Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 minutes ago, tigergreg said:

Ανταπτορας  220v  in  110v  2a  foval sgr-lxc200w-2  για  αμερικλανικες   συσκευες με  2  εξοδους

και  4XUSB   5V   για  φορτιση   κινητων.

fovalsgr-lxc200w-2.jpeg.b28e8e00ac7635e7f00026b047a3ebea.jpeg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Κ

Με ενδιαφέρει και μένα, αν δεν τον πάρει ο biohazard, στέλνω ΠΜ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, tigergreg είπε

Μεταφερθηκαν   στην  εδρα  μου  πλεον  και  ειναι   διαθεσιμα και  τα  3.

Παραλαβη  το  γρηγοροτερο  δυνατον   πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας.

Η  ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ  ΔΟΘΗΚΕ...

Παρέλαβα και σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Τρίτη και φαρμακερή, παρακαλώ δηλώστε και σώστε, διότι θα λείπω για μεγάλο διάστημα από τον Σεπτέμβριο.

Τα ανταλλακτικά που έδωσε ο @@11h στον @tasosv1 κατέληξαν σε εμένα. Συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των παρελκομένων που είναι διαθέσιμα, εδώ. Για τα κελύφη (τα «πλαστικά» δηλαδή) δεν έβγαλα φωτογραφίες λόγω χώρου, θα αρκεστείτε στην λίστα, όπου αναγράφονται και οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος:

1. Dell D420
  2. Acer Aspire 5920G @Crybal
  3. HP 2000
  4. Sony PCG-4G1M
  5. Ass Eee PC
  6. Compaq Presario CQ61  -- @Trigger Happy
  7. HP Pavilion DV6500
  8. Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505
  9. Turbo-X W950TU
  10. Acer Aspire 5552G @Crybal
  11. HP Pavilion DV6
  12. HP 2133
  13. HP Probook 4510S
  14. Toshiba SP20-S203
  15. HP 635

ΔΕΝ υπάρχουν GPUs ούτε κάρτες wifi - μόνο ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες συν τα κελύφη, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων οθόνης.

Επαναλαμβάνω, αν δεν το βλέπετε τότε δεν υπάρχει· παρακαλώ μην κουράζε(σ)τε με άσκοπες ερωτήσεις «μήπως έχεις αυτό» ή «ξέρεις αν το τάδε είναι συμβατό με το δείνα που έχω εγώ»· αυτό είναι δική σας δουλειά κι ευθύνη.

Μήνυμα εδώ και ΠΜ οπωσδήποτε. Εάν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να συνοδευτεί με ΠΜ του τρίτου προς εμένα που να συναινεί. Εάν βρεθεί φίλος που να μένει κεντρικότερα και να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς, θα προτιμηθεί και θα παραλάβει όλο το πακέτο, τρεις μεγάλες κούτες. Νίκαια.

Οι μπαταρίες και οι οθόνες (λιγότερες από τα αναγραφόμενα laptops) θα διανεμηθούν σε δεύτερο χρόνο· οι οθόνες δεν έχουν αυτοκόλλητο μοντέλου laptop, θα αναρτηθούν οι κατασκευαστικοί κωδικοί.

Την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα εικονιζόμενα θα καταλήξουν στον κάδο ανακύκλωσης, λόγω ανυπόφορης πίεσης από την σύζυγο!

IMG_20230810_182258.jpg

IMG_20230810_182925.jpg

IMG_20230810_183322.jpg

IMG_20230810_183524.jpg

IMG_20230810_183659.jpg

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται το tankbag των φωτογραφιών. Έχει και λουριά πλάτης (το ένα είναι σπασμένο το κλιπ αλλά το έχω δέσει και το δούλευα με κόμπο. Έχει θέμα το φερμουάρ όπως φαίνεται στις φωτο. 

παραλαβη από τον χώρο μου, κατά προτίμηση κάποιος με μηχανή που θα το αξιοποιήσει. Εμένα με έβγαλε αρκετά ταξίδια τέρμα φορτωμένος και με εβγαλε παλικάρι 

IMG_2934.jpeg

IMG_2933.jpeg

Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 19

UPS bitmore λειτουργικό πριν μερικά χρόνια όπου και αποθηκεύτηκε και από ότι έλεγξα και τώρα οκ!Απλα λίγο μικρο(ανάλογα τη χρήση πιυ το θέλει κάποιος)

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσε(Θυμιστε μου παιδιά γιατι είστε και πολύ ζωή να έχετε!) μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5193.jpeg

IMG_5194.jpeg

• Like 20

Δέκτης τηλεόρασης  bitmore ΔΕΝ γνωριζω λειτουργεία αλλά από ότι είδα ανάβει κανονικά,δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο αλλά θα δωθεί καλώδιο scart.

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσε(Θυμιστε μου παιδιά γιατι είστε και πολύ ζωή να έχετε!) μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5197.jpeg

• Like 15

NAVIGON GPS λειτουργικό πριν μερικά χρόνια όπου αποθυκευτηκε,τώρα ΔΕΝ ξέρω ούτε έχω διάθεση να δω….οπότε οποίος το θέλει το περνει με δική ευθύνη….θα δωθεί με τη θηκη του και ένα καλώδιο usb

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5199.jpeg

5 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

NAVIGON GPS λειτουργικό πριν μερικά χρόνια όπου αποθυκευτηκε,τώρα ΔΕΝ ξέρω ούτε έχω διάθεση να δω….οπότε οποίος το θέλει το περνει με δική ευθύνη….θα δωθεί με τη θηκη του και ένα καλώδιο usb

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5199.jpeg

Δόθηκε!

42 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Δέκτης τηλεόρασης  bitmore ΔΕΝ γνωριζω λειτουργεία αλλά από ότι είδα ανάβει κανονικά,δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο αλλά θα δωθεί καλώδιο scart.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5197.jpeg

Δόθηκε!

• Like 15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MLS  DESTINATOR  TALK AND DRIVE  433 σφραγισμενο.

Υπαρχει  φορτιστης  με  μικρο  σπασιμο  χωρις  προβλημα  αλλα  εχω  χασει  το

καλωδιο  USB.

mlsdestinatortalkdrive433.jpeg.3d9fd485f9ecb72e5e66c54f3406813a.jpeg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 18

3 hours ago, ckom26 said:

Τρίτη και φαρμακερή, παρακαλώ δηλώστε και σώστε, διότι θα λείπω για μεγάλο διάστημα από τον Σεπτέμβριο.

Τα ανταλλακτικά που έδωσε ο @@11h στον @tasosv1 κατέληξαν σε εμένα. Συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των παρελκομένων που είναι διαθέσιμα, εδώ. Για τα κελύφη (τα «πλαστικά» δηλαδή) δεν έβγαλα φωτογραφίες λόγω χώρου, θα αρκεστείτε στην λίστα, όπου αναγράφονται και οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος:

1. Dell D420
  2. Acer Aspire 5920G @Crybal
  3. HP 2000
  4. Sony PCG-4G1M
  5. Ass Eee PC
  6. Compaq Presario CQ61  -- @Trigger Happy
  7. HP Pavilion DV6500
  8. Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505
  9. Turbo-X W950TU
  10. Acer Aspire 5552G @Crybal
  11. HP Pavilion DV6
  12. HP 2133
  13. HP Probook 4510S
  14. Toshiba SP20-S203
  15. HP 635

ΔΕΝ υπάρχουν GPUs ούτε κάρτες wifi - μόνο ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες συν τα κελύφη, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων οθόνης.

Επαναλαμβάνω, αν δεν το βλέπετε τότε δεν υπάρχει· παρακαλώ μην κουράζε(σ)τε με άσκοπες ερωτήσεις «μήπως έχεις αυτό» ή «ξέρεις αν το τάδε είναι συμβατό με το δείνα που έχω εγώ»· αυτό είναι δική σας δουλειά κι ευθύνη.

Μήνυμα εδώ και ΠΜ οπωσδήποτε. Εάν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να συνοδευτεί με ΠΜ του τρίτου προς εμένα που να συναινεί. Εάν βρεθεί φίλος που να μένει κεντρικότερα και να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς, θα προτιμηθεί και θα παραλάβει όλο το πακέτο, τρεις μεγάλες κούτες. Νίκαια.

Οι μπαταρίες και οι οθόνες (λιγότερες από τα αναγραφόμενα laptops) θα διανεμηθούν σε δεύτερο χρόνο· οι οθόνες δεν έχουν αυτοκόλλητο μοντέλου laptop, θα αναρτηθούν οι κατασκευαστικοί κωδικοί.

Την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα εικονιζόμενα θα καταλήξουν στον κάδο ανακύκλωσης, λόγω ανυπόφορης πίεσης από την σύζυγο!

IMG_20230810_182258.jpg

IMG_20230810_182925.jpg

IMG_20230810_183322.jpg

IMG_20230810_183524.jpg

IMG_20230810_183659.jpg

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυτροφοδοτικο  HAMA  46603 UNIVERSAL με  8  φισες  πολλαπλου  βολταζ 

1,5-3,0-4,5-6,0-7,5-9,0-12V   300mΑ    στο  κουτι  του.

hama-universal-netzgeraet_stabilisiert2.jpg.68dcef006518a955f151bf386fe4b4a9.jpg

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 11

34 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Πολυτροφοδοτικο  HAMA  46603 UNIVERSAL με  8  φισες  πολλαπλου  βολταζ 

1,5-3,0-4,5-6,0-7,5-9,0-12V   300mΑ    στο  κουτι  του.

hama-universal-netzgeraet_stabilisiert2.jpg.68dcef006518a955f151bf386fe4b4a9.jpg

Κ

pm

3 hours ago, tigergreg said:

MLS  DESTINATOR  TALK AND DRIVE  433 σφραγισμενο.

Υπαρχει  φορτιστης  με  μικρο  σπασιμο  χωρις  προβλημα  αλλα  εχω  χασει  το

καλωδιο  USB.

mlsdestinatortalkdrive433.jpeg.3d9fd485f9ecb72e5e66c54f3406813a.jpeg

Κ

Καλημέρα γρηγόρη, θα με ενδιέφερε για την μηχανή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...