Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, TROIDX είπε

EINAI ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.....ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ @Narayan

ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Σάκη για τα είδη μοντελισμού που μου παραχώρησε, είναι πραγματικός θησαυρός για κάποιον που ασχολείται με το χόμπυ.

Επεξ/σία από Narayan
  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να εισαι καλα Κωστα !!👍

3 hours ago, Narayan said:

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Σάκη για τα είδη μοντελισμού που μου παραχώρησε, είναι πραγματικός θησαυρός για κάποιον που ασχολείται με το χόμπυ.

Να εισαι καλα Κωστα !!👍

• Thanks 1

Στις 7/7/2023 στις 4:22 ΜΜ, Crybal είπε

Χαριζεται το παρακατω κουτι. Παραλαβή απο Δάφνη Αττικής.Προηγούνται όσοι μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν

tzan.jpg.06cb5f1f36e2656f49cd32cce069c20c.jpg

Το επαναφέρω μήπως το χρειάζεται κανένας...

• Like 7

Χαρίζεται λειτουργική τηλεόραση παλαιού τύπου (με λειτουργικό τηλεκοντρόλ), General Electric, 26 ιντσών, έγχρωμη εννοείται, με διαστάσεις: Πλάτος 74cm, Ύψος 51cm, Βάθος 45cm.

Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας.

ΥΓ. Η ''τρύπα'' που βλέπετε στην τηλεόραση πάνω από τα κουμπιά είναι το σημείο που έχει προνοήσει η εταιρεία ώστε μπαίνει το τηλεκοντρόλ και να αποθηκεύεται! 😃

Screenshot_20230721-144427_Facebook.jpg

• Like 12
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Χαρίζεται λειτουργική τηλεόραση παλαιού τύπου (με λειτουργικό τηλεκοντρόλ), General Electric, 26 ιντσών, έγχρωμη εννοείται, με διαστάσεις: Πλάτος 74cm, Ύψος 51cm, Βάθος 45cm.

Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας.

ΥΓ. Η ''τρύπα'' που βλέπετε στην τηλεόραση πάνω από τα κουμπιά είναι το σημείο που έχει προνοήσει η εταιρεία ώστε μπαίνει το τηλεκοντρόλ και να αποθηκεύεται! 😃

Screenshot_20230721-144427_Facebook.jpg

Εάν δεν ενδιαφερθεί κάποιος για δες μήπως τυχόν τη θέλουν στο ελληνικό μουσείο πληροφορικής (στήνουν παλιεσ κονσόλες σε crt)

• Like 6

Στις 19/7/2023 στις 9:53 ΠΜ, portierhs1 είπε

DDR2 laptop

δεν μπορω να τεσταρω αν ειναι ακομα λειτουργικες

Κυψελη Αθηνα

ποστ + πμ

κρατημενες για trigger-happy και neced2

σε ευχαριστώ πολύ παλικάρι! και για την μνήμη που βρήκε σπίτι σε ενα παλιό λαπτοπ και την παράδοση κυψέλη μέσα στην ζέστη! 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Κρατημένο για @AMDAKIAS

Κυροπήγειο μεταλλικό ύψους 23cm. Είναι βάση για στρογγυλά κεριά διαμέτρου 9.5cm.
Θα ψάξω μήπως βρω και κανά κερί να το συνοδεύσω (αλλά μην υπολογίζετε στο κερί). 

Παράδοση/Αποστολή, κατά προτίμηση με BoxNow (1.5€), εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον. Ενδιαφέρον εδώ, μετά προσωπικό μήνυμα. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

20230721_135136.jpg

20230721_135140.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 9

Στις 14/7/2023 στις 10:13 ΜΜ, K2012 είπε

Καλησπέρα ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ, η μητρική για leolipop (που ήταν και ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον) και το λάπτοπ (που ενδιαφέρθηκαν georgios65 και stevakoz) για τον stevakoz. 

χαρίζονται

1. ένα λάπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2540 με Pentium Dual T2330 1.6GHz, 2GB ram και GeForce Go 6150 που:

του λείπουν τελείως 4 κουμπιά, η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου και λείπει ένα κάλυμμα δίπλα από τον μεντεσέ.

Μου φαίνεται λειτουργικό... δε μπορώ ΟΜΩΣ να bootάρω από USB για να ελέγξω περισσότερα, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω θέλει μια αναβάθμιση του BIOS για να μπορεί να πάρει κάτι άλλο εκτός από windows Vista.

Χρειάζεται ΣΙΓΟΥΡΑ άνοιγμα και ξεσκόνισμα/πάστες, δε νομίζω να έχει ανοίξει ποτέ από τότε που έφυγε από το εργοστάσιο.

Μαζί με το τροφοδοτικό του. Χωρίς σκληρό.

και 2.  ένα σετ 775 από ένα πρότζεκτ που δεν προχώρησε ποτέ. Αποτελείται από τη σούπερ μητρική ABIT AW8D-MAX, (που έχει το πιο λεπτομερές BIOS που έχω δει ποτέ και που μου είχε χαρίσει ο sotos 1), θηρίο ψύκτρα (που μου είχε χαρίσει ο Kostas.karras και στην οποία έβαλα έναν 4πινο ανεμιστήρα), έναν Pentium 4 στα 3.4GHz και 3GB ram.

Ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κάποια κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα (ιδανικά μέσα στο Σαββατοκύριακο) από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.
Ευχαριστώ,
Κώστας.

Screenshot(270).jpg

Screenshot(271).jpg

Screenshot(272).jpg

Screenshot(273).jpg

Screenshot(275).jpg

Screenshot(276).jpg

Screenshot(274).jpg

παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ!! @K2012

• Like 1

21 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ HP iPAQ 510

ΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ.

ΕΧΕΙ WINDOWS MOBILE 6

ΕΙΝΑΙ USB MINI B....

PER.584082.jpg

hp-ipaq-510.jpg

ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

αν υπάρχει ακόμη με ενδιαφέρει. ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται δύο λειτουργικά φωτιστικά οροφής, σχήματος "καμπάνα", ένα λευκό πλαστικό και ένα διαφανές γυαλί. Θέλουν εξωτερικό πλύσιμο.
Το ένα μοιάζει με αυτό:
https://www.kafkas.gr/fotismos/fotistika-esoterikou-chorou/fotistika-kremasta/appthelight-fotistiko-kremasto-1x40w-e27-230v-lefko_181816/
και το άλλο με ετούτο:
https://www.kafkas.gr/fotismos/fotistika-esoterikou-chorou/fotistika-kremasta/viokef-fotistiko-kremasto-1x40w-e27-230v-meli_287310/

Επίσης χαρίζεται ένα καθαρό καροτσάκι λαϊκής, ελάχιστα χρησιμοποιημένο, εκείνο με τις δύο ρόδες και πλαστικό-υφασμάτινο σάκο. Δεν βόλεψε γιατί ήταν μικρό για την δουλειά που θέλαμε.
Σαν αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/44369214/Υφασμάτινο-Καρότσι-Λαϊκής-Πολύχρωμο-35x29x95cm-B203-05.html

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

UPDATE:
Καρότσι και πλαστικό φωτιστικό παραδόθηκαν το πρωί.
Σε αναμονή για το γυάλινο (με κάποια λάμπα LED). Αν δεν έρθει, θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 12

22 λεπτά πριν, snbblp είπε

Χαρίζονται δύο λειτουργικά φωτιστικά οροφής, σχήματος "καμπάνα", ένα λευκό πλαστικό και ένα διαφανές γυαλί. Θέλουν εξωτερικό πλύσιμο.
Το ένα μοιάζει με αυτό:
https://www.kafkas.gr/fotismos/fotistika-esoterikou-chorou/fotistika-kremasta/appthelight-fotistiko-kremasto-1x40w-e27-230v-lefko_181816/
και το άλλο με ετούτο:
https://www.kafkas.gr/fotismos/fotistika-esoterikou-chorou/fotistika-kremasta/viokef-fotistiko-kremasto-1x40w-e27-230v-meli_287310/

Επίσης χαρίζεται ένα καθαρό καροτσάκι λαϊκής, ελάχιστα χρησιμοποιημένο, εκείνο με τις δύο ρόδες και πλαστικό-υφασμάτινο σάκο. Δεν βόλεψε γιατί ήταν μικρό για την δουλειά που θέλαμε.
Σαν αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/44369214/Υφασμάτινο-Καρότσι-Λαϊκής-Πολύχρωμο-35x29x95cm-B203-05.html

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

καλησπέρα φίλε μου,θα με ενδιέφερε το μελί,ευχαριστώ !!

1 hour ago, stevakoz said:

καλησπέρα φίλε μου,θα με ενδιέφερε το μελί,ευχαριστώ !!

Δεν είναι μελί, είναι διαφανές γυαλί. Αν σε ενδιαφέρει, pm.

3 ώρες πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Κυροπήγειο μεταλλικό ύψους 23cm. Είναι βάση για στρογγυλά κεριά διαμέτρου 9.5cm.
Θα ψάξω μήπως βρω και κανά κερί να το συνοδεύσω (αλλά μην υπολογίζετε στο κερί). 

Παράδοση/Αποστολή, κατά προτίμηση με BoxNow (1.5€), εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον. Ενδιαφέρον εδώ, μετά προσωπικό μήνυμα. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

20230721_135136.jpg

20230721_135140.jpg

Pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...