Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ευχαριστήσω εγώ όσους ήρθαν και παρέλαβαν . Χάρηκα που γνώρισα νέους ανθρώπους προσχαρους. Μόνο ένας δεν εμφανίστηκε και δεν απάντησε στα τηλέφωνα μου και προφανώς παίρνει μεγάλο Χ για οτιδήποτε επόμενο πιθανόν να ζητούσε. Επίσης να ευχαριστήσω τον αρχικό δωρητή @ZaChris που μου έδωσε σέλα κλπ και την @yep7 που έκανε το μοίρασμα.

Στις 22/9/2023 στις 6:08 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε

Sony DvD player μόνο με scart έξοδο φαίνεται να λειτουργεί μοντέλο dvp-sr160

Κάμερα Microsoft lifecam vx-500 λειτουργική

AOC LM520A χωρίς τροφοδοτικό βρήκα ένα 12-2,5 αλλά έχει άλλο κεφάλι 😒😒

Δύο οπτικά με παλαιού τύπου συνδεσμολογία pata 

Δύο floppy drives λογικά λειτουργικά 

NX7600GS-TD256 MSI άγνωστη λειτουργική κατάσταση και λείπει το ένα ποδαράκι που κρατάει την ψυκτρα

MSI K8N neo με cpu (δεν ξέρω ποια) μνήμες 2*512 και 1*256 kinston 400αρες

Τροφοδοτικο υπολογιστή q-tec 400 w δεν φαίνεται να δουλεύει τουλάχιστον όχι με τον γνωστό τρόπο δοκιμής

Comet ασύρματο τηλέφωνο άγνωστη λειτουργική κατάσταση μοντέλο DC.0102

Καλωδιοταινία pata για δίσκους και οπτικά

vga καλώδιο εικόνας

Καμία προτεραιότητα, επιλέγω που θα δώσω. Παραλαβή από τον χώρο μου και λόγω προγράμματος θα είναι ένα Σαββάτο ή μια Κυριακή που θα φύγουν . Αν θέλει κάποιος κάτι και δεν μπορεί, φυσικά μπορείτε να συννενοηθειτε μεταξύ σας. Αν κάποιος είναι εκτός Αθηνών και μπορούν να σας στείλουν με box εγώ είμαι κουλ με αυτό.

Μετά τις παραλαβές και μη παραλαβές παραμένουν διαθέσιμα αυτά 

Επίσης παίζουν και αυτά τα σορτσάκια μαγιο και ενα φουτερ αν τα θελει κανεις

https://photos.app.goo.gl/RoGhFt3j7hPwDcVo6

σορτσακια καφε αφορετο( ειμαι 100κιλα και δεν μου κανει αρα ιδανικα σε καποιον με 90 θα ειναι οκ), μαυρο χρησιμοποιημενο εχει ξεφτυσει το μαυρο (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω), λευκο φορεμενο οκ αλλα με ψιλου πηδημα λερωνεται οποτε το βαρεθηκα (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω), λινο φορεμενο (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω ηταν του αδερφου μου) τα 2 ακριανα μαγιο αφορετα (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω) το μεσαιο φορεμενο και για οταν ημουν xxl (120κιλα), φουτερ φορεμενο εχουν ψιλοχαλασει τα λαστιχα στα χερια αλλα ειναι οκ

Επεξ/σία από DeVilMaYcRyGR
  • Like 8
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/9/2023 στις 11:17 ΠΜ, XrysaKakou είπε

Καλημέρα χαρίζονται πολλά πιάτα αγορασμένα από ΙΚΕΑ και διάφορα άλλα γυαλικά ,λόγω βάρους θα χρειαστεί αμάξι για τη μεταφορά τους προηγούνται οικογένειες 3 τεκνες πολύτεκνες και φοιτητές. Παρόλα αυτά όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα και θα κρίνω ανάλογα που θα πάνε τελικά. Παραλαβή από Αθήνα. Καλό θα ήταν πριν στείλετε μήνυμα να γράψετε και στο θέμα το ενδιαφέρον σας.

Δόθηκαν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Επίσης παίζουν και αυτά τα σορτσάκια μαγιο και ενα φουτερ αν τα θελει κανεις

https://photos.app.goo.gl/RoGhFt3j7hPwDcVo6

σορτσακια καφε αφορετο( ειμαι 100κιλα και δεν μου κανει αρα ιδανικα σε καποιον με 90 θα ειναι οκ), μαυρο χρησιμοποιημενο εχει ξεφτυσει το μαυρο (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω), λευκο φορεμενο οκ αλλα με ψιλου πηδημα λερωνεται οποτε το βαρεθηκα (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω), λινο φορεμενο (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω ηταν του αδερφου μου) τα 2 ακριανα μαγιο αφορετα (ιδανικο για 100 ισως και λιγο παραπανω) το μεσαιο φορεμενο και για οταν ημουν xxl (120κιλα), φουτερ φορεμενο εχουν ψιλοχαλασει τα λαστιχα στα χερια αλλα ειναι οκ

Θα με ενδιέφεραν.

Στέλνω πμ.

Δημοσ.

Λοιπόν,  έφυγαν πολυπριζο σε @uniquegr , dvr με κάμερες κ Τρίγωνο σε @neced2 , κηροπήγια και μπαλάκια του γκολφ (επιτέλους) σε @Locke_John , κατι αλλα ειναι προς διαδικασία παράδοσης. 

Εχουν μείνει το cοmet DVD player και δώρο η θήκη για DVD (βρέθηκε κ 2η), το κλουβί για καναρινοχαμστερ) ,πεδιλακια από προηγούμενο ποστ. Για να μην γράφω σεντόνια όποιος θέλει ΠΜ

• Like 3
Δημοσ.
Στις 25/9/2023 στις 4:30 ΜΜ, Liako25 είπε

Καλησπέρα και πάλι. Δε δόθηκαν ποτέ και τα ξαναβαζω για να τα δείτε. 2 backpack, κουρευτικη Philips, 2 κινητά Samsung χωρίς φορτιστές λειτουργικά και ένα τσαντάκι μέσης. Παραλαβή από Ζωγράφου. ΜΟΝΟ χέρι με χέρι.

20230925_162743.jpg

Ευχαριστώ πολύ τον @Liako25 για τα καλούδια που μου έδωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον pappars για τους αισθητήρες παρκαρίσματος!Ευχομαι να ανταποδώσω στο μέλλον!

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για άλλη μια φορά τον Σταύρο(360city) για τα παιδικα ρούχα!Αδερφε μου ολόψυχα να σε καλά!

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζονται 3 τεμάχια μνήμες Buffalo 512MB DDR2 533MHZ για desktop.

Μόνο σε μέλη που προσφέρουν στο forum.

D2U533B-S512NAJ-lg__27900.jpg.b9951d2668e89b944fe25fe985b45d18.jpg

Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

set 2   μνημες   pc3 1333 2x2gb   για  λαπτοπ

samsung m471b5773chs-ch9 2gb

samsungm471b5773chs-ch92G.jpg.7907f1ce0d26c7c645abc9696a629e0f.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 14
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tigergreg είπε

set 2   μνημες   pc3 1333 2x2gb   για  λαπτοπ

samsung m471b5773chs-ch9 2gb

samsungm471b5773chs-ch92G.jpg.7907f1ce0d26c7c645abc9696a629e0f.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

Καλημέρα σας έχετε Πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...