Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαριζεται δισκος 2,5" sata 320GB. performance excellent 100% / Health !! 9% !!

με ενδιαφερει επισης αν αυτος που τον παρει εχει παλιους δισκους ΜΗ λειτουργικους για ανταλλαγη. (για τους μαγνητες). ειπα ας μην ξηλωσω αυτον αφου ακομα ειναι λειτουργικος. ισως σε καποιον φανει χρησιμος.

image.jpeg.e1e9bb24f53583271f8a1b3f8ba32eb1.jpeg

• Like 13
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουπόνι ΒΟΧ 1€ μέχρι 11 08. Οποίος το θέλει πμ. Θα περιμένω κάποιες ώρες. Προηγούνται όσοι μου έχουν χαρισει

• Like 6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Set από γνήσιες Ιαπωνικές καλαμαριέρες (τεχνητό δόλωμα), με φωσφορίζων σώμα. Εάν ενδιαφερθούν αρκετοί, θα μοιραστούν αναλόγως. 
[Προφανής σημείωση, ότι δεν είναι παιχνίδι (μη σας ξεγελάσουν τα χρώματα) και πρέπει να φυλάσσονται μακρυά από παιδιά κτλ. Τα αγκίστρια θέλουν πολύ προσοχή.]
Είναι παλαιότερα σχέδια αλλά αχρησιμοποίητες και 100% λειτουργικές. Δεν έχουν σκουριές κτλ. Είναι άθικτες, δεν έχουν μπει ποτέ στο νερό.

Παράδοση κατά έντονη προτίμηση με BoxNow (αυτή τη περίοδο 0.5€), εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον. 

Ενδιαφέρον εδώ, μετά προσωπικό μήνυμα, μετά υπομονή. Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η αναλογία χαρίζω/ζητώ, όσων ενδιαφερθούν, θα συνεκτιμηθεί.

20230727_132058b.jpg

π.μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αττική, Πεύκη

Χαρίζεται:

Πληκτρολόγιο Microsoft

Διάφορα ποντίκια με αρκετή φθορά

Ακουστικά

Κομπιουτεράκι

IMG_20230727_184549_080-min.jpg

IMG_20230727_185537_616-min.jpg

Επεξ/σία από magictoboggan
  • Like 12
Δημοσ.

Χαρίζονται τρεις συλλεκτικές μινιατούρες αυτοκινήτων της εταιρίας AutoArt σε άριστη κατάσταση μέσα στην προθήκη τους σε κλίμακα 1/43. Είναι για συλλέκτες, δεν είναι παιχνίδια.

Dodge Viper, Lotus Esprit, Mazda RX8.

Παραλαβή από Βάρκιζα ή (ίσως) Κορωπί.

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω αποδέκτη με δικά μου κριτήρια. 

IMG_5135.jpg

• Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται διαλυμενο λαπτοπ Quest slimbook II-GTN1408. Δεν λειτουργει.Μαλλον καμμενη μητρικη η οποια ειναι τυπου ταβλετ.Δεδομενης της καταστασης του θα ελεγα οτι μπορει να χρησιμοποιηθει η οθονη,η μπαταρια ,τα ηχεια του, πλακετα usb και καλώδια.

quest.jpg

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 14
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Χαρίζονται τρεις συλλεκτικές μινιατούρες αυτοκινήτων της εταιρίας AutoArt σε άριστη κατάσταση μέσα στην προθήκη τους σε κλίμακα 1/43. Είναι για συλλέκτες, δεν είναι παιχνίδια.

IMG_5135.jpg

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρουν θερμά για συλλογή. 🤩

Δημοσ.
2 minutes ago, Trigger Happy said:

καλησπέρα, ξέρουμε αν λειτουργεί;

Το έβαλα στην πρίζα και φαίνεται να λειτουργεί. Τώρα για το χαρτί επάνω δεν το πέρασα μέσα στο μηχάνημα να δω αν δουλεύει, λογικά δουλεύει κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, magictoboggan είπε

Το έβαλα στην πρίζα και φαίνεται να λειτουργεί. Τώρα για το χαρτί επάνω δεν το πέρασα μέσα στο μηχάνημα να δω αν δουλεύει, λογικά δουλεύει κανονικά.

νομίζω κάνει σε ένα φίλο λογιστή.... αυτοί χρησιμοποιούν κάτι τέτοια.

Δημοσ.
55 minutes ago, Bomber-21 said:

IMG_5135.jpg

Στέλνω Πρ/Μνμ.

Δημοσ.
57 minutes ago, Crybal said:

Χαριζεται διαλυμενο λαπτοπ Quest slimbook II-GTN1408. Δεν λειτουργει.Μαλλον καμμενη μητρικη η οποια ειναι τυπου ταβλετ.Δεδομενης της καταστασης του θα ελεγα οτι μπορει να χρησιμοποιηθει η οθονη,η μπαταρια ,τα ηχεια του, πλακετα usb και καλώδια.

quest.jpg

Αν δεν το έχει ανάγκη κανείς θα με ενδιέφερε να το παλεέψω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Κρατημένα για τους @chipakos, @paylidis, @Tsino και για άλλο 1 μέλος.

Set Νο.2 από γνήσιες Ιαπωνικές καλαμαριέρες (τεχνητό δόλωμα). Εάν ενδιαφερθούν αρκετοί, θα μοιραστούν αναλόγως. Υπάρχουν περισσότερες από όσες φαίνονται στη φωτογραφία. Τα χρώματα που θα λάβετε θα είναι τυχαίας επιλογής.
Όποιος ενδιαφέρθηκε για το προηγούμενο Set και ενδιαφέρεται και γι'αυτο, που είναι άλλο σχέδιο, ας δηλώσει ενδιαφέρον και γι'αυτό, ειδάλλως θα του στείλω μόνο από το σχέδιο του προηγούμενου Set. 

[Προφανής σημείωση, ότι δεν είναι παιχνίδι (μη σας ξεγελάσουν τα χρώματα) και πρέπει να φυλάσσονται μακρυά από παιδιά κτλ. Τα αγκίστρια θέλουν πολύ προσοχή.]
Είναι παλαιότερα σχέδια αλλά αχρησιμοποίητες και 100% λειτουργικές. Δεν έχουν σκουριές κτλ. Είναι άθικτες, δεν έχουν μπει ποτέ στο νερό.

Παράδοση κατά έντονη προτίμηση με BoxNow (αυτή τη περίοδο 0.5€), εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον. 

Ενδιαφέρον εδώ, μετά προσωπικό μήνυμα, μετά υπομονή. Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η αναλογία χαρίζω/ζητώ, όσων ενδιαφερθούν, θα συνεκτιμηθεί.

20230727_132116c.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...