Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ

Το αποτριχωτικό κερί είναι περίπου στο μισό.

Κάποιοι φορτιστές και καλώδια άγνωστης λειτουργικότητας. Αν θέλετε τις προδιαγραφές τους, ρωτήστε με σε προσωπικό μήνυμα να σας δείξω φωτογραφίες. Μέσα σε αυτά που βλέπετε είναι και ένα εργονομικό ποντίκι που θέλει μια πατέντα στη ροδέλα για να μένει σταθερή. Το επιτραπέζιο ρολόι έχει και ξυπνητήρι. Ο φορτιστής τον 19,5 volt είναι από laptop sony vaio. Μου είχε καεί αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος, ίσως για τα ανταλλακτικά του. Όλα τα υπόλοιπα τα βλέπετε και αν θέλετε διευκρινίσεις, μου λέτε.

Μόνο αποστολή με box now, καθώς μένω Χαλκίδα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Compress_20231022_182916_6613.jpg

Compress_20231022_182916_6990.jpg

Compress_20231022_182916_6819.jpg

1 λεπτό πριν, VasilisHero είπε

Κάποιοι φορτιστές και καλώδια άγνωστης λειτουργικότητας. Αν θέλετε τις προδιαγραφές τους, ρωτήστε με σε προσωπικό μήνυμα να σας δείξω φωτογραφίες. Μέσα σε αυτά που βλέπετε είναι και ένα εργονομικό ποντίκι που θέλει μια πατέντα στη ροδέλα για να μένει σταθερή. Το επιτραπέζιο ρολόι έχει και ξυπνητήρι. Ο φορτιστής τον 19,5 volt είναι από laptop sony vaio. Μου είχε καεί αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος, ίσως για τα ανταλλακτικά του. Όλα τα υπόλοιπα τα βλέπετε και αν θέλετε διευκρινίσεις, μου λέτε.

Να σημειωθεί ότι το πολύ σε μία εβδομάδα πάνε στα σκουπίδια/ανακύκλωση αν δεν τα ζητήσει κάποιος 

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παπούτσια αντρικά νούμερο 42. Σε αρκετά καλή κατάσταση, κάπως ξεβαμμένα στο κάτω μέρος στο μπεζ (αυτό ακριβώς που βλέπετε στη φωτό), που όμως δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο στην αισθητική του συγκεκριμένου παπουτσιού.

Compress_20231022_184106_6105.jpg

• Like 8

36 λεπτά πριν, leolipop είπε

Νεα προιοντα :

1) Κινητο κλωνος J7 , απο οσο ειδα εχει συνολικα 2gb χωρο και 512ΜΒ ραμ.Δεν το δοκιμασα σε κλησεις αλλα κατα αλλα λειτουργει πληρως , θελει βεβαια υπομονη...

2) Web Camera Creative , δεν λειτουργει σε win10 , o driver του λεει για Vista , ενδεχομενως να λειτουργει και σε 7.

3) Smartwatch imilab KW66 , το ειχα αγορασει πριν κανενα χρονο περιπου αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι η αποδειξη, εχει ελαφρια φθορα στην οθονη και το χρωμα στο πλαισιο φαινεται να φουσκωνει.Λειτουργει κανονικοτατα και χωρις να το εχω να μετραει παλμους , η μπαταρια του κραταει καμια βδομαδα η και περισσοτερο.Τα ελληνικα τα εμφανιζει περιεργα δηλαδη ανα χαρακτηρα εχει κενο.Το ειχα αναφερει 2 φορες στον κατασκευαστη την 2η αναγνωρισαν το προβλημα αλλα ποτε δεν ειχα ενημερωση που να το διορθωνει.Το αλλο του αρνητικο ειναι η χαμηλη φωτεινοτητα στην οθονη που κατω απο εντολο ηλιο δεν φαινονται πολλα πραγματα.Στο κουτι με το φορτιστη του.

4) Ασυρματα ακουστικα Playstation εχουν εντονη φθορα τα μαξιλαρακια και μαδανε.Τα ακουστικα απο κατω με τον διακοπτη αναβουν και φορτιζουν κανονικα αλλα δεν εχω κονσολα να τα δοκιμασω γιατι για υπολογιστη θελουν το δικο τους dongle που δεν εχω.Με usb bluetooth δεν καταφερα να τα εντοπισω.

Βρισκομαι Περιστερι και αποστελω με box now και μονο.

Επειδη μερικοι αλλα λενε (οταν πουν) και αλλα κανουν θα αποφασισω με εντελως υποκειμενικα κριτηρια τι θα παρει και ποιος.

20231022_181741_copy_600x800.jpg

20231022_173214_copy_600x800.jpg

20231022_173258_copy_600x800.jpg

20231022_180525_copy_600x800.jpg

Pm για smartwatch και ακουστικά ps

• Like 1

Συνεχίζουμε.

Πληκτρολόγιο μαμίσιο που είχα πάρει μαζί με τον σταθερό υπολογιστή, λείπει το πλήκτρο enter. Λειτουργούσε κανονικότατα, μέχρι που πολύ απλά άλλαξα σε laptop.

Funky κάμερα με USB.

Κρέμα φιξαρίσματος μαλλιών, έχει κάτι λιγότερο από το μισό σωληνάριο, αλλά κάνει για αρκετές χρήσεις. Είναι καλή και μάρκας, σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ γιατί προτίμησα αργότερα την πούδρα.

Plug and play στικάκι για wi-fi

Ένα από αυτό που το φοράνε στο λαιμό τέλος πάντων για όποιον το θέλει :D

Μόνο box now με μήνυμα εδώ και μετά προσωπικό, μένω Χαλκίδα. Πάνε ανακύκλωση σε μία εβδομάδα.

Compress_20231022_190638_8394.jpg

Compress_20231022_190638_8221.jpg

• Like 14

46 λεπτά πριν, leolipop είπε

4) Ασυρματα ακουστικα Playstation εχουν εντονη φθορα τα μαξιλαρακια και μαδανε.Τα ακουστικα απο κατω με τον διακοπτη αναβουν και φορτιζουν κανονικα αλλα δεν εχω κονσολα να τα δοκιμασω γιατι για υπολογιστη θελουν το δικο τους dongle που δεν εχω.Με usb bluetooth δεν καταφερα να τα εντοπισω.

Επειδη μερικοι αλλα λενε (οταν πουν) και αλλα κανουν θα αποφασισω με εντελως υποκειμενικα κριτηρια τι θα παρει και ποιος.

20231022_180525_copy_600x800.jpg

PM για τα ακουστικά αν δεν τα χρειάζεται κάποιος άλλος. 

Ένα shaker

Ένα σίδερο που μου είχε καεί, δεν κάθισα να ασχοληθώ τι φταίει. Όποιος είναι γνώστης του αντικειμένου, μπορεί να το φτιάξει να το πάρει για ανταλλακτικά, εφόσον έχει κάτι χρήσιμο.

Compress_20231022_191911_1324.jpg

• Like 9

13 λεπτά πριν, VasilisHero είπε

Συνεχίζουμε.

Πληκτρολόγιο μαμίσιο που είχα πάρει μαζί με τον σταθερό υπολογιστή, λείπει το πλήκτρο enter. Λειτουργούσε κανονικότατα, μέχρι που πολύ απλά άλλαξα σε laptop.

Funky κάμερα με USB.

Κρέμα φιξαρίσματος μαλλιών, έχει κάτι λιγότερο από το μισό σωληνάριο, αλλά κάνει για αρκετές χρήσεις. Είναι καλή και μάρκας, σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ γιατί προτίμησα αργότερα την πούδρα.

Μόνο box now με μήνυμα εδώ και μετά προσωπικό, μένω Χαλκίδα. Πάνε ανακύκλωση σε μία εβδομάδα.

πμ για το στικακι.

• Like 1

36 λεπτά πριν, VasilisHero είπε

Συνεχίζουμε.

Funky κάμερα με USB.

Καλησπερα wifi και καμερα με ενδιαφερουν.

1 ώρα πριν, leolipop είπε

Νεα προιοντα :

1) Κινητο κλωνος J7 , απο οσο ειδα εχει συνολικα 2gb χωρο και 512ΜΒ ραμ.Δεν το δοκιμασα σε κλησεις αλλα κατα αλλα λειτουργει πληρως , θελει βεβαια υπομονη...

2) Web Camera Creative , δεν λειτουργει σε win10 , o driver του λεει για Vista , ενδεχομενως να λειτουργει και σε 7.

Τα υπολοιπα δοθηκαν.

20231022_181741_copy_600x800.jpg

20231022_173214_copy_600x800.jpg

Pm για κινητό κλωνο

21 hours ago, portierhs1 said:

ειναι κι αυτο The Textorcist: The Story of Ray Bibbia

κλειδι για GoG

https://www.gog.com/game/the_textorcist_the_story_of_ray_bibbia?cjdata=MXxZfDB8WXww&utm_campaign=cj&utm_medium=affiliate&utm_source=cj

ποστ+πμ

Καλησπέρα, στέλνω πμ

1 ώρα πριν, VasilisHero είπε

Να σημειωθεί ότι το πολύ σε μία εβδομάδα πάνε στα σκουπίδια/ανακύκλωση αν δεν τα ζητήσει κάποιος 

Καλησπέρα.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το ρολόι και το ποντίκι. Ευχαριστώ.

Θα επαναλάβω ότι όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλώ να μου στείλει ΚΑΙ προσωπικό μήνυμα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάθομαι να ψάχνω ποιος ζήτησε τι και να του στέλνω εγώ. Θερμή παράκληση, και ας μου επιτραπεί από τη διαχείριση.

• Like 4

1 ώρα πριν, VasilisHero είπε

Συνεχίζουμε.

Funky κάμερα με USB.

Καλησπέρα.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ.

• Like 1

1 ώρα πριν, AMDAKIAS είπε

Pm για smartwatch και ακουστικά ps

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο @leolipop για το ρολόι τα ακουστικά και τα παιδικά παπούτσια αλλά και τον σάκο πυγμαχίας. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...