Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, 360city said:

5. Το καταγραφικό 4ch

Καλησπέρα.

Στέλνω πρ. μνμ με ερώτηση

Επεξ/σία από neced2
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/9/2023 στις 2:52 ΜΜ, 360city είπε

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @360city για τα παιδικά παιχνίδια τα χάρηκε ήδη ο μικρός!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2023 στις 8:49 ΜΜ, giortsim είπε

Χαρίζονται 2 Δέκτες Ψηφιακής τηλεόρασης HD, λειτουργικοί, με τα τηλεκοντρολ τους.

Προτεραιότητα, όσοι προσφεέρουν στο forum.

1. LEMM HD ΜP T-200 (media player)  ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ για @Crybal

https://satpoint.gr/products.php?products_id=217

T200.jpg.7ce8129d6280735dc3009eb4c9e00194.jpg

2. F&U MPF3471H Δέκτης Ψηφιακής τηλεόρασης HD  ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ για @Panagiotis79

https://fandu.gr/product.asp?catid=991&title=fu-mpf3471h-δέκτης-ψηφιακής-τηλεόρασης-hd

991.jpg.eb90bdf7a0d51a07f8ca58b34d970229.jpg

Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος.(δεν στέλνω)

Ευχαριστώ πολύ τον @giortsim για τον Δέκτη Ψηφιακής τηλεόρασης HD F&U MPF3471H.

Δημοσ.
Στις 17/9/2023 στις 11:54 ΠΜ, tsiv είπε

Χαρίζω MSI B450 Tomahawk Max , άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX

Και ένα Pc case (η mobo είναι μέσα) με 2 DVD που το ένα μάλλον δουλεύει.

Μονο OΛΑ ΜΑΖΙ, η μητρική είναι μέσα στο κουτί όπως γράφω παραπάνω!!!

Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, δεν υπάρχουν προτεραιότητες,  δεν υπάρχουν κληρώσεις! Επιλέγω ΕΓΩ που θα πάει !!!

MSI-B450-Tomahawk-Max-gia-xarisma.jpg

Pc-Case-me-Tomahawk-max-gia-xarisma.jpg

Τα πράγματα πηγαίνουν στον @frantan

Καλοδούλευτα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 360city είπε

Λοιπόν επειδή έχω τρελαθεί με τα μηνύματα,  έχουν φύγει όλα και σε καλή μεριά 

Έχουν μείνει, σαν ανακεφαλαιωση:

1. Τα μπαλάκια (2) του γκολφ

2. Το Τρίγωνο για αμάξι

3. Η θήκη για CD - οριζόντια θήκη

4. Τα ακουστικά, αναμένω από τον @life is music διαφορετικά θα ξαναμπούν 

5. Το καταγραφικό 4ch

6. To sub woofer Philips

Τα δύο τελευταία δεν μπορούν να σταλθούν με boxnow για ευνόητους λόγους.  

Όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον κ τελικά μπορούν να παραλάβουν επιτόπου,  με μεγάλη χαρά σας περιμένω 

Ποστ εδώ και ΠΜ

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το 6  έχω στείλει PM

Δημοσ.
Στις 22/9/2023 στις 9:46 ΠΜ, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Ποδηλατακι σε πολυ καλή κατασταση για αγοράκι η κοριτσάκι Μαζι με τις βοηθητικές του ρόδες!Χρησιμοποιηθηκε ελάχιστα και είναι κριμα να καθεται!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.Προτεραιοτητα μου όσοι μου έχουν δώσει,μετά όσοι γενικά δίνουν και μετά χωρίς να δεσμευτώ οι υπολοιποι….οι γνωστοί πωλητές σε αλλά site μην στειλεται καν…σας έχουν πάρει χαμπάρι πλεον…Πμ για πληροφοριες

IMG_5482.jpeg

Σας ευχαριστώ διπλά και για την επιλογή να μου το δώσετε και για την εξυπηρέτηση που το φέρατε μέχρι τον σταθμό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, giorgossamos είπε

Σας ευχαριστώ διπλά και για την επιλογή να μου το δώσετε και για την εξυπηρέτηση που το φέρατε μέχρι τον σταθμό 

Χαρα μου Πραγνατικα!Να πάει σε οικογένεια να το χαρούν!

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Σταύρο 360city για την τσαντα unicorn και το παιδικό σφυρί-παιχνίδι!Ειδικα το δεύτερο θα χρησιμοποιηθεί σε πολλά κεφάλια!😅😅😅

Επεξ/σία από VarDerSar86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, uniquegr said:

Άντε να ξεκινήσω κι εγώ το ξεσκαρτάρισμα, όλο λέω ότι θα το κάνω και όλο κάτι προκύπτει.

-Μητρική Asus P5KPL-AM SE ( socket 775 ) σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση, δυστυχώς δεν έχω τα παρελκόμενα για να τη δοκιμάσω. Έχει κάποια μικρά σημεία σκουριάς στις υποδοχές PS2 & audio. 

-Router HOL ZXHN H108N που πήρα απο εδώ, δυστυχώς δεν είναι το V1 όπου θα με ενδιέφερε για φλασάρισμα του OpenWRT, οπότε το επαναχαρίζω

-Router Vodafone H300S χωρίς τροφοδοτικό. Νομίζω παίρνει 12V/0.5~1A ( τυπικό τροφοδοτικό των ρούτερ )

Παραλαβή απο σταθμό Μετρό Αττική. Κατά τα γνωστά, σχόλιο εδώ και περαιτέρω συνεννόηση με pm.

( έπεται και συνέχεια )

Ευχαριστώ τον @uniquegr για το motherboard Asus P5KPL-AM SE.

Ο έλεγχος έδειξε ότι δεν δίνει σήμα στην οθόνη, ούτε beeps από το speaker, οπτικά δεν φαίνεται κάποιο προφανές πρόβλημα. Την επαναχαρίζω, μήπως κάποιος θέλει να την ψάξει περεταίρω.

Θα την κρατήσω μια εβδομάδα και αν δε την θέλει κάποιος, θα πάει ανακύκλωση.

Παραλαβή από Πλ. Συντάγματος.

Επεξ/σία από giortsim
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, χαρίζεται μια κουζίνα ηλεκτρική με κεραμική εστία. Εξωτερικά ειναι σε μέτρια κατάσταση αλλά και οι εστίες και ο φούρνος λειτουργουν.  Βάζω μια φωτό τώρα και αύριο μπορώ να βάλω παραπάνω. Ευχαριστώ τον συνφορουμιτη για την υπόδειξη.

Επισης χαριζεται στρώμα από istikbal δεκαετίας, σε σχετικά καλή κατάσταση. Έχει ένα αποχρωματισμό από υγρασία, πιστεύω ότι με ένα καθαρισμό με ατμοκαθαριστη θα είναι οκ. 

Παραλαβή από το σπιτι μου περιοχή Μαρτίου Θεσσαλονίκη με μόνο κόπο να κατέβει από τον δεύτερο όροφο. 

1695482094172127.jpeg

IMG_4277.jpeg

Επεξ/σία από mitsdim1
  • Like 12
Δημοσ.
On 20/09/2023 at 13:55, mourgolukos said:

Χαρίζονται οι 2 θήκες των φωτό για iphone 12 pro. Η δερμάτινη είναι μαιμού οπότε να αποφευγετε να το αφήνετε δίπλα σε μπανάνες. Η σιλικόνης είναι αυθεντική, έχει φάει μία πτώση καλή απότι φαίνεται, έτσι μου την έδωσαν δεν την δούλεψα ποτέ. Παραλαβή από Δραπετσώνα πειραιά

381074467_1693165601094047_8724851497217827372_n.jpg

381105477_277150061834031_4951191272650150918_n.jpg

Τις θηκουλες κανείς; Πάνε κάδο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/9/2023 στις 3:12 ΜΜ, tigergreg είπε

Χαριζονται   2   αιγυπτιακα  δερματινα  patchwork   1970   αποθηκευμενα  σε  παταρι  πανω  απο

35  χρονια   χωρις  την  γεμιση  τους  πιθανον   αχρησιμοποιητα. Χρειαζονται   γεμιση   και  περασμα

με  νοτισμενο  βετεξ   γιατι  αφηνουν  μια  μαυριλα  πιθανον  απο  το  πλαστικο  καλυμα  τους.

Το  ενα  ειναι   πουφ  η  υποποδιο  οπως  τα  λεγανε  και  το  αλλο  ειναι  στρογγυλο  για  φωλια

σκυλου  η  γατας.

ΟΙ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

images.jpg.f5ed4336f9762e60ede44079affddc43.jpg

images1.jpg.923977f8e40ade904dbc39dda2bfa0a3.jpg

s-l300.jpg.84f242746aea8a7eee5cfd92881e559d.jpg

ΠΑΚΕΤΟ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΔΥΟ   ΟΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mitsdim1 είπε

Καλησπέρα σας, χαρίζεται μια κουζίνα ηλεκτρική με κεραμική εστία. Εξωτερικά ειναι σε μέτρια κατάσταση αλλά και οι εστίες και ο φούρνος λειτουργουν. 

Επισης χαριζεται στρώμα από istikbal δεκαετίας, σε σχετικά καλή κατάσταση. Έχει ένα αποχρωματισμό από υγρασία, πιστεύω ότι με ένα καθαρισμό με ατμοκαθαριστη θα είναι οκ. 

Παραλαβή από το σπιτι μου περιοχή Μαρτίου Θεσσαλονίκη με μόνο κόπο να κατέβει από τον δεύτερο όροφο. 

νομιζω πρεπει να βαλεις καμια φωτο ειναι ενιαια ειναι δυο κομματια και ισως και καποιο μοντελο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Anybody???

Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος κ γίνεται να κρατηθούν έως Δευτέρα απόγευμα, θα τα ήθελα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...