Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 12/12/2023 at 10:31, MessengerOfGood said:

Χαρίζονται τα εικονιζόμενα 3 Τ/Χ στον πρώτο που θα έλθει για παραλαβή. 

Τα είχα πάρει από τον Γρηγόρη μαζί με ένα Τ/Χ SONY που ήθελα (και κράτησα).

Αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέχρι και αύριο, πάνε στον κάδο.

P1080661.JPG

Δεν ζητήθηκαν και αύριο πρωί πάνε στον κάδο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Fir3fly είπε

Χαρίζω ένα μπουφάν, ανδρικό και δεν είναι για τα πολύ κρύα, από μέσα έχει επενδύση σαν φλις, μέγεθος large και στο πίσω μέρος έχει ένα λογότυπο.

Αποστολή μόνο με boxnow μεσαία θυριδα ή χέρι χέρι από την περιοχή μου, στον Άγιο Δημήτριο.

https://ibb.co/X2Np15Y

https://ibb.co/7SNdkZv

με ενδιαφέρει για αποστολή με boxnow

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Joystick controller Super 8+ για παλιους υπολογιστες καθωσ Και μοχλος πλοήγησης.Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 16

Στις 13/12/2023 στις 3:39 ΜΜ, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Εκτυπωτής δικτυακός, HP LaserJet P2015n, ο οποίος όπως με ενημέρωσαν στη τελευταία του χρήση δε τραβούσε άμεσα τα χαρτιά, οπότε και παροπλίστηκε κατευθείαν γιατί ήταν σε χώρο εργασίας με αυξημένες ανάγκες άμεσης εκτύπωσης. Έχει ακόμη τόνερ. Για όποιον θέλει να ασχοληθεί να τον περιποιηθεί λίγο, κανά ξεσκόνισμα τα ράουλα (συνήθως αυτό είναι), λογικά θα είναι οκ (ελπίζω δηλαδή, γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος). Χρειάζεται κοινό καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος υπολογιστή.

Παράδοση επί της λεωφόρου Μεσογείων στην Αττική ή αποστολή με BoxNow (μεγάλο πακέτο).
Επικοινωνία απευθείας με πρ.μνμ. και υπομονή.
Επιλογή χωρίς προτεραιότητες κτλ.

20231205_152435_resize.jpg

20231205_152441_resize.jpg

20231205_152449_resize.jpg

20231205_152500_resize.jpg

20231205_152506_resize.jpg

Παραμένουν διαθέσιμα και τα παρακάτω:

@oletiras, @Oscar_Mike, @fistikis13 μιας και είχατε αναφέρει αρκετά παλιότερα ότι κατείχατε τη συγκεκριμένη κάμερα, για δείτε μήπως σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω εξαρτήματα από EKEN H9s.
Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow (μικρό πακέτο).
Επικοινωνία απευθείας με πρ.μνμ.

Επειδή δεν ξέρω εάν δωθηκαν....εγώ ενδιαφέρομαι 

12 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Joystick controller Super 8+ για παλιους υπολογιστες καθωσ Και μοχλος πλοήγησης.Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

pm

Στις 13/12/2023 στις 5:30 ΜΜ, haris_216 είπε

Δίνεται η pocket τηλεόραση casio της φωτογραφίας. Για την εποχή της ήταν περίπτωση αφού ήταν έγχρωμη αλλά και είχε διάφορες εισόδους/εξόδους για audio, video ή εξωτερική κεραία 

Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση, βρέθηκε στα χέρια μου εδώ και καιρό. 

Η μπαταριοθήκη της είχε κάποια άλατα, τα οποία έχω ψευτοκαθαρίσει κάποια στιγμή (φαίνονται υπολείμματα). Λειτουργικά βγάζει στον ήχο τα γνωστά "χιόνια" της προ ψηφιακής εποχής, στο χαμηλό volume, ενώ όταν ανέβει η ένταση βγάζει ένα έντονο σφύριγμα. 

Εικόνα δεν έχω δει, έστω και σαν χιονάκι. 

Για όποιον θέλει να ασχοληθεί ή απλά να συλλέξει. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου στη Νέα Σμύρνη (δεν παίζει το όποιο άλλο σενάριο) 

IMG_20231213_171912_copy_1920x2560.jpg

Πω τ μου θυμίζει.... ενδιαφέρον από εμένα 

13 minutes ago, VarDerSar86 said:

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται ένα κάθισμα τύπου αυγό για νεογέννητο και ένα καροτσάκι, που δεν θα χρειαστούν.

Το κάθισμα είναι σε άριστη κατάσταση, το καροτσάκι έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά κι αυτό είναι λειτουργικότατο και μαζεύει αρκετά για να μπει σε αυτοκίνητο κτλ.

Για παραλαβή, το κάθισμα βρίσκεται στο Κερατσίνι (ίσως μπορεί να πάει κέντρο Αθήνα). Το καροτσάκι βρίσκεται ήδη κέντρο Αθήνα.

Έχουν ανέβει και εκτος forum.

Screenshot_20231214-180222_Gallery.jpg

Screenshot_20231214-180201_Gallery.jpg

Screenshot_20231214-180124_Gallery.jpg

Screenshot_20231214-180107_Gallery.jpg

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνονται τα παρακάτω:

1) Discman Philips. Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση με ένα όμορφο χρώμα. Δώρο του παρελθόντος με συντροφεψε αρκετά χρόνια. Έπαιζε audio cds αλλά και mp3. Δυστυχώς ξαφνικά δεν "διαβάζει" το cd. Δεν ξέρω αν φταίει το "μάτι" ή άλλο ζωτικό όργανο. Δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται πλέον. Αν κάποιος το θέλει ευπρόσδεκτος (αν βρω και το cdάκι που είχε μαζί για δημιουργία mp3 κλπ, λογικά το έχω, θα δοθεί και αυτό 

2) Ένα μάτσο τηλεκοντρόλ (θα δοθούν ΜΟΝΟ όλα μαζί). Όλα είναι από μηχανήματα που είχα εγώ και κατά συνέπεια είναι σε άψογη κατάσταση (δεν αλλάζω καν κανάλι ή volume αν τα χέρια μου μόλις έπιασαν ένα κομμάτι...πίτσα 😮). Είναι τα:

Κοντρόλ από δέκτη skymaster που όμως χειριζόταν και άλλες συσκευές 

All in one τηλεκοντρόλ για πολλές συσκευές (αν βρω το manual θα δοθεί μαζί) 

Τηλεκοντρόλ από philips στερεοφωνικό. 

Τηλεκοντρόλ από κάρτα aver media 

Για το τελευταίο δεν θυμάμαι καθόλου. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο 

Διατηρώ πάντα το δικαίωμα τελικής επιλογής. 

IMG_20231214_170443_edit_218816831797857_copy_1364x1818.jpg

IMG_20231214_170404_edit_218828951596293_copy_2560x1920.jpg

15 λεπτά πριν, petratosa είπε

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 17

5 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Δίνονται τα παρακάτω:

1) Discman Philips. Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση με ένα όμορφο χρώμα. Δώρο του παρελθόντος με συντροφεψε αρκετά χρόνια. Έπαιζε audio cds αλλά και mp3. Δυστυχώς ξαφνικά δεν "διαβάζει" το cd. Δεν ξέρω αν φταίει το "μάτι" ή άλλο ζωτικό όργανο. Δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται πλέον. Αν κάποιος το θέλει ευπρόσδεκτος (αν βρω και το cdάκι που είχε μαζί για δημιουργία mp3 κλπ, λογικά το έχω, θα δοθεί και αυτό 

2) Ένα μάτσο τηλεκοντρόλ (θα δοθούν ΜΟΝΟ όλα μαζί). Όλα είναι από μηχανήματα που είχα εγώ και κατά συνέπεια είναι σε άψογη κατάσταση (δεν αλλάζω καν κανάλι ή volume αν τα χέρια μου μόλις έπιασαν ένα κομμάτι...πίτσα 😮). Είναι τα:

Κοντρόλ από δέκτη skymaster που όμως χειριζόταν και άλλες συσκευές 

All in one τηλεκοντρόλ για πολλές συσκευές (αν βρω το manual θα δοθεί μαζί) 

Τηλεκοντρόλ από philips στερεοφωνικό. 

Τηλεκοντρόλ από κάρτα aver media 

Για το τελευταίο δεν θυμάμαι καθόλου. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο 

Διατηρώ πάντα το δικαίωμα τελικής επιλογής. 

IMG_20231214_170443_edit_218816831797857_copy_1364x1818.jpg

IMG_20231214_170404_edit_218828951596293_copy_2560x1920.jpg

Πμ για το cd

19 λεπτά πριν, petratosa είπε

Πω τ μου θυμίζει.... ενδιαφέρον από εμένα 

Για την ώρα είναι κρατημένο 

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα πριν λίγο από   LLLEFTERIS      τα διάφορα για PC. Τα κουτιά όπως τα παρέλαβα τα προωθώ κατευθείαν. Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, μόνο το λευκό κουτί έχει μία mother  με φουσκωμένους πυκνωτές και μία κάρτα γραφικών  που δεν δουλεύει, έχει και έναν σπασμένο πυκνωτή επάνω της η κάρτα. Δεν ξέρω τι κανιβαλισμός έγινε. Οσοι μου έχετε στείλει για άλλα πράγματα δεν τα έχω ξεδιαλέξει ακόμη διότι έφτασαν στο χώρο μου πριν 15 λεπτά. Το μόνιτορ που έχει ζητήσει ο livaspy είναι διαθέσιμο αν το θέλει. Οχι προσωπικά μυνήματα . Εδώ μόνο όποιος θέλει κάτι. Αύριο θα ξεδιαλέξω τα υπόλοιπα. Τα κουτιά την Δευτέρα θα ανακυκλωθούν αν δεν τα ζητήσει κάποιος.

20231214_175431.jpg

20231214_175438.jpg

Επεξ/σία από chipakos
  • Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, chipakos είπε

Παρέλαβα πριν λίγο από   LLLEFTERIS      τα διάφορα για PC. Τα κουτιά όπως τα παρέλαβα τα προωθώ κατευθείαν. Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, μόνο το λευκό κουτί έχει μία mother  με φουσκωμένους πυκνωτές και μία κάρτα γραφικών  που δεν δουλεύει, έχει και έναν σπασμένο πυκνωτή επάνω της η κάρτα. Δεν ξέρω τι κανιβαλισμός έγινε. Οσοι μου έχετε στείλει για άλλα πράγματα δεν τα έχω ξεδιαλέξει ακόμη διότι έφτασαν στο χώρο μου πριν 15 λεπτά. Το μόνιτορ που έχει ζητήσει ο livaspy είναι διαθέσιμο αν το θέλει. Οχι προσωπικά μυνήματα . Εδώ μόνο όποιος θέλει κάτι. Αύριο θα ξεδιαλέξω τα υπόλοιπα. Τα κουτιά την Δευτέρα θα ανακυκλωθούν αν δεν τα ζητήσει κάποιος.

20231214_175431.jpg

20231214_175438.jpg

Καλησπέρα, το monitor θα το ήθελα. 

ευχαριστώ.

54 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

Το μαύρο controller αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από livaspy

52 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_6396.jpeg

IMG_6395.jpeg

Με ενδιαφέρουν αν υπάρχουν.

32 λεπτά πριν, chipakos είπε

20231214_175431.jpg

20231214_175438.jpg

Ενδιαφέρον για το μαύρο κουτί αριστερά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...