Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Χαρίζονται:

1. Home Cinema Philips με τα εμπρός ηχεία και το subwoofer του.
Δεν διαβάζει τα δισκάκια, όλα τα άλλα (τηλεχειριστήριο, Ραδιόφωνο FM & AM, είσοδοι/έξοδοι κλπ.) λειτουργούν κανονικά. Έχει καλό μπασάτο ήχο. Είσοδοι/έξοδοι: 5+1 ηχεία, SCART, κεραία FM, κεραία ΑΜ, Audio AUX (L+R) ΙΝ, Audio (L+R) Out, S-Video Out,  Όλα μαζί είναι σε μια κούτα για βολική μεταφορά.

2. Τηλεόραση 17" Philips. Λειτουργεί κανονικά αλλά είναι παλιά και ο δέκτης TV δεν αποκωδικοποιεί τα ψηφιακά κανάλια. Είσοδοι/έξοδοι: PC Audio (L+R) IN, AV Audio (L+R) IN, VGA, Video, S-Video. κεραία. 

3. DVD Player Pioneer DV-350S. Λειτουργεί κανονικά, παίζει τα δισκάκια αλλά το τηλεχειριστήριο δυσλειτουργεί νομίζω με ένα καθάρισμα θα είναι εντάξει - δεν το άνοιξα). Έξοδοι: SCART, Video, S-Video, Digital Optical audio, L+R audio.

Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εδώ και μετά pm. Θα προτιμηθεί όποιος μπορεί να έλθει σύντομα για παραλαβή από την περιοχή μου (Παπάγου).

P1080613.JPG

P1080614.JPG

P1080615.JPG

P1080616.JPG

P1080617.JPG

P1080619.JPG

P1080620.JPG

Pm με ερώτηση 

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους με καλή Κυριακή!Laptop Acer που μου δόθηκε χωρίς φορτιστή….μου ειπαν ότι μάλλον κάτι παίζει με το λειτουργικο του(λειπουν και κανα δυο κουμπάκια) αλλά ούτε θέλω να ασχοληθώ ούτε με νοιάζει!!!ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ όσων αφορά τις δωρεές μου…ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όσοι μου έχουν δώσει,μετά όσοι γενικά δίνουν και μετά χωρίς δέσμευση ΟΛΟΙ οι άλλοι…(δινω κατόπιν σκέψεις)ΔΕΝ ΚΑΝΩ κληρωση δεν σύμφωνο με την ιδεα της,Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συνεννόησης…ΠΜ για πληροφοριες!

*ΘΕΡΜΗ παράκληση πωλητές σε αλλά site καθώς και οι γνωστοί μόνο ΠΕΡΝΩ μην ασχοληθείτε

Πιθανό και το box(μικρο πακέτο)

IMG_5892.jpeg

IMG_5891.jpeg

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα μυνηματα σας,το laptop πάει στον Σταύρο 360city!Καλη εβδομάδα!

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Χαρίζεται τηλεόραση Sony kdl32bx340

Δουλευει κανονικά με πολύ καλή εικόνα - έχει κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό της και σβήνει σε ανύποπτα διαστήματα, πότε αθόρυβα, πότε με μπαμ από τα ηχεία. Μόλις σβήσει θέλει βγάλσιμο από μπρίζα και ξαναδουλευει. Μπορεί να δουλευει 5 ώρες χωρίς θεμα, μπορεί και να σβήσει 3 φορές σε μία ώρα. Μετά το τελευταίο μπαμ που εμένα μου έφτασε το σκατό στην κάλτσα και ο γατος ανέβηκε στο ταβάνι, σταμάτησα να την δουλευω

Παραλαβή από δραπετσώνα, προτεραιότητα σε άτομα που μου έχουν δώσει

img_13575267_medium_1479290476_7253_30208.jpg

Πμ ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 hours ago, llabros said:

Ακόμα διαθέσιμο το τσαντάκι μεταφοράς!

Χαρίζονται ηχεία υπολογιστή Creative Inspire T10.
Χωρίς μετασχηματιστή (12v), έχουν ενα θέμα με το ποτενσιόμετρο και λειτουργουν μόνο σε μια συγκεκριμένες ρύθμισεις-ένταση. Οταν δουλευουν ακουγονται ωραία.
Περιοχή Δάφνη-Αγιος Ιωάννης, πρώτα εδώ και μετα PM παρακαλώ.

No description available.No description available.

Χαρίζεται θώρακας enduro - MX motocross - downhill μάρκας UFO με πολύ εμπερία.
Περιοχή Δάφνη-Αγιος Ιωάννης, πρώτα εδώ και μετα PM παρακαλώ.
No description available.

No description available.

πμ για ηχεία

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

IMG_20230826_124402.jpg.16a772931e91c09f018a5841410f9e64.jpg.4cb6aa164e120ab12dc21c83945f5d45.jpgIMG_20230826_124228.jpg.e4b855ac966a8a8eec235d46864c7ec5.jpg.38a6694eaef504d155ff35b3bfb06885.jpg

Χαριζονται τα παραπανω. Προτιμω παραλαβη χερι-χερι.

Ενδιαφέρομαι. 

Δημοσ.

Έχει κάνεις όρεξη για burger? TΩPA EXEIΣ 1+1 Burger ME ΠATATEΣ ΣTA Brothers In Law. IΣXYEI EΩΣ 05/11/2023. H ΠPOΣΦOPA AΦOPA ΠAPAΛABH AΠO TO KATAΣTHMA KAΘHMEPINA.   

Πρώτα εδώ και μετα πμ.

• Like 7
Δημοσ.

Χαρίζονται:

Sony SWR10 Activity Tracker μαύρο (χωρίς το micro usb καλώδιο φόρτισης)

https://www.amazon.com/Sony-SmartBand-Android-KitKat-Waterproof/dp/B00HQIFKWW

TP-Link Powerline TL-PA101 σετ

https://www.aerial.net/shop/product_info.php?products_id=643

Παραλαβή από Αγία Παρασκευή, κοντά στον Δημόκριτο.

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, v-tidus είπε

Χαρίζονται:

Sony SWR10 Activity Tracker μαύρο (χωρίς το micro usb καλώδιο φόρτισης)

https://www.amazon.com/Sony-SmartBand-Android-KitKat-Waterproof/dp/B00HQIFKWW

TP-Link Powerline TL-PA101 σετ

https://www.aerial.net/shop/product_info.php?products_id=643

Παραλαβή από Αγία Παρασκευή, κοντά στον Δημόκριτο.

Ενδιαφέρομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντρεμελακι  parkside pfbs 9,6  με  τα  εξης  θεματα....

1.Σκετο  μονο με  ενα  κυλινδρικο  φαγωτηρι   μπροστα.

2.Εχει  γινει  πατεντα....εβγαλαν  τα  στοιχεια  της  μπαταριας  και  περασαν  εξωτερικο

καλωδιο  για  εξωτερικη   τροφοδοσια.

parksidepfbs96.jpg.7254142c478dbe5b07004907cad62d95.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...