Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, chipakos είπε

Καλημέρα σε όλους. Αυτά τα πληκτρολόγια στη φωτογραφία παρέλαβα από Λευτέρη και είναι προς διάθεση όποιου τα χρειάζεται. Τα δύο είναι ενσύρματα PS2 HP και Microsoft ενώ το τρίτο Wireless K800 Logi. Κανένα δεν έχει δοκιμαστεί . Στην επιλογή προτεραιότητα θα δώσω στον georgios65 που θα πάρει το ένα ενσύρματο και στην συνέχεια όποιος άλλος θέλει μου λέει. Προσοχή από Δευτέρα θα ανακυκλώσω οτιδήποτε δεν ζητηθεί. Παραλαβή από Γαλάτσι......Οχι π.μ παρακαλώ. Οποιος θέλει κάτι το ζητάει εδώ για να φαίνεται και η προτεραιότητα και η δική μου κρίση..

20231215_100253.jpg

20231215_100209.jpg

Mε ενδιαφέρει, αν μείνει κάποιο (κατά προτίμηση ένα από τα μαύρα), μόνο αν γίνεται ν παραλάβω σήμερα ή αν θ μπορούσε ίσως κάποιος ν παραλάβει για εμένα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, chipakos said:

Καλημέρα σε όλους. Αυτά τα πληκτρολόγια στη φωτογραφία παρέλαβα από Λευτέρη και είναι προς διάθεση όποιου τα χρειάζεται. Τα δύο είναι ενσύρματα PS2 HP και Microsoft ενώ το τρίτο Wireless K800 Logi. Κανένα δεν έχει δοκιμαστεί . Στην επιλογή προτεραιότητα θα δώσω στον georgios65 που θα πάρει το ένα ενσύρματο και στην συνέχεια όποιος άλλος θέλει μου λέει. Προσοχή από Δευτέρα θα ανακυκλώσω οτιδήποτε δεν ζητηθεί. Παραλαβή από Γαλάτσι......Οχι π.μ παρακαλώ. Οποιος θέλει κάτι το ζητάει εδώ για να φαίνεται και η προτεραιότητα και η δική μου κρίση..

20231215_100253.jpg

20231215_100209.jpg

Ενδιαφερον για Wireless K800 Logi

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Mε ενδιαφέρει, αν μείνει κάποιο (κατά προτίμηση ένα από τα μαύρα), μόνο αν γίνεται ν παραλάβω σήμερα ή αν θ μπορούσε ίσως κάποιος ν παραλάβει για εμένα.

Επειδή ο georgios65 χρειάζεται οπωσδήποτε πληκτρολόγιο  με καλώδιο μπορώ να σου δώσω το K800 που είναι ασύρματο. Να περάσεις από Γαλάτσι σήμερα να το πάρεις και να πάρεις και την Vintage παράξενη cd θήκη που σε περιμένει......Να μου επιβεβαιώσεις όμως ότι θα περάσεις . Μην το κρατάω άδικα.

Επεξ/σία από chipakos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω μπιχλιμπίδια. Πεύκη, Αττική. Δε δίνω σε μέλη που δεν έχουν δώσει πράγματα.

IMG_20231215_114343_862-min.jpg

IMG_20231215_114935_001-min.jpg

IMG_20231215_115633_752-min.jpg

Επεξ/σία από magictoboggan
  • Like 14

19 ώρες πριν, alexioannou είπε

Κωδικός box 1€.

Στα 90s με 1€ (360δρχ)έπινες φραπέ στην παραλιακή θέα θάλασσα.....

😄

Screenshot_20231214_160844_gr.cosmote.whatsup_edit_174740381124898.jpg

ενδιαφέρομαι εάν δεν δόθηκε.

• Like 1

18 minutes ago, magictoboggan said:

Χαρίζονται τα παρακάτω μπιχλιμπίδια. Πεύκη, Αττική. Δε δίνω σε μέλη που δεν έχουν δώσει πράγματα.

IMG_20231215_114935_001-min.jpg

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για το φίλτρο βενζίνης και το κλειδί για φίλτρα ( ; ) καθώς και για το λαμπάκι.

Φιλικά,

• Like 1

36 λεπτά πριν, chipakos είπε

Επειδή ο georgios65 χρειάζεται οπωσδήποτε πληκτρολόγιο  με καλώδιο μπορώ να σου δώσω το K800 που είναι ασύρματο. Να περάσεις από Γαλάτσι σήμερα να το πάρεις και να πάρεις και την Vintage παράξενη cd θήκη που σε περιμένει......Να μου επιβεβαιώσεις όμως ότι θα περάσεις . Μην το κρατάω άδικα.

χωρίς αντάπτορα, δε νομίζω να μ χρησιμεύει το ασύρματο, αλλά οκ.

επιβεβαιώνω ότι θ περάσω σήμερα απόγευμα, στέλνω πμ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Χαρίζεται κωδικός ΒΟΧ αξίας 2 €.

Ο πρώτος που θα στείλει pm, τον πήρε!

Δόθηκε στον φίλο @gianniskpatra! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Επεξ/σία από ktmaniac
  • Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Locke_John είπε

χωρίς αντάπτορα, δε νομίζω να μ χρησιμεύει το ασύρματο, αλλά οκ.

επιβεβαιώνω ότι θ περάσω σήμερα απόγευμα, στέλνω πμ.

Ευχαριστώ.

Ναι θέλει τον γνωστό δέκτη Logitech Unifying .Κανένα πρόβλημα αν δεν μπορέσεις σήμερα , έχεις και όλο το Σ.Κ 

Επεξ/σία από chipakos
  • Like 1

Μόλις μου χάρισε ο TasSou δύο ορφανά ακουστικά Panasonic. Το ένα ταίριαξε κάπου, το άλλο όχι.

Αυτό που δεν ταίριαξε είναι το KX-TCA121EX (φωτό).

Αν το θέλει κανένας μέχρι αύριο ας μου πει. Υπ όψη θέλει ένα γερό καθάρισμα!

P1080662.JPG

• Like 10

Χαρίζονται τα αντικείμενα της φωτογραφίας:

- Θηκη για iPhone 12/12 pro, είναι αχρησιμοποίητη. Εφαρμόζει ωραία αλλά δεν με βόλεψε στο πάτημα των πλαϊνών κουμπιών.

- Κούκλα Barbie

- DvD ο μάγος του Οζ

- Το αυγό είναι χειριστήριο  από  τηλεκατευθυνόμενο φίδι, το οποίο έχω χάσει. Δίνεται για ανταλλακτικά.

Συνάντηση σε πλατεία Ν.Σμύρνης ή αποστέλλονται με BoxNow (+1 ευρώ)

IMG_5952.jpeg

• Like 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, iakwvina said:

Χαρίζονται τα αντικείμενα της φωτογραφίας:

- Θηκη για iPhone 12/12 pro, είναι αχρησιμοποίητη. Εφαρμόζει ωραία αλλά δεν με βόλεψε στο πάτημα των πλαϊνών κουμπιών.

- Κούκλα Barbie

- DvD ο μάγος του Οζ

- Το αυγό είναι χειριστήριο  από  τηλεκατευθυνόμενο φίδι, το οποίο έχω χάσει. Δίνεται για ανταλλακτικά.

Συνάντηση σε πλατεία Ν.Σμύρνης ή αποστέλλονται με BoxNow (+1 ευρώ)

IMG_5952.jpeg

Ενδιαφέρομαι για τον Μάγο του ΟΖ.

ΠΜ

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1

Στις 13/12/2023 στις 5:30 ΜΜ, haris_216 είπε

Δίνεται η pocket τηλεόραση casio της φωτογραφίας. Για την εποχή της ήταν περίπτωση αφού ήταν έγχρωμη αλλά και είχε διάφορες εισόδους/εξόδους για audio, video ή εξωτερική κεραία 

Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση, βρέθηκε στα χέρια μου εδώ και καιρό. 

Η μπαταριοθήκη της είχε κάποια άλατα, τα οποία έχω ψευτοκαθαρίσει κάποια στιγμή (φαίνονται υπολείμματα). Λειτουργικά βγάζει στον ήχο τα γνωστά "χιόνια" της προ ψηφιακής εποχής, στο χαμηλό volume, ενώ όταν ανέβει η ένταση βγάζει ένα έντονο σφύριγμα. 

Εικόνα δεν έχω δει, έστω και σαν χιονάκι. 

Για όποιον θέλει να ασχοληθεί ή απλά να συλλέξει. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου στη Νέα Σμύρνη (δεν παίζει το όποιο άλλο σενάριο) 

ΔΟΘΗΚΕ

IMG_20231213_171912_copy_1920x2560.jpg

Δόθηκε στον @360city

Τον ευχαριστώ για την όλη επικοινωνία και συνεννόηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...