Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 ώρες πριν, @11h είπε

ανταλλακτικά για laptop

shells, οθόνες, μπαταρίες, keyboards, optical drives, gpus, καλωδιοταινίες, κάρτες wiI-fi, hinges, coolers κ.α.

3 μεγάλες κούτες, αυτοκίνητο απαραίτητο

παραλαβή από Αγ. Παρασκευή 

εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι Π.Μ.)

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει πληκτρολόγιο για Dell Inspiron 1545 αν υπάρχει. Επίσης οθόνη και motherboard για HP DV2700/2750. Δύσκολο το βλέπω, αλλά μια ερώτηση είναι. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 hours ago, @11h said:

ανταλλακτικά για laptop

shells, οθόνες, μπαταρίες, keyboards, optical drives, gpus, καλωδιοταινίες, κάρτες wiI-fi, hinges, coolers κ.α.

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

αν υπαρχουν ερχομαι να τα παρω ολα τωρα 

23 ώρες πριν, @11h είπε

ανταλλακτικά για laptop

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

σου εχουν μείνει καθολου μνημες ddr3 απο λαπτοπ ?

Στις 3/8/2023 στις 6:51 ΜΜ, @11h είπε

ανταλλακτικά για laptop

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

Καλησπέρα έχω στείλει και μήνυμα . Με ενδιαφέρουν και μένα και μένω δίπλα σου. Επίσης επειδή έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι μπορώ να τα κάνω μια σκούπα και να κανονίσω με όσους θέλουν κάτι να παραλάβουν από μετρό αμπελόκηπους. 

6 ώρες πριν, Computer_dot είπε

Καλησπέρα στην ομάδα και καλές διακοπές. Θα ήθελα να χαρίσω ένα λειτουργικό Phat Xbox 360, νομίζω Xenon (HDMI 2009), που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τα πλαστικά και ο οπτικός του δεν υπάρχουν πια. Μαζί δίνω και το τροφοδοτικό του, που ναι μεν λειτουργεί αλλά ακούγεται σαν να τρίζει, δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει

Παραλαβη κοντά στο σπίτι μου, Αγία Αικατερίνη Άνω πόλη, Θεσσαλονίκη. Θα γίνει κλήρωση αύριο πρωί αν υπάρξει πολύ ενδιαφέρον και θα προτιμηθεί οποίος έχει μου έχει δώσει στο παρελθόν. Παρακαλώ στείλετε πρώτα εδώ και μετά pm

Καλές διακοπές παιδιά

https://ibb.co/BCC7Kvc

https://ibb.co/XJtW17Y

https://ibb.co/G0Q81kk

Αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει . έχω ήδη ένα αλλά λείπουν πράγματα οπότε θα αναστήσω ένα που είναι σε πολυ καλυτερη κατάσταση

On 03/08/2023 at 15:30, ZaChris said:

μη λειτουργικος. μαλλον θεμα στην DC πλευρα. 

παραλαβη απο Ζωγραφου. ή αποστολη με βοχ. 

**first come first serve**

IMG20230802002608.jpg.7a2b3d22c03804addf3c9ad401c3266c.jpgIMG20230802002550.jpg.02428476de12c30434253f4f773f6e96.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστω πολυ τον @ZaChris. Θα προσπαθήσω να το επισκευάσω.

• Like 1

26 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Κωδικός Box 1€ , ο πρώτος με εκδήλωση ενδιαφέροντος και πμ .

Με ενδιαφερει

• Like 1

On 28/07/2023 at 12:23, ckom26 said:

4 PCI κάρτες ήχου: 3 x Creative CT4810, 1 x Avance Logic ALS4000, όλες με gameport

2 PCI κάρτες δικτύου: Realtek RTL8139B και RTL8029AS με BNC για το SUN SparcStation που έχετε στο υπόγειο

2 PCI Modems, για να στήσετε επιτέλους την BBS που θέλατε από το 1987 αλλά σας έλειπε ο εξοπλισμός 😅

Όλα ήταν λειτουργικά όταν αποσύρθηκαν. Παράθεση και ΠΜ· λόγω έλλειψης χρόνου (και αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον) θα προτιμηθεί η λύση της παραλαβής από έναν και αναδιανομή στους υπολοίπους. Ισχύουν οι γνωστές προτεραιότητες στους δίνοντες. Νίκαια, πλατεία Αναλήψεως ή μετρό Κορυδαλλού μόνο εάν τύχει και έχω δρομολόγιο προς τα εκεί.

IMG_20230722_140404.jpg

IMG_20230722_140417.jpg

Παρέλαβα τις PCI κάρτες, ευχαριστώ τον @ckom26

• Like 1

Διάφορα κινητά για ανταλλακτικά κάνα δύο για χρήση (αυτά με τις θήκες) το πάνω αριστερά ειναι vodafone αλλά χωρίς μπαταρία νομίζω δούλευε, επίσης το τρίτο από την κάτω σειρά είναι Vodafone έχει μπαταρία δουλεύει αν μπει καινούργια οθόνη ή αν κάποιος κάνει τραμπα την πλακέτα σε άλλο, το sony δεν ξέρω τι έχει κουμπώνει ρεύμα τραβάει για λίγο κάποια αμπέρ σοβαρό και τέλος. Κομμάτια από lenovo vibe αριστερά τέρμα και ένα lenovo vibe τέταρτο από την κάτω σειρά , το htc ανάβει και νομίζω δουλευε και η οθόνη.Τελος ένα τάμπλετ turbox coral.

Φωτογραφίες εδώ https://we.tl/t-5OQyUHeadn

Ιδανικά ας τα πάρει όλα κάποιος αν τα θέλει και αν χρειαστεί κάποιος άλλος ας γίνει αναδιανομή 

• Like 6

19 ώρες πριν, ckom26 είπε

Χαρίζεται HP OfficeJet Pro K5400n (USB/Ethernet) με μηχανισμό εκτύπωσης διπλής όψεως. Έχει εγκατεστημένα μελανοδοχεία τύπου CISS με ARC chip (κάνουν reset σε κάθε επανεκκίνηση του εκτυπωτή) που γεμίζουν πανεύκολα με σύριγγα. Έμεινε ανενεργός κάνα δίμηνο και τώρα βγάζει λευκές σελίδες στην εκτύπωση, αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ. Με τροφοδοτικό. Έχει δει και καλύτερες ημέρες, αλλά μηχανικά ήταν πλήρως λειτουργικός προτού σταματήσει. ΔΕΝ δίνεται σε κομμάτια, όποιος το θέλει, το παίρνει όπως είναι και χρειάζεται αυτοκίνητο (Νίκαια). Προτεραιότητα σε χαρίζοντες. Μήνυμα εδώ και ΠΜ.

IMG_20230803_214726.jpg

IMG_20230803_214754.jpg

Καλημέρα ενδιαφέρομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται καμιά 30αρια bezel. Παραλαβή Χαϊδάρι ή Καισαριανή κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα εδώ μετά πμ. Διαστάσεις περίπου 3*6 εκ.

ΚΛΕΙΣΜΈΝΑ ΛΟΚΕ ΤΖΟΝ

169f9fa99af718c3a8cc9120b0a98216.0.jpg

Επεξ/σία από tasosv1
  • Like 6

6 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

Χαρίζονται καμιά 30αρια bezel. Παραλαβή Χαϊδάρι ή Καισαριανή κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα εδώ μετά πμ. Διαστάσεις περίπου 3*6 εκ.

169f9fa99af718c3a8cc9120b0a98216.0.jpg

σα να λέμε καδράκια που κλείνουν ; ενδιαφέρομαι για μερικά (πχ. 10). στέλνω πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...