Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 7:12 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε

Αν τα στελνεις με ενα box now τα παγουρια με ενδιαφερουν. να τα κανω μια δωρεα σε ομαδα

Που βρίσκεσαι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας παρακαλώ, διαβάστε τα επισημασμένα μηνύματα.

Πάλι γράφετε πράγματα που σας έχω ζητήσει κατ' επανάληψη να μη γράφετε. Είτε στις περιγραφές των δωρεών σας, είτε στις απαντήσεις σε αυτές.

Δεν είναι δυνατόν να με υποχρεώνετε να επισημαίνω τα ίδια πράγματα, ξανά και ξανά, ενώ σας έχω εξηγήσει αναλυτικότατα το πλαίσιο του νήματος και ο κάθε καινούργιος (που δεν τα κάνουν καινούργιοι όλα αυτά) και αφηρημένος να μπορεί να τσεκάρει.

Θέμα άγνοιας δεν υπάρχει. Και νέοι να ήσαστε στο νήμα (που δεν είστε) το πλαίσιο υπάρχει σε κάθε σελίδα.

Απλά, αδιαφορείτε.

• Like 5
Δημοσ.
10 ώρες πριν, VasilisHero είπε

Χαρίζεται mountain bike που σίγουρα θέλει service. Έχει πάρει το αριστερό πατίνι στην πλάτη, έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω το ποδήλατο και δεν ξέρω τι επισκευές θέλει. Δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ.

Βρίσκομαι Χαλκίδα και αναγκαστικά η έρχεται κάποιος και το παίρνει από εδώ ή πληρώνει κάποιο μεταφορικό και το παίρνει. Δεν έχω χρόνο να ξεβιδώσω ανταλλακτικά.

Ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά πμ.

Σημαντική επισήμανση: τέλος Οκτώβρη πάει στα σκουπίδια

Compress_20231015_221348_8174.jpg

Εάν είναι ακόμα διαθέσιμο θα με ενδιέφερε!! 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, roybatty είπε

Playstation 3 slim μάλλον με RROD. Κάποιες φορές ανάβει, κάποιες όχι. Χωρίς σκληρό δίσκο ή άλλα παρελκόμενα.

Παραλαβή από Εύοσμο.

ps3slim.jpg

Καλημέρα σας,

Θα με ενδιέφερε ΑΝ κάνετε αποστολή με boxnow. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Χαρίζεται κάθισμα αυτοκινήτου τύπου αυγό που δεν χρειάζεται.
Τα καλύμματα έχουν πλυθεί με απορρυπαντικό για νεογέννητα.

Περιοχή: κέντρο Αθήνα.

Screenshot_20231015-231118_Gallery.jpg

Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω και εγώ με την σειρά μου διάφορα πράγματα που δεν τα χρειάζομαι και μπορεί να τα έχει κάποιος άλλος περισσότερο ανάγκη.Η βάση του υπολογιστή μου την είχε χαρίσει κάποιο άλλο μέλος από εδώ. Σημείο συνάντησης Ανθούπολη μέτρο ή με Boxnow 

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πρώτα εδώ και μετά π μ.

IMG_20231016_104948.jpg

Επεξ/σία από Steve Apo
  • Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη λογω ελλειψης χρονου)

(δυνατοτητα αν καποιος θελει να κανονισει με BOXNOW κ κανει ολη τη διαδικασια  κ μου στειλει κωδικο)

iPad 2 με κοκκινη θηκη καλη μπαταρια Ξεκλειδωτο με προβλημα στον ηχο (δεν νομιζω οτι ειναι θεμα software) μαζι με φορτιστη κ καλωδιο φορτισης/συνδεσης

μαζι 2ο ιδιο κλειδωμενο στο icloud με σπασμενο digitizer αλλα με πολυ καλυτερη μπαταρια κ καλα ηχεια που δουλευουνε κ καλη οθονη

iPhone 4 κλειδωμενο icloud καλη μπαταρια σε αψογη κατασταση

λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα ν ασχοληθω με την επισκευη ας τα παρει καποιος που θελει ν ασχοληθει

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 

τα γνωστα (εδω κ πμ)

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ το iPad στον @Tsig0s γιατι του οφειλω απ το παρελθον που μου εχει δωσει καποια πραγματα κ δεν ειμαι αγνωμων

κ το iPhone4 στον @Ferekydis

συνεννοηση με πμ

iPad2 (1000 x 750).jpg

Επεξ/σία από frantan
  • Like 15
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Steve Apo είπε

βάση του υπολογιστή

36 λεπτά πριν, frantan είπε

iPad 2 με κοκκινη θηκη καλη μπαταρια Ξεκλειδωτο

καλήμερα στέλνω για βάση και ipad

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Steve Apo είπε

Χαρίζω και εγώ με την σειρά μου διάφορα πράγματα που δεν τα χρειάζομαι και μπορεί να τα έχει κάποιος άλλος περισσότερο ανάγκη.Η βάση του υπολογιστή μου την είχε χαρίσει κάποιο άλλο μέλος από εδώ. Σημείο συνάντησης Ανθούπολη μέτρο ή με Boxnow 

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πρώτα εδώ και μετά π μ.

IMG_20231016_104948.jpg

με ενδιαφέρουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, frantan είπε

(δυνατοτητα αν καποιος θελει να κανονισει με BOXNOW κ κανει ολη τη διαδικασια  κ μου στειλει κωδικο)

iPad 2 με κοκκινη θηκη καλη μπαταρια Ξεκλειδωτο με προβλημα στον ηχο (δεν νομιζω οτι ειναι θεμα software) μαζι με φορτιστη κ καλωδιο φορτισης/συνδεσης

μαζι 2ο ιδιο κλειδωμενο στο icloud με σπασμενο digitizer αλλα με πολυ καλυτερη μπαταρια κ καλα ηχεια που δουλευουνε κ καλη οθονη

λογω έλλειψης χρονου δεν μπορεσα ν ασχοληθω με την επισκευη ας τα παρει καποιος που θελει ν ασχοληθει

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 

τα γνωστα (εδω κ πμ)

iPad2 (1000 x 750).jpg

pm για το iPhone 4.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες ξεκίνησα το ξεσκαρτάρισμά μου και βρήκα τα παρακάτω εικονιζόμενα:

α) Πληκτρολόγιο υπερύθρων μεγέθους τηλεκοντρόλ, πιθανώς λειτουργικό. Του έβαλα μια μπαταρία που είχα πρόχειρη, δεν είδα κάποια ανταπόκριση, αλλά μπορεί και να τα έχει φτύσει η μπαταρία. Κάποια βλακεία έκανα με τη τοποθέτηση της μπαταρίας και δεν τραβιέται το συρταράκι της, άρα όποιος το πάρει, να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να τη βγάλει.

β) Εργαλείο τυλίγματος αντιστάσεων για ηλεκτρονικό τσιγάρο, με όλους τους πυρήνες και τα καπάκια του.

γ) Πληκτρολόγιο υπερύθρων σύνδεσης PS/2 που πήρα απο τον @tigergreg . Έχει και μοχλό που παίζει το ρόλο του ποντικιού ( αυτό το στρογγυλό γκρίζο πάνω δεξιά, καθώς και τα δύο γκρίζα πλήκτρα πάνω αριστερά ), εξ ου και η ύπαρξη δύο βυσμάτων. Αγόρασα μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω καταβολευτεί, οπότε το επαναχαρίζω. Πλήρως λειτουργικό.

δ) Διάφορες αντιστάσεις κεραμικές, απο την εποχή που πείραζε ο πατέρας μου τα κροσόβερ των ηχείων του. Δεν είναι καμίας αξιόλογης μάρκας ( αγορασμένες απο Βενιέρη ), αλλά αν τις θέλει κάποιος...

ε) Μπρελόκ - αντάπτορας καλωδίου απο USB A σε micro USB. Μου το χάρισαν σε άλλο forum, πακέτο με κάτι άλλα καλούδια που με ενδιέφεραν, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, οπότε το χαρίζω με τη σειρά μου.

στ) Μικρόφωνο CB Blaupunkt χωρίς βύσμα. Απο όσο θυμάμαι, στην εποχή του λειτουργούσε. Θέλει ένα καλό καθάρισμα, όπως θα διαπιστώσετε απο τη φωτογραφία.

ε) Επίγειος δέκτης F&U DTR2205HDPVR χωρίς τηλεκοντρόλ. Τον τελευταίο καιρό άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις και αν θυμάμαι καλά, πλέον δεν μπουτάρει στο λογισμικό του. Δείχνει να ανάβει, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Αν μπορέσει κάποιος να τον επαναφέρει, είναι φανταστικός δέκτης, με λειτουργία PVR και αν θυμάμαι καλά, ενώ παίζει άλλο κανάλι. Τον άνοιξα για να δω αν είχε φουσκώσει κανένας πυκνωτής, δεν...

ζ) DIY interconnect χωρίς βύσματα, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται εδώ:

https://www.tnt-audio.com/clinica/shoestrings_e.html

με τη μόνη διαφορά ότι δεν αφαιρέθηκε ο χαλκός απο τον κεντρικό αγωγό ( δεν προορίζεται για χρήση ). Το μήκος του είναι κάπου στα 80 εκατοστά, ίσως και λίγο παραπάνω και το εξωτερικό περίβλημα είναι απο θυρμοσυστελλόμενο ( με μια κάλτσα γίνεται μούρλια ). Ένα "αδερφάκι" του μικρότερου μήκους που διαθέτω, δοκιμάστηκε κόντρα σε interconnects με τεράστια διαφορά τιμής και ήταν ένας απο τους λόγους που τα πούλησα όλα ( αγόρασα Mogami ). Δίνονται ξεκαθαρίζοντας ότι δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη στο σύστημα απο κάποιο σφάλμα κατά το κόλλημα των ακροδεκτών, οπότε όποιος τα αναλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τί κάνει και πως να επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει σωστή συνδεσμολογία.

Παραλαβή απο Μετρό Αττική απογευματινές ώρες απο αύριο και μετά. Αν για κάποιο αντικείμενο εκδηλωθεί ενδιαφέρον απο παραπάνω απο δύο μέλη ( edit: μέχρι αύριο το πρωί ), θα γίνει κλήρωση.

Κατά τα γνωστά, δημόσιο σχόλιο και συνεννόηση με pm. 

( έπεται και συνέχεια... )

image.jpeg.313ae97ff122169b02c16f8884771bff.jpeg20231016_111704.jpg.858ebf3c1167868b8f17d48afb20e7ba.jpg20231016_111655.jpg.91b521945833bff67112f616e6c7d97b.jpg20231016_111643.jpg.c0c8d31da5a0085699cef051f13b085e.jpg20231016_111637.jpg.c4fb1acc86f0440388e5c13935e07945.jpg

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 15
Δημοσ.
2 hours ago, frantan said:

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 

τα γνωστα (εδω κ πμ)

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ το iPad στον @Tsig0s γιατι του οφειλω απ το παρελθον που μου εχει δωσει καποια πραγματα κ δεν ειμαι αγνωμων

κ το iPhone4 στον @Ferekydis

συνεννοηση με πμ

iPad2 (1000 x 750).jpg

Pm για ipad?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...