Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 hours ago, _Biohazard_ said:

Ενδιαφέρομαι πμ

Χαρίζονται αυτά τα τρία τηλεχειριστήρια από κλιματιστικά. Όλα λειτουργικά, το ένα χρησιμοποιημένο, το δεύτερο ελαχιστα και το τρίτο αχρησιμοποίητο.

Κέντρο Αθήνα.

Screenshot_20231008-000702_Gallery.jpg

Καλησπέρα.

Με ενδιαφέρει το ένα.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, yanni88 είπε

Δίνεται ένα vodafone TV set top box

Λειτουργούσε κανονικά και τώρα που το σύνδεσα σε δίκτυο εκτός vodafone μπορεί να πάρει IP και να συνδεθεί σε youtube και netflix

έχω το τηλεχειριστήριο και το τροφοδοτικό. Κουτί κλπ δεν υπάρχουν

tv.png

Περιοχή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 κωδικοί BOX των €3 στους 2 πρώτους που θα στείλουν PM.

Στους VASKOUK και Tsino που έστειλαν πρώτοι.

Επεξ/σία από apostolispd
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια και χαρα σε όλους με Καλή εβδομάδα και υγεία σε όλους!Δινονται δυο ξυρίστηκες μηχανές braun-Λειτουργικές.Τι μια μου τη χάρισε ο 360city η άλλη είναι αγορασμένη από εμένα στο παρελθόν.Δινονται καθαρά και μόνο γιατί προσωπικα ΔΕΝ με βολεύουν!Ζητημα να έχουν χρησιμοποιηθεί από 2 φορές η κάθε μια!Ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις αγγελίες μου…Αυτόματη προτεραιοτητα σε όποιον μου έχει δώσει στο παρελθόν και τις ζητήσει…(Θυμιστε μου τι έχω πάρει)μετά όσοι γενικά δίνουν,και ύστερα ολοι οι υπολοιποι χωρίς να δεσμευτώ σε καποιον/κρινω και δινω όπου νομίζω…

παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

*θα ήθελα να πάνε σε δυο διαφορετικά άτομα.

Πμ για πληροαφοριες

IMG_5646.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 11

Χαρίζεται παλιό κινητό Motorola w175 IMG_20231008_164135.jpg.4598aca299841ba6701c2e39995e7483.jpg

Λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω φορτιστή. Παραλαβή από Πειραιά. Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ

• Like 9

5 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΝΑΙ   αυτο   ειναΙ  και  τελικα  παιρνει  2Χ12V  9A  μπαταριες.

1.Δεν  θα  κανω   κληρωση   γιατι   δεν  βρεθηκαν   τουλαχιστον   6  ενδιαφερομενοι.

2.Θα  δοθει  και  δευτερο  ιδιο   απο  τα   4  που   ξεθαψα  συνολικα!

3.Πρεπει   να  ΦΥΓΟΥΝ   ΑΜΕΣΑ  γιατι  δεν   μπορω  να  τα  κουβαλησω   απο  το  πορτμπαγκαζ

φιλου  που  πρεπει  να  παραδωσω  το  αυτοκινητο.

ΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΑΥΡΙΟ  ΤΟ   ΑΡΓΟΤΕΡΟ  ΑΛΛΟΙΩΣ  ΠΑΝΕ 

ΣΤΟΝ  ΤΡΙΤΟ  Η  ΤΕΤΑΡΤΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ!

4..Βρηκα  και  καλωδια   τροφοδοσιας.

ΜΗΝ  ΣΤΕΛΝΕΤΕ  ΑΛΛΑ  ΠΜ...ΘΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ΕΔΩ...

Αν μιλάς για τα Ups ,θα ήθελα ένα, απλά θα μπορούσα αύριο μετά την μεσημέρι να περάσω 

46 λεπτά πριν, JIMMYS35 είπε

Χαρίζεται παλιό κινητό Motorola w175 IMG_20231008_164135.jpg.4598aca299841ba6701c2e39995e7483.jpg

Λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω φορτιστή. Παραλαβή από Πειραιά. Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ

Ενδιαφέρομαι,αν γίνεται ως παραλαβή συνάντηση στον ΗΣΑΠ Πειραιά κ αν τροφοδοτείται με microusb ή USB typec

2 ώρες πριν, yanni88 είπε

Λειτουργούσε κανονικά και τώρα που το σύνδεσα σε δίκτυο εκτός vodafone μπορεί να πάρει IP και να συνδεθεί σε youtube και netflix

tv.png

Με ενδιαφέρει.

On 05/10/2023 at 11:39, tsipizic said:

Χαρίζεται έγχρωμος laser εκτυπωτής HP Color LaserJet Pro M254dw. Έχει κάποιο θέμα και τα βγάζει θολά, πιθανόν με αλλαγή τόνερ ή καθαρισμό τυμπάνου να διορθώνεται. Τα τόνερ όλων των χρωμάτων έχουν υπόλοιπο.

Παραλαβή από το χώρο μου στις Συκιές, Θεσσαλονίκη

1.jpg

Τελικά ο εκτυπωτής είναι ακόμη διαθέσιμος καθώς οι δύο προηγούμενοι φίλοι δε παρέλαβαν

• Like 4

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους με Καλή εβδομάδα και υγεία σε όλους!Δινονται δυο ξυρίστηκες μηχανές braun-Λειτουργικές.Τι μια μου τη χάρισε ο 360city η άλλη είναι αγορασμένη από εμένα στο παρελθόν.Δινονται καθαρά και μόνο γιατί προσωπικα ΔΕΝ με βολεύουν!Ζητημα να έχουν χρησιμοποιηθεί από 2 φορές η κάθε μια!Ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ!Τα γνωστά σε ότι αφορά τις αγγελίες μου…Αυτόματη προτεραιοτητα σε όποιον μου έχει δώσει στο παρελθόν και τις ζητήσει…(Θυμιστε μου τι έχω πάρει)μετά όσοι γενικά δίνουν,και ύστερα ολοι οι υπολοιποι χωρίς να δεσμευτώ σε καποιον/κρινω και δινω όπου νομίζω…

παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

*θα ήθελα να πάνε σε δυο διαφορετικά άτομα.

Πμ για πληροαφοριες

IMG_5646.jpeg

Με ενδοιαφερει η μια έστω απο τις 2. 

4 ώρες πριν, yanni88 είπε

tv.png

Pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...