Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, Apostolis9 said:

Χαρίζω τιμονιέρα ELLKOR για PlayStation 1 & 2.

Τα πετάλια δεν λειτουργούν. Αν κάποιος είναι γνώστης, λογικά θα μπορεί να τα φτιάξει.
Το τιμόνι και τα κουμπιά του λειτουργούν κανονικά, όπου γίνεται να χειριστείτε με αυτά γκάζι/φρένο/ταχύτητες, κτλ. Η τιμονιέρα στη βάση έχει βεντούζες για σταθεροποίηση σε τραπέζι/γραφείο.

Πρώτα εδώ και ύστερα ΠΜ. Όχι άτομα που θα την πάρουν για να την πουλήσουν.

timoniera.jpg

ΠΜ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποκοδικοποιητης/boxaki EON A Γενιάς,(ούτε καν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου😅)Τα γνωστά σε ότι αφορούν τις αγγελίες μου,δινω αρχικά σε αυτούς που μου έχουν δώσει,έπειτα σε όσους δίνουν γενικά και μετά σε όλους τους αλλού κατόπιν σκέψης!Δεκτη συναντηση Σε Μαρουσι η Παλλήνη αλλιώς δεκτό το box πλεον που βολεύει αφανταστα.

*δεν υπαρχει τροφοδοτικό αλλά χρειάζεται έναν απλό του εμπορίου που ήδη σχεδόν ολοι μας έχουμε.

IMG_4802.jpeg

Επεξ/σία από VarDerSar86
  • Like 13

1 hour ago, VarDerSar86 said:

Αποκοδικοποιητης/boxaki EON A Γενιάς,(ούτε καν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου😅)Τα γνωστά σε ότι αφορούν τις αγγελίες μου,δινω αρχικά σε αυτούς που μου έχουν δώσει,έπειτα σε όσους δίνουν γενικά και μετά σε όλους τους αλλού κατόπιν σκέψης!Δεκτη συναντηση Σε Μαρουσι η Παλλήνη αλλιώς δεκτό το box πλεον που βολεύει αφανταστα.

*δεν υπαρχει τροφοδοτικό αλλά χρειάζεται έναν απλό του εμπορίου που ήδη σχεδόν ολοι μας έχουμε.

IMG_4802.jpeg

Γειά σας 

με ενδιαφέρει αν δεν σας έχει πει και κάποιος άλλος

φιλικά Γιάννης 

Bαλίτσα GIVI Simply 47 λίτρων σε μέτρια κατάσταση. Μαζί δίνεται και πλάκα GIVI Monolock μαζί με όλες τις απαραίτητες βίδες, τις τάπες κλπ. Είναι λειτουργική, δηλαδή κλειδώνει, ξεκλειδώνει, ανοίγει και κλείνει χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν έχει κάποιο κτύπημα ή έλλειψη. Μαζί δίνονται και 2 κλειδιά. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι έχουν ραγίσει τα δυο δόντια στην βάση της και για αυτό τον λόγο είναι μόνιμα τοποθετημένη (βιδωμένη) στην πλάκα της, χωρίς φυσικά να φαίνεται κάτι ή να ενοχλεί.

Όποιος την χρειάζεται μπορεί να έλθει να την παραλάβει από το Χαλάνδρι (Πάτημα) 

20231-001.jpg

• Like 15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2  μικρες  γεννητριες  νομιζω   βενζινης   αρκετα  παλιες   200-300w  για  χαρισμα.

Αν  δεν  παραληφθουν  εως  τριτη   πρωι  πανε  ανακυκλωση   λογω  προβληματος  χωρου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

HG6000-1.jpg.b9e38829ae7e2b7d9fcec1f7dbae290c.jpg

ΘΑ  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ  ΟΧΗΜΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 23

33 λεπτά πριν, tigergreg είπε

2  μικρες  γεννητριες  νομιζω   βενζινης   αρκετα  παλιες   200-300w  για  χαρισμα.

Αν  δεν  παραληφθουν  εως  τριτη   πρωι  πανε  ανακυκλωση   λογω  προβληματος  χωρου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Κ

pm

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, tigergreg said:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

δυνατον.

Κ

Καλημέρα!

Στέλνω πρ/μνμ.

_________

Ενημέρωση: Αποσύρω το ενδιαφέρον μου, διότι τελικώς δε καλύπτει την εφαρμογή που τη προόριζα, οπότε κρίμα να τη στερήσω άσκοπα από κάποιον άλλο.

Επεξ/σία από neced2
  • Like 1

4 hours ago, tigergreg said:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

δυνατον.

Κ

Με ενδιαφερει η μία.

Στέλνω πμ

Φιλικά,

• Like 1

Στις 7/7/2023 στις 4:52 ΜΜ, Apostolis9 είπε

Χαρίζω τα παρακάτω παιχνίδια:

1) Το zahlenfuchs είναι σαν το scrubble, αλλά αντί για γράμματα χρησιμοποιούνται αριθμοί για μαθηματικές εξισώσεις. Πληροφορίες εδώ: https://boardgames.com/boardgame/zahlenfuchs
Υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης στα γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.

2) Από τα taboo λείπει περιεχόμενο. Υπάρχει ότι βλέπετε στη φωτογραφία.

game1.jpg

game2.jpg

Up. Ισχύουν τα taboo.

• Like 2

5 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

δυνατον.

Κ

Πμ

5 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ   ΦΩΤΟ....

δυνατον.

Κ

ενδιαφέρομαι εάν υπάρχει

12 ώρες πριν, costas_ είπε

Bαλίτσα GIVI Simply 47 λίτρων σε μέτρια κατάσταση. Μαζί δίνεται και πλάκα GIVI Monolock μαζί με όλες τις απαραίτητες βίδες, τις τάπες κλπ. Είναι λειτουργική, δηλαδή κλειδώνει, ξεκλειδώνει, ανοίγει και κλείνει χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν έχει κάποιο κτύπημα ή έλλειψη. Μαζί δίνονται και 2 κλειδιά. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι έχουν ραγίσει τα δυο δόντια στην βάση της και για αυτό τον λόγο είναι μόνιμα τοποθετημένη (βιδωμένη) στην πλάκα της, χωρίς φυσικά να φαίνεται κάτι ή να ενοχλεί.

Όποιος την χρειάζεται μπορεί να έλθει να την παραλάβει από το Χαλάνδρι (Πάτημα) 

20231-001.jpg

Με.ενδιαφερει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...