Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε ολους και καλή εβδομάδα!!!Δίδεται stick Cosmote ασυρμάτου Internet(ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ!)Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι-ΔΕΚΤΟ box!ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όσοι μου έχουν δώσει(θυμίστε μου αν είναι ευκολο),ΜΕΤΑ όσοι γενικά Δίνουν και μετά όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν σκέψεις χωρίς να υποσχεθώ η να δεσμεύσω!ΠΜ οποίος ενδιαφέρετε!

Επίσης κινητό τηλεφωνο HTC λίγο παλιό αλλά λειτουργικό,ΤΑ ΙΔΙΑ που ισχύουν στις δωρεές μου,Και κινητό mi με ραγισμένα σημεία στην οθονη αλλά λειτουργικότατο!Τα ίδια και εδώ.

IMG_5254.jpeg

IMG_5258.jpeg

IMG_5257.jpeg

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο htc. Στέλνω pm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε ολους και καλή εβδομάδα!!!Δίδεται stick Cosmote ασυρμάτου Internet(ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ!)Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι-ΔΕΚΤΟ box!ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όσοι μου έχουν δώσει(θυμίστε μου αν είναι ευκολο),ΜΕΤΑ όσοι γενικά Δίνουν και μετά όλοι οι υπόλοιποι κατόπιν σκέψεις χωρίς να υποσχεθώ η να δεσμεύσω!ΠΜ οποίος ενδιαφέρετε!

Επίσης κινητό τηλεφωνο HTC λίγο παλιό αλλά λειτουργικό,ΤΑ ΙΔΙΑ που ισχύουν στις δωρεές μου,Και κινητό mi με ραγισμένα σημεία στην οθονη αλλά λειτουργικότατο!Τα ίδια και εδώ.

IMG_5254.jpeg

IMG_5258.jpeg

IMG_5257.jpeg

Ενδιαφέρομαι για το κινητό mi, αν δε κανονίστηκε ήδη.

Ευχαριστούμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνονται οι δύο πολυθρόνες τως φωτογραφιών. 

Ατυχής αγορά από Εντός, πριν κάποια χρόνια. Αν και αισθητικά μας ήταν οκ η ποιότητα δεν αποδείχτηκε η καλύτερη (τουλάχιστον για εμάς) 

Για παράδειγμα το ύφασμα που τις καλύπτει από κάτω δεν σκίστηκε από κάτι που κάναμε αλλά...από μόνο του. Επίσης το γέμισμα στα μπράτσα, ειδικά της μίας έχει υποχωρήσει. Μέχρι και σήμερα που έβγαλα τις φωτογραφίες νόμιζα ότι χάλασε το αφρολέξ αλλά τώρα που τις είδα από κάτω μάλλον έχει υποχωρήσει η βάση του αφρολέξ. Ίσως φτιάχνεται από κάποιον που πιάνουν τα χέρια του αλλά προσωπικά δεν θα ασχοληθώ (τις έχω ήδη ξεγράψει) 

Συνεπώς αν κάποιος ενδιαφέρεται ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά διατηρώ πάντα το δικαίωμα επιλογής. 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη, 1ος όροφος) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, καθώς είναι μέσ τη μέση 

IMG_20230827_134308_copy_2560x1920_copy_1280x960.jpg

IMG_20230827_134302_copy_2560x1920_copy_1280x960.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 19
  • Thanks 1

Στις 26/8/2023 στις 11:10 ΠΜ, tsiv είπε

Χαίζονται 3 συσκευές ζαχάρου.

Δικές μου, πλυμένες, καθαρισμένες, απολυμασμένες

Παραλαβή από Νίκαια, Νέα Σμύρνη ή κάπου ενδιάμεσα.

SYSKEYES-ZAXAROY-XARISA.jpg

Ενδιαφέρον από μένα για μια συσκευη Glucoject. Ευχαριστώ

Χαρίζεται σφραγισμένο (μη αυθεντικό) μελάνι 950XL (μαύρου χρώματος) συμβατό με συγκεκριμένους HP εκτυπωτές.

Έχω και κάποια άδεια 950XL και 951XL διαφόρων χρωμάτων, οπότε αντί για ανακύκλωση μπορούν να δοθούν και αυτά.

Παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης και γύρω περιοχές.

• Like 12

On 24/08/2023 at 10:13, Panagiotis79 said:

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ @Silenzio

Χαρίζονται τα εικονιζόμενα παιδικά παιχνίδια και ομπρέλες. Κάποια από αυτά είναι σε άριστη κατάσταση και κάποια έχουν κάποιες φθορές λόγω χρήσης. Λόγω περιορισμένου χρόνου, η παραλαβή όλων θα γίνει από έναν ενδιαφερόμενο.

Περιοχή παραλαβής: Άλιμος, Ηλιούπολη

IMG_20230824_095816.jpg.e3495f46908ecfa59d9c917c88a8fe1a.jpgIMG_20230824_100251.jpg.4b4334516bcfae41326b8005cfd6cf92.jpgIMG_20230824_100101.jpg.e8e063817b9831b9cb0a26163272380e.jpg

παρέλαβα τα πράγματα, ευχαριστώ πάρα πολύ τον ευγενέστατο φίλο Παναγιώτη !

• Like 1

Στις 16/8/2023 στις 11:58 ΜΜ, petaw-se-oneiro είπε

Μέχρι Κυριακή το αργότερο παραλαβή απο παλαιο Φάληρο στάση Αμφιθέας μετά πανε ανακύκλωση. 

-σκουπα miele silverstar απο την εποχή που τις εφτιαχναν αθάνατες (όπως την βλέπετε χωρίς καλώδιο και σπιραλ-κονταρι. Δούλευε αλλα έβγαζε μια μυρωδιά σαν καμμένο, σαν σκόνη που ζεστενεται, κάτι τέτοιο. 

-τοστιέρα primo λειτουργικοτατη με σπασμένο το κατω χερούλι 

-βαλίτσα απο εργαλείο total άδεια χωρίς τα εργαλεία 

IMG-20230816-182716.jpg

IMG-20230816-182645.jpg

IMG-20230816-182649.jpg

IMG-20230816-182757.jpg

IMG-20230816-182804.jpg

Στις 12/8/2023 στις 7:38 ΜΜ, kbouz είπε

Δοθηκαν όλα

1 ώρα πριν, Cuore_Sportivo είπε

Χαρίζεται σφραγισμένο (μη αυθεντικό) μελάνι 950XL (μαύρου χρώματος) συμβατό με συγκεκριμένους HP εκτυπωτές.

Έχω και κάποια άδεια 950XL και 951XL διαφόρων χρωμάτων, οπότε αντί για ανακύκλωση μπορούν να δοθούν και αυτά.

Παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης και γύρω περιοχές.

Καλησπέρα.

Υπάρχει περίπτωση να κάνει για δικό μου εκτυπωτή. Μόλις γυρίσω από τις διακοπές θα σε ενημερώσω, αν δεν τον έχεις ζητήσει κάποιος άλλος και εδώ ότι είναι συμβατό με τον εκτυπωτή μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα.

Χαριζεται το παρακατω ασυρματο combo.Δεν εχουν μπει μπαταριες καν απο την αγορα του και ειναι ακομα στο κουτι του .

Βρισκομαι Θεσσαλονικη και αυριο στην εργασια μου (κεφαλια μεσα τελος διακοπες :P ) που ειναι δυτικα και κατοπιν

σχολαω και παω ανατολικα.Οποιος/α το θελει ενα μυνηματακι .

ΔΩΘΗΚΕ  !

20200316162030_esperanza_tk108.jpeg

Επεξ/σία από 2cpu
  • Like 19

20 λεπτά πριν, 2cpu είπε

Kαλησπερα.

Χαριζεται το παρακατω ασυρματο combo.Δεν εχουν μπει μπαταριες καν απο την αγορα του και ειναι ακομα στο κουτι του .

Βρισκομαι Θεσσαλονικη και αυριο στην εργασια μου (κεφαλια μεσα τελος διακοπες :P ) που ειναι δυτικα και κατοπιν

Pm 

• Like 1

46 minutes ago, 2cpu said:

Kαλησπερα.

Ενδιαφέρομαι σε περίπτωση που μπορεί να γίνει αποστολή.

Στέλνω μήνυμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός D4You που λήγει 28/08, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell.

Παράθεση εδώ για τι χρήση το θέλετε και pm.

*Edit

Δόθηκε στον @retroman3 για χρήση Pizza Fun.

Αν κάποιος άλλος θέλει τον κωδικό για άλλη χρήση, ας στείλει.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...