Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Χαρίζεται παλιό 10 ίντσο tablet κινεζικής προέλευσης με Android 4.1.1 και Rockchip επεξεργαστή.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά. Έχω τις αμφιβολίες μου πως η μπαταρία θα αντέχει πλέον, ήταν ξεχασμένο σε ντουλάπι χρόνια ολάκερα. Φορτίζει κι ανάβει κανονικά όμως. Δεν έχω κουτί κλπ αλλά έχω τον φορτιστή του.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών) το ΣΚ ή απογευματινές ώρες.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 11
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεσσαλονικη χαριζεται A/C 24αρι SAMPO 20ετιας. Λειτουργει μονο σε ψυξη.

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πριβε.

• Like 17
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 2-pi-O είπε

Χαρίζεται παλιό 10 ίντσο tablet κινεζικής προέλευσης με Android 4.1.1 και Rockchip επεξεργαστή.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά. Έχω τις αμφιβολίες μου πως η μπαταρία θα αντέχει πλέον, ήταν ξεχασμένο σε ντουλάπι χρόνια ολάκερα. Φορτίζει κι ανάβει κανονικά όμως. Δεν έχω κουτί κλπ αλλά έχω τον φορτιστή του.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών) το ΣΚ ή απογευματινές ώρες.

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2-pi-O είπε

Ενδιαφέρον , πμ .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μπορεις να δεις αν ειναι κανενα SATA ? Εχω ενα μικρο pcακι που φοραει τετοιο dvd και τα εχει παιξει και μενει ανοιχτο μονιμα το πορτακι.

Αν είσαι τυχερός, θα μου έχει ξεμείνει ένα από ένα Vaio laptop. Θα το κοιτάξω τη Δευτέρα όμως που θα επιστρέψω στη δουλειά μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Το έχει κλείσει ο Ser_nikos, με τον Mr^Robot στην σειρά αν αλλάξει γνώμη.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τα παιχνίδια και τα βιβλία που μας χάρισες τα οποία θα πανε σχεδόν όλα στο σχολείο, γιατί ο μικρός ξετρελαθηκε με 2 παιχνίδια και είπαμε να τα κρατήσουμε για λίγο μέχρι να τα βαρεθεί. Να είσαι καλά!!! Εξαιρετικά όλα τα πράγματα που μας έδωσες!!!

Ευχομαι να τα χαρειτε και να τα χαρουν :D

• Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, andreaspA said:

Μπορεις να δεις αν ειναι κανενα SATA ? Εχω ενα μικρο pcακι που φοραει τετοιο dvd και τα εχει παιξει και μενει ανοιχτο μονιμα το πορτακι.

Όλα είναι ide/pata.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!! Χαρίζονται τα παρακάτω κινητά σε άψογη κατάσταση αλλά δίχως φορτιστές. Συναλλαγές ΜΟΝΟ χέρι με χέρι , περιοχή Ζωγράφου. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα .

371538911_1666032400570792_5939190931470756302_n.jpg

• Like 18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PC card ethernet

2 πληκτρολόγια HP σύνδεσης PS2

1 πληκτρολόγιο multimedia σύνδεσης PS2

κάρτες ήχου PCI

@livaspy

Office 2000 με τα 2 cd του και κλειδί  

2Ηχείο Bluetooth , κλασσική κινεζια.Λειτουργει κανονικά αλλά δεν κάθεται καλά το micro usb του και θέλει να βρεις που πιάνει για να φορτίσει.Εχει φακό και ραδιόφωνο (ας πούμε).

@KaRLoSSaLoNiKa

Usb hub + card reader με σύνδεση mini usb , μαζί με ένα καλώδιο.

@Locke_John

ΔΟΘΗΚΑΝ

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 20
Δημοσ.

Χαρίζεται CRT τηλεόραση SONY μοντέλο KV-V1430K με ενσωματωμένο VHS βίντεο.
Πίσω έχει είσοδο SCART (υποστηρίζει RGB). Το βίντεο παίζει κασέτες PAL και NTSC.
Λειτουργεί αλλά η εικόνα είναι κιτρινωπή. Μάλλον θέλει πυκνωτές. Το βίντεο δεν ξέρω αν παίζει.

Μόνο με παραλαβή από Νέα Μάκρη.

DSC_0433b.JPG.6b3944fdd6a9d7dc3536e99f62e7200e.JPG

DSC_0436b.JPG.e2d67366482e72d420ba18490db7d579.JPG

• Like 20
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leolipop είπε

Ξεκαθάρισμα και πάλι.

2 πληκτρολόγια HP σύνδεσης PS2

1 πληκτρολόγιο multimedia σύνδεσης PS2

Office 2000 με τα 2 cd του και κλειδί

2 κάρτες ήχου PCI

PC card ethernet

Ηχείο Bluetooth , κλασσική κινεζια.Λειτουργει κανονικά αλλά δεν κάθεται καλά το micro usb του και θέλει να βρεις που πιάνει για να φορτίσει.Εχει φακό και ραδιόφωνο (ας πούμε).

Usb hub + card reader με σύνδεση mini usb , μαζί με ένα καλώδιο.

Προτεραιότητα σε άτομα που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν.Βρισκομαι Περιστέρι αλλά αν θέλετε να μου δώσετε κωδικό boxnow ,αποστέλλω εντός δεκαλεπτου.

20230901_202158.jpg

20230901_201954.jpg

20230901_201916.jpg

20230901_201929.jpg

20230901_202130.jpg

20230901_202142.jpg

20230901_202018.jpg

20230901_202038.jpg

Με ενδιαφέρει το usb με το card reader, αν υπάρχει ακόμα.

Υγ. Κωδικός boxnow θα με βόλευε (δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει έκδοση κωδικού, αλλά απλό θα είναι..)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...