Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

LG 24’ MT47D λειτουργική μέχρι πριν την διαλύσουν κορεσ Και ανίψια!Βασικα η οθόνη την άκουσε,αλλά αν κάποιου ποιανουν τα χέρια μπορεί να βγάλει ακρη)Τα γνωστά όσον αφορά τις δωρεές μου, δωρίζω κατά την κρίση μου. ΠΜ για διευκρινίσεις.

Πιθανό και το box(μεγάλο πακέτο),ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη από όποιον την πάρει.

IMG_5946.jpeg

IMG_5947.jpeg

• Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

iPad 2 σε κακή κατασταση,(θεωρώ πως είναι μη λειτουργικο αλλά αν κάποιου ποιανουν τα χέρια μπορεί να βγάλει ακρη)Τα γνωστά όσον αφορά τις δωρεές μου, δωρίζω κατά την κρίση μου. ΠΜ για διευκρινίσεις.Παραλαβη από Παλλήνη κατόπιν συνεννόησης.

Πιθανό και το box(μεγάλο πακέτο),ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη από όποιον το πάρει!

IMG_5942.jpeg

IMG_5943.jpeg

στέλνω πμ για τυχόν επισκευή! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stevakoz είπε

στέλνω πμ για τυχόν επισκευή! 

Οκ

Video/VHS λειτουργικο.Τα γνωστά όσον αφορά τις δωρεές μου, δωρίζω κατά την κρίση μου. ΠΜ για διευκρινίσεις.Παραλαβη από Παλλήνη κατόπιν συνεννόησης.

Πιθανό και το box(μεγάλο πακέτο),ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη από όποιον το πάρει!

IMG_5948.jpeg

IMG_5949.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 16

Eνα  σετ   3XDVD   HP  RECOVERY  SET   FOR  G62-130EV  μαλλον  απο  παλιο

λαπτοπ  που  κλαπηκε.

Μαλλον  ειναι   WIN 7  HOME  PREMIUM  64bit

h-hp-axiologei-enallaktikes-strategikes-gia-to-per_98jq.jpg.6032c41e5ad18f1fd5e1b855ccbe532c.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

• Like 12

19 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Οκ

Video/VHS λειτουργικο.Τα γνωστά όσον αφορά τις δωρεές μου, δωρίζω κατά την κρίση μου. ΠΜ για διευκρινίσεις.Παραλαβη από Παλλήνη κατόπιν συνεννόησης.

IMG_5948.jpeg

IMG_5949.jpeg

PM

24 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Οκ

IMG_5948.jpeg

IMG_5949.jpeg

Με ενδιαφέρει, στέλνω μήνυμαα

• Like 1

1 hour ago, VarDerSar86 said:

LG 24’ MT47D λειτουργική μέχρι πριν την διαλύσουν κορεσ Και ανίψια!Βασικα η οθόνη την άκουσε,αλλά αν κάποιου ποιανουν τα χέρια μπορεί να βγάλει ακρη)Τα γνωστά όσον αφορά τις δωρεές μου, δωρίζω κατά την κρίση μου. ΠΜ για διευκρινίσεις.

Πιθανό και το box(μεγάλο πακέτο),ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη από όποιον την πάρει.

IMG_5946.jpeg

IMG_5947.jpeg

Καλησπέρα.

Αν δεν έχει σπασει το panel θα με ενδιέφερε.

Φιλικά,

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_5946.jpeg

IMG_5947.jpeg

Καλησπέρα με ενδιαφέρει στέλνω pm

Επεξ/σία από john19761

38 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Μόλις τώρα, VarDerSar86 είπε

Κλεινωντας για σήμερα ένα live gamer portable της aver σχετικό με streaming από gaming κονσόλες/pc…κατασταση ΔΕΝ γνωριζω και ΔΕΝ έχω όρεξη να ψαξω,δινω όπου κρίνω…

Πιθανό και το box(μικρο πακέτο)ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη απόόποιον την πάρει.

IMG_5950.jpeg

IMG_5951.jpeg

• Like 14

15 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Κλεινωντας για σήμερα ένα live gamer portable της aver σχετικό με streaming από gaming κονσόλες/pc…κατασταση ΔΕΝ γνωριζω και ΔΕΝ έχω όρεξη να ψαξω,δινω όπου κρίνω…

Πιθανό και το box(μικρο πακέτο)ΠΑΡΑΚΑΛΩ επειδή ΔΕΝ έχω δυνατοτητα αποθήκευσης ΑΜΕΣΗ παραλαβη απόόποιον την πάρει.

IMG_5950.jpeg

IMG_5951.jpeg

Θα με ενδιέφερε στέλνω πμ

Οκ

IMG_5948.jpeg

IMG_5949.jpeg

Π.Μ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναχαρίζεται η καρέκλα των φωτό. Την είχα πάρει από συμφορουμίτη πέρυσι νομίζω με θέμα στην πλάτη που δεν στεκόταν, την καθάρισα, την έφτιαξα, δουλεύτηκε ελάχιστα από τα ανήψια μου όταν έρχονταν και ελάχιστες φορές από μένα. Έχει το σπάσιμο στην πλάτη που φαίνεται, εαν κάθεσαι κανονικά χωρίς να ξαπλώνεις προς τα πίσω (κανονική στήριξη πλάτης δηλαδή) είναι μια χαρά. Με δυο λαμάκια και 4 περαστές βίδες θα είναι κομπλέ πιστεύω για όποιον τον ενοχλεί όπως είναι. Δίνεται διότι πήρα άλλη πιο ψηλή που με εξυπηρετεί καλύτερα.

Όσο το δυνατόν συντομότερα παραλαβή από δραπετσώνα. Μέσα βδομάδας θα κατέβει δίπλα στον κάδο

375025800_246183415133419_6510344723781163788_n.jpg

385533369_1176815467040370_4603327893454564141_n.jpg

Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 18

Καλησπέρα σε ολους
Χαριζω ενα  πολυμημανημα epson παροπλισμενο το οποιο οταν   αποθηκευτηκε  λειτουργουσε.
Χαριζεται ενα  laptop Turbo X.Ηταν του πατέρα φιλου μου.Δεν εχει μπαταρια σκληρο και  τροφοδοτικο.Δεν εχω χρονο  να  ασχοληθω.
Χαριζεται  ηλεκτρικο  σιδερο,το οποιο  ξαφνικα  σταματησε να δουλευει. Ειναι  σε καλη  κατασταση  απλα  δεν  δουλευει.
Παραλαβη απο Καλλιπολη  Πειραια.Την επομενη εβδομαδα απογευματινές ωρες υστερα απο  συνενοηση.
Πρώτα μυνημα  στο  νημα  και  μετά ΠΜ.Αποφασιζω εγω τι  παει  που.

Αυτα προς  το παρον ευχαριστω προκαταβολικα.

• Like 16

1 ώρα πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα σε ολους
Χαριζω ενα  πολυμημανημα epson παροπλισμενο το οποιο οταν   αποθηκευτηκε  λειτουργουσε.
Χαριζεται ενα  laptop Turbo X.Ηταν του πατέρα φιλου μου.Δεν εχει μπαταρια σκληρο και  τροφοδοτικο.Δεν εχω χρονο  να  ασχοληθω.
Χαριζεται  ηλεκτρικο  σιδερο,το οποιο  ξαφνικα  σταματησε να δουλευει. Ειναι  σε καλη  κατασταση  απλα  δεν  δουλευει.
Παραλαβη απο Καλλιπολη  Πειραια.Την επομενη εβδομαδα απογευματινές ωρες υστερα απο  συνενοηση.

πμ τουβλο χ

άκυρο το ενδιαφέρον

Για τους ενδιαφερόμενους το λάπτοπ είναι το clevo w765t

• Like 2

1 ώρα πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα σε ολους

Πμ με ερώτηση 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...