Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, @11h είπε

με έχεις ρωτήσει και σου έχω απαντήσει

δεν κάνω διαλογή/διανομή, είναι στην αποθήκη στο υπόγειο

ένας θα τα πάρει στο τέλος της εβδομάδος

και είπα όχι PM

Ακυρο 

56 λεπτά πριν, @11h είπε

ανταλλακτικά για laptop

shells, οθόνες, μπαταρίες, keyboards, optical drives, gpus, καλωδιοταινίες, κάρτες wiI-fi, hinges, coolers κ.α.

3 μεγάλες κούτες, αυτοκίνητο απαραίτητο

παραλαβή από Αγ. Παρασκευή 

εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι Π.Μ.)

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

Ενδιαφέρομαι αν μπορούν να δοθούν μέχρι αύριο Παρασκευή λόγω διακοπών.

Επεξ/σία από chipakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Αν τα πάρω, θα κρατήσω ό,τι χρειάζομαι - αν υπάρχει κάτι - και θα φτιάξω ευρετήριο προκειμένου να αναδιανεμηθούν εδώ πιο επιλεκτικά στους ενδιαφερόμενους.

• Like 8

1 ώρα πριν, @11h είπε

ανταλλακτικά για laptop

shells, οθόνες, μπαταρίες, keyboards, optical drives, gpus, καλωδιοταινίες, κάρτες wiI-fi, hinges, coolers κ.α.

3 μεγάλες κούτες, αυτοκίνητο απαραίτητο

παραλαβή από Αγ. Παρασκευή 

εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι Π.Μ.)

Όχι θαμώνες

ευχαριστώ

καλό καλοκαίρι

shell.jpg

keyb.jpg

batt.jpg

screen.jpg

spare2.jpg

spare.jpg

Με ενδιαφέρουν. Μπορώ να παραλάβω αύριο. Επίσης είμαι κοντά με ckom 

• Like 1

14 ώρες πριν, ckom26 είπε

Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Αν τα πάρω, θα κρατήσω ό,τι χρειάζομαι - αν υπάρχει κάτι - και θα φτιάξω ευρετήριο προκειμένου να αναδιανεμηθούν εδώ πιο επιλεκτικά στους ενδιαφερόμενους.

Αν τελικά παραλάβεις και δεν τη χρειάζεσαι, θα ήθελα αυτή την κάρτα ευχαριστώ.

spare.jpg.9a3a1cc6ecb5a249da4217eb4a821917.jpg

1 hour ago, Narayan said:

Αν τελικά παραλάβεις και δεν τη χρειάζεσαι, θα ήθελα αυτή την κάρτα ευχαριστώ.

Αστειεύεσαι προφανώς, εδώ κολλάει το «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε»!

Καλησπέρα στην ομάδα και καλές διακοπές. Θα ήθελα να χαρίσω ένα λειτουργικό Phat Xbox 360, νομίζω Xenon (HDMI 2009), που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τα πλαστικά και ο οπτικός του δεν υπάρχουν πια. Μαζί δίνω και το τροφοδοτικό του, που ναι μεν λειτουργεί αλλά ακούγεται σαν να τρίζει, δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει

Παραλαβη κοντά στο σπίτι μου, Αγία Αικατερίνη Άνω πόλη, Θεσσαλονίκη. Θα γίνει κλήρωση αύριο πρωί αν υπάρξει πολύ ενδιαφέρον και θα προτιμηθεί οποίος έχει μου έχει δώσει στο παρελθόν. Παρακαλώ στείλετε πρώτα εδώ και μετά pm

Καλές διακοπές παιδιά

https://ibb.co/BCC7Kvc

https://ibb.co/XJtW17Y

https://ibb.co/G0Q81kk

• Like 13

6 λεπτά πριν, Computer_dot είπε

Καλησπέρα στην ομάδα και καλές διακοπές. Θα ήθελα να χαρίσω ένα λειτουργικό Phat Xbox 360, νομίζω Xenon (HDMI 2009), που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τα πλαστικά και ο οπτικός του δεν υπάρχουν πια. Μαζί δίνω και το τροφοδοτικό του, που ναι μεν λειτουργεί αλλά ακούγεται σαν να τρίζει, δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει

Παραλαβη κοντά στο σπίτι μου, Αγία Αικατερίνη Άνω πόλη, Θεσσαλονίκη. Θα γίνει κλήρωση αύριο πρωί αν υπάρξει πολύ ενδιαφέρον και θα προτιμηθεί οποίος έχει μου έχει δώσει στο παρελθόν. Παρακαλώ στείλετε πρώτα εδώ και μετά pm

Καλές διακοπές παιδιά

https://ibb.co/BCC7Kvc

https://ibb.co/XJtW17Y

https://ibb.co/G0Q81kk

Πμ

Χαρίζεται HP OfficeJet Pro K5400n (USB/Ethernet) με μηχανισμό εκτύπωσης διπλής όψεως. Έχει εγκατεστημένα μελανοδοχεία τύπου CISS με ARC chip (κάνουν reset σε κάθε επανεκκίνηση του εκτυπωτή) που γεμίζουν πανεύκολα με σύριγγα. Έμεινε ανενεργός κάνα δίμηνο και τώρα βγάζει λευκές σελίδες στην εκτύπωση, αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ. Με τροφοδοτικό. Έχει δει και καλύτερες ημέρες, αλλά μηχανικά ήταν πλήρως λειτουργικός προτού σταματήσει. ΔΕΝ δίνεται σε κομμάτια, όποιος το θέλει, το παίρνει όπως είναι και χρειάζεται αυτοκίνητο (Νίκαια). Προτεραιότητα σε χαρίζοντες. Μήνυμα εδώ και ΠΜ.

IMG_20230803_214726.jpg

IMG_20230803_214754.jpg

• Like 7

6 λεπτά πριν, ckom26 είπε

Χαρίζεται HP OfficeJet Pro K5400n (USB/Ethernet) με μηχανισμό εκτύπωσης διπλής όψεως. Έχει εγκατεστημένα μελανοδοχεία τύπου CISS με ARC chip (κάνουν reset σε κάθε επανεκκίνηση του εκτυπωτή) που γεμίζουν πανεύκολα με σύριγγα. Έμεινε ανενεργός κάνα δίμηνο και τώρα βγάζει λευκές σελίδες στην εκτύπωση, αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ. Με τροφοδοτικό. Έχει δει και καλύτερες ημέρες, αλλά μηχανικά ήταν πλήρως λειτουργικός προτού σταματήσει. ΔΕΝ δίνεται σε κομμάτια, όποιος το θέλει, το παίρνει όπως είναι και χρειάζεται αυτοκίνητο (Νίκαια). Προτεραιότητα σε χαρίζοντες. Μήνυμα εδώ και ΠΜ.

IMG_20230803_214726.jpg

IMG_20230803_214754.jpg

Ενδιαφέρον με ερώτηση σε ΠΜ

29 λεπτά πριν, ckom26 είπε

IMG_20230803_214726.jpg

IMG_20230803_214754.jpg

Αποσύρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...