Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, Trigger Happy said:

ενα καλό ενδιαφέρον το έχω να σου πω αν και από τα νιάτα μου περισσότερο με πλοία β ππ ασχολιομουν

εχω πολλα υλικα μοντελιστικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, portierhs1 είπε

DDR2 laptop

δεν μπορω να τεσταρω αν ειναι ακομα λειτουργικες

Κυψελη Αθηνα

ποστ + πμ

image.jpeg.dd46f46451f98cb009140996e4d043a6.jpeg

για μια παίζει; δεν νομίζω να χρειαστούν όλες

Μόλις τώρα, TROIDX είπε

εχω πολλα υλικα μοντελιστικα

βλέπω και άλλους που ζητάνε, οπότε αν θες στείλε μου ένα μήνυμα τι μένει 😄

Επεξ/σία από Trigger Happy
  • Like 1

Στις 17/7/2023 στις 5:33 ΜΜ, ckom26 είπε

Τελευταία ανάρτηση, την Κυριακή πηγαίνουν ανακύκλωση.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Νίκαια). Θα προτιμηθούν όσοι χαρίζουν γενικά ή έχουν χαρίσει σε εμένα ειδικά (θυμίστε το μου παρακαλώ) ή είναι πολύτεκνοι. Δεν έχω χρόνο για αποστολές, συγγνώμη. Ιδανικά, τα παραλαμβάνει ένας (απαιτείται αυτοκίνητο) και μοιράζει στους υπολοίπους, ωστόσο μην βασίζεστε σε αυτό και μην δηλώσετε εάν δεν μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι. Απαραίτητα δήλωση εδώ και με ΠΜ για να μην χαθεί η μπάλλα και προκύψουν παρεξηγήσεις.

Παρέλαβα το τροφοδοτικό του HP C5180 και ευχαριστώ πολύ !!
Το βράδυ θα κάνω και τη δοκιμή αν είναι κομπλέ
(να κατεβάσω λίγο θερμοκρασία γιατί είχε πολύ μποτιλιάρισμα από και προς το κέντρο και έβρασα στο ζουμί μου)
και αν δεν εξυπηρετεί θα ανέβει εκ νέου για χάρισμα.
👍✌️

• Like 1

Στις 17/7/2023 στις 11:08 ΜΜ, Fuel7 είπε

Καλησπέρα
Χαριζω μια  οθονη απο laptop HP G62 αν  δεν  κανω  λαθος.Λειτουργικη
Χαριζω επισεις  τα 2 κινητα που  ειχα παρει  τις  προαλλες απο  τον @sotos 1 ενα  samsung duos και  ενα  Huawei.

To  samsung duos δεν μπαινει σε wifi και  δυκτιο, ενω το  Huawei αναβει παιρνει  ρευμα   αλλα δεν  παιρνει  μπρος η οθονη.Δεν  εχω χρονο  να  αφιερωσω  οποτε τα επαναδωριζω σε οποιον θελει  να  ασχοληθει.

Παραλαβη απο Αγια Παρασκευη Πειραια.
Πρωτα μυνημα   στο  thread και  μετα dm.
Δεν δινω σε αλεξιπτωτιστες και  σε άτομα  που  πηραν πραγματα απο  εμενα  και  μετα τα εβγαλαν  για  πωληση.Ξερουν ποιοι  ειναι αυτοι!
Εγω αποφασιζω σε ποιον παει  τι

Ευχαριστω πολυ  προκαταβολικα!

Την οθόνη προλαβε ο @e-tic

3 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Παρέλαβα το τροφοδοτικό του HP C5180 και ευχαριστώ πολύ !!
Το βράδυ θα κάνω και τη δοκιμή αν είναι κομπλέ
(να κατεβάσω λίγο θερμοκρασία γιατί είχε πολύ μποτιλιάρισμα από και προς το κέντρο και έβρασα στο ζουμί μου)
και αν δεν εξυπηρετεί θα ανέβει εκ νέου για χάρισμα.
👍✌️

Το τροφοδοτικό κομπλέ, σε ευχαριστώ πολύ !!

(τώρα μένει το troubleshooting εγκατάστασης του εκτυπωτή που μου έδωσαν σε win10 και να βάλω μελάνια να δω αν θα τυπώσει ή θα έχω λυσίματα για ξεβουλώματα - το πιο πιθανό😅)

• Like 2

7 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Που βρίσκεσαι; 

Είμαι στο Γαλάτσι, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι την Τρίτη το βράδυ για να ανανεώσω την διαθεσιμότητα.

Να ευχαριστησω και απο εδω τον @costas_ για την μπαγκαζιερα που μπηκε χτες στο μηχανακι της συζυγου και τον @TasSou για την κεραια cisco.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ο επεξεργαστής intel i5-650

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/43546/intel-core-i5650-processor-4m-cache-3-20-ghz.html

κατόπιν  αντικατάστασής του απο τον i7-860 που πήρα απο εδώ.

Socket 1156, με ενσωματωμένα γραφικά, προσεγμένος και πλήρως λειτουργικός μέχρι τη στιγμή που αφαιρέθηκε απο το σύστημα.

Παράδοση μετά το πέρας του καύσωνα στον σταθμό ΗΣΑΠ Αττική ή άμεση αποστολή μέσω box now με έξοδα του παραλήπτη.

Κατά τα γνωστά, σχόλιο εδώ και αποστολή pm.

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 13

1 minute ago, uniquegr said:

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/43546/intel-core-i5650-processor-4m-cache-3-20-ghz.html

Socket 1156, με ενσωματωμένα γραφικά, προσεγμένος και πλήρως λειτουργικός μέχρι τη στιγμή που αφαιρέθηκε απο το σύστημα.

Παράδοση μετά το πέρας του καύσωνα στον σταθμό ΗΣΑΠ Αττική ή άμεση αποστολή μέσω box now με έξοδα του παραλήπτη.

Στέλνω πρ/μνμ

19 λεπτά πριν, uniquegr είπε

Κατά τα γνωστά, σχόλιο εδώ και αποστολή pm.

17 λεπτά πριν, neced2 είπε

Στέλνω πρ/μνμ

Κρατημένος για τον @neced2 αλλά διαθέσιμος μέχρι το βράδυ για κάποιο άτομο που έχει επεξεργαστή 1156 κατώτερο του i5 650 για να αναβαθμίσει, με τη προϋπόθεση ότι θα στείλει τον επεξεργαστή που θα περισσέψει στον @neced2 ( ώστε να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα δύο άτομα ).

• Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/07/2023 at 09:34, TROIDX said:
  • Δινω κουτι midi atx masterbox mb600l, σε 1 ημερα θα βρεθει στα σκουπιδια. ΕΦΥΓΕ

Δινω κουτα με μοντελιστικα προιοντα, ak, gunze, mig klp. Αξια ανεκτιμιτη. Αυριο θα ειναι σκουπιδια. Δωρο TIGER LATE VERSION ZIMMERIT DRAGON.

Δινω βιβλια περιοδικα Β'ΠΠ MONTELISTIKA KAI ISTORIKA REFERENCE. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ, ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. ENDE

EINAI ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.....ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ @Narayan

ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

Επεξ/σία από TROIDX
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...