Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, Locke_John said:

Αθήνα, κέντρο.

Χαρίζεται PlayStation 3, PS3,  άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, με ένα μοχλό κόκκινο και μερικά παιχνίδια (6-7).

Φωτογραφίες αν ζητηθούν, αργότερα σήμερα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm.

Προτεραιότητα σε 2-3 μέλη που μου έχουν δώσει αρκετά πράγματα.

Ενδιαφέρομαι αν δεν προχωρήσει με κάποιο άλλο μέλος.

Με τη σειρά μου χαρίζω την παρακάτω συρταριέρα ύψους ~60εκ και μήκους/πλάτους 40/40 εκ.

Χαλάνδρι

2.jpg

3.jpg

Είχα δώσει σε κάποιο μέλος και το αντίστοιχο γραφείο. Δε θυμάμαι αν ήταν από εδώ ή από κάπου αλλού βέβαια. Αν ήταν από εδώ και τον ενδιαφέρει για να το κάνει σετ, ας μου στείλει.

• Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε συνέχεια της ανάρτησης του @villasgέχουμε τα εξής:

DVD WRITER Απο toshiba laptop TS-L633 Κρατημένο για τον @andreaspA που είχε ζητήσει κάτι τέτοιο τον Σεπτέμβρη
USB 2 wifi  κρατημένο για τον Doubt
HDD απο λαπτοπ toshiba 500gb 43% υγεια Κρατημένο για τον @TasSou
Samsung DDR3 2GB 1600
Γυαλια μεγενθυτικος φακος  Κρατημένα για Tassou
Intel Ψυκτρα 
2 χ ΧΕΝΟΝ λαμπες H7 6000K
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΧΩΡΟΥ κρατημένο για τον Doubt
2χ  MP3 PLAYER ΦΟΡΗΤΑ ΜΙΝΙ διαθέσιμα για κάποιο λόγο δεν απενεργοποιείται η μορφοποίηση κειμένου
ΗΧΕΙΑΚΙ BLUETOOTH  κρατημένο για leolipop
ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ HDD WD 1.0TB WD10EADS κρατημένη για τον @TasSou
ΠΟΝΤΙΚΙ ασυρματο
ΚΕΡΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Κρατημένο για τον Doubt
ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ WIDE Κρατημένο για τον Doubt
2 USB ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ  κρατημένα για leolipop
ΦΑΚΟΣ
USB 3 HUB 
HXEIA ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΡΑΝΟΥΣ κρατημένο για leolipop
HANDS FREE NOKIA  Ασυρματο κρατημένο για leolipop
LASER PEN
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΧΩΡΟΥ 
2 παιχνιδακια ( σπινερ και ξυλινη τουμπα)
HANDS FREE NOKIA  καλωδιακο , ακουστικα ψειρες , usb 1-->2 καλωδιο 

• Like 5

11 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους αφρογαλιερα aeroccino nespresso χρησιμοποιημένη αλλά λειτουργικη σε καλή κατασταση!Ειδα ότι έχω δυο οπότε κριμα να καθεται!Δινω κατ επιλογη μου!Παραλαβη από Παλλήνη ΑΜΕΣΑ!Αλλιως πιθανό box!Πμ για πληροφοριες.

IMG_6129.jpeg

πμ

• Like 1

20 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους αφρογαλιερα aeroccino nespresso χρησιμοποιημένη αλλά λειτουργικη σε καλή κατασταση!Ειδα ότι έχω δυο οπότε κριμα να καθεται!Δινω κατ επιλογη μου!Παραλαβη από Παλλήνη ΑΜΕΣΑ!Αλλιως πιθανό box!Πμ για πληροφοριες.

IMG_6129.jpeg

pm

25 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_6129.jpeg

Pm

2 ώρες πριν, Locke_John είπε

Αθήνα, κέντρο.

Χαρίζεται PlayStation 3, PS3,  άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, με ένα μοχλό κόκκινο και μερικά παιχνίδια (6-7).

Φωτογραφίες αν ζητηθούν, αργότερα σήμερα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm.

Προτεραιότητα σε 2-3 μέλη που μου έχουν δώσει αρκετά πράγματα.

Πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Χαρίζεται κωδικός, κουπόνι, από Κοτσοβολο που έλαβα μετά από κάποια παραγγελία μου για δωρεάν τεχνική εργασία επισκευή συσκευής. Σας παραθέτω αυτούσιο το μήνυμα. Ο πρώτος που θα μου στείλει πμ, αλλά παρακαλώ θερμά να είναι κάποιος που τον χρειάζεται, ευχαριστώ.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ SERVICE CORNER, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ LAPTOP, DESKTOP Ή ΚΙΝΗΤΟ, ΕΩΣ 21/12/23 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ,............. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ" https://www.kotsovolos.gr/pages/g231172

Δόθηκε 

Επεξ/σία από nikos2075
  • Like 9
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, nikos2075 είπε

Καλησπέρα!

Χαρίζεται κωδικός, κουπόνι, από Κοτσοβολο που έλαβα μετά από κάποια παραγγελία μου για δωρεάν τεχνική εργασία επισκευή συσκευής. Σας παραθέτω αυτούσιο το μήνυμα. Ο πρώτος που θα μου στείλει πμ, αλλά παρακαλώ θερμά να είναι κάποιος που τον χρειάζεται, ευχαριστώ.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ SERVICE CORNER, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ LAPTOP, DESKTOP Ή ΚΙΝΗΤΟ, ΕΩΣ 21/12/23 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ,............. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ" https://www.kotsovolos.gr/pages/g231172

με ενδιαφέρει!

38 λεπτά πριν, paylidis είπε

πμ

Πάει στον paylidis καθώς μου έχει ζητήσει πολλές φορές πράγματα και ΔΕΝΒτου έχω δώσει και δεύτερον ενημερώθηκα πως έχει χαλάσει προσφατα η δική του.

• Like 5

On 12/10/2023 at 15:55, Tsino said:

Χαρίζεται το παρακάτω ζευγάρι. Είναι σε ηλικία που μεγαλώνει το πόδι του μικρού και δεν τον προλαβαίνω. Λυπάμαι να τα πετάξω. Αν τα θέλει κάποιος ή ξέρει κάποια οικογένεια που θα το αξιοοποιήσει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. μέγεθος 39. Τα στέλω με boxnow.

image.jpeg.d032413e3670b803fd210985a07f63cf.jpeg

image.jpeg.3823f4f687716f51ef894b792fd6855c.jpeg

Ακόμα διαθέσιμα. 

• Like 3

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_6129.jpeg

Έστειλα μήνυμα 

20 ώρες πριν, haris_216 είπε

Τραπεζάκι μέσης Ikea Lack

Έχει κάποια σημάδια χρήσης κυρίως στις ακμές πχ των ποδιών και το τριπλό "μπιμπικάκι" που φαίνεται στην επάνω επιφάνεια, αλλά γενικά είναι σε καλή αισθητική κατάσταση παρά το γεγονός ότι το έχω καμιά 15ρια χρόνια. 

Διαστάσεις 90χ55cm

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη) 

IMG_20231120_173610_copy_2560x1920_1.jpg

IMG_20231120_173831_copy_1920x2560_1.jpg

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. Στέλνω PM

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...