Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 7/11/2023 στις 9:23 ΠΜ, fullload είπε

Καλημέρα!

Χαρίζεται το στερεοφωνικό της φωτογραφίας.

Τα ηχεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν είναι και σπουδαία, αλλά κατά την γνώμη μου ακούγονται αρκετά καλά αν ταπωθούν τα ports.
Κατά τα άλλα, λειτουργεί ο ενισχυτής, το ραδιόφωνο, το display panel (τύπου VFD) και όλα τα κουμπιά του, τα οποία μπήκα σε μία επίπονη διαδικασία να αλλάξω ένα-ένα. Αν θυμάμαι καλά είχα βάλει και ιμάντες στο κασετόφωνο, αλλά δεν θα το εμπιστευόμουν. Το cd το έχω αποσυνδέσει. Αν αλλαχτούν τα flex cables, ίσως και να έχει ελπίδα να παίξει. Είναι σπασμένο το διάφανο πλαστικό στο ένα πορτάκι της κασέτας. Για όποιον διασκεδάζει το ταξίδι της επισκευής.

Θα προτιμηθεί να δοθεί ολόκληρο. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το σύνολο, μπορώ να δώσω μόνο τα ηχεία και να πάει το στερεοφωνικό στην ανακύκλωση.
Είναι ογκώδες και βαρύ. Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου, δίπλα στον σταθμό μετρό Χαλανδρίου.
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.

IMG_20231106_183208.jpg

Ευχαριστώ πολύ τον @fullloadγια το στερεοφωνικό. Φίλε μου, να είσαι καλά!

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/11/2023 at 13:28, roybatty said:

Redmi S2, δεν δουλεύει το touch.

Παραλαβή από Εύοσμο (ή box now, αν αναλαμβάνετε τη διαδικασία)

IMG20231104132304.jpg

Δίνω το παραπάνω από Χαλάνδρι ή boxnow (το αναλαμβάνετε πλήρως).

Ήταν κλειδωμένο με xiaomi account, το ξεκλείδωσα και μπορεί να περαστεί ο δικός σας λογαριασμός

ΑΛΛΑ.....(μεγάλο αλλά)....το κινητό έχει κακοποιημένη μητρική και γι αυτό δε δουλεύει το touch*. εγώ έκανα δουλειά με συνδεδεμένο ποντίκι. Με 30 ευρώ (δε νομίζω ότι αξίζει όμως γιατί μπορεί να έχει και άλλα θέματα π.χ. flex cables, digitizer, daughter board κτλ) παίρνετε καινούρια από Κίνα.

* Αν κάποιος έχει τον εξοπλισμό για να κάνει τις απαραίτητες κολλήσεις, μπορώ να του πω (για να μην ψάχνει) ακριβώς τι λείπει

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 13

27 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Ήταν κλειδωμένο με xiaomi account, το ξεκλείδωσα και μπορεί να περαστεί ο δικός σας λογαριασμός

ΑΛΛΑ.....(μεγάλο αλλά)....το κινητό έχει κακοποιημένη μητρική και γι αυτό δε δουλεύει το touch*. εγώ έκανα δουλειά με συνδεδεμένο ποντίκι. Με 30 ευρώ (δε νομίζω ότι αξίζει όμως) παίρνετε καινούρια από Κίνα

* Αν κάποιος έχει τον εξοπλισμό για να κάνει τις απαραίτητες κολλήσεις, μπορώ να του πω (για να μην ψάχνει) ακριβώς τι λείπει

P.m

On 11/11/2023 at 20:35, MessengerOfGood said:

Με την ευκαιρία που έψαχνα ένα φορτιστή τηλεφώνου για ένα μέλος, βρήκα και δύο καλά μεν αλλά πολυδουλεμένα ασύρματα τηλέφωνα που χαρίζονται (με τους φορτιστές τους):

1. Panasonic KX-TG6411 με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη. Το πληκτρολόγιο είναι φθαρμένο από τη χρήση (βλ. φωτό). Το άνοιξα και καθάρισα τις επαφές των πλήκτρων αλλά κάποιες συνεχίζουν να μην ακούν καλά. 

2. Panasonic KX-TCD705GRM. Παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ (όχι ΑΑΑ). Όταν αποθηκεύτηκε δούλευε αλλά τώρα οι μπαταρίες δείχνουν να φορτίζουν αλλά δεν ανάβει.

P1080649.JPG

P1080647.JPG

μ ενδιαφερουν 

Στις 11/11/2023 στις 5:36 ΜΜ, 2cpu είπε

https://www.msi.com/Motherboard/A68HM-E33-V2/Specification

Η ανωθε μητρικη.Ενδεχεται να μην λειτουργουν οι 2 πισω usb θυρες.Oι Usb 3 οσο θυμαμαι δουλευαν.Επισης δεν εχει i/o shiled.

Ενα γαλα σφραγισμενο https://health-nutrition.gr/products/alfamino-junior-hmo-400g-βρεφικό-γάλα/

(Προσοχη με το γαλα διαβαστε για τι χρηση προοριζεται)

Βρισκομαι εξω απο Θεσσαλονικη αποστελλω οπου με πειτε με box πληρωμενο απο τον παραληπτη.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο @2cpu για τη μητρική και την άψογη συνεννόηση! 👍

• Like 2

10 hours ago, thodoris1985 said:

ΑΛΛΑ.....(μεγάλο αλλά)....το κινητό έχει κακοποιημένη μητρική και γι αυτό δε δουλεύει το touch*. εγώ έκανα δουλειά με συνδεδεμένο ποντίκι. Με 30 ευρώ (δε νομίζω ότι αξίζει όμως γιατί μπορεί να έχει και άλλα θέματα π.χ. flex cables, digitizer, daughter board κτλ) παίρνετε καινούρια από Κίνα.

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι :)

On 26/10/2023 at 17:43, frantan said:

Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη λογω ελλειψης χρονου)

απο αποθηκη φιλου που θα πηγαιναν ανακυκλωση τα βαζω εδω μηπως τα θελει καποιος

2 δραπανα Black & Deker (στο ενα εχει χαθει ο φορτιστης κ στο 2ο μπαταρια+φορτιστης)

συμφωνα με τα λεγομενα του ειναι λειτουργικα κ τα 2 

τα γνωστα (εδω κ πμ)

2 Black & Deker (1000 x 750).jpg

Αν θέλει κάποιος τα παραπάνω επαναφορτιζόμενα δράπανα που πήρα από τον Frantan ας μου στείλει πμ

Σε αυτό που έχει μπαταρία  (το μαύρο) έβαλα φορτιστή για αρκετές ώρες, ζεστάθηκε αλλά δεν κουνάει. Δεν δίνεται με τον δικό μου φορτιστή γιατί είναι από άλλη συσκευή.

Μέχρι αύριο, μετά στον κάδο.

• Like 6

2 minutes ago, MessengerOfGood said:

Αν θέλει κάποιος τα παραπάνω επαναφορτιζόμενα δράπανα που πήρα από τον Frantan ας μου στείλει πμ

Σε αυτό που έχει μπαταρία  (το μαύρο) έβαλα φορτιστή για αρκετές ώρες, ζεστάθηκε αλλά δεν κουνάει. Δεν δίνεται με τον δικό μου φορτιστή γιατί είναι από άλλη συσκευή.

Μέχρι αύριο, μετά στον κάδο.

Αν δεν τα ζητήσει κάποιος άλλος με ενδιαφέρουν.

Φιλικά,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ 

Τα παρακάτω δίνονται ως έχουν, για ανταλλακτικά.

1) Κέλυφος, οθόνη και μητρική από Laptop Toshiba Satellite L655-11T.   - Δόθηκε
2) Κέλυφος και μητρική από Laptop Compaq 615 CPQ615UQL.                 - Δόθηκε

Θα κρατηθούν έως τη Παρασκευή 17/11/23, μετά πάνε ανακύκλωση.
Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow (μικρό πακέτο).
Εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθείας με πρ.μνμ.

20231113_140146_resize.jpg

20231113_140209_resize.jpg

20231113_140220_resize.jpg

20231113_140303_resize.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 14

8 λεπτά πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ 

Τα παρακάτω δίνονται ως έχουν, για ανταλλακτικά.

1) Κέλυφος, οθόνη και μητρική από Laptop Toshiba Satellite L655-11T. 
2) Κέλυφος και μητρική από Laptop Compaq 615 CPQ615UQL.  

Θα κρατηθούν έως τη Παρασκευή 17/11/23, μετά πάνε ανακύκλωση.
Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow (μικρό πακέτο).
Εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθείας με πρ.μνμ.

20231113_140125_resize.jpg

20231113_140146_resize.jpg

20231113_140209_resize.jpg

20231113_140220_resize.jpg

20231113_140242_resize.jpg

20231113_140249_resize.jpg

20231113_140303_resize.jpg

Θα με ενδιέφεραν για να ασχοληθώ λίγο. Στέλνω pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...