Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 11/12/2023 στις 3:55 ΜΜ, fullload είπε

Αποφάσισα να κάνω κλήρωση ανάμεσα στους 3 που ενδιαφέρθηκαν, και ο τυχερός είναι ο @history. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω κάτι στο μέλλον στα άλλα μέλη. Έχετε π.μ.

Capture.JPG

Ευχαριστώ πολύ τον fullload για την ευγενική προσφορά και συμπεριφορά του!!!

Καλές γιορτές!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Παρέλαβα - ΣΤΟΠ
Εγχείρηση επιτυχής - ΣΤΟΠ
Ασθενής επιβίωσε και είναι στην ανάνηψη - ΣΤΟΠ
Σημεία του Δυνατά και σταθερά - ΣΤΟΠ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Περιμένουμε να δούμε με την φόρτιση που θα γίνει αν θα απορριφθεί το μόσχευμα
Δότης Samsung BT το οποίο είχε πρόβλημα σε διακόπτη. Η μπαταρία έκατσε "λουκούμι"

https://prnt.sc/ROgnPr-ansgu

https://prnt.sc/RqeFEuwh9eVc

https://prnt.sc/w7x9Ch8Syu7n

λινκ για οδηγίες για ίδιο ή αδελφάκι (βλέπω έχει 9017 & 9017s) αν χρειάζεται ο έτερος παραλήπτης
https://www.manualslib.com/manual/989945/Ipega-Pg-9017s.html?page=2#manual

Ευχαριστώ !!!!

___
edit
και λινκ από την "μαμά"
http://ipega.hk/uploads/201806/5b2cb09d54326.pdf

Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

On 09/12/2023 at 18:46, MessengerOfGood said:

Ευχαριστώ τον @VarDerSar86

Το Tablet Bitmore 7" δεν μου κάνει τελικά γιατί έχει πολύ παλιό Android 4.4.2 και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για media player. Εμφανισιακά και λειτουργικά είναι σε άριστη πράγματι κατάσταση. Είναι χωρίς φορτιστή (το βύσμα είναι micro USB). Η μπαταρία του δεν φαίνεται να είναι σε άθλια κατάσταση αλλά δεν έχω το χρόνο να χρονομετρήσω...

Το ξαναχαρίζω λοιπόν εκ μέρους φυσικά του Γιάννη @VarDerSar86.

Μπορώ να το βάλω και σε ένα μικρό κουτί αν βγάλετε κωδικό BoxNow με 1€.

Post εδώ και ΠΜ.

Πάει στον @tolee.

• Like 3

Ήρθε η ωρα να φυγουν δυο απο οτι καλυτερο εχω αγορασει στην ζωη μου. Μου κρατησαν συντροφια πολλα χρονια, τα καναν τελεια ολα, εβλεπα live tv με pause οταν η αλλη ηταν στα δεντρα ακομά και Windows Home Server οποιος ξερει καταλαβαινει.

Μαζευουνν σκονη, εχουν συναισθηματικη αξια και ηρθε η ωρα να πανε καπου που ισως να τα ξαναδουλεψουν:

• Tranquil 5 Home Server: Χωρις δισκους , χωρις τροφοδοτικο (βρισκετε external άνετα) ειναι ακομα λειτουργικο 100% εχει παρει αυξηση μνημης και καινουριο δυνατο ανεμιστηρακι αντιπρωσοπειας. Ερχετε μαζι με το recovery CD και USB Stick ετσι ωστε το κανετε setup απο την αρχή. Μιλαμε για εργαλειο της εποχης του !!!!!! Παρα πολλές πληροφορίες στα:

image.png.3c1b42e6fb664960a97521075e482f8e.png

• Αspire iDea 510 Dual Tunner: Δεν εχω λογια για αυτο το εργαλειο, οτι πιο ωραιο μπορει να μπει στο σαλονι σας. Ανετος media player, DVB2 dual tuner (που σημαινει γραφεις μια εκπομπή και ταυτοχρονα βλεπεις άλλο κανάλι)  πιανει κανονικα καναλια, παιρνει και windows 10 (εγω 7 ειχα με home media center) απιστευτες δυνατοτητας με το EPG να γραφετε μια ολοκληρη σεζον χωρις να ψαχνετε ποτε ειναι το επομενο επεισοδιο και παρα πολλα άλλα. Τα μείον: Δεν εχει μεσα καρτα οθονης ειχε χαλασε, την αλλαξε επαιξε και μετα λογω κακης επαφης δεν συνεχισε. Μπορειτε να βρειτε μια και να την βαλετε υπαρχουν spare parts. Ολα τα αλλα ειναι λειτουργικα. Χωρις δίσκο. Θα ερθει με το official Πληκτρολογιο και τηλεκοντρόλ.

Δείτε και photo που ειχα με τις άπειρες δυνατότητες του:

ScreenShot07.jpg.8bb8f74eb3f42d7ff2f48fbed4a488fc.jpg

ScreenShot42.jpg.c7afd0c0bb96662163af3d044a4cd5f3.jpgScreenShot56.jpg.3740000c3ed1632f3029b845606da959.jpg

ScreenShot59.jpg.4ff8a5e03a82bb9b1d3f6f8c3368be4e.jpg

ScreenShot43.jpg.ecf446367394138133f9834637ec2122.jpg

ScreenShot105.jpg.fd8b2bb3301ae80d1b01f08fd59488f1.jpg

Αυτά τα καινουρια με τις κληρωσεις και τα spinning wheels δεν τα ξερω, εγω ξερω πρωτος που στελνει DM το καβαντζωνει αλλιώς ο επόμενος.

Πανε πακέτο μόνο.

Περιοχη Ν. Βουτζας παραλαβή και μόνο

ScreenShot2.jpg

ScreenShot28.jpg

• Like 24

2 minutes ago, great said:

Ήρθε η ωρα να φυγουν δυο απο οτι καλυτερο εχω αγορασει στην ζωη μου. Μου κρατησαν συντροφια πολλα χρονια, τα καναν τελεια ολα, εβλεπα live tv με pause οταν η αλλη ηταν στα δεντρα ακομά και Windows Home Server οποιος ξερει καταλαβαινει.

Μαζευουνν σκονη, εχουν συναισθηματικη αξια και ηρθε η ωρα να πανε καπου που ισως να τα ξαναδουλεψουν:

• Tranquil 5 Home Server: Χωρις δισκους , χωρις τροφοδοτικο (βρισκετε external άνετα) ειναι ακομα λειτουργικο 100% εχει παρει αυξηση μνημης και καινουριο δυνατο ανεμιστηρακι αντιπρωσοπειας. Ερχετε μαζι με το recovery CD και USB Stick ετσι ωστε το κανετε setup απο την αρχή. Μιλαμε για εργαλειο της εποχης του !!!!!! Παρα πολλές πληροφορίες στα:

image.png.3c1b42e6fb664960a97521075e482f8e.png

• Αspire iDea 510 Dual Tunner: Δεν εχω λογια για αυτο το εργαλειο, οτι πιο ωραιο μπορει να μπει στο σαλονι σας. Ανετος media player, DVB2 dual tuner (που σημαινει γραφεις μια εκπομπή και ταυτοχρονα βλεπεις άλλο κανάλι)  πιανει κανονικα καναλια, παιρνει και windows 10 (εγω 7 ειχα με home media center) απιστευτες δυνατοτητας με το EPG να γραφετε μια ολοκληρη σεζον χωρις να ψαχνετε ποτε ειναι το επομενο επεισοδιο και παρα πολλα άλλα. Τα μείον: Δεν εχει μεσα καρτα οθονης ειχε χαλασε, την αλλαξε επαιξε και μετα λογω κακης επαφης δεν συνεχισε. Μπορειτε να βρειτε μια και να την βαλετε υπαρχουν spare parts. Ολα τα αλλα ειναι λειτουργικα. Χωρις δίσκο. Θα ερθει με το official Πληκτρολογιο και τηλεκοντρόλ.

Δείτε και photo που ειχα με τις άπειρες δυνατότητες του:

ScreenShot07.jpg.8bb8f74eb3f42d7ff2f48fbed4a488fc.jpg

ScreenShot42.jpg.c7afd0c0bb96662163af3d044a4cd5f3.jpgScreenShot56.jpg.3740000c3ed1632f3029b845606da959.jpg

ScreenShot59.jpg.4ff8a5e03a82bb9b1d3f6f8c3368be4e.jpg

ScreenShot43.jpg.ecf446367394138133f9834637ec2122.jpg

ScreenShot105.jpg.fd8b2bb3301ae80d1b01f08fd59488f1.jpg

Αυτά τα καινουρια με τις κληρωσεις και τα spinning wheels δεν τα ξερω, εγω ξερω πρωτος που στελνει DM το καβαντζωνει αλλιώς ο επόμενος.

Πανε πακέτο μόνο.

Περιοχη Ν. Βουτζας παραλαβή και μόνο

ScreenShot2.jpg

ScreenShot28.jpg

Με ενδιαφέρει αυτό Tranquil 5 Home Server

Ένας σκληρός 3,5" 1ΤΒ WD10EZRX Sata 64MB Cache πρόκειται να πάει στον κάδο γιατί φαίνεται να έχει μηχανικό πρόβλημα: Δεν είχε βγάλει ποτέ πρόβλημα υγείας στο HD sentinel αλλά κολλάει απελπιστικά. Αν τυχόν κάποιος τον θέλει ας στείλει μήνυμα. 

• Like 14
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chipakos said:

π.μ ερώτηση

Τα θελει και τα δυο τελικα ο mourgolukos

οποτε τα εχει σε hold, Παραλαμβανει σημερα Tranquil και ACER

εαν υπαρχει θεμα παμε στον επομενο.

Επεξ/σία από great
  • Like 1

23 hours ago, MessengerOfGood said:

Χαρίζονται τα ασύρματα τηλέφωνα της αγγελίας πλήρως λειτουργικά και με καθαρισμένες επαφές (τα πλήκτρα λειτουργούν άψογα).

Θα μπει και σε άλλα fora. Αν δεν υπάρξει ειδικός λόγος, θα δοθούν σε 2 διαφορετικά μέλη. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους θα κάνω κλήρωση. 

Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ.

Έγινε η κλήρωση. Στο Wheelofnames.com μπήκαν όσοι ενδιαφέρθηκαν και έστειλαν pm, δηλ (με χρονική σειρά): @history, @mondomio, @1insomnia & @Locke_John

Για το πρώτο τηλέφωνο τυχερός (και όχι "νικητής" που λένε κάποιοι...) βγήκε ο @mondomio που έχει και την πρώτη επιλογή για την έξτρα βάση και για το δεύτερο ο @1insomnia.

Θα ειδοποιηθούν με pm. 

• Like 4

1 minute ago, great said:

Βρηκα και ενα HP ScanJet2300 C οποιος το θελει παλι ερχετε το παιρνει λειτουργικο ειναι με καλωδιο USB και ρευμα

image.png.592863ac028d859cd8801ea04d3f5920.png

Με ενδιαφέρει  Πμ με ερωτηση.

9 λεπτά πριν, great είπε

Βρηκα και ενα HP ScanJet2300 C οποιος το θελει παλι ερχετε το παιρνει λειτουργικο ειναι με καλωδιο USB και ρευμα

image.png.592863ac028d859cd8801ea04d3f5920.png

αν δε παραληφθεί από τον MessengerOf good, επίσης ενδιαφέρομαι.

• Like 2

Στις 10/12/2023 στις 11:37 ΠΜ, christosk_7 είπε

Καλημέρα σας. Το παρακάτω laptop (αν θυμάμαι καλά) είχε θέματα με την μιτρική του κάρτα. 

Toshiba Satellite L855-10T.

Ο σκληρός έχει αφαιρεθεί.

Αν ενδιαφέρεται κανεις χαρίζεται πριν τον πάω στην ανακύκλωση.

Ευχαριστώ πολύ

Laptop (1).jpg

Laptop2 (1).jpg

Να ευχαριστήσω και εδώ τον φίλο Χρήστο για το λάπτοπ που μπόρεσε και έστειλε.

Καλημέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...