Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/11/2023 στις 2:43 ΜΜ, GreeKar98K είπε

Δίνονται τρεις δίσκοι 2,5" 320/320/500GB. Σε άριστη υγεία. ΠΜ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Θα δοθούν σε όποιους επιλέξω, χωρίς προτεραιότητα. @VarDerSar86 δε ξεχνώ αυτά που σου χρωστώ, απλά έχω πνιγεί στις υποχρεώσεις.

Δίνεται και το παιχνίδι της φωτογραφίας.

Δίνεται και ο receiver της φωτογραφίας. Είναι σίγουρα εντός εγγύησης, δεν ξέρω αν έχω και την απόδειξη πουθενά.

Screenshot_20231119-144929~2.png

Ευχαριστω πολυ τον φιλο για το στικακι, παρελαβα, να σαι καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάρηκα πολύ για την γνωριμία. Παρέλαβα τις λαμπάδες και ευχαριστώ τον αγαπητό  και ευχάριστο vforvaggelis

Επεξ/σία από chipakos

Στις 5/1/2024 στις 6:31 ΜΜ, tigergreg είπε

Κανεις?

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...

Ευχαριστω πολύ.Το gadgetaki θα ελεγχθει σημερα και το πολυμιξερ θα χειρουργηθεί εντός της εβδομάδος μαλλον

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Χαρίζονται τα εικονιζόμενα routers . 

Όλα δουλεουν κανονικα . 

Τα παιρνει ενας ολα μαζι σε μια κουτα , απο Περιστέρι η Κολωνό

Και τα μοιραζει ξανα οπως θελει.

Στείλτε ΠΜ

20240109_095650.jpg

20240109_095642.jpg

20240109_095637.jpg

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Χαρίζονται ακουστικά Samsung Buds+, δε γνωρίζω ακριβώς για τη λειτουργική τους κατάσταση. Δείχνουν να φορτίζουν όμως κανονικά. Στέλνω μόνο με BOXNOW λογικά μικρή θυρίδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ, αν ενδιαφερθούν 2-3 άτομα θα κάνω κλήρωση. Ευχαριστώ πολύ. image.jpeg.6d902798f53e5d559729e986db1a04b3.jpeg

Επεξ/σία από magicFP
  • Like 21
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, magicFP είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Χαρίζονται ακουστικά Samsung Buds+, δε γνωρίζω ακριβώς για τη λειτουργική τους κατάσταση. Δείχνουν να φορτίζουν όμως κανονικά. Στέλνω μόνο με BOXNOW λογικά μικρή θυρίδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλεις πμ, αν ενδιαφερθούν 2-3 άτομα θα κάνω κλήρωση. Ευχαριστώ πολύ. image.jpeg.6d902798f53e5d559729e986db1a04b3.jpeg

καλημέρα. με ενδιαφέρει. :) 

• Like 1

3 λεπτά πριν, magicFP είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Χαρίζονται ακουστικά Samsung Buds+, δε γνωρίζω ακριβώς για τη λειτουργική τους κατάσταση. Δείχνουν να φορτίζουν όμως κανονικά. Στέλνω μόνο με BOXNOW λογικά μικρή θυρίδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλεις πμ, αν ενδιαφερθούν 2-3 άτομα θα κάνω κλήρωση. Ευχαριστώ πολύ. image.jpeg.6d902798f53e5d559729e986db1a04b3.jpeg

Καλημέρα.Στελνω pm

• Like 1

3 λεπτά πριν, magicFP είπε

Ενδιαφέρομαι.......

• Like 1

7 λεπτά πριν, magicFP είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Χαρίζονται ακουστικά Samsung Buds+, δε γνωρίζω ακριβώς για τη λειτουργική τους κατάσταση. Δείχνουν να φορτίζουν όμως κανονικά. Στέλνω μόνο με BOXNOW λογικά μικρή θυρίδα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ, αν ενδιαφερθούν 2-3 άτομα θα κάνω κλήρωση. Ευχαριστώ πολύ. image.jpeg.6d902798f53e5d559729e986db1a04b3.jpeg

καλημερα, μ ενδιαφερει, στελνω πμ. ευχαριστω

• Like 1

15 minutes ago, magicFP said:

καλημερα ενδιαφερομαι και εγω!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...