Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/9/2023 στις 6:08 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε

Laptop G6-1080 ev προς χάρισμα. Αναφέρω ότι είχε φάει σφαλιάρα από τον κουμπάρο μου και ενώ κατάφερα και βρήκα από εδώ μέσα σασί και βρήκα και οθόνη και καλωδιοταινία η εσωτερική οθόνη δεν ψήθηκε να δουλέψει σωστά. Παρόλα αυτά όσο είναι πάνω η εσωτερική δίνει από. Hdmi κανονικά. Θα δωθεί Χ. Δίσκο και μνήμη αλλά αν κάποιος έχει αυτά και δεν έχει τροφοδοτικό θα δώσω και αυτό.

Sony DvD player μόνο με scart έξοδο φαίνεται να λειτουργεί μοντέλο dvp-sr160

Sony στερεοφωνικό αυτοκινήτου CDX-GT616U το είχα πάρει από μέλος εδώ με θέμα στο ράδιο αν θυμάμαι σωστά. Δεν βρήκα ποτέ τον χρόνο να ασχοληθώ. Έχει ότι χρειάζεται και το χειριστήριο του

Κάμερα Microsoft lifecam vx-500 λειτουργική

AOC LM520A χωρίς τροφοδοτικό βρήκα ένα 12-2,5 αλλά έχει άλλο κεφάλι 😒😒

Logitech c250 λειτουργική 

Δύο οπτικά με παλαιού τύπου συνδεσμολογία pata 

Toshiba satellite Pro U400 ήταν password protected  και όχι δεν είναι με αφαίρεση της μπαταρίας bios ο μηδενισμός του. Δοκίμασα το jumper ουσιαστικά που έχει δεν δούλεψε και σήμερα που το ξαναδοκιμασα δεν μου δίνει σήμα. Σασί κλπ είναι σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια τους. Θα το αφήσω ακέραιο με μνήμες αν θες λέι κάποιος να παίξει και να δοκιμάσει την τύχη του

Δύο floppy drives λογικά λειτουργικά 

NX7600GS-TD256 MSI άγνωστη λειτουργική κατάσταση και λείπει το ένα ποδαράκι που κρατάει την ψυκτρα

MSI K8N neo με cpu δεν ξέρω ποια μνήμες 2*512 και 1*256 kinston 400αρες

Κουτί midi από plexiglass https://we.tl/t-lWrN9i3y9n

Τροφοδοτικο υπολογιστή q-tec 400 w δεν φαίνεται να δουλεύει τουλάχιστον όχι με τον γνωστό τρόπο δοκιμής

Comet ασύρματο τηλέφωνο άγνωστη λειτουργική κατάσταση μοντέλο DC.0102

Δύο Sony Ericsson j230i με κουτι 

Alcatel xg1 505; Με μπαταρία και φορτιστή

Forever τροφοδοτικό μάλλον για κάποιο κινητό https://we.tl/t-diNLtc8xDc

Καλωδιοταινία pata για δίσκους και οπτικά

vga καλώδιο εικόνας

Καμία προτεραιότητα, επιλέγω που θα δώσω. Παραλαβή από τον χώρο μου και λόγω προγράμματος θα είναι ένα Σαββάτο ή μια Κυριακή που θα φύγουν . Αν θέλει κάποιος κάτι και δεν μπορεί, φυσικά μπορείτε να συννενοηθειτε μεταξύ σας. Αν κάποιος είναι εκτός Αθηνών και μπορούν να σας στείλουν με box εγώ είμαι κουλ με αυτό.

Τέλος χρόνου για σήμερα. Στην επόμενη γύρα θα ψαχουλεψω να δω τι άλλο θα βρω 

Έχουμε και λέμε μέχρι τώρα, @e-tic hp laptop και κάμερες (αποσύρθηκε) @AMDAKIAS plexiglass tower @tigergreg sony και alcatel @m4nos στερεοφωνικό εφόσον ποσταρει και εδώ @Crybal Toshiba satellite & C250 @XLV AOC οθόνη και μητρική MSI K8Neo με το CPU και τις μνήμες

Επεξ/σία από DeVilMaYcRyGR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, uniquegr είπε

Άντε να ξεκινήσω κι εγώ το ξεσκαρτάρισμα, όλο λέω ότι θα το κάνω και όλο κάτι προκύπτει.

-Μητρική Asus P5KPL-AM SE ( socket 775 ) σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση, δυστυχώς δεν έχω τα παρελκόμενα για να τη δοκιμάσω. Έχει κάποια μικρά σημεία σκουριάς στις υποδοχές PS2 & audio. 

-Router HOL ZXHN H108N που πήρα απο εδώ, δυστυχώς δεν είναι το V1 όπου θα με ενδιέφερε για φλασάρισμα του OpenWRT, οπότε το επαναχαρίζω

-Router Vodafone H300S χωρίς τροφοδοτικό. Νομίζω παίρνει 12V/0.5~1A ( τυπικό τροφοδοτικό των ρούτερ )

Παραλαβή απο σταθμό Μετρό Αττική. Κατά τα γνωστά, σχόλιο εδώ και περαιτέρω συνεννόηση με pm.

( έπεται και συνέχεια )

μπορω να κοιταξω αν εχω αλλο τετοιο router καπου αν θες. θυμαμαι εδωσα εδω  ενα τετοιο αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν v1 η οχι

3 hours ago, DeVilMaYcRyGR said:

Laptop G6-1080 ev προς χάρισμα. Αναφέρω ότι είχε φάει σφαλιάρα από τον κουμπάρο μου και ενώ κατάφερα και βρήκα από εδώ μέσα σασί και βρήκα και οθόνη και καλωδιοταινία η εσωτερική οθόνη δεν ψήθηκε να δουλέψει σωστά. Παρόλα αυτά όσο είναι πάνω η εσωτερική δίνει από. Hdmi κανονικά. Θα δωθεί Χ. Δίσκο και μνήμη αλλά αν κάποιος έχει αυτά και δεν έχει τροφοδοτικό θα δώσω και αυτό.

Sony DvD player μόνο με scart έξοδο φαίνεται να λειτουργεί μοντέλο dvp-sr160

Sony στερεοφωνικό αυτοκινήτου CDX-GT616U το είχα πάρει από μέλος εδώ με θέμα στο ράδιο αν θυμάμαι σωστά. Δεν βρήκα ποτέ τον χρόνο να ασχοληθώ. Έχει ότι χρειάζεται και το χειριστήριο του

Κάμερα Microsoft lifecam vx-500 λειτουργική

AOC LM520A χωρίς τροφοδοτικό βρήκα ένα 12-2,5 αλλά έχει άλλο κεφάλι 😒😒

Logitech c250 λειτουργική 

Δύο οπτικά με παλαιού τύπου συνδεσμολογία pata 

Toshiba satellite Pro U400 ήταν password protected  και όχι δεν είναι με αφαίρεση της μπαταρίας bios ο μηδενισμός του. Δοκίμασα το jumper ουσιαστικά που έχει δεν δούλεψε και σήμερα που το ξαναδοκιμασα δεν μου δίνει σήμα. Σασί κλπ είναι σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια τους. Θα το αφήσω ακέραιο με μνήμες αν θες λέι κάποιος να παίξει και να δοκιμάσει την τύχη του

Δύο floppy drives λογικά λειτουργικά 

NX7600GS-TD256 MSI άγνωστη λειτουργική κατάσταση και λείπει το ένα ποδαράκι που κρατάει την ψυκτρα

MSI K8N neo με cpu δεν ξέρω ποια μνήμες 2*512 και 1*256 kinston 400αρες

Κουτί midi από plexiglass https://we.tl/t-lWrN9i3y9n

Τροφοδοτικο υπολογιστή q-tec 400 w δεν φαίνεται να δουλεύει τουλάχιστον όχι με τον γνωστό τρόπο δοκιμής

Comet ασύρματο τηλέφωνο άγνωστη λειτουργική κατάσταση μοντέλο DC.0102

Δύο Sony Ericsson j230i με κουτι 

Alcatel xg1 505; Με μπαταρία και φορτιστή

Forever τροφοδοτικό μάλλον για κάποιο κινητό https://we.tl/t-diNLtc8xDc

Καλωδιοταινία pata για δίσκους και οπτικά

vga καλώδιο εικόνας

Καμία προτεραιότητα, επιλέγω που θα δώσω. Παραλαβή από τον χώρο μου και λόγω προγράμματος θα είναι ένα Σαββάτο ή μια Κυριακή που θα φύγουν . Αν θέλει κάποιος κάτι και δεν μπορεί, φυσικά μπορείτε να συννενοηθειτε μεταξύ σας. Αν κάποιος είναι εκτός Αθηνών και μπορούν να σας στείλουν με box εγώ είμαι κουλ με αυτό.

Τέλος χρόνου για σήμερα. Στην επόμενη γύρα θα ψαχουλεψω να δω τι άλλο θα βρω 

με ενδιαφερει το στερεφωνικο αυτοκινητου ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Ένα μηχάνημα Καραόκε που είχα πάρει απο τον @Crybal. Λειτουργεί κανονικά, έχει ενσωματωμένη ασπρόμαυρη οθόνη crt ενώ μπορεί να συνδεθεί και με τηλεόραση. Συνοδεύεται και απο ένα δισκάκι με λαϊκά τραγούδια. Δίνεται γιατί όσο και αν έψαξα στην αποθήκη του θείου δεν μπόρεσα να βρώ άλλα δισκάκια (Θέλει δισκάκια CD+G)
  • Ψηφιακή κορνίζα μπρελόκ, πλήρως λειτουργική, χωρίς καλώδιο φόρτισης (USB mini-b)
  • Πληκτρολόγιο για laptop με τα χαρακτηριστικά που βλέπετε στην φωτογραφία. Καινούριο και αχρησιμοποίητο, απο λάθος παραγγελία.
  • Σκληρός δίσκος seagate momentus 5400.6 250GB που το e2fsck μου είχε βγάλει 80.000 read/write errors μέχρι που αποφάσισα να το διακόψω.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα ή αποστολή με boxnow.

spacer.pngspacer.png

spacer.png

spacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 11

On 21/09/2023 at 11:18, ZaChris said:

θα δοθουν ολα μαζι οπως τα βλεπετε. 

παραλαβη απο Ζωγραφου

1. 2 θηκες xiaomi pocophone f1 καινουριες
  2. θηκη realme gt 2 pro
  3. ifixit iopener 
  4. laser pointer με usb 
  5. powerbank sony 
  6. 2.5" hdd 9%
  7. φορτιστης sony
  8. sony ericsson go μη λειτουργικο απο @tigergreg
  9. μοχλος usb μη λειτουργικος
  10. 4 μπαταριες 18650
  11. ηχεια υπολογιστη usb/3.5mm
  12. περιστεροαποθητηρας ταινια (?)
  13. σκουπακι pitsos
  14. σελα ποδηλατου καινουρια
  15. gel σελας ποδηλατου
  16. κτλ κτλ

IMG20230921022137.jpg

IMG20230921023118.jpg

IMG20230921022309.jpg

viber_image_2023-09-16_18-12-14-500.jpg

IMG20230813171339.jpg

IMG20230813171324.jpg

IMG20230813171357.jpg

@yep7 11 - 13 - 14 

@DeVilMaYcRyGR 3 - 7 - 14 - 15

@Trigger Happy 1 - 2 -- 4 - 5

ο @yep7 αν μπορει να τα παραλαβει ολα και να τα μοιρασει μετα

• Like 1

10 hours ago, e-tic said:
  • Ένα μηχάνημα Καραόκε που είχα πάρει απο τον @Crybal. Λειτουργεί κανονικά, έχει ενσωματωμένη ασπρόμαυρη οθόνη crt ενώ μπορεί να συνδεθεί και με τηλεόραση. Συνοδεύεται και απο ένα δισκάκι με λαϊκά τραγούδια. Δίνεται γιατί όσο και αν έψαξα στην αποθήκη του θείου δεν μπόρεσα να βρώ άλλα δισκάκια (Θέλει δισκάκια CD+G)

spacer.pngspacer.png

Με ενδιαφέρει το karaoke

11 ώρες πριν, e-tic είπε
  • Ψηφιακή κορνίζα μπρελόκ, πλήρως λειτουργική, χωρίς καλώδιο φόρτισης (USB mini-b)
  • Πληκτρολόγιο για laptop με τα χαρακτηριστικά που βλέπετε στην φωτογραφία. Καινούριο και αχρησιμοποίητο, απο λάθος παραγγελία.
  • Σκληρός δίσκος seagate momentus 5400.6 250GB που το e2fsck μου είχε βγάλει 80.000 read/write errors μέχρι που αποφάσισα να το διακόψω.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα ή αποστολή με boxnow.

spacer.pngspacer.png

spacer.png

spacer.pngspacer.png

Θα με ενδιεφερε η ψηφιακη κορνιζα μπρελοκ ( αν γινεται αποστολη με box now για Θεσσαλονικη )  για την κορη μου που εχει τρελα με τα μπρελοκ

Επαναχαρίζω τους δέκτες που πήρα απο τον @tigergreg καθώς κρίνω ότι τελικά δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω:

3 τεμάχια Technicolor / Cisco ISB2201, 1 τεμάχιοTilgin 400-020.

Στο πακέτο υπάρχουν ένα τροφοδοτικό για τα Cisco και το τροφοδοτικό του Technicolor.

Καθώς πρέπει να αδειάσω τον χώρο σιγά σιγά, θα τα κρατήσω μέχρι τη Τρίτη και μετά θα πάνε στην ανακύκλωση.

• Like 6

2 ώρες πριν, uniquegr είπε

Επαναχαρίζω τους δέκτες που πήρα απο τον @tigergreg καθώς κρίνω ότι τελικά δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω:

3 τεμάχια Technicolor / Cisco ISB2201, 1 τεμάχιοTilgin 400-020.

Στο πακέτο υπάρχουν ένα τροφοδοτικό για τα Cisco και το τροφοδοτικό του Technicolor.

Καθώς πρέπει να αδειάσω τον χώρο σιγά σιγά, θα τα κρατήσω μέχρι τη Τρίτη και μετά θα πάνε στην ανακύκλωση.

Έχεις PM!

• Like 1

15 ώρες πριν, e-tic είπε
  •  @Crybal

spacer.pngspacer.png

Pm

Λοιπόν επειδή έχω τρελαθεί με τα μηνύματα,  έχουν φύγει όλα και σε καλή μεριά 

Έχουν μείνει, σαν ανακεφαλαιωση:

1. Τα μπαλάκια (2) του γκολφ

2. Το Τρίγωνο για αμάξι

3. Η θήκη για CD - οριζόντια θήκη

4. Τα ακουστικά, αναμένω από τον @life is music διαφορετικά θα ξαναμπούν 

5. Το καταγραφικό 4ch

6. To sub woofer Philips

Τα δύο τελευταία δεν μπορούν να σταλθούν με boxnow για ευνόητους λόγους.  

Όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον κ τελικά μπορούν να παραλάβουν επιτόπου,  με μεγάλη χαρά σας περιμένω 

Ποστ εδώ και ΠΜ

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...