Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, filarhos είπε

Ενδιαφέρεται κανείς για θυροτηλεοραση;

Μου είπε ένας φίλος ότι του έδωσαν δύο σετ μαυρασπρα.

Η μία θυροτηλεοραση έχει δύο μόνιτορ/οθόνες, για το άλλο δεν γνωρίζω.

Να του πω να μου τα φέρει ή να πάνε ανακύκλωση;

Κι εγώ ενδιαφερομαι εάν υπάρχει 2 σετ

2 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Ξαναχαρίζεται το παραπάνω του φίλου Παναγιώτη 

Διόρθωσα την κάρτα γραφικών

Έβαλα φρέσκες πάστες 

Καινούρια μπαταρία Bios

Σύνδεσα δίσκο πάνω και πέρασα recovery image που βρήκα στο διαδίκτυο και δούλεψε κανονικά (δεν δίνεται ο δίσκος)

Nvidia GO7600 256

Intel T5500

2.5GB RAM DDR2

2 καρτες αναλογικής και ψηφιακής τηλεόρασης με ένα σκασμό εισόδους εξόδους

εξοδος HDMI

Μερικές φορές πάει να ξεκινήσει και μπαίνει σε bootloop των bios. Εικάζω τροφοδοτικό ή πυκνωτή (οπτικά δεν φαινεται κάτι με πρόχειρη ματιά). Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω, θα το έδινα σε ομάδα που κάνει ψηφιοποίηση κασετών και παλιών προγραμμάτων, οπότε κατα προτίμιση να το πάρει κάποιος που θα το διορθώσει και θα πάει προς αυτή την χρήση ή έστω να δουλευτεί όπως προορίζεται το μηχάνημα και όχι σαν gaming για τα παιδιά 

Pm

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζω με ένα tablet πλαισίου με σπασμένη οθονη,θα έλεγα καλύτερα για χρήση σε ανταλλακτικα αλλά ανοίγει,αν κάποιος ειναι μερακλής θεωρώ ότι το φτιάχνει!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6360.jpeg

IMG_6361.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apostolis9 είπε

Χαρίζω τον παρακάτω πίνακα με τον «Μυστικό Δείπνο».

Διαστάσεις: 44 Χ 34 εκατοστά. Υπάρχει δυνατότητα για boxnow.

mystiko-deipno.jpg.f6dd2d6105359b3b4a0ed9650fa0bb2b.jpg

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει να δώσει βιβλίο Εργοφυσιολογίας, παρακαλώ να επικοινωνήσει!

Με ενδιαφέρει και εμένα, αν γίνει κάποια κλήρωση. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, filarhos είπε

Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν υπάρχουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγικό κουτί τηλεόρασης…T95z plus ,δεν γνωριζω λειτουργια(μου δόθηκε…καλώδια και κοντρόλ δεν υπαρχουν.!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6363.jpeg

Άλλο ένα tablet bitmore σε κατασταση καινουριου λειτουργικο…αλλά αρχαίο με ότι αυτό συνεπάγεται…τα γνωστά

IMG_6367.jpeg

IMG_6366.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 15
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Μαγικό κουτί τηλεόρασης…T95z plus ,δεν γνωριζω λειτουργια(μου δόθηκε…καλώδια και κοντρόλ δεν υπαρχουν.!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6363.jpeg

Άλλο ένα tablet bitmore σε κατασταση καινουριου λειτουργικο…αλλά αρχαίο με ότι αυτό συνεπάγεται…τα γνωστά

IMG_6367.jpeg

IMG_6366.jpeg

Pm για android box

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_6363.jpeg

IMG_6367.jpeg

IMG_6366.jpeg

Συνεχίζω με xiaomi Red mi Note 5 με σπασμένη οθονη και αρκετά ταλαιπωρημένο…δεν γνωριζω κατασταση με το άνοιγμα του…τα γνωστά και εδώ 

IMG_6372.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 13
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, filarhos είπε

Κι εγώ θα ενδιαφερ΄΄ομουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Συνεχίζω με xiaomi Red mi Note 5 με σπασμένη οθονη και αρκετά ταλαιπωρημένο…δεν γνωριζω κατασταση με το άνοιγμα του…τα γνωστά και εδώ 

IMG_6372.jpeg

MP3 player Mel audio 18 ενώ δείχνει πως φορτίζει δεν ανοίγει…τα γνωστά σχετικά με τις αγγελίες μου

Αρχαίο nokia(δεν ξέρω καν ποιο μοντέλο)Ανοιγομενο,σε τίμια κατασταση…δεν γνωριζω λειτουργία.τα γνωστά σχετικά με τις αγγελίες μου

IMG_6378.jpeg

IMG_6379.jpeg

IMG_6380.jpeg

IMG_6383.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 12
Δημοσ.
19 minutes ago, VarDerSar86 said:

IMG_6372.jpeg

Καλησπέρα
Με ενδιαφέρει το Xiaomi

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Apostolis9 είπε

Όλα τα βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου κρατημένα για τον @leolipop

Τα βιβλία της Α Λυκείου κρατημένα για τον @spacecowboy10

Ευχαριστώ πολύ τον Apostolis9 για τα βιβλία Α' Λυκείου

Δημοσ.
34 minutes ago, VarDerSar86 said:

IMG_6363.jpeg

IMG_6367.jpeg

IMG_6366.jpeg

Ενδιαφέρομαι για το Magic box. PM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alcatel one touch σε κακη κατασταση για ανταλλακτικα,αν κάποιος ειναι μερακλής θεωρώ ότι το φτιάχνει βεβαι!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6387.jpeg

IMG_6386.jpeg

TP Link neffos κινητό λειτουργικο σε καλή κατασταση.Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6390.jpeg

IMG_6391.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 15
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Alcatel one touch σε κακη κατασταση για ανταλλακτικα,αν κάποιος ειναι μερακλής θεωρώ ότι το φτιάχνει βεβαι!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6387.jpeg

IMG_6386.jpeg

TP Link neffos κινητό λειτουργικο σε καλή κατασταση.Τα γνωστά σε ότι αφορά τις δωρεές μου…αμεση παραλαβη από Παλλήνη,πιθανό αλλά όχι υποχρεωτικό box…δινω με δική μου κρίση χωρίς κληρώσεις…

IMG_6390.jpeg

IMG_6391.jpeg

Καλησπερα. Δήλωνω ενδιαφέρον για το to link

στέλνω πμ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...