Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, HamerZ είπε

Ενδιαφέρομαι για το τάβλι έχεις μηνυμα

Δεν έχω λάβει κάτι.

Επεξ/σία από witty
Δημοσ.
1 ώρα πριν, witty είπε

Καλημέρα,

Χαρίζονται.
Παραλαβή από Βριλήσσια.
Σαββατοκύριακο: 19:00-20:30.

Ευχαριστώ

1. tavli.jpg

2. omprela.jpg

3. raketes.jpg

4. varaki podiou.jpg

5. walker.jpg

5. walker_2.jpg

Καλημέρα, με ενδιαφέρει κι εμένα το τάβλι εάν αλλάξει κάτι με τον προηγούμενο. Στέλνω πμ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, witty είπε

Καλημέρα,

Χαρίζονται.
Παραλαβή από Βριλήσσια.

Ευχαριστώ

1. tavli.jpg

2. omprela.jpg

3. raketes.jpg

4. varaki podiou.jpg

5. walker.jpg

5. walker_2.jpg

1 ώρα πριν, witty είπε

Καλημέρα,

Χαρίζονται.
Παραλαβή από Βριλήσσια.

Ευχαριστώ

1. tavli.jpg

2. omprela.jpg

3. raketes.jpg

4. varaki podiou.jpg

5. walker.jpg

5. walker_2.jpg

Πμ για ρακέτες και ομπρέλα

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kbouz είπε

Χαριζεται γιαουρτοπαρασκευαστης.

Παραλαβη απο Ηλιουπολη πλησιον μετρο μεχρι αυριο βραδυ

16933184683175745514081203565641.jpg

Δοθηκε!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε ολους και καλή εβδομάδα!!!Δίδεται Xiaomi Red Mi 5A(Λογικά είναι κλειδωμένο με λογαριασμό google και ΔΕΝ γνωριζω περισσότερα/ΔΕΝ έχω διάθεση να ασχοληθώ)Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι-ΔΕΚΤΟ box!ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όσοι μου έχουν δώσει(θυμίστε μου αν είναι ευκολο),ΜΕΤΑ όσοι γενικά Δίνουν και μετά όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν σκέψεις χωρίς να υποσχεθώ η να δεσμεύσω!ΠΜ οποίος ενδιαφέρετε!

IMG_5277.jpeg

IMG_5276.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 16
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, VarDerSar86 said:

Καλημέρα σε ολους και καλή εβδομάδα!!!Δίδεται Xiaomi Red Mi 5A(Λογικά είναι κλειδωμένο με λογαριασμό google και ΔΕΝ γνωριζω περισσότερα/ΔΕΝ έχω διάθεση να ασχοληθώ)Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι-ΔΕΚΤΟ box!ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όσοι μου έχουν δώσει(θυμίστε μου αν είναι ευκολο),ΜΕΤΑ όσοι γενικά Δίνουν και μετά όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν σκέψεις χωρίς να υποσχεθώ η να δεσμεύσω!ΠΜ οποίος ενδιαφέρετε!

IMG_5277.jpeg

IMG_5276.jpeg

θα με ενδιέφερε για να ασχοληθώ να το ξεκλειδώσω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_5277.jpeg

IMG_5276.jpeg

ΜΕ ενδια(έ)φερε επίσης.

Υγ. τώρα είδα ότι δώθηκε στον Thodoris

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/8/2023 στις 5:41 ΜΜ, its smashy είπε

δινεται ρουτερ zte λειτουργικο(χωρις AC)
και board απο samsung  27'' monitor(λογικα λειτουργικο. δεν ξερω το ρωτησα και δεν μου ειπε, οτι ξερεται ξερω :P )
ΔΩΘΗΚΑΝ σε @retroman3

20230818_172615.jpg

20230818_172504.jpg

20230818_172817.jpg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο its smashy για το πακέτο router zte και board samsung .Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ!!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Χαριζεται πρεσα σιδερωματος Singer Divina 2000, σε μετρια αλλα λειτουργικη κατασταση (ιδανικη για σεντονια, πετσετες κτλ). Παραλαβη μονο απο Βριλησσια, μετα απο συνεννοηση με pm.

IMG_8978.jpg

• Like 13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Χαριζεται πρεσα σιδερωματος Singer Divina 2000, σε μετρια αλλα λειτουργικη κατασταση (ιδανικη για σεντονια, πετσετες κτλ). Παραλαβη μονο απο Βριλησσια, μετα απο συνεννοηση με pm.

IMG_8978.jpg

Με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
Στις 20/8/2023 στις 4:14 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

DVD Sony σχετικά καινουριο λειτουργικότατο αλλά χωρίς τηλεχειριστήριο-λειτουργει κανονικά με τα κουμπιά μπροστα)

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσει μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5150.jpeg

IMG_5149.jpeg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο VarDerSar86 για το DVD Sony . Κυριολεκτικά καινούργιο . Άψογη συνεννόηση και άμεση αποστολή  . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ !!!

• Like 3
Δημοσ.
Στις 29/8/2023 στις 4:04 ΜΜ, tigergreg είπε

Δικαναλος  μικτης   SM25  MK2  2-3  χρονια  αποθηκευμενος  οποτε  δεν  γνωριζω  λειτουργικοτητα.

s-l1600.jpg.bca4a679d631fba5ea692b414bfeff8c.jpgs-l16001.jpg.ec178b9e88387dafc0b1468c00f60c2a.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Ευχαριστω παρα πολυ το φιλο Γρηγορη για το μικτακι 🙂

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, VarDerSar86 said:

Με χαρα Φιλε μου!Δικο σου!

Παρέλαβα το κινητό και ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη για άλλη μια φορά...

Θα επανέλθω είτε το ξεκλειδώσω είτε όχι

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...