Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, coolerman είπε

Καλησπέρα

με ενδιαφερει για επισκεύη & για καλό σκοπό.ΑΝ γίνει κλήρωση  βάλε με και εμένα μέσα στην κληρωτίδα.

17 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Ενδιαφέρομαι 

23 ώρες πριν, TasSou είπε

Καλησπέρα.

Με ενδιαφέρει η οθόνη για δοκιμή επισκευης.

Φιλικά,

23 ώρες πριν, Jimis12 είπε

Ενδιαφέρομαι για αποστολή

Μετά από κλήρωση η οθόνη πάει στον φιλο!!!

image.png.38fa1c88f5d28817214223e45ad4582f.png

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται προβολέας ρεύματος. Μου τον έδωσαν για λειτουργικό, αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί ήρθε καινούριος.

Θέλει σίγουρα φτιάξιμο στο καλώδιο (για κάποιον που ξέρει δεν είναι τίποτα) και *ίσως* χρειάζεται και λάμπα.

***Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος είναι η αποστολή με το μεγάλο μέγεθος του box now. Όχι από κοντά, διότι δεν βρίσκομαι Αθήνα. Επίσης, τα έξοδα αποστολής δικά σας***

Ενδιαφέρον εδώ και πμ.

Resize_20230915_182828_8009.jpg

Resize_20230915_182828_8274.jpg

Resize_20230915_182828_8515.jpg

Resize_20230915_182827_7701.jpg

Επεξ/σία από VasilisHero
  • Like 8

55 λεπτά πριν, Schumi είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Χαρίζεται ένα A/C εσωτερική και εξωτερική μονάδα,10αρι η 12αρι αν θυμάμαι καλά.

Λειτουργεί κανονικά,  ψύξη μετρημένη με θερμόμετρο 16.4 στο χαμηλότερο  ,ζέστη 30.

Η εξωτερική μονάδα έκανε πολύ θόρυβο και φίλος τεχνικός μου είπε ότι λίγα τα ψωμιά του ακόμα. Σήμερα  λοιπόν εγκατέστησα καινούριο.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, να καλύψει έστω τη θέρμανση του για το χειμώνα ας κάνει ένα comment εδώ και ας μου στείλει  pm. 

Ακόμα και αν ξέρει κάποιον που μπορεί να έχει ανάγκη. Έστω για όσο του βγάλει.

Παραλαβή μόνο από Άγιο Δημήτριο. 

Ευχαριστώ 

Έχεις pm.

Καλησπέρα. Χαρίζεται καναρίνι με κλουβί. Μου το έδωσαν δώρο κ δε θέλω πουλι για αυτό κ το χαρίζω. Μόνο Αθήνα κ παραλαβή από τη περιοχή μου οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ 

• Like 10

Στις 13/9/2023 στις 11:31 ΠΜ, llabros είπε

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση, οταν αποθηκεύτηκαν πριν χρόνια ηταν οκ.
Παραλαβη απο Δάφνη-Αγιο Ιωάννη, διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα τα δώσω :)
image.jpeg.6f6bfb9b5c1ca8e0d48bcc946b880ac8.jpeg
image.jpeg.47c159abc66e46ddb364577bd101bbc9.jpeg
image.jpeg.ec7ce6888a2ec84f99172cf25e292061.jpegimage.jpeg.e30e44db12de993707522a1c8fd862db.jpeg

Ευχαριστώ πολύ για τα στερεοφωνικά.

Γκιφτ καρντ 10€ από ζακρετ σπορ, για αγορά άνω των 60€ και με διάρκεια 30 μέρες. Είναι σε απλό χαρτί κι έχει ένα κωδικό πάνω, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει για αγορά μέσω ίντερνετ. Πμ όποιος ενδιαφέρεται 

• Like 4

7 λεπτά πριν, manolo1989 είπε

Καλησπέρα. Χαρίζεται καναρίνι με κλουβί. Μου το έδωσαν δώρο κ δε θέλω πουλι για αυτό κ το χαρίζω. Μόνο Αθήνα κ παραλαβή από τη περιοχή μου οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ 

Αν ειναι αρσενικο με ενδιαφερει μπορεις να ρωτησεις; γιατι λογικα δεν θα γνωριζεις.

11 λεπτά πριν, manolo1989 είπε

Κι εμένα θα με ενδιάφερε αν δεν κάτσει με τον προηγούμενο ενδιαφερόμενο και αν δεν είμαστε πολύ μακριά. Τι περιοχή είσαι;

35 λεπτά πριν, VasilisHero είπε

Χαρίζεται προβολέας ρεύματος. Μου τον έδωσαν για λειτουργικό, αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί ήρθε καινούριος.

Θέλει σίγουρα φτιάξιμο στο καλώδιο (για κάποιον που ξέρει δεν είναι τίποτα) και *ίσως* χρειάζεται και λάμπα.

Μόνος τρόπος η αποστολή με το μεγάλο μέγεθος του box now.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ.

εμένα με ενδιαφέρει γιατί είναι αρκετά βατ αλλά που είναι;

Καλησπέρα σε όλους .Χαρίζεται η μητρική asus p7p55d-e μαζί με έναν i7 860 για οποίον ενδιαφέρεται και μένει Αθήνα. Οπως βλεπετε  όμως μέσα στην μητρική είναι και ο επεξεργαστής ...θα περιμένω τα μηνύματά σας 

IMG-20230915-192929.jpg

• Like 21

χαρίζεται ένας ηλεκτρικός μύλος ο οποίος παίρνει σπόρους ξερούς και βγάζει αλεύρι. Το είχα πάρει πριν 10 χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε το πολύ 3 φορές (λόγω μηδενικού ενδιαφέροντος από το έτερον -καλά που τη χώρισα κ ησύχασα, τ είπα κ ξεθύμανα-) και μπήκε στο κουτί του και από τότε κάθεται.

https://www.thewondermill.com/index.php/module/statics/action/view_listing/page/52

φαντάζομαι θα υπάρξουν παρά πάνω του ενός ενδιαφερόμενοι οπότε θα γίνει κλήρωση.

σηκωθείτε από κρεβάτια καναπέδες πολυθρόνες κτλ και ρωτήστε τις γυναίκες σας αν το θέλουν.

γενικά μιλώντας αναφέρεται σαν ο πιο αθόρυβος (έτσι λένε αυτοί τι θα λέγανε). Παρ'όλα αυτά να γνωρίζετε είναι γρήγορης ταχύτητας και επομένως κάνει θόρυβο όσο λειτουργεί (εγγυημένα λιγότερο από f-16 και f-1 στην ίδια απόσταση).

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ:

1) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΑΙΔΑΡΙ/ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

2) ΟΧΙ ΠΜ!!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

3) ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ.

Σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 17

8 λεπτά πριν, VasilisHero είπε

"Πού είναι", δηλαδή;

"Πού είναι", δηλαδή;

γράφεις για αποστολή, γιαυτό ρωτάω. στην αθήνα είμαι. αν βολέψει, πιθανά να πεταχτώ. αν είναι και είσαι στην λήμνο πχ. θα προτιμούσα να τον έπαιρνε κάποιος τοπικά...

2 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

χαρίζεται ένας ηλεκτρικός μύλος ο οποίος παίρνει σπόρους ξερούς και βγάζει αλεύρι. Το είχα πάρει πριν 10 χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε το πολύ 3 φορές (λόγω μηδενικού ενδιαφέροντος από το έτερον -καλά που τη χώρισα κ ησύχασα, τ είπα κ ξεθύμανα-) και μπήκε στο κουτί του και από τότε κάθεται.

https://www.thewondermill.com/index.php/module/statics/action/view_listing/page/52

φαντάζομαι θα υπάρξουν παρά πάνω του ενός ενδιαφερόμενοι οπότε θα γίνει κλήρωση.

σηκωθείτε από κρεβάτια καναπέδες πολυθρόνες κτλ και ρωτήστε τις γυναίκες σας αν το θέλουν.

γενικά μιλώντας αναφέρεται σαν ο πιο αθόρυβος (έτσι λένε αυτοί τι θα λέγανε). Παρ'όλα αυτά να γνωρίζετε είναι γρήγορης ταχύτητας και επομένως κάνει θόρυβο όσο λειτουργεί (εγγυημένα λιγότερο από f-16 και f-1 στην ίδια απόσταση).

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ:

1) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΑΙΔΑΡΙ/ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

2) ΟΧΙ ΠΜ!!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

3) ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δηλώνω ενδιαφέρον για την κλήρωση :)

1 λεπτό πριν, Trigger Happy είπε

γράφεις για αποστολή, γιαυτό ρωτάω. στην αθήνα είμαι. αν βολέψει, πιθανά να πεταχτώ. αν είναι και είσαι στην λήμνο πχ. θα προτιμούσα να τον έπαιρνε κάποιος τοπικά...

Γράφω για αποστολή με box now. Οπότε δεν έχει σημασία που βρίσκομαι εγώ, το ζητάς και το παίρνεις στις θυρίδες που θες. Εγώ όπου κι αν είμαι δεν παίζει ρόλο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tasosv1 στη κλήρωση και γω. 

αν δε σταθώ τυχερός να δώσω και ένα pro tip οτι τέτοιοι μύλοι είναι ιδανικοί για περίεργα ψωμιά.

αν δεν έχετε φάει κουρκουμόψωμο όποιος κληρωθεί του συστήνω να είναι το πρώτο που θα φτιάξει!

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...