Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Κρατημένα για crybal 

Χαρίζονται διάφορες ψυχτρες

Η 120 evo   κάνει για 775 σοκετ και am2 έως am3

Cooler master v8 για 115χ σοκετ χωρίς φαν

Και μία σακούλα με παρελκόμενα ψυχτρων,

Τα παίρνει ΌΛΑ ένας όπως είναι πακέτο.

ΜΉΝ μου στείλετε, με ενδιαφέρει μόνο "αυτό"

ΠΡΏΤΑ πόστ μετά πμ

Screenshot_2023-12-23-15-48-44-866-edit_com.miui.gallery.jpg

Πμ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Kostas.karras said:

Κρατημένα για crybal 

Χαρίζονται διάφορες ψυχτρες

Η 120 evo   κάνει για 775 σοκετ και am2 έως am3

Cooler master v8 για 115χ σοκετ χωρίς φαν

Και μία σακούλα με παρελκόμενα ψυχτρων,

Τα παίρνει ΌΛΑ ένας όπως είναι πακέτο.

ΜΉΝ μου στείλετε, με ενδιαφέρει μόνο "αυτό"

ΠΡΏΤΑ πόστ μετά πμ

Screenshot_2023-12-23-15-48-44-866-edit_com.miui.gallery.jpg

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι.

Φιλικά,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 

Παραδωση στο χέρι, είτε Νέα Σμύρνη κοντά στην στάση τράμ Αιγαίου, ή το κέντρο στις στάσεις Σύνταγμα / Μοναστηράκι. Κουτιά και manual δεν υπάρχουν. Στείλε PM, θα κάνω edit οπως φεύγουν πράγματα.
Παρακαλώ ένα αντικείμενο στον καθένα.

α) Competition Joystick για να λιώνετε στο MAME.    Παραδόθηκε σε @panagiotis1988

β) Logitech G13 keyboard δουλευει κανονικά ελάχιστη χρήση, θέλει σίγουρα ενα καλό καθάρισμα.  Παραδόθηκε σε @iakwvina

γ) Logitech G810 keyboard ΔΕΝ λειτουργεί σωστά (κάποια κουμπιά κάνουν ghosting και άλλα νεκρώνουν όποτε γουστάρουν - πιστευω πως κάτι βραχυκυκλώνει γιατι το bios το διαβάζει σαν 3 keyboards). Ειμαι σίγουρος οτι φτιάχνετε κάπως. Παραδόθηκε σε @stevakoz

δ) VM2 Starter kit με την έχρωμη οθόνη αφής. Το μηχάνημα ηταν backup για την πτυχιακή μου στο πανεπιστήμιο και ουσιαστικά εχει ανοίξει / φορτωθεί μια χαζομάρα για να δούμε οτι δουλεύει. ΔΕΝ εχει τροφοδοτικό. Η γλώσσα προγραματισμού λέγετε Venom. Παραπάνω πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site εδώ. Επειδή είναι κάτι ακριβο (500+ ευρώ) παρακαλώ στο PM γράψτε τι θα θέλατε να το κάνετε. Επίση θα απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ για τα ports / features. Για όσους σκέφτηκαν να το πάρουν και να το πουλήσουν, να σας πω απο τώρα οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να το καταφέρετε, είναι πολύ συγκεκριμένο εργαλείο. Στο ebay, πχ, δεν υπάρχει ούτε ένα για πούλημα.  Παραδόθηκε σε@kuniteru_gozu

Επεξ/σία από Skrobo
  • Like 16

7 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Καλησπέρα σας. 

Παραδωση στο χέρι, είτε Νέα Σμύρνη κοντά στην στάση τράμ Αιγαίου, ή το κέντρο στις στάσεις Σύνταγμα / Μοναστηράκι. Κουτιά και manual δεν υπάρχουν. Στείλε PM, θα κάνω edit οπως φεύγουν πράγματα.

α) Competition Joystick για να λιώνετε στο MAME. 

β) Logitech G13 keyboard δουλευει κανονικά ελάχιστη χρήση, θέλει σίγουρα ενα καλό καθάρισμα. 

γ) Logitech G810 keyboard ΔΕΝ λειτουργεί σωστά (κάποια κουμπιά κάνουν ghosting και άλλα νεκρώνουν όποτε γουστάρουν - πιστευω πως κάτι βραχυκυκλώνει γιατι το bios το διαβάζει σαν 3 keyboards). Ειμαι σίγουρος οτι φτιάχνετε κάπως.

δ) VM2 Starter kit με την έχρωμη οθόνη αφής. Το μηχάνημα ηταν backup για την πτυχιακή μου στο πανεπιστήμιο και ουσιαστικά εχει ανοίξει / φορτωθεί μια χαζομάρα για να δούμε οτι δουλεύει. ΔΕΝ εχει τροφοδοτικό. Η γλώσσα προγραματισμού λέγετε Venom. Παραπάνω πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site εδώ. Επειδή είναι κάτι ακριβο (500+ ευρώ) παρακαλώ στο PM γράψτε τι θα θέλατε να το κάνετε. Επίση θα απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ για τα ports / features. Για όσους σκέφτηκαν να το πάρουν και να το πουλήσουν, να σας πω απο τώρα οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να το καταφέρετε, είναι πολύ συγκεκριμένο εργαλείο. Στο ebay, πχ, δεν υπάρχει ούτε ένα για πούλημα.  

Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Στέλνω πμ για το 1ο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Καλησπέρα σας. 

α) Competition Joystick για να λιώνετε στο MAME. 

β) Logitech G13 keyboard δουλευει κανονικά ελάχιστη χρήση, θέλει σίγουρα ενα καλό καθάρισμα. 

γ) Logitech G810 keyboard ΔΕΝ λειτουργεί σωστά (κάποια κουμπιά κάνουν ghosting και άλλα νεκρώνουν όποτε γουστάρουν - πιστευω πως κάτι βραχυκυκλώνει γιατι το bios το διαβάζει σαν 3 keyboards). Ειμαι σίγουρος οτι φτιάχνετε κάπως.

δ) VM2 Starter kit με την έχρωμη οθόνη αφής. Το μηχάνημα ηταν backup για την πτυχιακή μου στο πανεπιστήμιο και ουσιαστικά εχει ανοίξει / φορτωθεί μια χαζομάρα για να δούμε οτι δουλεύει. ΔΕΝ εχει τροφοδοτικό. Η γλώσσα προγραματισμού λέγετε Venom. Παραπάνω πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site εδώ. Επειδή είναι κάτι ακριβο (500+ ευρώ) παρακαλώ στο PM γράψτε τι θα θέλατε να το κάνετε. Επίση θα απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ για τα ports / features. Για όσους σκέφτηκαν να το πάρουν και να το πουλήσουν, να σας πω απο τώρα οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να το καταφέρετε, είναι πολύ συγκεκριμένο εργαλείο. Στο ebay, πχ, δεν υπάρχει ούτε ένα για πούλημα.  

Ακυρο

Επεξ/σία από chipakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Καλησπέρα σας. 

α) Competition Joystick για να λιώνετε στο MAME.   Κρατημένο για @panagiotis1988

ενδιαφερομαι για το γ και στελνω πμ.

Επεξ/σία από stevakoz

1 ώρα πριν, Cacciatore είπε

Δόθηκε στον @VarDerSar86
Καλά Χριστούγεννα

Ευχαριστώ παρα πολύ!Καλες γιορτές και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

• Like 1

Στις 17/12/2023 στις 10:40 ΜΜ, roybatty είπε

Εν όψει των γιορτών: Laptop Turbo-X H36 λειτουργικό μαζί με τροφοδοτικό. Intel i3 370, 4GB DDR3 RAM, 160GB HDD με εγκατεστημένο Ubuntu Mate ελληνικό.  Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η μπαταρία του.

Παραλαβή από Εύοσμο.

Δυστυχώς δεν έχω το ανάλογο κουτί για να το στείλω με ασφάλεια, οπότε μη με ρωτάτε για αποστολή.

Θα προτιμούσα να πάει σε κάποιον που που το έχει ανάγκη, ή σε κάποιο πιτσιρίκι. 

Αν δεν το χρειάζεστε παρακαλώ μην το ζητήσετε απλά για να το ζητήσετε.

Πρώτα δήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ.

h36.jpg

Το λάπτοπ δόθηκε στον @life is music

Καλές γιορτές σε όλους.

• Like 2

56 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Καλησπέρα σας. 

α) Competition Joystick για να λιώνετε στο MAME.   Κρατημένο για @panagiotis1988

γ) Logitech G810 keyboard ΔΕΝ λειτουργεί σωστά (κάποια κουμπιά κάνουν ghosting και άλλα νεκρώνουν όποτε γουστάρουν - πιστευω πως κάτι βραχυκυκλώνει γιατι το bios το διαβάζει σαν 3 keyboards). Ειμαι σίγουρος οτι φτιάχνετε κάπως. Κρατημένο για @stevakoz

Ενδιαφέρομαι για το β. Στέλνω PM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Χαρίζω και γω τα παρακάτω:

1.λαπτοπ Toshiba,με προβλημα στην μητρική,χωρίς μπαταρία σκληρό,φορτιστή και ραμ.

thumbnail_image1.jpg.96fd52209cb97246c8354cf35e0a811d.jpg

thumbnail_image2.jpg.e2c15d5d923a13fa230e554dfed6ef5e.jpg

2. τάμπλετ Edision ειναι κολλημένο στο λογκο,μονο η συσκευή.

thumbnail_image5.jpg.acaaaa1927c7fb77f2e6c65190d639eb.jpgthumbnail_image6.jpg.574ed98d56937b6ec7ebbf6d5875d9dc.jpg

3.Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με μάλλον πρόβλημα στήν οθόνη και το πάνω όπως φαίνεται.thumbnail_image7.jpg.114bd03acfe2e94b6d4cae31f927307a.jpg

4.Κάμερα Logitech δεν δείχνει εικόνα μόνο το μικρόφωνο δουλεύει.

thumbnail_image9.jpg.f093e8ef1138f4cf3862b628f513322a.jpg

4.Αγνώστων στοιχείων πιθανόν αποκωδικοποιητής.

thumbnail_image11.jpg.f95009ec655e1b497c2e7f40e1a11828.jpgthumbnail_image10.jpg.c4b2f9a216174e44e82ef2e736b28497.jpg

Παραλαβή απο Δυτικά Αθήνα.για περισσότερα σε πμ,δεν αποστέλλω λόγω έλλειψης χρόνου.

Επεξ/σία από stevakoz
  • Like 15

8 ώρες πριν, neced2 είπε

Καλημέρα.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Laptop HP OmniBook XE 4500.
Μου δόθηκε ως πλήρως λειτουργικό, αλλά δε βρήκα τροφοδοτικό να το δοκιμάσω, οπότε και δίδεται ως έχει. Εξωτερικά είναι σε πολύ καλή κατάταση.
Χρειάζεται μνήμη, δίσκο και τροφοδοτικό.

Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow.
Επικοινωνία απευθείας με πρ.μνμ. και υπομονή.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και όμορφες στιγμές!

20231121_104001_resize.jpg

20231121_104009_resize.jpg

20231121_104018_resize.jpg

20231121_104031_resize.jpg

20231121_104038_resize.jpg

20231121_104043_resize.jpg

Έχω ένα τροφοδοτικό hp αλλά δε γνωρίζω αν ταιριάζει ούτε είμαι σίγουρος πως λειτουργεί.

Διαθέσιμο με το νέο έτος πλέον.

IMG_20231223_192857.jpg.d29601110670142e2c02f8847589f770.jpg

• Like 15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έχω ένα τροφοδοτικό hp αλλά δε γνωρίζω αν ταιριάζει ούτε είμαι σίγουρος πως λειτουργεί.

Διαθέσιμο με το νέο έτος πλέον.

IMG_20231223_192857.jpg.d29601110670142e2c02f8847589f770.jpg

Καλησπέρα. Με μία σύντομη έρευνα στο:
https://www.thelaptoppowersupplyshop.co.uk/hp-omnibook-xe4500-oem-laptop-charger-45739

Κι αν μας τα λέει σωστά ..:

Volts: 19VDC
Amps: 4.74A Max
Watts: 90W

Όλα τα παραπάνω συμφωνούν με της φωτογραφίας.
Μένει να ελεγχούν, φυσικά η λειτουργικότητά του και τέλος το βύσμα.

Αν συγκεριμένα είναι:
Tip Size: 5.5mm x 2.5mm

Ο καθένας το λιθαράκι του 🥳

Επεξ/σία από jethro84
  • Like 13

3 ώρες πριν, Skrobo είπε

Καλησπέρα σας. 

β) Logitech G13 keyboard δουλευει κανονικά ελάχιστη χρήση, θέλει σίγουρα ενα καλό καθάρισμα. Κρατημένο για @iakwvina

γ) Logitech G810 keyboard ΔΕΝ λειτουργεί σωστά (κάποια κουμπιά κάνουν ghosting και άλλα νεκρώνουν όποτε γουστάρουν - πιστευω πως κάτι βραχυκυκλώνει γιατι το bios το διαβάζει σαν 3 keyboards). Ειμαι σίγουρος οτι φτιάχνετε κάπως. Κρατημένο για @stevakoz

παρέλαβα ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!χάρηκα!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...