Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, SoullessRider said:

Με ενδιαφέρουν, αλλά δεν μπορώ να παραλάβω άμεσα καθώς το όχημα είναι συνεργείο....περιμένω μέσα στη βδομάδα να ολοκληρωθεί μια μεγάλη δουλειά επάνω του.

Αν μπορείς να περιμένεις...

Στέλνω και box, άμα λαχει να ούμε

8 minutes ago, SoullessRider said:
Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, πέρα από την μια φορά που μου έδωσε άλλο μέλος εδώ έναν κωδικό και έβαλα μια αποστολή σε ντουλαπάκι... Δεν ξέρω πως - που.....κάτσε να ψάξω λίγο και στέλνω πμ με το καλό να μην σπαμάρουμε εδώ 👍

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία, ups και έπιπλο με ροδες

Spoiler

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_2.jpg

Imagepipe_3.jpg

Imagepipe_4.jpg

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_0.jpg

παραλαβή Σεπόλια. πρώτα εδώ μετά pm

Επεξ/σία από circadian
  • Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, navger είπε

Χαρίζεται ασύρματο τηλέφωνο με μεγάλα πλήκτρα. 

Θεωρώ ότι δουλεύει, δεν το δοκίμασα

Θέλει και λίγο καθαρισμα και μπαταρίες. 2 μικρές 

Παραλαβή από Πεύκη ή αποστολή με Box. Δεν θα δοθεί σε άτομα που μόνο παίρνουν. 

Μνμ εδώ και πμ

Screenshot_2023-12-09-20-12-43-285_com.miui.gallery.jpg

Επίσης 

Κάμερα Microsoft 

Και ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα που δεν δείχνει να φορτίζει. Ενώ πριν την αφήσω σε ενα ντουλάπακι δουλεύε μια χαρά. 

Ισχύουν αυτά που έχω γράψει λίγο παραπάνω 

Screenshot_2023-12-09-20-18-46-741_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-12-09-20-18-39-354_com.miui.gallery.jpg

Πμ για ασύρματο τηλέφωνο 

Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω κινητά. Θα μοιραστούν ανάλογα την ζήτηση.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
TurboX G28
Λείπει ένα κομμάτι στο κάτω μέρος του χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργικότητά του. Θα δοθεί με το εγχειρίδιό του και καλώδιο microUSB.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
MLS iQTalk Color (iQ1055)
Έχει σπασίματα στην οθόνη που δεν επηρεάζουν όμως την λειτουργία του. Θα δοθεί με καλώδιο microUSB.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
ZTE V889S
Πλήρως λειτουργικό. Χωρίς μπαταρία και πίσω καπάκι.

Φιλικά,

• Like 18
Δημοσ.
Στις 10/11/2023 στις 7:47 ΜΜ, SoullessRider είπε

- WARNING -

Υπάρχει κοβιντ στο σπίτι

Αν κάποιος πάρει κάτι από αυτά θα πρέπει να δείξει προσοχή στην επαφή / καθαρισμό. Δεν φέρω ευθύνη, εγώ ενημέρωσα, θα μπορούσα να κάνω την πάπια και αν κολλήσει κάποιος -κόλλησε.

Μετά από μια ακόμα μικροτακτοποίηση και καθαρισμό γωνίας, χαρίζω τα παρακατω

1) cup warmer λειτουργικό , ως έχει -χωρίς τροφοδοτικό, δουλεύει με το usb. Μην περιμένετε πολλά από τέτοιες συσκευές , πρέπει να είναι ίσιος ο πάτος του ποτιριου για να μην έχει απώλειες, το καλύτερο θα ήταν με στιλ μεταλλικό / τσιγκινο ποτήρι...

2) Μάλλον DVDplayer+CDwriter Samsung. IDE με τζαμπερακι επάνω. Δεν γνωρίζω κατάσταση λειτουργίας, αν θυμάμαι σωστά έχει θεματάκια στην ανάγνωση.

3) ΛΗΓΜΕΝΗ φυτική γλυκερίνη, κάτι λιγότερο από λίτρο. Αν κάποιος την θέλει για κάποιο λόγο / μπορεί να την αξιοποιήσει κάπου.

Λόγο της WARNING παραπάνω, παραλαβή από το χώρο μου (Βύρωνας - Αττική) και μόνο, ούτε box ούτε καράτε, με δική σας ευθύνη
https://prnt.sc/sfvM4jBnSTHT

https://prnt.sc/P1RsMX-OD490

Ένα "up" μιας και πέρασε και με το παραπάνω ο χρόνος "ασφαλείας".
Είναι ακόμα διαθέσιμα λοιπόν, αν κάποιος τα θέλει, αλλιώς σε 3 ημέρες πάνε για ανακύκλωση και λίπασμα αντίστοιχα....

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται δύο φορητοί υπολογιστές:

1. Toshiba Satellite C855-2CL, με i3-2348M, χωρίς δίσκο-μνήμη-dvd, δεν ποστάρει. Για τους επίδοξους επισκευαστές, αναφέρω ότι έχει γίνει προσπάθεια ψησίματος, ακάρπως. Οθόνη άριστη, λίγο στραβωμένο πλαστικό κάτω από το πληκτρολόγιο λόγω του ψησίματος.
  2. HP 620, με C2D @ 2.4GHz, χωρίς οθόνη-δίσκο-μνήμη. Λειτουργούσε ως ακέφαλη κατεβασιέρα και file server, επί πολλά έτη χωρίς να γκρινιάξει στο ελάχιστο. Δίνει κανονικά σήμα σε εξωτερική οθόνη.

Εδώ και ΠΜ. Δεν τηρώ προτεραιότητες, εκτός από ειδικώς (θυμίστε μου παρακαλώ) και γενικώς χαρίζοντες, αλλιώς κλήρωση. Παραλαβή από Νίκαια/Κορυδαλλό, πλατεία Αναλήψεως. Δεν μπορώ να αποστείλω, δυστυχώς.

photo_2023-12-09_21-04-29.jpg

photo_2023-12-09_21-04-32.jpg

photo_2023-12-09_21-04-37.jpg

photo_2023-12-09_21-04-42.jpg

photo_2023-12-09_21-04-45.jpg

photo_2023-12-09_21-04-49.jpg

Επεξ/σία από ckom26
  • Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, circadian είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_2.jpg

Imagepipe_3.jpg

Imagepipe_4.jpg

56 λεπτά πριν, circadian είπε

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_0.jpg

Καλησπέρα σας.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για την εγκυκλοπαίδεια του Κουστώ, τα βιβλία με τις συνταγές, τα βιβλία για τα φυτά και τα δέντρα του κήπου, καθώς επίσης τα βιβλία για την γλώσσα του σώματος, πως να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας και πως να καταρτίσετε ένα business plan. Ευχαριστώ.

3 ώρες πριν, tigergreg είπε

Ενα  philips dvp 3040 dvd player με  το  τ/χ  του  που  μου  εφερε  ο  φιλος  που  πηρε  τον

αυτοκινητοδρομο. Εχει  μικρο  θεμα  που  δεν  ανοιγει  το  πορτακι οπως  ολα  αλλα  με  ενα  σερβις

ειναι  οκ.

philipsdvp3040dvdplayer.jpg.f75041216f4a03c59095cb8de5572886.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Κ

Π. Μ.

Επεξ/σία από georgios65
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, circadian είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_2.jpg

Imagepipe_3.jpg

Imagepipe_4.jpg

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_0.jpg

Το ups είναι λειτουργικό;

Αν ναι, με ενδιαφέρει.

Επίσης και το έπιπλο αν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.
1 hour ago, circadian said:

Hide contents

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_2.jpg

Imagepipe_3.jpg

Imagepipe_4.jpg

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Imagepipe_0.jpg

Ενδιαφέρομαι για κάποια βιβλία.
Στέλνω πμ

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ckom26 είπε

Χαρίζονται δύο φορητοί υπολογιστές:

1. Toshiba Satellite C855-2CL, με i3-2348M, χωρίς δίσκο-μνήμη-dvd, δεν ποστάρει. Για τους επίδοξους επισκευαστές, αναφέρω ότι έχει γίνει προσπάθεια ψησίματος, ακάρπως. Οθόνη άριστη, λίγο στραβωμένο πλαστικό κάτω από το πληκτρολόγιο λόγω του ψησίματος.
  2. HP 620, με C2D @ 2.4GHz, χωρίς οθόνη-δίσκο-μνήμη. Λειτουργούσε ως ακέφαλη κατεβασιέρα και file server, επί πολλά έτη χωρίς να γκρινιάξει στο ελάχιστο. Δίνει κανονικά σήμα σε εξωτερική οθόνη.

Εδώ και ΠΜ. Δεν τηρώ προτεραιότητες, εκτός από ειδικώς (θυμίστε μου παρακαλώ) και γενικώς χαρίζοντες, αλλιώς κλήρωση. Παραλαβή από Νίκαια/Κορυδαλλό, πλατεία Αναλήψεως. Δεν μπορώ να αποστείλω, δυστυχώς.

photo_2023-12-09_21-04-29.jpg

photo_2023-12-09_21-04-32.jpg

photo_2023-12-09_21-04-37.jpg

photo_2023-12-09_21-04-42.jpg

photo_2023-12-09_21-04-45.jpg

photo_2023-12-09_21-04-49.jpg

Pm

Δημοσ.

Ξαναχαρίζεται το Blackberry Ζ10 του @VarDerSar86 (τον οποίο τον ευχαριστώ πολύ).

Λειτουργικό μεν, ΑΛΛΑ:

Λόγο ότι έχουν κλείσει οι σερβερ της blackberry, δεν περνάει ποτέ την σύνδεση σε δίκτυο στο initial startup μετά από reset.

Δίνεται για ανταλλακτικά εφόσον δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί αλλιώς

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Χαρίζεται σομπα υγραερίου Delonghi (23 ετών) λειτουργική μεν αλλά έχει θέμα με τα κεραμικά της στοιχεία και μυρίζει αρκετά άλλα και η κατανάλωση της δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Οποίος την θέλει για ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Μετά θα πάει δίπλα στον κάδο για να την πάρουν οι Μάο Μάο!!!!!. Ποσταρισμα πρώτα εδώ και μετά pm. Προηγούνται πρώτα αυτοί που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Δικαίωμα να χαρίσω σε όποιον νομίζω εγώ. 

• Like 12
Δημοσ.
Στις 8/12/2023 στις 4:40 ΜΜ, gregdel είπε

Θεσσαλονίκη - Ντεπώ (μόνο χέρι με χέρι)

Παλιός Xiaomi Mi Power Bank NDY-02-AD 10000mAh ο οποίος λογικά δουλεύει αλλά για να φορτίσει σε βγάζει την ψυχή και πλέον βαρέθηκα να τον παλεύω.

Έχει πρόβλημα η είσοδος φόρτισης που θέλει να πατάς με δύναμη το καλώδιο πλαγίως για να φορτίσει.

Ευχαριστώ κι από δω για το powerbank!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.

Χαρίζεται μια αχρησιμοποίητη σφραγισμένη θήκη για tablet Lenovo Tab M10 Plus 10.6" 3rd Gen μαύρη. Μου την έδωσε ο @neced2 όταν ήλθε να παραλάβει κάτι από μένα.

Είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/40071305/Tri-Fold-Flip-Cover-Dermatinis-Silikonis-Mayro-Lenovo-Tab-M10-Plus-10-6-3rd-Gen.html

Στέλνω και με BoxNow αν μου στείλετε κωδικό (μικρή θυρίδα 1€).

Έχει μπει και σε άλλα fora.

Γενικά: Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά προσωπικό μήνυμα. Εκτός αν γράφω διαφορετικά, κάνω επιλογή του παραλήπτη με βάση το ιστορικό και την δυνατότητα αξιοποίησης και όχι με σειρά αποστολής προσωπικού μηνύματος.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 14
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...