Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 2/11/2023 στις 2:49 ΜΜ, uniquegr είπε

Χαρίζεται η παρακάτω μητρική Sony Vaio PVC-SE

Ευχαριστω  πολυ.

Ξεχασα  το  ευχαριστω  στον  ανθρωπο....ω  ρε  γαιδουρια  μου!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Χαρίζεται κωδικός ΒΟΧ αξίας 2 €. Ο πρώτος που θα στείλει pm, τον πήρε!

Τον πήρε ο φίλος @mikepaltri!

Επεξ/σία από ktmaniac
  • Like 11

7 λεπτά πριν, ktmaniac είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Χαρίζεται κωδικός ΒΟΧ αξίας 2 €. Ο πρώτος που θα στείλει pm, τον πήρε!

Τον πήρε ο φίλος @mikepaltri!

Ευχαριστώ τον φίλο ktmaniac!!!

Με τη σειρά μου χαρίζω κουπόνι 20€ για αγορές στο Πλαίσιο μέχρι 11/11. Ο πρώτος που θα στείλει πμ δικός του😉

9 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Ευχαριστώ τον φίλο ktmaniac!!!

Με τη σειρά μου χαρίζω κουπόνι 20€ για αγορές στο Πλαίσιο μέχρι 11/11. Ο πρώτος που θα στείλει πμ δικός του😉

Δόθηκε στον φίλο t021185!!!

• Like 8
  • Thanks 2

Στις 4/11/2023 στις 9:49 ΠΜ, Crybal είπε

Χαριζεται λαπτοπ innovator 909156(ht) ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.Ειναι με cpu T7100.Ειχε αφαιρουμενη καρτα γραφικων η οποια δεν υπάρχει.Θεωρω ότι εαν του βαλετε μια θα λειτουργησει.Η οθονη παντως αναβει (του εβαλα μια ψιλοχαλασμενη που την χρησιμοποιω για να δω εαν οι οθονες αναβουν). Δεν εχει> μνήμη,σκληρο,φορτιστη,βιδες στο κατω μέρος και λειπουν και καποιες εσωτερικα. Επισης ειχε ενα θεματακι με τα καλωδια του ανεμιστηρα.Τα ξανακολλησα μεν αλλά μην τα πολυζορίσετε.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

Το λαπτοπ πήγε στον @1insomnia .

Στις 5/11/2023 στις 7:51 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Κλεινωντας για σήμερα ένα live gamer portable της aver σχετικό με streaming από gaming κονσόλες/pc…κατασταση ΔΕΝ γνωριζω και ΔΕΝ έχω όρεξη να ψαξω,δινω όπου κρίνω…

Πιθανό και το box(μικρο πακέτο)ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη απόόποιον την πάρει.

IMG_5950.jpeg

IMG_5951.jpeg

Συνεχίζει και είναι διαθεσιμο μετά από αδυναμία του προηγούμενου υποψηφίου παραλήπτη,ΠΜ για αμεση παραλαβη

• Like 1

Στις 4/11/2023 στις 9:49 ΠΜ, Crybal είπε

Χαριζεται λαπτοπ innovator 909156(ht) ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.Ειναι με cpu T7100.Ειχε αφαιρουμενη καρτα γραφικων η οποια δεν υπάρχει.Θεωρω ότι εαν του βαλετε μια θα λειτουργησει.Η οθονη παντως αναβει (του εβαλα μια ψιλοχαλασμενη που την χρησιμοποιω για να δω εαν οι οθονες αναβουν). Δεν εχει> μνήμη,σκληρο,φορτιστη,βιδες στο κατω μέρος και λειπουν και καποιες εσωτερικα. Επισης ειχε ενα θεματακι με τα καλωδια του ανεμιστηρα.Τα ξανακολλησα μεν αλλά μην τα πολυζορίσετε.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον Crybal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ, μιας που έρχεται τέλος της χρονιάς και κάνω ''ξεσκαρτάρισμα''  θα ήθελα να χαρίσω κάποια αρώματα ''τύπου'' που έχω στην κατοχή μου.. όλα είναι απο διάφορα μαγαζιά, που κρατάνε πολυ και είναι πολυ ποιοτικα!

εχουν αρκετη ποσότητα μέσα και ο λογος που τα δινω ειναι καθαρα γιατι δε θα προλαβω να τα χρησιμοποιήσω όλα και με ''κουρασε'' να ψαχνω συνεχως τι να βαλω,εχω πλεον μονο 8 σταθερα, 2 για καθε εποχη και θέλω να κανω εκκαθάριση.

τα μπουκαλια ειναι 30 ή 50ml έκαστως, και το τονιζω ειναι πολυ ποιοτικά.

μπορω να στειλω φώτο αργότερα το απογευμα γιατι ειμαι στη δουλεια.

η λιστα ειναι η:

burberry london men

this is him - zadig and voltaire

armani code

jean paul gaultier - le male * με εξαίρεση γιατι νομίζω το έδωσα δε θυμαμαι

dior homme intense

one million elixir

versace eros

tom ford - noir extreme

armani stronger with you absolutely

και ισως ειναι 2-3 ακόμη αρώματα που να μη θυμαμαι αυτη τη στιγμη γιατι δεν τα εχω μπροστά μου..

επισης εχω περιπου 20-25 δειγματακια 3ml απο διαφορα αρωματα τα οποια εχω κανει μια ψεκασια και τα παράτησα λόγο του οτι δε μου αρεσαν εμενα προσωπικά. τα δινω και αυτα μαζι κριμα ειναι να πεταχτούν.

μπορω να τα δώσω χέρι-χέρι στη πόλη της Δράμας ή της Καβάλας μετα απο συνεννόηση (φυσικα δωρεάν)

είτε μπορώ να τα αποστείλω με κούριερ κατευθειαν οπου θελετε εσεις (θα κανω καλο τυλιγμα φυσικα) οπου σε αυτη τη περιπτωση το κοστος ειναι 6 ευρω (μου τα κανετε καταθεση οπου βολευει, paypal revolut εθνικη eurobank) και σας τα στελνω.

*τα 6 ευρω αφορούν εντολή παραλαβής πακέτου απο τον χώρο εργασίας μου και αποστολή στο δικό σας χώρο σε όλη την ελλάδα (ΚΑΙ νησια μεσα)

**δεν ειμαι διατεθημένος να χάνω χρόνο να πηγαίνω εγω το δέμα σε κούριερ ούτε να ψαχνω παρκινγκ για να το αφήσω σε box now οπότε παρακαλώ μην το προτείνετε

***θα δωθούν στον πρώτο που θα μου στείλει μήνυμα, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από maparios
  • Like 13

3 λεπτά πριν, maparios είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ, μιας που έρχεται τέλος της χρονιάς και κάνω ''ξεσκαρτάρισμα''  θα ήθελα να χαρίσω κάποια αρώματα ''τύπου'' που έχω στην κατοχή μου.. όλα είναι απο διάφορα μαγαζιά, που κρατάνε πολυ και είναι πολυ ποιοτικα!

εχουν αρκετη ποσότητα μέσα και ο λογος που τα δινω ειναι καθαρα γιατι δε θα προλαβω να τα χρησιμοποιήσω όλα και με ''κουρασε'' να ψαχνω συνεχως τι να βαλω,εχω πλεον μονο 8 σταθερα, 2 για καθε εποχη και θέλω να κανω εκκαθάριση.

τα μπουκαλια ειναι 30 ή 50ml έκαστως, και το τονιζω ειναι πολυ ποιοτικά.

μπορω να στειλω φώτο αργότερα το απογευμα γιατι ειμαι στη δουλεια.

η λιστα ειναι η:

burberry london men

this is him - zadig and voltaire

armani code

jean paul gaultier - le male * με εξαίρεση γιατι νομίζω το έδωσα δε θυμαμαι

dior homme intense

one million elixir

versace eros

tom ford - noir extreme

και ισως ειναι 2-3 ακόμη αρώματα που να μη θυμαμαι αυτη τη στιγμη γιατι δεν τα εχω μπροστά μου..

επισης εχω περιπου 20-25 δειγματακια 3ml απο διαφορα αρωματα τα οποια εχω κανει μια ψεκασια και τα παράτησα λόγο του οτι δε μου αρεσαν εμενα προσωπικά. τα δινω και αυτα μαζι κριμα ειναι να πεταχτούν.

μπορω να τα δώσω χέρι-χέρι στη πόλη της Δράμας ή της Καβάλας μετα απο συνεννόηση (φυσικα δωρεάν)

είτε μπορώ να τα αποστείλω με κούριερ κατευθειαν οπου θελετε εσεις (θα κανω καλο τυλιγμα φυσικα) οπου σε αυτη τη περιπτωση το κοστος ειναι 6 ευρω (μου τα κανετε καταθεση οπου βολευει, paypal revolut εθνικη eurobank) και σας τα στελνω.

*τα 6 ευρω αφορούν εντολή παραλαβής πακέτου απο τον χώρο εργασίας μου και αποστολή στο δικό σας χώρο σε όλη την ελλάδα (ΚΑΙ νησια μεσα)

**δεν ειμαι διατεθημένος να χάνω χρόνο να πηγαίνω εγω το δέμα σε κούριερ ούτε να ψαχνω παρκινγκ για να το αφήσω σε box now οπότε παρακαλώ μην το προτείνετε

***θα δωθούν στον πρώτο που θα μου στείλει μήνυμα, ευχαριστώ!

Πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...