Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 2:14 ΜΜ, LPFATHER είπε

Ξανάχαρίζεται οδοντόβουρτσα oral b braun με μπαταρίες (παίρνει 2 ΑΑ) σε καλή κατάσταση. Θέλει μόνο έναν ελαφρύ καθαρισμό λόγο χρήσης. Μαζί δίνεται και μια καινούργια κεφαλή.

Επίσης χαρίζεται μητρική msi h510m a-pro με τα έξης θέματα :

1ον ένα πινάκι από το 19πινό usb3 έχει σπάσει.

2ον έχει κάποια στραβωμένα πινάκια για τον επεξεργαστή, βγάζοντας τον επεξεργαστή το παρατήρησα, βέβαια πριν λειτουργούσε, τώρα δεν ξέρω αν έχει θέμα.

Δίνεται μαζί με το κουτί της και το I/O Shield.

Όροι 

1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό

2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 

3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας.

4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω

Η μητρική δόθηκε στον @1insomnia. Η οδοντόβουρτσα παραμένει.

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Locke_John είπε

Αθήνα, κέντρο.

Χαρίζεται PlayStation 3, PS3,  άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, με ένα μοχλό κόκκινο και μερικά παιχνίδια (6-7).

Φωτογραφίες αν ζητηθούν, αργότερα σήμερα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm.

Προτεραιότητα σε 2-3 μέλη που μου έχουν δώσει αρκετά πράγματα.

Καλησπέρα. Αν δεν έχουν δοθεί τα παιχνίδια θα τα ήθελα. Ιδιαίτερα αν είναι παιδικά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos2075 είπε

Καλησπέρα!

Χαρίζεται κωδικός, κουπόνι, από Κοτσοβολο που έλαβα μετά από κάποια παραγγελία μου για δωρεάν τεχνική εργασία επισκευή συσκευής. Σας παραθέτω αυτούσιο το μήνυμα. Ο πρώτος που θα μου στείλει πμ, αλλά παρακαλώ θερμά να είναι κάποιος που τον χρειάζεται, ευχαριστώ.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ SERVICE CORNER, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ LAPTOP, DESKTOP Ή ΚΙΝΗΤΟ, ΕΩΣ 21/12/23 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ,............. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ" https://www.kotsovolos.gr/pages/g231172

Δόθηκε, ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Χαρίζεται οθόνη απο Dell Inspiron 3521, λειτουργική αλλά σε ένα σημείο 1,5Χ1 εκ. περίπου έχει μαύρες γραμμές και για αυτό αλλάχθηκε. Πιθανόν να κανει και σε άλλα φορητά, δείτε την εικόνα. 

Ποστ εδω και πμ, θα απαντήσω μόνο σε οποιον επιλέξω και θα το γράψω και εδώ. Δεν ισχύουν προτεραιότητες
Aποστολη με Box now ή παραλαβή απο το χώρο μου

MicrosoftTeams-image.jpg.4acc771f833ba758f3087f3083b6f481.jpg

• Like 10
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Locke_John είπε

Αθήνα, κέντρο.

Χαρίζεται PlayStation 3, PS3,  άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, με ένα μοχλό κόκκινο και μερικά παιχνίδια (6-7).

Pm για τα παιχνίδια 

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 2:14 ΜΜ, LPFATHER είπε

Ξανάχαρίζεται οδοντόβουρτσα oral b braun με μπαταρίες (παίρνει 2 ΑΑ) σε καλή κατάσταση. Θέλει μόνο έναν ελαφρύ καθαρισμό λόγο χρήσης. Μαζί δίνεται και μια καινούργια κεφαλή.

Επίσης χαρίζεται μητρική msi h510m a-pro με τα έξης θέματα :

1ον ένα πινάκι από το 19πινό usb3 έχει σπάσει.

2ον έχει κάποια στραβωμένα πινάκια για τον επεξεργαστή, βγάζοντας τον επεξεργαστή το παρατήρησα, βέβαια πριν λειτουργούσε, τώρα δεν ξέρω αν έχει θέμα.

Δίνεται μαζί με το κουτί της και το I/O Shield.

Όροι 

1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό

2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 

3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας.

4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω

Παρέλαβα την μητρική και ευχαριστώ θερμά τον lpfather

Δημοσ.
4 hours ago, VarDerSar86 said:

Καλημέρα σε όλους αφρογαλιερα aeroccino nespresso χρησιμοποιημένη αλλά λειτουργικη σε καλή κατασταση!Ειδα ότι έχω δυο οπότε κριμα να καθεται!Δινω κατ επιλογη μου!Παραλαβη από Παλλήνη ΑΜΕΣΑ!Αλλιως πιθανό box!Πμ για πληροφοριες.

IMG_6129.jpeg

PM

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους @leolipop και @mondomio για τα πράγματα που μου διέθεσαν.

Επί τη ευκαιρία,
@360city,
@DeVilMaYcRyGR,
@άδικος
@JIMMYS35,
@drkar,
@retroman3,
τα πράγματά σας τοποθετήθηκαν στις θυρίδες της BoxNow.

• Like 8
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολουσ!Τρεις αλατοπίπεριέρες έτοιμες για χρήση-ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ-Ειδα ότι καθόνται και λεω κριμα να τις έχω .!Δινω κατ επιλογη μου!(Αν και θα ήθελα να τις πάρουν 3 διαφορετικά άτομα)Παραλαβη από Παλλήνη ΑΜΕΣΑ!Αλλιως πιθανό box!Πμ για πληροφοριες.ΔΕΝ κάνω κληρωση…

IMG_6132.jpeg

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλησπέρα σε ολουσ!Τρεις αλατοπίπεριέρες έτοιμες για χρήση-ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ-Ειδα ότι καθόνται και λεω κριμα να τις έχω .!Δινω κατ επιλογη μου!(Αν και θα ήθελα να τις πάρουν 3 διαφορετικά άτομα)Παραλαβη από Παλλήνη ΑΜΕΣΑ!Αλλιως πιθανό box!Πμ για πληροφοριες.ΔΕΝ κάνω κληρωση…

IMG_6132.jpeg

Tις  ξυλινες  με  ΒΟΧ  μπορω? ΠΜ.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.
On 16/11/2023 at 17:25, e-tic said:
  • Βάση στήριξης smartphone/tablet για γραφείο, κρεβάτι κτλ. κρατημένο

spacer.png

Μόλις παρέλαβα τα πραγματάκια από τον ευγενέστατο e-tic. 

Η βάση για smartphone/tablet είναι πολύ ευλύγιστη για το 10" tablet μου (για το οποίο και την ήθελα) και επαναχαρίζεται. Για ελαφρότερα αντικείμενα (π.χ. κινητό) είναι μια χαρά.

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Locke_John είπε

Αθήνα, κέντρο.

Ενδιαφέρομαι αν ειναι διαθέσιμα, στέλνω pm.

Δημοσ.

Είδα τους μύλους του vander και θυμήθηκα ότι έχω κ εγώ για δώσιμο ηλεκτρικό μύλο μπαταρίας σε μαύρο χρώμα-μιας κ γυρίσαμε στους χειροκίνητους. 
Είναι αποθηκευμένος στα βάθη ενός συρταριού κανα δυο χρόνια αλλά έβαλα μπαταρίες και λειτουργεί κανονικά. Αφήνω δώρο και τις μπαταρίες! 😊

ποστ, πμ, δικαίωμα επιλογής, μόνο σε άτομα που προσφέρουν 

βπ αττικής - δεκτό ΒΟΧ μικρή συσκευασία 

• Like 15
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...