Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rose from hell είπε

δικο  σου το δέμα εφυγε

Ευχαριστώ και δημοσίως! Αναμένω και θα επανέλθω με νεότερα αν το καταφέρω να ξεσκαλώσει!

Δημοσ.
Στις 9/7/2023 στις 1:32 ΜΜ, mario_cc2 είπε

Καλησπέρα , δίνετε tower μη λειτουργικός θέλει σίγουρα αλλαγή κάποιον πυκνωτών που έχουν φουσκώσει (και δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ ). Μητρική είναι η ASUS P5B-VM, 1gb ram, cpu e4500. Χωρίς σκληρό.Resizer_16888984095641.jpg.960a916b458da898dc72527916541fb6.jpgResizer_16888983827671.jpg.5de822d849e5c76fc76f61c545213eb9.jpg

Τα γνωστά πόστ εδώ και μετά πμ. Προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει. 

Υπάρχει ακόμα , βρέθηκε και η σήτα. Μέχρι Πέμπτη μετά θα πάει ανακύκλωση 

• Like 5
Δημοσ.
17 hours ago, K2012 said:

Καλησπέρα ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ, η μητρική για leolipop (που ήταν και ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον) και το λάπτοπ (που ενδιαφέρθηκαν georgios65 και stevakoz) για τον stevakoz. 

χαρίζονται

1. ένα λάπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2540 με Pentium Dual T2330 1.6GHz, 2GB ram και GeForce Go 6150 που:

του λείπουν τελείως 4 κουμπιά, η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου και λείπει ένα κάλυμμα δίπλα από τον μεντεσέ.

Μου φαίνεται λειτουργικό... δε μπορώ ΟΜΩΣ να bootάρω από USB για να ελέγξω περισσότερα, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω θέλει μια αναβάθμιση του BIOS για να μπορεί να πάρει κάτι άλλο εκτός από windows Vista.

Χρειάζεται ΣΙΓΟΥΡΑ άνοιγμα και ξεσκόνισμα/πάστες, δε νομίζω να έχει ανοίξει ποτέ από τότε που έφυγε από το εργοστάσιο.

Μαζί με το τροφοδοτικό του. Χωρίς σκληρό.

και 2.  ένα σετ 775 από ένα πρότζεκτ που δεν προχώρησε ποτέ. Αποτελείται από τη σούπερ μητρική ABIT AW8D-MAX, (που έχει το πιο λεπτομερές BIOS που έχω δει ποτέ και που μου είχε χαρίσει ο sotos 1), θηρίο ψύκτρα (που μου είχε χαρίσει ο Kostas.karras και στην οποία έβαλα έναν 4πινο ανεμιστήρα), έναν Pentium 4 στα 3.4GHz και 3GB ram.

Ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κάποια κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα (ιδανικά μέσα στο Σαββατοκύριακο) από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.
Ευχαριστώ,
Κώστας.

Screenshot(270).jpg

Screenshot(271).jpg

Screenshot(272).jpg

Screenshot(273).jpg

Screenshot(275).jpg

Screenshot(276).jpg

Screenshot(274).jpg

Screenshot(276).jpg.c45949cf4f8784e4c3a4d46a33aa7c04.jpgΚΡΑΤΗΜΕΝΑ, η μητρική για leolipop (που ήταν και ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον) και το λάπτοπ (που ενδιαφέρθηκαν georgios65 και stevakoz) για τον stevakoz. Τα λέμε μέσω π.μ., ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω την παρακάτω κιθάρα παιχνίδι (55 Χ 20 εκ.). Είναι σε άριστη κατάσταση. Με το πάτημα ενός εκ των λευκών κουμπιών παίζει μουσική.

Μπορεί να αποσταλεί ως μικρό δέμα με boxnow.

kithara.jpg

Επεξ/σία από Apostolis9
  • Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται 2* 1€ κωδικοί Box 📦 

Στους πρώτους δυο με πμ και εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ .

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 9
Δημοσ.
1 minute ago, Mr^Robot said:

Ενδιαφερομαι και στελνω πμ.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Pm

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω τιμονιέρα ELLKOR για PlayStation 1 & 2.

Τα πετάλια δεν λειτουργούν. Αν κάποιος είναι γνώστης, λογικά θα μπορεί να τα φτιάξει.
Το τιμόνι και τα κουμπιά του λειτουργούν κανονικά, όπου γίνεται να χειριστείτε με αυτά γκάζι/φρένο/ταχύτητες, κτλ. Η τιμονιέρα στη βάση έχει βεντούζες για σταθεροποίηση σε τραπέζι/γραφείο.

Πρώτα εδώ και ύστερα ΠΜ. Όχι άτομα που θα την πάρουν για να την πουλήσουν.

timoniera.jpg

• Like 12
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Apostolis9 είπε

Χαρίζω την παρακάτω κιθάρα παιχνίδι (55 Χ 20 εκ.). Είναι σε άριστη κατάσταση. Με το πάτημα ενός εκ των λευκών κουμπιών παίζει μουσική.

Μπορεί να αποσταλεί ως μικρό δέμα με boxnow.

kithara.jpg

ενδιαφερομαι, στελνω pm :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαριζεται δεν ξερω αν δουλευει ειχε cpu i3

δεν στελνω ,ερχεστε πειραια να την παρετε,αν ειστε πολλοι θα γινει κληρωση,ευχαριστω

δεν θα απαντησω σε ερωτησεις

οποιος ενδιαφερεται πμ

20230715_183902.jpg

Επεξ/σία από blackhill66
  • Like 14
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

χαριζεται δεν ξερω αν δουλευει

μπράβο για την κίνηση, αλλά...

μάλλον είναι ΗΡ , θέλει το δικό του τροφοδοτικό, φαίνεται διάβρωση πάνω αριστερά (πάνω από τις ram slot) καθώς και στο northbridge. 

ΠΑΟΚ κ Πειραιά ρε θηρίο ???

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...