Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, Ardov said:

Με τη σειρά μου χαρίζω ενα Tablet ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων (Android 6) Lenovo TB2-X30F.

lenovo.jpg.4ba0bae9f01f5bd7714114d43ec6ce87.jpg

Είναι ο,τι πρέπει για σερφάρισμα, youtube, ειδήσεις κλπ. ΔΕΝ πρέπει να κάνετε ενημερώσεις εφαρμογών γιατί οι νέες εκδόσεις των Google Apps είναι πιο απαιτητικές και κάνουν το tablet να σέρνεται. 

Έχω ενημερώσει χειροκίνητα τα Google Services και το Youtube και είναι πανέτοιμο και με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μπαταρία που αντέχει μέρες, με απλή χρήση.

Οθόνη πεντακάθαρη, wifi, bluetooth, όλα λειτουργικότατα. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ MICROUSB.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, μόνο κάποιος που πραγματικά το χρειάζεται. ΔΕΝ ΘΕΛΩ να χαρίζω πράγματα σε ανθρώπους που μου έρχονται με κινητά των χιλιάδων ευρώ, ακριβά αμάξια και κότερα, μέλη δηλαδή που συμμετέχουν στο νήμα από χόμπι για να παίρνουν δωρεάν πράγματα. :) Σας παρακαλώ, ο σκοπός είναι να βοηθάμε συνανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα χαρίσω ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΩ και σας χιλιοπαρακαλώ, μη μου κάνετε υποδείξεις όσοι εκνευρίζεστε που δεν σας επέλεξα και απαιτείτε κληρώσεις. (ναι έχω δεχτεί γραπτώς "επίθεση" αρκετές φορές από απογοητευμένους ζήτουλες)

Οπότε, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm. Μέχρι αύριο στις 12μμ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΜΕΣΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. 

Καλό καλοκαίρι και χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν αύριο.

πρ/μνμ

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα μεγάλο (καθυστερημένο χρονικά) στον φίλο @sotos 1 για τα προϊόντα της logitech. Θα τα ξεκαθαρίσω και θα επαναχαριστουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ένα Cooler Thermalright Macho Zero. Υπάρχουν (πιστεύω!) όλα τα βιδάκια και παρελκόμενά του στο κουτί, καθώς και τα σύρματα στερέωσης ανεμιστήρα. Υπάρχουν και τα δύο 120/140 ducts που ήταν έξτρα. 

Δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρα (έτσι κι αλλιώς, για ημι-passive την πουλούσαν). Μπορείτε να βάλετε έναν οποιονδήποτε αν θέλετε.

Δεν κάνει για μοντέρνα socket.

http://thermalright.com/product/macho-zero/

Παραλαβή από τον χώρο μου (Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι) απογευματινές ώρες ή ΣΚ.

Την έκλεισε ο Leros2004.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 11
Δημοσ.
13 minutes ago, 2-pi-O said:

Χαρίζεται ένα Cooler Thermalright Macho Zero. Υπάρχουν (πιστεύω!) όλα τα βιδάκια και παρελκόμενά του στο κουτί, καθώς και τα σύρματα στερέωσης ανεμιστήρα. Υπάρχουν και τα δύο 120/140 ducts που ήταν έξτρα. 

Δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρα (έτσι κι αλλιώς, για ημι-passive την πουλούσαν). Μπορείτε να βάλετε έναν οποιονδήποτε αν θέλετε.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι) απογευματινές ώρες ή ΣΚ.

Pm

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 2-pi-O είπε

pm

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ckom26 είπε

1. Micro tower (26x12x24 εκ.) Compaq 100eu SFF, με Intel Atom, 3GB RAM, 2 SATA, 17W κατανάλωση ηρεμίας: ιδανικό για το NAS που δεν ξέρετε ότι χρειαζόσασταν (απαιτεί κλασσικό τροφοδοτικό HP με ακίδα). Πλήρως λειτουργικό, χωρίς δίσκους ή DVD - το καπάκι DVDRW είναι διακοσμητικό. Ο αποχρωματισμός πάνω αριστερά είναι από ασετόν, αλλά το πλαστικό είναι λείο όπως το υπόλοιπο κέλυφος.

2. Κάρτα NVidia Geforce FX AGP, αγνώστου λειτουργικότητος καθώς αδυνατώ να την δοκιμάσω.

Παραλαβή από Νίκαια, διατηρώ δικαίωμα επιλογής, ισχύουν προτεραιότητες, οπωσδήποτε παράθεση εδώ και ΠΜ.

IMG_20230814_171243.jpg

IMG_20230814_173420.jpg

IMG_20230814_171351.jpg

Ενδιαφέρομαι για το pc και για την κάρτα!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ardov είπε

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την κίνηση. 

Με τη σειρά μου χαρίζω ενα Tablet ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων (Android 6) Lenovo TB2-X30F.

lenovo.jpg.4ba0bae9f01f5bd7714114d43ec6ce87.jpg

Είναι ο,τι πρέπει για σερφάρισμα, youtube, ειδήσεις κλπ. ΔΕΝ πρέπει να κάνετε ενημερώσεις εφαρμογών γιατί οι νέες εκδόσεις των Google Apps είναι πιο απαιτητικές και κάνουν το tablet να σέρνεται. 

Έχω ενημερώσει χειροκίνητα τα Google Services και το Youtube και είναι πανέτοιμο και με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μπαταρία που αντέχει μέρες, με απλή χρήση.

Οθόνη πεντακάθαρη, wifi, bluetooth, όλα λειτουργικότατα. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ MICROUSB.

Θα χαρίσω ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΩ και σας χιλιοπαρακαλώ, μη μου κάνετε υποδείξεις όσοι εκνευρίζεστε που δεν σας επέλεξα και απαιτείτε κληρώσεις. 

Οπότε, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm. Μέχρι αύριο στις 12μμ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΜΕΣΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. 

Καλό καλοκαίρι και χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν αύριο.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2023 στις 5:45 ΜΜ, mikemart είπε

Καλησπέρα , 

Χαρίζονται διάφορα καλώδια και ακουστικά για παλιά κινητά, καθώς και μια θήκη για την ζώνη .

Μέχρι και Τετάρτη θα είμαι Αλεξανδρούπολη και ιδανικά θέλω να δωθουν εδώ. 

Αλλιώς από Πέμπτη και μετά μπορώ να τα δώσω Θεσσαλονίκη 

Screenshot_2023-08-14-17-45-46-022_com.miui.gallery.jpg

Μαζί με αυτά δίνεται και ένα Nokia Lumia 530 που έχει κολλήσει στο Nokia logo. ΑΚΥΡΟ , το θέλει φίλος.

Και 4 καλώδια παλιού iphone αχρησιμοποίητα

Screenshot_2023-08-15-09-43-19-764-edit_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-08-15-09-51-10-500-edit_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από mikemart
  • Like 11
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mikemart είπε

Μαζί με αυτά δίνεται και ένα Nokia Lumia 530 που έχει κολλήσει στο Nokia logo.

Χρόνια πολλά.

Αν γίνεται αποστολή με boxnow προς Αθήνα για το νόκια 530, θα με ενδιέφερε. 

(μπορώ πάντως να δώσω οδηγίες επαναφοράς του που λογικά θα πετύχει).

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mikemart είπε

Μαζί με αυτά δίνεται και ένα Nokia Lumia 530 που έχει κολλήσει στο Nokia logo.

Πμ για τα καλώδια 

Δημοσ.
Στις 13/8/2023 στις 12:41 ΜΜ, tsiv είπε

Καλοκαιρινό δωρο-χάρισμα απο tsiv για όσους είναι εδώ αυτές τις μέρες !!!

Android οθόνη αυτοκινήτου 7"  1DIN,  που δουλεύει κανονικά, με όλα τα καλώδιά της σε άριστη κατάσταση.

Έχει αγοραστεί από εμένα στην τιμή που βλέπετε στο λινκ, τη δούλεψα κάνα μήνα και επειδή έχω παλιό αμάξι και δεν καθόταν καλά (ενώ είναι 1DIN) την έβγαλα και έβαλα κανονική πηγή.

https://tokalathimou.gr/1-din-232gb-android-με-οθόνη-αφής-7-ιντσών-gps-bluetooth-usb-wi-fi-2gb-ram-32gb-rom-youtube-mirrorlink-ηχοσύστημα-αυτοκινήτου-1din-navi-ελληνικός-πλοηγός-4-x-60-watt-navigation-mp3-mp5-1-din-4x60w-spotify-universal-g659

Ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφτούν γιατι να χαρίσω κάτι που έχει κάποια αξία και δεν το πουλάω!

Γιατι έτσι γουστάρω, μπορώ και θέλω...:D

Ποστάρετε ΠΡΩΤΑ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ στείλτε πμ.

Θα γίνει επιλογή από εμένα σε ποιόν θα τη δώσω χωρίς προτεραιότητα, χωρίς κλήρωση.

Και επειδή γράφω "για όσους είναι εδώ αυτές τις μέρες" η οθόνη θα παραδοθεί 15 - 17 Αυγούστου από Νίκαια ΜΟΝΟ.

2022-12-02-CAR-ANDROID.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_1.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_2.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_4.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_5.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_6.jpg

CAR_ANDROID_XARISMA_7.jpg

Χρόνια Πολλά, θα με ενδιέφερε κι εμένα, έχετε π.μ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Χαρίζονται πέντε ( 5 ) κωδικοί box *1E .

Για τα πρώτα 5 Pm με εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδω .

pm

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Mr^Robot said:

Χαρίζονται πέντε ( 5 ) κωδικοί box *1E .

Για τα πρώτα 5 Pm με εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδω .

Στελνω pm...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...