Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, George! είπε

Αν αλλάξει κάτι με το άλλο μέλος, θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ μόνο και μόνο επειδή είναι Yamaha.

Αν τελικά δεν παραλάβει το άλλο μέλος μιλάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 19/2/2023 στις 2:17 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!Χαριζονται δυο εργαλειοθήκες πλαστικές/οικιακές/λειτουργικότατες λόγω αγορας καινουριας.Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχόντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ

7BB8F2A8-B5E4-495F-B357-F41288005E45.jpeg

Είχα πάρει την δεύτερη(γκρι χρώματος) εργαλειοθήκη αλλά διαπίστωσα ότι από τους τρεις μεντεσέδες που έχει πίσω, ο μεσαίος είναι εντελώς σπασμένος και λείπει, ο ένας ακριανός είναι μισοσπασμένος και έτοιμος να φύγει και ο άλλος ακριανός σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης μπροστά το κούμπωμα ανοίγει για πλάκα. Δεν δοκίμασα καν να βάλω εργαλεία μέσα και είμαι έτοιμος να την πετάξω μιας και δεν την θεωρώ λειτουργική. Αν παρόλα αυτά πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να του φανεί χρήσιμη ή αν την θέλει πίσω ο @VarDerSar86 ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τον καναπέ τα πλαϊνά σηκώνονται αλλά ο μηχανισμός που τα κρατάει έχει χαλάσει και ξαναπέφτουν. Είναι 2 μέτρα μήκος και πλάτος 55cm.

Επεξ/σία από ford22
  • Like 1

10 ώρες πριν, George! είπε

Είχα πάρει την δεύτερη(γκρι χρώματος) εργαλειοθήκη αλλά διαπίστωσα ότι από τους τρεις μεντεσέδες που έχει πίσω, ο μεσαίος είναι εντελώς σπασμένος και λείπει, ο ένας ακριανός είναι μισοσπασμένος και έτοιμος να φύγει και ο άλλος ακριανός σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης μπροστά το κούμπωμα ανοίγει για πλάκα. Δεν δοκίμασα καν να βάλω εργαλεία μέσα και είμαι έτοιμος να την πετάξω μιας και δεν την θεωρώ λειτουργική. Αν παρόλα αυτά πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να του φανεί χρήσιμη ή αν την θέλει πίσω ο @VarDerSar86 ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.

Από εμένα είναι ελεύθερη να πάει στην ανακυκλωση…

• Like 1

καλημέρα

χαρίζεται αποκωδικοποιητής NOVA / Panasat IRD 1110 ,πχ εδώ όοοοοοοοοταν είχε αποθηκευτεί ήταν λειτουργικός

Τηλεχειριστήριο άφαντο.

μνμα εδώ κ pm , προηγούνται όσοι μου έχουν δώσει , όσοι δίνουν κλπ κλπ

Εύοσμος Θεσνικη ή ΒΟΧ

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ξύλινη πόρτα, καφέ χρώματος, εσωτερική (κεντρικής εισόδου διαμερίσματος, όχι δωματίου), χωρίς την κάσα της. Θα χρειαστεί και αλλαγή κλειδαριάς αφαλού, καθώς δεν υπάρχουν κλειδιά. Είναι σε καλή κατάσταση (θέλει μόνο καθάρισμα). 35ετίας περίπου.

Διαστάσεις 203x94 περίπου.

Περιοχή Αθήνα (όχι κέντρο). Παραλαβή και μεταφορά από εσάς.

Στέλνετε ΠΜ για φωτό ή ό,τι άλλο θέλετε.

Δε θα δοθεί αναγκαστικά στον πρώτο ενδιαφερόμενο. Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής αν ενδιαφερθούν περισσότεροι από ένας. Θα προτιμηθούν παλαιοί χρήστες εκτός απροόπτου, χωρίς να αποκλείονται 100% νέοι.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 6

Υπάρχουν δύο κωδικοί D4Y.

Ο ένας έχει κρατηθεί για ΒΟΧ και ο άλλος για Shell.

Προφανώς διαθέσιμοι για κάθε άλλη χρήση.

Στείλτε Π.Μ..

• Like 8

@1insomnia παρέλαβα από boxnow και σε ευχαριστώ κι από εδώ.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Κάποια πράγματα μου είναι μη αξιοποιήσημα οπότε και είναι πάλι διαθέσιμα εδώ μήπως μπορέσει να τα αξιοποιήσει κάποιος:
1) Intel Pentium 4 (SL62P) με αρκετά στραβομένα πινάκια
2) Intel Mobile Pentium 4-M  (SL6FG) με αρκετά στραβομένα πινάκια
Και τα δύο παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 

Αποστολή αποκλειστικά και μόνο με BoxNow, εκτός κι αν έχω προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιον άλλο.  
Επικοινωνία απευθείας με πρ/μνμ και υπομονή. 

• Like 11

On 02/09/2023 at 23:08, thodoris1985 said:

Περιοχή Χαλάνδρι (ή μου στέλνετε κωδικό boxnow)

Αν τα θέλει κάποιος ας στείλει πμ και να ενημερώσει κι εδώ.

image.jpg

On 02/09/2023 at 23:40, Fir3fly said:

Καλησπέρα, θα τα ήθελα εγώ :) στέλνω και πμ!

Μόλις τα έστειλα. Με το καλό να τα αξιοποιήσετε 🙂

• Like 1

On 04/09/2023 at 21:44, mourgolukos said:

Χαριζονται τα εικονιζόμενα κιτ αναγόμωσης μελανιών. Είναι αμεταχειριστα. Συμβατά μελάνια φαίνονται στην φωτο. Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσωνα 

IMG_2959.jpeg

μ ενδιαφερουν 

• Like 1

Στις 23/8/2023 στις 8:42 ΜΜ, ckom26 είπε

Τρίτη και φαρμακερή, παρακαλώ δηλώστε και σώστε, διότι θα λείπω για μεγάλο διάστημα από τον Σεπτέμβριο.

Τα ανταλλακτικά που έδωσε ο @@11h στον @tasosv1 κατέληξαν σε εμένα. Συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των παρελκομένων που είναι διαθέσιμα, εδώ. Για τα κελύφη (τα «πλαστικά» δηλαδή) δεν έβγαλα φωτογραφίες λόγω χώρου, θα αρκεστείτε στην λίστα, όπου αναγράφονται και οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος:

1. Dell D420
  2. Acer Aspire 5920G @Crybal
  3. HP 2000
  4. Sony PCG-4G1M
  5. Ass Eee PC
  6. Compaq Presario CQ61  -- @Trigger Happy
  7. HP Pavilion DV6500
  8. Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505
  9. Turbo-X W950TU
  10. Acer Aspire 5552G @Crybal
  11. HP Pavilion DV6
  12. HP 2133
  13. HP Probook 4510S
  14. Toshiba SP20-S203
  15. HP 635

ΔΕΝ υπάρχουν GPUs ούτε κάρτες wifi - μόνο ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες συν τα κελύφη, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων οθόνης.

Επαναλαμβάνω, αν δεν το βλέπετε τότε δεν υπάρχει· παρακαλώ μην κουράζε(σ)τε με άσκοπες ερωτήσεις «μήπως έχεις αυτό» ή «ξέρεις αν το τάδε είναι συμβατό με το δείνα που έχω εγώ»· αυτό είναι δική σας δουλειά κι ευθύνη.

Μήνυμα εδώ και ΠΜ οπωσδήποτε. Εάν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να συνοδευτεί με ΠΜ του τρίτου προς εμένα που να συναινεί. Εάν βρεθεί φίλος που να μένει κεντρικότερα και να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς, θα προτιμηθεί και θα παραλάβει όλο το πακέτο, τρεις μεγάλες κούτες. Νίκαια.

λίγο καθυστερημένες ευχαριστίες μιας και άνευ συζύγου εγώ, το ρίξαμε στην δουλειά....

τα κομμάτια ταιριάζουν αλλά το βασικό δυστυχώς (το frame της lcd) είναι περίπου 8μμ μικρότερο σε πλάτος οπότε δεν μπαίνει στην θέση του δικού μου..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται κράνος shark σε μέτρια κατάσταση, παραλαβή παράδοση Πειραιάς ή Παλαιό Φάληρο. Με 2 ζελατίνες (Λευκή και Μαύρη).

image.jpeg.2f31966efb945622461d499d45b1a199.jpeg

image.jpeg.7116830d4093c8a2fd9b1e8b3897fd35.jpeg

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 12

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...