Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, ktmaniac είπε

Χαρίζεται η παρακάτω οθόνη λόγω "ατυχήματος" στην δουλειά και αντικατάστασης της. Έπεσε απο την βάση της στο γραφείο, χτύπησε στη γωνία της μολυβοθήκης και έσπασε η οθόνη (το πάνελ).

Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και θα ήταν καλή "βάση" για κάποιον που θέλει να την επισκευάσει.

Παραλαβή απο Χαλάνδρι.

Νομίζω οτι είναι αυτή:

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/dell-monitor-23-8-s2421hn_3545865

* Απο την ελάχιστη συνεισφορά μου στο post καταλαβαίνω οτι κάποιοι επωφελούνται των καλών προθέσεων των χαριζόντων και θα ήθελα να το αποφύγω. Εξαιτίας αυτού θα αφήσω το post κάποιες ώρες (μέχρι τις 17:00), ωστε να λάβω προσωπικά μηνύματα (προς διευκόλυνση της διαδικασίας) και θα προχωρήσω σε κλήρωση.

20230621_091656.jpg

20230621_091647.jpg

pm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 hours ago, K2012 said:

Καλησπέρα, χαρίζονται
- 2 μητρικές, 1xs775 και 1xs478 οι οποίες λειτουργούν μεν (ανοίγουν, ποστάρουν, μπαίνουν σε λειτουργικό κλπ) αλλά και οι δύο έχουν από 2,3 φουσκωμένους πυκνωτές. Της 478 (φωτό 2) είναι σε ΠΟΛΥ καλύτερη κατάσταση από αυτούς της 775 (φωτό 3) όπως φαίνεται.

Η 775 είναι η Intel Desktop Board DP35DP, ΧΩΡΙΣ cpu (όχι όπως στη φωτογραφία) και η 478 είναι η ASROCK P4i65G Prescott800 με Pentium 4 στα 3GHz και με 1G ram.
και
- ένας μετρητής βημάτων/ραδιοφωνάκι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Εμφανισιακά είναι σαν καινούργιο. Στο κουτί του με manual και ακουστικά.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν για κάποιο αντικείμενο υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(231).jpg

Screenshot(233).jpg

Screenshot(232).jpg

Screenshot(230).jpg

Καλημέρα, ενδιαφέρον για τον μετρητή βημάτων.

• Like 1

9 ώρες πριν, sotos 1 είπε

Dell optiplex 755 χωρίς τροφοδοτικό έγινε δοκιμή δουλεύει κανονικά, παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας 

20230627_215932.jpg.411c2f29606adbccd93adf1abad554b5.jpg

εστειλα ΠΜ.

• Like 1

On 22/06/2023 at 21:51, keleystis said:

Καλησπέρα σε όλους. Χαρίζεται καναπές κρεβάτι τριθέσιος από Praktiker. Έχει φαγωθεί λίγο μπροστά το ένα άκρο που πατάει και έχει λερωμένο ύφασμα. Ο μηχανισμός του δουλεύει. Θα δωθεί με κάλυμμα για ευνόητους λόγους.

Επίσης χαρίζεται στρώμα Media Strom 200x160 με σημάδια από υγρασία (όχι λεκέδες).

Επίσης χαρίζεται γραφείο υπολογιστή περίπου 170x60.

Όλα παραλαβή από Χαλάνδρι. Ισόγειο.

Μέχρι 28/06. Θα δωθούν βάση προτίμησης και όχι σειράς.

Επικοινωνία με pm.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη! Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για το γραφείο.

Καλημερα σε ολουσ!Σημερα δίνω ένα  προπολεμικό tablet mls design μη Λειτουργικο από (Δεν φορτίσει,και ΟΤΑΝ θυμαται να φορτίσει κολλάει στην οθόνη boutarismatos-σαν πρωην εργαζόμενος στην mls δεν έχω λύσει αλλά αν κάποιος ξέρεις κάτι άλλο μακάρι να το φτιάξει…μιλάμε για tablet 10 ετών αλλά οκ για κάποιον καινουριο στην εκμάθηση.!😀Οπως έχω ξαναπεί μελιμα μου είναι να δινω πρώτα σε όσους μου έχουν δώσει…Μετά σε οσους δίνουν γενικά και μετά κρίνω ΕΓΩ για τους υπόλοιπους!Παραλαβη από Παλλήνη και ίσως Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

πιθανο και το box now

IMG_4611.jpeg

IMG_4612.jpeg

• Like 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάνει κανείς ακόμα τύπου  Pico (ηλεκτρονικό), ελπίζω έτσι όντως να το λένε,  μια (ίσως δυο) μπαταρία, και κλειστές αντιστάσεις καλές. Θα ανεβάσω φωτό. Περιοχή Παγκράτι/Χίλτον. 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 8

4 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Αν κάνει κανείς ακόμα Pico (ηλεκτρονικό), ελπίζω έτσι όντως να το λένε, εχω συσκευή (σε μέτρια κατάσταση, πιθανότατα λειτουργική), με μια (ίσως δυο) μπαταρία, και κλειστές αντιστάσεις καλές. Θα ανεβάσω φωτό. Περιοχή Παγκράτι/Χίλτον. 

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζω   αυτο  το  τροφοδοτικο  αγνωστης  λειτουργικης  καταστασης.

Σχεδον  αδουλευτο.

Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό  13.8V, 7-9A.

samlex rps 1207

samlexrps1207.jpg.c097009953b3a66410aa9766fa114d2a.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 13

2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Χαριζω   αυτο  το  τροφοδοτικο  αγνωστης  λειτουργικης  καταστασης.

Σχεδον  αδουλευτο.

Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό  13.8V, 7-9A.

samlex rps 1207

samlexrps1207.jpg.c097009953b3a66410aa9766fa114d2a.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Δ

Πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φακος  αλουμινιου  σαν  της  φωτο  αλλα   σιλβερ  και  οχι  κοκκινος.

GUEST_ef497fdc-d393-497c-9409-e0a9b86b5819.jpg.a8c7f381924256c386480184bd72a4c3.jpg

δυνατον.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 10

12 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Φακος  αλουμινιου  σαν  της  φωτο  αλλα   σιλβερ  και  οχι  κοκκινος.

GUEST_ef497fdc-d393-497c-9409-e0a9b86b5819.jpg.a8c7f381924256c386480184bd72a4c3.jpg

δυνατον.

Δ

Pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  κουτι  multirama  της  φωτο  σε  πολυ  καλη  κατασταση  με  διαφανο  πλευρικο  καπακι.

Εχει  επανω  LG  DVDRW  KAI  CARD  READER   3,5.

1EK-meosol-PC1.jpg.bfaca21e6fb351d80a770ca79a80ad25.jpg

Εχω  και  αυτοκολητο   WIN  XP  HOME  ξεχωριστα.

δυνατον.

Δ

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 16

Χαρίζεται:

pilaelectricafrezaunghiimileyroz35000r_3946_5_1606918913.jpg.6fc049e575d00ee3896dbbfe8770087a.jpg

Κανονικά είναι για περιποίηση νυχιών, αλλά εγώ το είχα για τρύπες, λείανση πλαστικών κλπ.

Παραλαβή από Μαρούσι ή Πλ. Συντάγματος.

• Like 14

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...