Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους με Καλή εβδομάδα και υγεία σε όλους!Δινονται δυο ξυρίστηκες μηχανές braun-Λειτουργικές.Τι μια μου τη χάρισε ο 360city η άλλη είναι αγορασμένη από εμένα στο παρελθόν.Δινονται καθαρά και μόνο γιατί προσωπικα ΔΕΝ με βολεύουν!Ζητημα να έχουν χρησιμοποιηθεί από 2 φορές η κάθε μια!Ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις αγγελίες μου…Αυτόματη προτεραιοτητα σε όποιον μου έχει δώσει στο παρελθόν και τις ζητήσει…(Θυμιστε μου τι έχω πάρει)μετά όσοι γενικά δίνουν,και ύστερα ολοι οι υπολοιποι χωρίς να δεσμευτώ σε καποιον/κρινω και δινω όπου νομίζω…

παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

*θα ήθελα να πάνε σε δυο διαφορετικά άτομα.

Πμ για πληροαφοριες

IMG_5646.jpeg

pm

Επεξ/σία από leolipop
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους με Καλή εβδομάδα και υγεία σε όλους!Δινονται δυο ξυρίστηκες μηχανές braun-Λειτουργικές.Τι μια μου τη χάρισε ο 360city η άλλη είναι αγορασμένη από εμένα στο παρελθόν.Δινονται καθαρά και μόνο γιατί προσωπικα ΔΕΝ με βολεύουν!Ζητημα να έχουν χρησιμοποιηθεί από 2 φορές η κάθε μια!Ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις αγγελίες μου…Αυτόματη προτεραιοτητα σε όποιον μου έχει δώσει στο παρελθόν και τις ζητήσει…(Θυμιστε μου τι έχω πάρει)μετά όσοι γενικά δίνουν,και ύστερα ολοι οι υπολοιποι χωρίς να δεσμευτώ σε καποιον/κρινω και δινω όπου νομίζω…

παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

*θα ήθελα να πάνε σε δυο διαφορετικά άτομα.

Πμ για πληροαφοριες

IMG_5646.jpeg

Ευχαριστώ όσους έστειλαν η μια μηχανη πάει στον neced που μου έχει δώσει πράγματα και η δεύτερη πάει στον leolipop που δίνει γενικά.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου πασαρε πράγματα η κούνιαδα μου και αφού τα ξεκαθάρισα τα ανεβάζω εδώ.

Επιγραμματικά , μπάσκετα καινούργια , κενά δισκάκια επανεγγραψιμα, καλώδιο εικόνα επίχρυσο rca , φορτιστής μπαταριών από ΙΚΕΑ ,καλώδια σκαρτ, καλώδια σύνδεσης εκτυπωτή ,pcι κάρτα με gameport και usb, καλώδιο σύνδεσης vga , καλώδιο σύνδεσης DVI, ανταπτορας rca σε σκαρτ , σειριακο καλώδιο προέκταση μάλλον , καλώδιο από modular τροφοδοτικό από 6pin σε 3 sata.

Αποστολή μόνο με boxnow.

Οπου αποφασίσω βάση συνεισφοράς στο θέμα.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 20

3 ώρες πριν, tsipizic είπε

Τελικά ο εκτυπωτής είναι ακόμη διαθέσιμος καθώς οι δύο προηγούμενοι φίλοι δε παρέλαβαν

στ'ελνω μνμα

15 minutes ago, leolipop said:

.Βιντεοκάμερα sony που παίρνει κασέτα μάλλον.Με φορτιστη, ζεσταίνεται αλλά η κάμερα δεν ανάβει (δεν ξέρω αν το κάνω σωστά) μαζί με τη θήκη της.

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

20231008_215933_copy_724x604.jpg

Ενδιαφέρομαι για πασπάτεμα.

Φιλικά,

17 λεπτά πριν, leolipop είπε

Επιγραμματικά , μπάσκετα καινούργια , ομπρελοθηκη , κενά δισκάκια επανεγγραψιμα, καλώδιο εικόνα επίχρυσο rca , φορτιστής μπαταριών από ΙΚΕΑ ,καλώδια σκαρτ, καλώδια σύνδεσης εκτυπωτή ,pcι κάρτα με gameport και usb, καλώδιο σύνδεσης vga , καλώδιο σύνδεσης DVI, ανταπτορας rca σε σκαρτ , σειριακο καλώδιο προέκταση μάλλον , καλώδιο από modular τροφοδοτικό από 6pin σε 3 sata.

Βιντεοκάμερα sony που παίρνει κασέτα μάλλον.Με φορτιστη, ζεσταίνεται αλλά η κάμερα δεν ανάβει (δεν ξέρω αν το κάνω σωστά) μαζί με τη θήκη της.

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

20231008_220009_copy_586x615.jpg

20231008_215952_copy_379x720.jpg

Η κάμερα παίρνει κασέτα video8, οποίος θέλει το ψάχνει.

Ενδιαφέρον για την ομπρελοθήκη, μόνο αν δεν τη ζητήσει άλλος.

24 λεπτά πριν, leolipop είπε

Επιγραμματικά , μπάσκετα καινούργια , ομπρελοθηκη , κενά δισκάκια επανεγγραψιμα, καλώδιο εικόνα επίχρυσο rca , φορτιστής μπαταριών από ΙΚΕΑ ,καλώδια σκαρτ, καλώδια σύνδεσης εκτυπωτή ,pcι κάρτα με gameport και usb, καλώδιο σύνδεσης vga , καλώδιο σύνδεσης DVI, ανταπτορας rca σε σκαρτ , σειριακο καλώδιο προέκταση μάλλον , καλώδιο από modular τροφοδοτικό από 6pin σε 3 sata.

Βιντεοκάμερα sony που παίρνει κασέτα μάλλον.Με φορτιστη, ζεσταίνεται αλλά η κάμερα δεν ανάβει (δεν ξέρω αν το κάνω σωστά) μαζί με τη θήκη της.

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η βιντεοκάμερα, και κάποια καλώδια scart/rca για ψηφιοποίηση, εχω ξαναδηλώσει ενδιαφέρον για κάμερα εδώ πριν από μήνες αλλά δεν την είχα προλάβει

• Like 1

27 λεπτά πριν, leolipop είπε

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

Πμ για ομπρέλα θηκη και Καμερα.

36 λεπτά πριν, leolipop είπε

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

Pm για ομπρελοθηκη

Στις 3/10/2023 στις 6:31 ΜΜ, jb21 είπε

Χαρίζονται

1. Ασύρματο πληκτολόγιο PS2 (λειτουργούσε μέχρι που παροπλίστηκε, δεν μπορώ να το δοκιμάσω)

2. Ατμοκαθαριστής

3. Βιβλίο MS DOS

4. Βιβλίο Assembly

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω παραλήπτη/ες. Υποχρεωτικά μήνυμα εδώ και ΠΜ.

Παραλαβή το γρηγορότερο δυνατόν από την Καλλιθέα στην Πάντειο.

keyb_ps2.jpg

steam.jpg

book_dos.jpg

book_assembly.jpg

pm για το βιβλίο

23 hours ago, leolipop said:

Πάραυτα έχω στείλει πμ και εκδηλωνω κ ενδιαφέρον για την ομπρελοθηκη αν γίνει κλήρωση. Μου έχουν κλέψει δύο φορές μπροστά στα μάτια μου. Αυτή πρέπει να βιδωθεί στο πάτωμα ή εποξική κόλλα 

1 ώρα πριν, leolipop είπε

Αποστολή μόνο με boxnow.

Βρίσκομαι Περιστέρι.

pm 

Καλημέρα σε όλους .

Κάμερα και ομπρελοθηκη πάνε στον @VarDerSar86 , πέρα από τη γενική συμμετοχή του , έχω πάρει 2 φορές χωρίς να του έχω δώσει.Ηρθε η ώρα να ανταποδώσω.Οποτε μη μου στέλνετε αλλά μηνύματα για αυτά τα 2

Για τα υπόλοιπα θα τα δω σήμερα.

• Like 8

Στις 8/10/2023 στις 12:04 ΠΜ, _Biohazard_ είπε

Ενδιαφέρομαι πμ

Χαρίζονται αυτά τα τρία τηλεχειριστήρια από κλιματιστικά. Όλα λειτουργικά, το ένα χρησιμοποιημένο, το δεύτερο ελαχιστα και το τρίτο αχρησιμοποίητο.

Κέντρο Αθήνα.

Screenshot_20231008-000702_Gallery.jpg

καλημέρα και καλή εβδομάδα

Θα με ενδιέφερε ένα, καθώς το έχω χάσει και ταλαιπώρια!!!!!!

• Like 1

Καλημέρα σε όλους με πολύ μεγάλη χαρα έδωσα σήμερα στον Νικολα(Amdakis)το ποδηλατο καθώς και τα πράγματα του Neced!Καλη επισκευή και καλές βόλτες Νικόλα!

20 ώρες πριν, tigergreg είπε

Μια  τσαντα  με   τα  εξης   καλωδια  ΜΟΝΟ   ΠΑΚΕΤΟ!

1.3  ομοαξονικα  για  κεραια  ασπρα.

2.1  vga  15pin  σφραγισμενο.

3.τηλεφωνικο  παλιο  4-5μ  χωρις  κλιψακια.

4.3  σκαρτ  το  ενα  κανονικο  το  αλλο  με  4 βυσματα  jack  και το  τελευταιο  με  6 βυσματα  jack

πιθανον  απο  παιχνιδομηχανες.

5.2  καλωδια  παλια  hdmi.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Κ

Καλημέρα!Μπορω να έχω μια φωτο από το 4;;Να δω από τι μπορεί να είναι;

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...