; Αυτό έκανε η μάνα σου; Ο πατέρας σου; Αυτό έκανε ο παππούς σου ή η γιαγιά σου; Προσέξτε από την πολύ ανεμελιά μην καταντήσετε σαν το Brian Laundrie...

Ρε φίλε σοβαρά ρωτάω ούτε ειρωνεύομαι ούτε το λέω εριστικά. Κανέναν δεν ξέρω προσωπικά να θέλει δύο χρόνια διακοπές. Εγώ προσωπικά βαριέμαι μετά την τρίτη εβδομάδα σερί. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Π.χ. Αντίστοιχα λένε κάποιος που αναφέρεται στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του μπορεί να είναι δείγμα σχιζοφρένειας.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Ρε φίλε σοβαρά ρωτάω ούτε ειρωνεύομαι ούτε το λέω εριστικά. Κανέναν δεν ξέρω προσωπικά να θέλει δύο χρόνια διακοπές. Εγώ προσωπικά βαριέμαι μετά την τρίτη εβδομάδα σερί. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Π.χ. Αντίστοιχα λένε κάποιος που αναφέρεται στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του μπορεί να είναι δείγμα σχιζοφρένειας.

Μα σοβαρά ρωτάω και εγώ. Ποιοι το κάνουν;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...