Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/10/2023 στις 10:38 ΜΜ, siopilakis είπε

καλησπέρα χαρίζονται

1) οι παρακάτω εκτυπωτές, ο epson έχει μελάνια που γεμίζουν με autoreset. οι inkjet HP χωρίς τροφοδοτικά, ο laser HP έβγαζε γραμμή αν θυμάμαι καλά (θέλει αλλαγή σίγουρα τύμπανο)

2) πράγματα για μικρό παιδί λάτρη των κορμίτι... για τα αμαξάκια δεν έχω τα κοντρολς, τα σπίτια όλο και κάτι θα λείπει, το κρεβατάκι έχει την τρόμπα και είναι σε καλή κατάσταση.

3) εξάρτημα για γυψοσανίδες

Περιοχή Πειραιά χαμηλά Θηβών για παραλαβή

image005.jpg.7675cd7d73934e77b7ed16ac5e3f085f.jpgimage015.jpg.c43bca86c5b888f5122271489e056e8c.jpgimage006.jpg.da61a406d321eb19fbc5b2ccb818f454.jpgimage004.jpg.531d8736f8c47f2e1edd2853b73475f6.jpgimage002.jpg.21b83df955a3092a792e5c8d5f5390d7.jpgimage003.jpg.d3234f8d16bf74bb3ebcbafef69deb4e.jpg

image007.jpg

image008.jpg

image009.jpg

image010.jpg

image011.jpg

image012.jpg

image013.jpg

image001.jpg

image014.jpg

Ευχαριστω τον φίλο Κώστα για τα υπέροχα πράγματα που παρέλαβα σήμερα. Οποίος εκτυπωτής δεν χρησιμοποιηθεί θα ξαναμπεί έσω. Ευχαριστω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Φυσικα δικος σου θα του δωσω και απο αλλα παλια κινητα φορτιστες να σου φερει.

Ακόμα μια σαβούρα με δύο τρεις φουσκωμένους πυκνωτές SAMSUNG 940NW

IMG_20231020_195640.jpg

Τροφοδοτικό από εξωτερικό δίσκο η drive δεν θυμάμαι.

IMG_20231020_200055.jpg

Αν δεν έχεις δώσει το μόνιτορ Λευτέρη, να εκδήλωσω κ εγώ ενδιαφέρον για επισκευή αν κάνεις κλήρωση και αν είναι και κάτσει αν μπορεί να το πάρει ο @VarDerSar86

@tigergreg αν το τροφοδοτικό με την διπλή τάση δεν σου κάνει δουλειά κ τον δώσεις, επειδή λόγω δουλειάς δεν μπαίνω κάθε μέρα,  έχε με στα υπόψιν για συμμετοχή κληρωσης αν κανεις ,γιατί εχω ενα δικτυακό δίσκο, αλλά έχει καεί το τροφοδοτικό και κάθεται τσάμπα 

Προαιρετικά με καλή διάθεση προς άπαντες συμμετέχοντες 

Επεξ/σία από 360city
  • Like 1

3 λεπτά πριν, 360city είπε

Αν δεν έχεις δώσει το μόνιτορ Λευτέρη να εκδήλωση κ εγώ ενδιαφερον για επισκευή αν κάνεις κλήρωση και αν είναι και κάτσει αν μπορεί να το πάρει ο @VarDerSar86 

@tigergreg αν το τροφοδοτικό με την διπλή τάση δεν σου κάνει δουλειά κ τον δώσεις, επειδή λόγω δουλειάς δεν μπαίνω κάθε μέρα,  έχε με στα υπόψιν υπόψιν δικτυακό δίσκο που έχω αλλά έχει καεί το τροφοδοτικό και κάθεται τσάμπα 

OK  δικο  σου.

Προληπτικα   το  ηθελα  γιατι  ειναι  δυσκολο.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, tigergreg είπε

OK  δικο  σου.

Προληπτικα   το  ηθελα  γιατι  ειναι  δυσκολο.

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο για αυτό και κάθεται ο δίσκος.

Σε ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση και αν τελικά δεν ταιριάζουν τα pin ή το βύσμα τότε με τας χαράς δικό σου!

• Like 1

16 ώρες πριν, Cacciatore είπε

Καλώδια για modular τροφοδοτικό, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν απο corsair, αλλά πιθανότατα κάνουν σε όλα τα modular τροφοδοτικά. Είναι καινούργια αχρησιμποποίητα. 

Μπορώ να τα στείλω και με box now, σε όποιον τα χρειάζεται 

image.jpeg.1a7e9d5452ad30b44d1e60a7a012227a.jpeg

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγώ εάν τα προηγούμενα μέλη δεν παραλαβουν

Χαρίζω DVD-Player BLUEsky DVD 100 που παίζει τα ΠΑΝΤΑ σε άριστη κατάσταση με το τηλεκοντρόλ του.

Αγορασμένο από μένα στα τέλη του 2001, 47.000 δρχ = 140 ευρώ... τότε οι αποδείξεις έγραφαν υποχρεωτικά την αξία και σε δραχμές και σε ευρώ!

Έχει παίξει ελάχιστα και επειδή είναι κρίμα να κάθεται το δίνω να το χαρεί κάποιος άλλος.

Μαζί με 6 DVD, τα 2 είναι Reference με κλιπάκια εικόνας και τεστ ήχου για να δοκιμαστούν Projectors, Home Cinema κ.λ.π, και μία πολυτελής κασετίνα με 4  Ελληνικές ταινίες, όλα Original!

Παραλαβή από Νίκαια.

OΛΑ μαζί τα παραλαμβάνει ένας.

Δεν στέλνω.

ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ πμ.

BLUEsky-DVD-100-mprosta.jpg

BLUEsky-DVD-100-piso.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-kleisto.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-anoikto.jpg

DVD-gia-xarisma.jpg

• Like 16

7 ώρες πριν, 360city είπε

Αν δεν έχεις δώσει το μόνιτορ Λευτέρη, να εκδήλωσω κ εγώ ενδιαφέρον για επισκευή αν κάνεις κλήρωση και αν είναι και κάτσει αν μπορεί να το πάρει ο @VarDerSar86

@tigergreg αν το τροφοδοτικό με την διπλή τάση δεν σου κάνει δουλειά κ τον δώσεις, επειδή λόγω δουλειάς δεν μπαίνω κάθε μέρα,  έχε με στα υπόψιν για συμμετοχή κληρωσης αν κανεις ,γιατί εχω ενα δικτυακό δίσκο, αλλά έχει καεί το τροφοδοτικό και κάθεται τσάμπα 

Δικιά σου η οθόνη.

10 λεπτά πριν, tsiv είπε

Χαρίζω DVD-Player BLUEsky DVD 100 που παίζει τα ΠΑΝΤΑ σε άριστη κατάσταση με το τηλεκοντρόλ του.

Αγορασμένο από μένα στα τέλη του 2001, 47.000 δρχ = 140 ευρώ... τότε οι αποδείξεις έγραφαν υποχρεωτικά την αξία και σε δραχμές και σε ευρώ!

Έχει παίξει ελάχιστα και επειδή είναι κρίμα να κάθεται το δίνω να το χαρεί κάποιος άλλος.

Μαζί με 6 DVD, τα 2 είναι Reference με κλιπάκια εικόνας και τεστ ήχου για να δοκιμαστούν Projectors, Home Cinema κ.λ.π, και μία πολυτελής κασετίνα με 4  Ελληνικές ταινίες, όλα Original!

Παραλαβή από Νίκαια.

OΛΑ μαζί τα παραλαμβάνει ένας.

Δεν στέλνω.

ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ πμ.

BLUEsky-DVD-100-mprosta.jpg

BLUEsky-DVD-100-piso.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-kleisto.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-anoikto.jpg

DVD-gia-xarisma.jpg

Ενδιαφέρομαι,στέλνω πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΟΘΗΚΑΝ @Locke_John

2 φορτιστες νοκια (αγνωστη λειτουργια)

κινητο samsung (αγνωστη λειτουργια)

ποστ+πμ

κατα προτιμηση απο Κυψελη

2023-10-21 08.14.55.jpg

Επεξ/σία από portierhs1
  • Like 9

33 λεπτά πριν, portierhs1 είπε

2 φορτιστες νοκια (αγνωστη λειτουργια)

κινητο samsung (αγνωστη λειτουργια)

ποστ+πμ

κατα προτιμηση απο Κυψελη

2023-10-21 08.14.55.jpg

Ενδιαφέρομαι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...