Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ανταλλακτικά που έδωσε ο @@11h στον @tasosv1 κατέληξαν σε εμένα. Συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των παρελκομένων που είναι διαθέσιμα, εδώ. Για τα κελύφη (τα «πλαστικά» δηλαδή) δεν έβγαλα φωτογραφίες λόγω χώρου, θα αρκεστείτε στην λίστα:

1. Dell D420
  2. Acer Aspire 5920G
  3. HP 2000
  4. Sony PCG-4G1M
  5. Ass Eee PC
  6. Compaq Presario CQ61  -- @Trigger Happy
  7. HP Pavilion DV6500
  8. Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505
  9. Turbo-X W950TU
  10. Acer Aspire 5552G
  11. HP Pavilion DV6
  12. HP 2133
  13. HP Probook 4510S
  14. Toshiba SP20-S203
  15. HP 635

ΔΕΝ υπάρχουν GPUs ούτε κάρτες wifi - μόνο ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες συν τα κελύφη, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων οθόνης.

Επαναλαμβάνω, αν δεν το βλέπετε τότε δεν υπάρχει· παρακαλώ μην κουράζε(σ)τε με άσκοπες ερωτήσεις «μήπως έχεις αυτό» ή «ξέρεις αν το τάδε είναι συμβατό με το δείνα που έχω εγώ»· αυτό είναι δική σας δουλειά κι ευθύνη.

Μήνυμα εδώ και ΠΜ οπωσδήποτε. Εάν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να συνοδευτεί με ΠΜ του τρίτου προς εμένα που να συναινεί. Εάν βρεθεί φίλος που να μένει κεντρικότερα και να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς, θα προτιμηθεί και θα παραλάβει όλο το πακέτο, τρεις μεγάλες κούτες. Νίκαια.

Οι μπαταρίες και οι οθόνες (λιγότερες από τα αναγραφόμενα laptops) θα διανεμηθούν σε δεύτερο χρόνο· οι οθόνες δεν έχουν αυτοκόλλητο μοντέλου laptop, θα αναρτηθούν οι κατασκευαστικοί κωδικοί.

Την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα εικονιζόμενα θα καταλήξουν στον κάδο ανακύκλωσης.

IMG_20230810_182258.jpg

IMG_20230810_182925.jpg

IMG_20230810_183322.jpg

IMG_20230810_183524.jpg

IMG_20230810_183659.jpg

Επεξ/σία από ckom26
  • Like 13
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, TasSou said:

Με ενδιαφέρει.

Φιλικά,

δικό σου

P.M. την Παρασκευή για να κανονίσουμε λεπτομέρειες

Επεξ/σία από @11h
  • Like 1

16 λεπτά πριν, ckom26 είπε

Τα ανταλλακτικά που έδωσε ο @@11h στον @tasosv1 κατέληξαν σε εμένα. Συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των παρελκομένων που είναι διαθέσιμα, εδώ. Για τα κελύφη (τα «πλαστικά» δηλαδή) δεν έβγαλα φωτογραφίες λόγω χώρου, θα αρκεστείτε στην λίστα:

1. Dell D420
  2. Acer Aspire 5920G
  3. HP 2000
  4. Sony PCG-4G1M
  5. Ass Eee PC
  6. Compaq Presario CQ61
  7. HP Pavilion DV6500
  8. Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505
  9. Turbo-X W950TU
  10. Acer Aspire 5552G
  11. HP Pavilion DV6
  12. HP 2133
  13. HP Probook 4510S
  14. Toshiba SP20-S203
  15. HP 635

ΔΕΝ υπάρχουν GPUs ούτε κάρτες wifi - μόνο ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες συν τα κελύφη, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων οθόνης.

Επαναλαμβάνω, αν δεν το βλέπετε τότε δεν υπάρχει· παρακαλώ μην κουράζε(σ)τε με άσκοπες ερωτήσεις «μήπως έχεις αυτό» ή «ξέρεις αν το τάδε είναι συμβατό με το δείνα που έχω εγώ»· αυτό είναι δική σας δουλειά κι ευθύνη.

Μήνυμα εδώ και ΠΜ οπωσδήποτε. Εάν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να συνοδευτεί με ΠΜ του τρίτου προς εμένα που να συναινεί. Εάν βρεθεί φίλος που να μένει κεντρικότερα και να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς, θα προτιμηθεί και θα παραλάβει όλο το πακέτο, τρεις μεγάλες κούτες. Νίκαια.

Οι μπαταρίες και οι οθόνες (λιγότερες από τα αναγραφόμενα laptops) θα διανεμηθούν σε δεύτερο χρόνο· οι οθόνες δεν έχουν αυτοκόλλητο μοντέλου laptop, θα αναρτηθούν οι κατασκευαστικοί κωδικοί.

Την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα εικονιζόμενα θα καταλήξουν στον κάδο ανακύκλωσης.

IMG_20230810_182258.jpg

IMG_20230810_182925.jpg

IMG_20230810_183322.jpg

IMG_20230810_183524.jpg

IMG_20230810_183659.jpg

Καλησπέρα,

επειδή μένω επαρχία, αν παραλάβει κάποιος και του είναι εύκολο να στείλει με boxnow θα μπορούσε να πάρει και τα πλαίσια των σκληρών δίσκων (2η εικόνα) και να μου τα στείλει με δικά μου έξοδα;

Ευχαριστώ!

Στις 14/8/2023 στις 6:22 ΜΜ, leolipop είπε

Με ενδιαφέρει.

Ξεκαθάρισμα λόγω άδειας.

Ποδήλατο 24αρι , πλήρως λειτουργικό.Το μόνο που θέλει είναι ένα χειριστήριο για τις εμπρός ταχύτητες.Υπαρχει οικονομικό Shimano με 8 ευρώ περίπου που μπορείτε να πάρετε.

Αν έχετε δυνατότητα φόρτωσης, οποίος το πάρει μου το φέρνει ένα ΣΚ να του περάσω το χειριστήριο και να  κεράσω καφεδάκι.Το ποδήλατο κινείται κανονικά και έτσι όπως είναι.Ηταν παρατημένο καιρό και με τη βοήθεια του γιου καθαρίσαμε και γρασαραμε και την τελευταία μπίλια στα ρουλεμάν.

Περιοχή Περιστέρι.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @panagiotis1988

20230812_140908_copy_800x450.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε leolipop για το ποδήλατο. Με ένα μικρό σουλουπωμα θα είναι τέλειο για τον ανηψιού μου..εάν δεν για τον Χ,ψ λόγω θα το ξαναχαρισω εδώ. Να είσαι καλά!!!

• Like 6

Καλό υπολοιπο καλοκαιριού σε όλους και όλες!Λεω να βαδίσω στα χνάρια του φίλου lollipop,ετσι λοιπόν δινω ένα ταλαιπωρημένο αλλά (με λίγα χρηματα,αν το επισκευάσετε)mountain bike,το ποδηλατο χρειάζεται λάστιχα,καθώς και κάποιες επισκευές στην Ντίζα του φρένου….έμενα ένα τοπικό ποδήλατα δικό ζήταγε 40-45€ για επισκευές…!Δινω αρχικά σε ΟΠΟΙΟΝ μου έχει δώσει!(Θυμιστε μου γιατί είστε πολύ ζωή να χετε!😆Επειτα σε όποιον γενικά δίνει και μετά κατόπιν σκέψεις στους υπόλοιπους!ΠΑΡΑΛΑΒΗ με δικό σας τρόπο από Παλλήνη Αττικης,

*το ποδηλατο είναι σχετικά μεγάλο/για ενήλικα κάνει 100%

IMG_5112.jpeg

• Like 23

On 14/08/2023 at 21:18, 2-pi-O said:

Χαρίζεται ένα Cooler Thermalright Macho Zero. Υπάρχουν (πιστεύω!) όλα τα βιδάκια και παρελκόμενά του στο κουτί, καθώς και τα σύρματα στερέωσης ανεμιστήρα. Υπάρχουν και τα δύο 120/140 ducts που ήταν έξτρα. 

Δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρα (έτσι κι αλλιώς, για ημι-passive την πουλούσαν). Μπορείτε να βάλετε έναν οποιονδήποτε αν θέλετε.

Δεν κάνει για μοντέρνα socket.

http://thermalright.com/product/macho-zero/

Παραλαβή από τον χώρο μου (Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι) απογευματινές ώρες ή ΣΚ.

Την έκλεισε ο Leros2004.

Ευχαριστώ τον φίλο Μανώλη.

Βάζει χαλαρά υποψηφιότητα για τον ποιο συμπαθή συμφορουμίτη του insomnia :)

• Thanks 2

9 ώρες πριν, GeorgeC2000 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Χαρίζονται μεταχειρισμένα παιχνίδια. Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα. Περιοχή Καστοριά.

IMG_8575.jpeg.ae464ed684c411ea71ecc267faa045d9.jpeg

Pm

23 ώρες πριν, tsiv είπε

H Android οθόνη αυτοκινήτου θα δοθεί στον @VarDerSar86

Έχει ενημερωθεί το μέλος.

Ευχαριστώ, έχω απαντήσει σε όλους όσους μου έστειλαν πμ.

Δόθηκε.

@VarDerSar86 καλοδούλευτη.

• Like 6

25 λεπτά πριν, tsiv είπε

Δόθηκε.

@VarDerSar86 καλοδούλευτη.

Ευχαριστώ παρα μα πολύ Γιώργο!Με την πρώτη ευκαιρία χρημάτων θα μπει και πάνω στο αυτοκίνητο!Χαιρομαι που λύθηκε και η παρεξήγηση!Να σαι καλά αδερφε μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

• Like 4

7 hours ago, @11h said:

HP 255 G4

χωρίς ram, μπαταρία, τροφοδοτικό, δίσκο

παραλαβή από Αγ. Παρασκευή το Σαββατοκύριακο

εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι P.M.)

ευχαριστώ

255-g4.jpg

Με ενδιαφέρει. Ξέρουμε τον επεξεργαστή; Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις, για αυτό ρωτάω.

Χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως Μαρία και Παναγιώτη!

2 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλό υπολοιπο καλοκαιριού σε όλους και όλες!Λεω να βαδίσω στα χνάρια του φίλου lollipop,ετσι λοιπόν δινω ένα ταλαιπωρημένο αλλά (με λίγα χρηματα,αν το επισκευάσετε)mountain bike,το ποδηλατο χρειάζεται λάστιχα,καθώς και κάποιες επισκευές στην Ντίζα του φρένου….έμενα ένα τοπικό ποδήλατα δικό ζήταγε 40-45€ για επισκευές…!Δινω αρχικά σε ΟΠΟΙΟΝ μου έχει δώσει!(Θυμιστε μου γιατί είστε πολύ ζωή να χετε!😆Επειτα σε όποιον γενικά δίνει και μετά κατόπιν σκέψεις στους υπόλοιπους!ΠΑΡΑΛΑΒΗ με δικό σας τρόπο από Παλλήνη Αττικης,

*το ποδηλατο είναι σχετικά μεγάλο/για ενήλικα κάνει 100%

IMG_5112.jpeg

Pm

• Like 1

Μέχρι Κυριακή το αργότερο παραλαβή απο παλαιο Φάληρο στάση Αμφιθέας μετά πανε ανακύκλωση. 

-σκουπα miele silverstar απο την εποχή που τις εφτιαχναν αθάνατες (όπως την βλέπετε χωρίς καλώδιο και σπιραλ-κονταρι. Δούλευε αλλα έβγαζε μια μυρωδιά σαν καμμένο, σαν σκόνη που ζεστενεται, κάτι τέτοιο. 

-τοστιέρα primo λειτουργικοτατη με σπασμένο το κατω χερούλι 

-βαλίτσα απο εργαλείο total άδεια χωρίς τα εργαλεία 

IMG-20230816-182716.jpg

IMG-20230816-182645.jpg

IMG-20230816-182649.jpg

IMG-20230816-182757.jpg

IMG-20230816-182804.jpg

• Like 7

9 hours ago, Konstantin77 said:

Με ενδιαφέρει. Ξέρουμε τον επεξεργαστή; Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις, για αυτό ρωτάω.

Χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως Μαρία και Παναγιώτη!

δεν θυμάμαι τι είχε, μου το έδωσε κάποιος από τη δουλειά, έβαλα μνήμη και δίσκο για να δω αν δουλεύει και το πήγα στην αποθήκη

έχει πει ότι θα το πάρει ο @TasSou αν αλλάξει κάτι είσαι ο επόμενος 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...