Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, MrsPeel είπε

Χαρίζονται τα βιβλία που φαίνονται στις φωτογραφίες από τα χρόνια των σπουδών μου στο ΕΜΠ. Παραλαβή αποκλειστικά από Καισαριανή, Ζωγράφου ή Παλλήνη.

viber_image_2023-10-19_22-38-06-275.jpg.014d1eb528ba7e3b8ffe9360fa214f45.jpgviber_image_2023-10-19_22-38-06-213.jpg.ddc8225f647834dbc10ccfeba254763d.jpgviber_image_2023-10-19_22-38-06-042.jpg.6820c1e918602f1f5a132cf88d893b8c.jpg

Αγαπητοί μου, επαναφέρω τις φωτογραφίες από τα βιβλία μου.

Τα σχετικά με ανώτερα μαθηματικά κρατήθηκαν για τον @Locke_John. Αν κάποιος θέλει να σώσει τα υπόλοιπα από την ανακύκλωση, μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον. 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

Αγαπητοί μου, επαναφέρω τις φωτογραφίες από τα βιβλία μου.

Τα σχετικά με ανώτερα μαθηματικά κρατήθηκαν για τον @Locke_John. Αν κάποιος θέλει να σώσει τα υπόλοιπα από την ανακύκλωση, μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον. 

πμ

• Like 2

2 ώρες πριν, tsiv είπε

Χαρίζω DVD-Player BLUEsky DVD 100 που παίζει τα ΠΑΝΤΑ σε άριστη κατάσταση με το τηλεκοντρόλ του.

Αγορασμένο από μένα στα τέλη του 2001, 47.000 δρχ = 140 ευρώ... τότε οι αποδείξεις έγραφαν υποχρεωτικά την αξία και σε δραχμές και σε ευρώ!

Έχει παίξει ελάχιστα και επειδή είναι κρίμα να κάθεται το δίνω να το χαρεί κάποιος άλλος.

Μαζί με 6 DVD, τα 2 είναι Reference με κλιπάκια εικόνας και τεστ ήχου για να δοκιμαστούν Projectors, Home Cinema κ.λ.π, και μία πολυτελής κασετίνα με 4  Ελληνικές ταινίες, όλα Original!

Παραλαβή από Νίκαια.

OΛΑ μαζί τα παραλαμβάνει ένας.

Δεν στέλνω.

ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ πμ.

BLUEsky-DVD-100-mprosta.jpg

BLUEsky-DVD-100-piso.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-kleisto.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-anoikto.jpg

DVD-gia-xarisma.jpg

αν στραβωσει με τον βλασση με ενδαφερει. πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sethis είπε

Καλησπέρα. Χαρίζεται pc tower Cooler Master Mystique 631. Μαύρο με πλαστικό διαφανές παράθυρο στο πλάι όπως φαίνεται σε αυτό το review. Περιέχει δύο ανεμιστηράκια 120mm τα οποία λειτουργούν κανονικά, απλά κάνουν λίγο θόρυβο λόγω ηλικίας.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει να το παραλάβει. Μένω στην Κυψέλη, Αθήνα.

Καλημέρα. Το κουτί δόθηκε.

Ευχαριστώ πολύ τον  Sethis για το κουτί, είναι άριστο και αγρατζούνιστο. Καλή συνέχεια Δημήτρη.

Επεξ/σία από chipakos
  • Like 1

Στις 16/10/2023 στις 1:37 ΜΜ, uniquegr είπε

Χθες ξεκίνησα το ξεσκαρτάρισμά μου και βρήκα τα παρακάτω εικονιζόμενα:

α) Πληκτρολόγιο υπερύθρων μεγέθους τηλεκοντρόλ, πιθανώς λειτουργικό. Του έβαλα μια μπαταρία που είχα πρόχειρη, δεν είδα κάποια ανταπόκριση, αλλά μπορεί και να τα έχει φτύσει η μπαταρία. Κάποια βλακεία έκανα με τη τοποθέτηση της μπαταρίας και δεν τραβιέται το συρταράκι της, άρα όποιος το πάρει, να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να τη βγάλει.

β) Εργαλείο τυλίγματος αντιστάσεων για ηλεκτρονικό τσιγάρο, με όλους τους πυρήνες και τα καπάκια του.

γ) Πληκτρολόγιο υπερύθρων σύνδεσης PS/2 που πήρα απο τον @tigergreg . Έχει και μοχλό που παίζει το ρόλο του ποντικιού ( αυτό το στρογγυλό γκρίζο πάνω δεξιά, καθώς και τα δύο γκρίζα πλήκτρα πάνω αριστερά ), εξ ου και η ύπαρξη δύο βυσμάτων. Αγόρασα μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω καταβολευτεί, οπότε το επαναχαρίζω. Πλήρως λειτουργικό.

δ) Διάφορες αντιστάσεις κεραμικές, απο την εποχή που πείραζε ο πατέρας μου τα κροσόβερ των ηχείων του. Δεν είναι καμίας αξιόλογης μάρκας ( αγορασμένες απο Βενιέρη ), αλλά αν τις θέλει κάποιος...

ε) Μπρελόκ - αντάπτορας καλωδίου απο USB A σε micro USB. Μου το χάρισαν σε άλλο forum, πακέτο με κάτι άλλα καλούδια που με ενδιέφεραν, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, οπότε το χαρίζω με τη σειρά μου.

στ) Μικρόφωνο CB Blaupunkt χωρίς βύσμα. Απο όσο θυμάμαι, στην εποχή του λειτουργούσε. Θέλει ένα καλό καθάρισμα, όπως θα διαπιστώσετε απο τη φωτογραφία.

ζ) Επίγειος δέκτης F&U DTR2205HDPVR χωρίς τηλεκοντρόλ. Τον τελευταίο καιρό άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις και αν θυμάμαι καλά, πλέον δεν μπουτάρει στο λογισμικό του. Δείχνει να ανάβει, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Αν μπορέσει κάποιος να τον επαναφέρει, είναι φανταστικός δέκτης, με λειτουργία PVR και αν θυμάμαι καλά, ενώ παίζει άλλο κανάλι. Τον άνοιξα για να δω αν είχε φουσκώσει κανένας πυκνωτής, δεν...

η) DIY interconnect χωρίς βύσματα, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται εδώ:

https://www.tnt-audio.com/clinica/shoestrings_e.html

με τη μόνη διαφορά ότι δεν αφαιρέθηκε ο χαλκός απο τον κεντρικό αγωγό ( δεν προορίζεται για χρήση ). Το μήκος του είναι κάπου στα 80 εκατοστά, ίσως και λίγο παραπάνω και το εξωτερικό περίβλημα είναι απο θυρμοσυστελλόμενο ( με μια κάλτσα γίνεται μούρλια ). Ένα "αδερφάκι" του μικρότερου μήκους που διαθέτω, δοκιμάστηκε κόντρα σε interconnects με τεράστια διαφορά τιμής και ήταν ένας απο τους λόγους που τα πούλησα όλα ( αγόρασα Mogami ). Δίνονται ξεκαθαρίζοντας ότι δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη στο σύστημα απο κάποιο σφάλμα κατά το κόλλημα των ακροδεκτών, οπότε όποιος τα αναλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τί κάνει και πως να επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει σωστή συνδεσμολογία.

Παραλαβή απο Μετρό Αττική απογευματινές ώρες απο αύριο και μετά. Αν για κάποιο αντικείμενο εκδηλωθεί ενδιαφέρον απο παραπάνω απο δύο μέλη ( edit: μέχρι αύριο το πρωί ), θα γίνει κλήρωση.

Κατά τα γνωστά, δημόσιο σχόλιο και συνεννόηση με pm. 

( έπεται και συνέχεια... )

image.jpeg.313ae97ff122169b02c16f8884771bff.jpeg20231016_111704.jpg.858ebf3c1167868b8f17d48afb20e7ba.jpg20231016_111655.jpg.91b521945833bff67112f616e6c7d97b.jpg20231016_111643.jpg.c0c8d31da5a0085699cef051f13b085e.jpg20231016_111637.jpg.c4fb1acc86f0440388e5c13935e07945.jpg

Δόθηκαν τα β,γ,δ, διαθέσιμα τα α,ε,στ,ζ,η.

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, uniquegr είπε

Δόθηκαν τα β,γ,δ, διαθέσιμα τα α,ε,στ,ζ,η.

Ευχαριστώ για τα πραγματάκια και για την ευχάριστη διάθεσή σου αγαπητέ.

• Like 1

Στις 17/10/2023 στις 9:00 ΜΜ, Kthulhou είπε

καλησπέρα, ήρθε ο Indiana Jones k βρήκε διάφορα τα οποία χαρίζονται, όπως:

1) μια σακουλίτσα με καλώδια όπως data/sata , ρεύματος ΗΥ, usb-A to usb-B, προέκταση usb, οθόνης DSub-DSub, οθόνης DVI-D - DVI-D (single) , adapter DSub to DVI-A , προέκταση LPT cable, IDE cable, τηλεφωνικά σφραγιστά, κλπ κλπ κλπ διάφορα => @uniquegr

2) ΒlueΤooth ποντίκι gembird εξωτερικά σε καλή κατάσταση, δεν το δοκίμασα, θέλει 2*3Α μπαταρίες , κάτι τέτοιο https://gembird.com/item.aspx?id=10391 => @LLLEFTERIS

3) πληκτρολόγιο Lenovo από laptop , Lenovo P/N : 25213309

4) ένα τέτοιο https://www.e-shop.gr/technaxx-digitape-dt-01-p-PER.802168 που φαίνεται τσίλικο, μην πω κ αχρησιμοποίητο, αλλά σιγά κ μην το δοκιμάσω.  => @panagiotis1988 , 1ος που είδα στο προφίλ του πως έχει δώσει, κλείδωσε!

ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΝ Κ ΟΠΟΥ ΘΕΛΗΣΩ Κ ΜΕ ΒΟΧ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

post εδώ και μήνυμα και βλέπουμε.....

Ευχαριστώ Kthulhou για το digitape. Να είσαι καλά!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται κινητο Samsung SGH-Z500V. Ειναι σε καλούτσικη κατασταση.Δειχνει λειτουργικο αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.Εχει δυο μπαταριες,φορτιστη και hands free. δεν γνωρισω εαν λειτουργουν ολα αυτα.Παραλαβή απο τον χώρο μου.  ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

sams_clam.jpg.8aa998948d89ddb801c28865fa2f394f.jpg

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 6

9 λεπτά πριν, Crybal είπε

Χαριζεται κινητο Samsung SGH-Z500V. Ειναι σε καλούτσικη κατασταση.Δειχνει λειτουργικο αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.Εχει δυο μπαταριες,φορτιστη και hands free. δεν γνωρισω εαν λειτουργουν ολα αυτα.Παραλαβή απο τον χώρο μου.

sams_clam.jpg.8aa998948d89ddb801c28865fa2f394f.jpg

ΠΜ

• Like 1

5 λεπτά πριν, roybatty είπε

Γυαλιά 4smarts vr spectator plus σε καλή κατάσταση.

Παραλαβή από Εύοσμο (ή box now αν αναλαμβάνετε τη διαδικασία.)

394952_bc6236884c73087c9e47f3136f92f156.jpeg

ΠΜ

Σταύρο μου(360city)Αδερφε σε ευχαριστώ και δημόσια για τα ρούχα των παιδιών!!!!Επισης σου δινω συγχαρητήρια γιατί τα ρούχα είναι σαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!Ευχομαι να ανταποδώσω στο μέλλον!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...