Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Salepaki για τα κουτιά (που στο ένα θα βάλω ανεμιστήρες και αν μπορέσω θα φτιάξω και λίγο το τζάμι και θα επαναπροωθήσω εδώ σύντομα.)

• Like 2
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον cirrus για την σκηνή!Νομιζω θα την χαρούν τα παιδιά μου!Ευχομαι στο μέλλον να ξηγηθω αδερφε μου!

Πάμε άλλη μια εδώ αλλιώς σε μια εβδομάδα πάνε κοινωνικό παντοπωλείο!Ζευγαρι παπουτσια εργασίας 47,5-48 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!Τα γνωστά όσον αφορούν τις δωρεές μου….δεκτό και το box να τα πάρει κάποιος να τα εκμεταλλευτεί!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι αλλιώς box εφικτό!Καλη εβδοναδα!

IMG_4806.jpeg

• Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω την παρεα.Μου αφησε ο κουνιαδος μου αυτη τη συσκευη πολυμεσων αυτοκινητου 2DIN.Αναβει αλλα μενει στο φοντο , δεν μπουταρει να βγαλει μενου.Μου ειπε οτι δοκιμασε reset αλλα χωρις αποτελεσμα.Εχει εισοδο καμερας παρκαρισματος και νομιζω και για κεραια GPS.Θα δοθει κανονικα με τις φισες του.

Απεσταλη στον@KaRLoSSaLoNiKa

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 10
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, leolipop είπε

xaxxxx

Xαιρετω την παρεα.Μου αφησε ο κουνιαδος μου αυτη τη συσκευη πολυμεσων αυτοκινητου 2DIN.Αναβει αλλα μενει στο φοντο , δεν μπουταρει να βγαλει μενου.Μου ειπε οτι δοκιμασε reset αλλα χωρις αποτελεσμα.Εχει εισοδο καμερας παρκαρισματος και νομιζω και για κεραια GPS.Θα δοθει κανονικα με τις φισες του.

20230716_151552_copy_800x800.jpg

πμ

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται παλιό καταγραφικό (χωρίς τροφοδοτικό)

Περιοχή: Γαλάτσι (Αθήνα)

(Και σήμερα όποιος θέλει έρχεται)

image.jpeg.3abc032501bb1964d8d272083a02f96e.jpeg

• Like 15
Δημοσ.

Ημέρα παραλαβων η χθεσινή, ημέρα ευχαριστιών η σημερινή.

On 16/07/2023 at 05:28, tigergreg said:

2  μικρες  γεννητριες  νομιζω   βενζινης   αρκετα  παλιες   200-300w  για  χαρισμα.

Αν  δεν  παραληφθουν  εως  τριτη   πρωι  πανε  ανακυκλωση   λογω  προβληματος  χωρου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

HG6000-1.jpg.b9e38829ae7e2b7d9fcec1f7dbae290c.jpg

ΘΑ  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ  ΟΧΗΜΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά για ακόμα μία φορά τον Γρηγόρη @tigergreg

On 13/07/2023 at 10:22, sotos 1 said:

Μεγάλο ξεκαθάρισμα θα έλεγα, πέντε κάρτες γραφικών Χ1800GTO 256/ N95TOC 512/ EAH5750 1G/ GTS450 1GB/ GV N210OC 512/ GV N210TC 1G/ HD7770 2G όλες λειτουργικές εκτός από την τελευταία,παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα χωρίς σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που δίνουν εξαιρούνται τοπική θαμώνες, πρώτα εδώ μετά pm

1000002120.jpg.d5e1c3ca9bb026d0e909cc2ecc29ab41.jpg

1000002123.jpg.e82babed5cd3737f49c74883d2559698.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @sotos 1 για την δωρεά και τον @tigergreg για την μεσολάβηση

On 11/07/2023 at 09:58, Kthulhou said:

EDIT οι ως τώρα ενδιαφερόμενοι , αύριο Τετάρτη απογευμα θα γίνει κλήρωση σε ό,τι ζητείται από περισσότερους του ενός.

ΕΥΟΣΜΟΣ Θεσσαλονίκη, ΕΔΩ δήλωση ενδιαφέροντος, και ΡΜ. προηγούνται όσοι μου έχουν δώσει , όσοι δίνουν κλπ. ΔΕΝ ξέρω αν θα στείλω κάπου box κλπ, θα το δούμε αν χρειαστεί.

Χαρίζονται τα παρακάτω:

5)   3 ac adapters , φαίνονται στις εικόνες βύσματα,  τάσεις κλπ, ένας μεταβλητός. // 

TasSou

7)   ένα homeplug για δίκτυο μέσω ρεύματος, λειτουργικό όταν βγήκε λόγω αναβάθμισης // xariskk24 , 

TasSou

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΤΟ HOMEPLUG ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ @TasSou

αν στραβώσει κάτι, θα πάει στον @xariskk24

image.png.dd65a67609cea4d9864120228090c09a.png

AC adapter DLInk.jpg

ACadapter1.jpg

AC LAN Gembird.jpg

image.png

Παρέλαβα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @Kthulhou

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2023 στις 11:09 ΠΜ, chipakos είπε

Αλλη μία προσπάθεια για αυτά τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια πριν πάρουν άλλο δρόμο διαμοιρασμού, και ένα αυγό για 0-10 κιλά

20230712_100504.jpg

Δόθηκαν πριν λίγο όλα εκτός Insomnia χάρη στην μεσολάβηση του neced2 που είδε σχετική αγγελία ζήτησης στο Facebook .

Επεξ/σία από chipakos
  • Like 8
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,θέλω να ευχαριστήσω τον @haris_216 για τον καναπέ που δήλωσα ενδιαφέρον  αλλά τελικά δεν βρήκα κάποιον να με βοηθήσει στην μεταφορά .

Ακυρώνω το ενδιαφέρον και ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/6/2023 στις 5:31 ΠΜ, snbblp είπε

Χαρίζεται HP OfficeJet 8500 Pro, χωρίς το τροφοδοτικό του που κάηκε πέρυσι τον Αύγουστο και το πέταξα. Μέχρι τότε λειτουργούσε κανονικά σε Windows 7, παρότι έχει έναν σπασμένο μεντεσέ στο scanner, που όμως δεν παίζει ρόλο στη λειτουργία του. Ισως χρειαστεί καθάρισμα κεφαλών με IPA. Ισως και όχι...

Παραλαβή από Παγκράτι, το συντομότερο.

Παρέλαβα, κι ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, chipakos said:

Δόθηκαν πριν λίγο όλα εκτός Insomnia χάρη στην μεσολάβηση του neced2 που είδε σχετική αγγελία ζήτησης στο Facebook .

Ωραίος! 👍

• Like 1
Δημοσ.
On 04/07/2023 at 09:33, ckom26 said:

1. HP Photosmart C5180 (θέλει κεφαλές και μελάνια), ο σαρωτής δουλεύει μια χαρά, ethernet. Το είχα πάρει από φίλο εδώ, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ. Με τροφοδοτικό.

2. HP Deskjet Ink Advantage 3525, USB/WiFi, ομοίως με #1.

3. Μικρός HP,  βαριέμαι να δω το ακριβές μοντέλο, USB, ομοίως με #1.

4. Ηχεία PC-Link 2.1, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, το καλώδιο ρεύματος είναι κομμένο και λείπει, υπάρχει μια ουρά για σχετικά εύκολο αμάτισμα όμως.

5. DVD-RW από φορητούς, 2 τεμάχια.

6. Samsung («αχιβάδα»), πιθανότατα λειτουργικό αλλά χωρίς φορτιστή.

1.webp

2.webp

3.webp

4.webp

5.webp

6.webp

10.webp

Τελευταία ανάρτηση, την Κυριακή πηγαίνουν ανακύκλωση.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Νίκαια). Θα προτιμηθούν όσοι χαρίζουν γενικά ή έχουν χαρίσει σε εμένα ειδικά (θυμίστε το μου παρακαλώ) ή είναι πολύτεκνοι. Δεν έχω χρόνο για αποστολές, συγγνώμη. Ιδανικά, τα παραλαμβάνει ένας (απαιτείται αυτοκίνητο) και μοιράζει στους υπολοίπους, ωστόσο μην βασίζεστε σε αυτό και μην δηλώσετε εάν δεν μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι. Απαραίτητα δήλωση εδώ και με ΠΜ για να μην χαθεί η μπάλλα και προκύψουν παρεξηγήσεις.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ευχαριστήσω τον Σωτήρη sotos 1 για άλλη μία φορά . Περισσότερο χάρηκα που τον είδα από κοντά.

Επεξ/σία από chipakos
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...