Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/7/2023 στις 9:32 ΠΜ, tasosv1 είπε

χαρίζονται τα αντικείμενα της φωτογραφίας εάν τα πάρει ένας θα προτιμηθεί.

η φωτογραφική είναι αρχαία, δεν ξέρω λειτουργική κατάσταση. η cd θήκη είναι λίγο στραπατσαρισμένη αλλά ΟΚ, τα εκτυπωμένα πλαστικά είναι PLA, δεν ξέρω εάν έχουν κάποια αξία για κάποιον.

πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ, παραλαβή από καισαριανή ή χαιδάρι.

ευχαριστώ πολύ!

ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Η  CD-ΘΗΚΗ και η φωτογραφική!
ΔΙΑΕΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ PLA

361130728_198645549526282_2751152648040509997_n.jpg.bcc5b2b4692640566f576a2525883fd4.jpg

διαθέσιμα ακόμα η φωτογραφική και τα πλαστικά εκτυπωμένα PLA. μόνο παραλαβή χαιδάρι ή καισαριανή!

30 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Χαρίζεται ένα παλιό πισάκι:

QDI Advance 10B/F + Pentium 3 s370 667MHz + 2*256MB RAM + Manli GF4 MX 64MB σε άσπρο κουτάκι, χωρίς τροφοδοτικό χωρίς δίσκο (αλλά με floppy και με ένα οπτικό drive 52χ)

με ενδιαφέρει πμ

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζω  VIDEO   JVC HR-J425E  με  τ/χ  που  μαλλον  θελει  σερβις/ιμαντες  καθοτι  αποθηκευμενο

10+  χρονια.

Μαζι   εχω  και  12   κασετες   παιδικες  (κοκκινοσκουφιτσα-τοσοδουλα-χιονατη  κλπ).

JVCHR-J425E.jpg.8a0bb364a28c95b0448e28fe80f88670.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Κ

Π.Μ.

Γεια και χαρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!!Δινω ένα gps mio λειτουργικο αλλά αρχαίο….αποστολη με box εφικτή και παντου φανταζομαι αλλιώς συναντηση Μαρουσι η Παλλήνη…Τα γνωστά σε ότι αφορούν τις αγγελίες μου…δινω πρώτα σε όσους μου έχουν δώσει…(θυμιστε μου αν θέλετε γιατί είμαστε πολύ)😅
μετα σε όσους δίνουν γενικά,και ύστερα στους υπόλοιπους κατόπιν σκέψεις χωρίς να δεσμευτώ.

IMG_4890.jpeg

• Like 14

1 hour ago, papars said:

Συσκευή Siemens Gigaset 4000 χωρίς βάση

Παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή (Σταυρό)

PM και μετά εδώ.

IMG_20230723_181112.jpg

Καλησπέρα.

Ίσως να κάνει κάποια βάση από εδώ

Φιλικά,

• Like 3

1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

Χαρίζεται ένα παλιό πισάκι:

QDI Advance 10B/F + Pentium 3 s370 667MHz + 2*256MB RAM + Manli GF4 MX 64MB σε άσπρο κουτάκι, χωρίς τροφοδοτικό χωρίς δίσκο (αλλά με floppy και με ένα οπτικό drive 52χ)

Π.Μ.

7 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΧΑΡΙΖΩ TUNER SANYO FMT-303K

SANYO FMT-303K.jpg

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.

ΥΓ.ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΔΟΘΗΚΕ!

5 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζω  VIDEO   JVC HR-J425E  με  τ/χ  που  μαλλον  θελει  σερβις/ιμαντες  καθοτι  αποθηκευμενο

10+  χρονια.

Μαζι   εχω  και  12   κασετες   παιδικες  (κοκκινοσκουφιτσα-τοσοδουλα-χιονατη  κλπ).

JVCHR-J425E.jpg.8a0bb364a28c95b0448e28fe80f88670.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Κ

Οι ταινίες είναι της Disney?

Γεια και χαρα σε όλους!!!Western Digital Media player χωρις καλώδια και μοχλό αλλά κειτουργικοσ.Αποστολη με box εφικτή και παντου φανταζομαι αλλιώς συναντηση Μαρουσι η Παλλήνη…Τα γνωστά σε ότι αφορούν τις αγγελίες μου…δινω πρώτα σε όσους μου έχουν δώσει…(θυμιστε μου αν θέλετε γιατί είμαστε πολύ)😅
μετα σε όσους δίνουν γενικά,και ύστερα στους υπόλοιπους κατόπιν σκέψεις χωρίς να δεσμευτώ.

IMG_4891.jpeg

• Like 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται οι εικονιζόμενοι φορτιστές και το καλώδιο δεδομένων του καλύτερου κινητού που κατασκευάστηκε ποτέ.

Λεπτομέρειες για ακριβή μοντέλα μην ρωτάτε, λογικά είναι όλοι 5V και το βύσμα τροφοδοσίας φαίνεται. Θα ήθελα να μοιραστούν σε όσους περισσότερους γίνεται (αν υπάρχει ενδιαφέρον δηλαδή), αλλά αδυνατώ να τους δίνω έναν-έναν, οπότε θα προτιμηθεί η λύση του «αντιπροσώπου». Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω παραλήπτη/ες. Υποχρεωτικά μήνυμα εδώ και ΠΜ.

IMG_20230722_140428.jpg

Επεξ/σία από ckom26
  • Like 15

10 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους!!!Western Digital Media player χωρις καλώδια και μοχλό αλλά κειτουργικοσ.Αποστολη με box εφικτή και παντου φανταζομαι αλλιώς συναντηση Μαρουσι η Παλλήνη…Τα γνωστά σε ότι αφορούν τις αγγελίες μου…δινω πρώτα σε όσους μου έχουν δώσει…(θυμιστε μου αν θέλετε γιατί είμαστε πολύ)😅

IMG_4891.jpeg

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλημέρα.

Κωδικός Deals 4U με λήξη 24/07, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell.

Κωδικός 2€ για Box με λήξη 06/08.

pm gia 

Κωδικός 2€ για Box με λήξη 06/08.

Επεξ/σία από xariskk24

On 17/07/2023 at 17:33, ckom26 said:

Τελευταία ανάρτηση, την Κυριακή πηγαίνουν ανακύκλωση.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Νίκαια). Θα προτιμηθούν όσοι χαρίζουν γενικά ή έχουν χαρίσει σε εμένα ειδικά (θυμίστε το μου παρακαλώ) ή είναι πολύτεκνοι. Δεν έχω χρόνο για αποστολές, συγγνώμη. Ιδανικά, τα παραλαμβάνει ένας (απαιτείται αυτοκίνητο) και μοιράζει στους υπολοίπους, ωστόσο μην βασίζεστε σε αυτό και μην δηλώσετε εάν δεν μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι. Απαραίτητα δήλωση εδώ και με ΠΜ για να μην χαθεί η μπάλλα και προκύψουν παρεξηγήσεις.

Ηχεία και dvd τα έλαβα. 

Ευχαριστώ 👍

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...