Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chipakos είπε

Παρέλαβα πριν λίγο από   LLLEFTERIS      τα διάφορα για PC. Τα κουτιά όπως τα παρέλαβα τα προωθώ κατευθείαν. Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, μόνο το λευκό κουτί έχει μία mother  με φουσκωμένους πυκνωτές και μία κάρτα γραφικών  που δεν δουλεύει, έχει και έναν σπασμένο πυκνωτή επάνω της η κάρτα. Δεν ξέρω τι κανιβαλισμός έγινε. Οσοι μου έχετε στείλει για άλλα πράγματα δεν τα έχω ξεδιαλέξει ακόμη διότι έφτασαν στο χώρο μου πριν 15 λεπτά. Το μόνιτορ που έχει ζητήσει ο livaspy είναι διαθέσιμο αν το θέλει. Οχι προσωπικά μυνήματα . Εδώ μόνο όποιος θέλει κάτι. Αύριο θα ξεδιαλέξω τα υπόλοιπα. Τα κουτιά την Δευτέρα θα ανακυκλωθούν αν δεν τα ζητήσει κάποιος.

20231214_175431.jpg

20231214_175438.jpg

Καλησπέρα σας.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για κάποιο από τα ενσύρματα πληκτρολόγια, εφόσον υπάρχουν ακόμα και είναι διαθέσιμα. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από georgios65
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, AMDAKIAS είπε

Ενδιαφέρον για το μαύρο κουτί αριστερά. 

Φυσικά δικό σου με όλη μου την καρδιά.............Στείλε μήνυμα για την παραλαβή...

16 λεπτά πριν, AMDAKIAS είπε

Ενδιαφέρον για το μαύρο κουτί αριστερά. 

Φυσικά δικό σου με όλη μου την καρδιά.............Στείλε μήνυμα για την παραλαβή...

On 12/12/2023 at 13:59, Georgie2 said:

Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργικά όταν "αποστρατεύτηκαν":

1. Αποκωδικοποιητής NOVA
  2. Αποκωδικοποιητής Crypto ReDi 40 MP (δεν πιάνει HD κανάλια) ΔΟΘΗΚΕ
  3. Κάρτα γραφικών AGP ATI Radeon 7500 ΔΟΘΗΚΕ
  4. Κάρτα γραφικών AGP Creative Labs CT6930 ΔΟΘΗΚΕ
  5. Κάρτα γραφικών AGP Pine PT-5988-2S ΔΟΘΗΚΕ
  6. Κάρτα PCI-USB 2.0 FG-U2N102 ΔΟΘΗΚΕ

Novabox.JPG.95c4036af422645b2759863741f0728a.JPGCrypto.JPG.204c680dd4b4a1fcd8b78dce1efefc76.JPGATIRadeon7500.JPG.e4067d38332c86ccf9d663e7dd8b7ec7.JPGCreativelabsCT6930.JPG.c46917bfe3d79095d1720fc4c7f8f62a.JPGPinePT-5988-2SAGP.JPG.5f6511e911312110236c970d145a0f66.JPGPCI-USB2FG-U2N102.JPG.c3e6ab59e77e7e1a91374d9ac86faf4e.JPG

Παραλαβή από Βύρωνα ή αποστολή με Box Now.

Post εδώ + π.μ.

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω τους ωφελούμενους.

Ευχαριστώ πολύ το φίλο Γιώργο για την καρτούλα, ήταν άψογος!

• Like 1

1 ώρα πριν, chipakos είπε

20231214_175438.jpg

Καλησπέρα!

Εκδηλώνω ενδιαφέρον για ένα από τα δύο κουτιά στη μέση, κατά προτίμηση το αριστερά με τα πρωτότυπα χρώματα!
Αν δεν είναι δεσμευμένο σε άλλον, προφανώς και μπορώ να παραλάβω από το χώρο σας.

• Like 3

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Joystick controller Super 8+ για παλιους υπολογιστες καθωσ Και μοχλος πλοήγησης.Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

Κρατημένα και τα δυο για τον 360city!

Καθώς έχει ξηγηθει παρα πολλές φορές!

Στις 13/12/2023 στις 11:32 ΠΜ, MessengerOfGood είπε

Ένας σκληρός 3,5" 1ΤΒ WD10EZRX Sata 64MB Cache πρόκειται να πάει στον κάδο γιατί φαίνεται να έχει μηχανικό πρόβλημα: Δεν είχε βγάλει ποτέ πρόβλημα υγείας στο HD sentinel αλλά κολλάει απελπιστικά. Αν τυχόν κάποιος τον θέλει ας στείλει μήνυμα. 

Παρέλαβα από τον Κύριο @MessengerOfGood κι ευχαριστώ πολύ !!

• Like 1

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Μαγικό κουτί τηλεόρασης…T95z plus ,δεν γνωριζω λειτουργια(μου δόθηκε…καλώδια και κοντρόλ δεν υπαρχουν.!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6363.jpeg

Άλλο ένα tablet bitmore σε κατασταση καινουριου λειτουργικο…αλλά αρχαίο με ότι αυτό συνεπάγεται…τα γνωστά

IMG_6367.jpeg

IMG_6366.jpeg

Το boxaki κρατημένο για τον Amdakia,βασικά θα του σταλεί 

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, jethro84 είπε

Καλησπέρα!

Εκδηλώνω ενδιαφέρον για ένα από τα δύο κουτιά στη μέση, κατά προτίμηση το αριστερά με τα πρωτότυπα χρώματα!
Αν δεν είναι δεσμευμένο σε άλλον, προφανώς και μπορώ να παραλάβω από το χώρο σας.

Δεν έχουν ζητηθεί , μπορείς να τα πάρεις και τα δύο και αποφασίζεις με ποιό θα προχωρήσεις . Στείλε μήνυμα για την παραλαβή.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, chipakos είπε

Παρέλαβα πριν λίγο από   LLLEFTERIS      τα διάφορα για PC. Τα κουτιά όπως τα παρέλαβα τα προωθώ κατευθείαν. Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, μόνο το λευκό κουτί έχει μία mother  με φουσκωμένους πυκνωτές και μία κάρτα γραφικών  που δεν δουλεύει, έχει και έναν σπασμένο πυκνωτή επάνω της η κάρτα. Δεν ξέρω τι κανιβαλισμός έγινε. Οσοι μου έχετε στείλει για άλλα πράγματα δεν τα έχω ξεδιαλέξει ακόμη διότι έφτασαν στο χώρο μου πριν 15 λεπτά. Το μόνιτορ που έχει ζητήσει ο livaspy είναι διαθέσιμο αν το θέλει. Οχι προσωπικά μυνήματα . Εδώ μόνο όποιος θέλει κάτι. Αύριο θα ξεδιαλέξω τα υπόλοιπα. Τα κουτιά την Δευτέρα θα ανακυκλωθούν αν δεν τα ζητήσει κάποιος.

Έμεινε κανένα fan μέσα Δημήτρη; τίποτα από την φώτο που φαίνονται μερικά; 

Μελάνια για ΠΑΛΙΟ canon εκτυπωτή..δεν θυμάμαι κάν το μοντέλο..

Σφραγισμένα και αποθηκευμένα σε καλές συνθήκες αλλά είναι 4-5 ετών οπότε δεν έχω ιδέα αν είναι ΟΚ!

Παράδοση ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ..  Περιοχή Ν.Σμύρνη / Ομόνοια..

Όποιος τα θέλει να στείλει PM..

melaniacanon.jpg

• Like 14

5 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Παρέλαβα τον δίσκο και ευχαριστώ τον @life is music και για την υπομονή του. Αυτό το νήμα έχει πολύ καλούς ανθρώπους!

Δεν κάνει τπτ ...εγώ ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε !

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...