Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Λοιπόν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για
κάρτα με ψύξη από m4nos
Κάρτα σκέτη από Crybal και m4nos
cpu από Neced2 και m4nos
wifi από m4nos
μητρική από Crybal και από m4nos

...και ύστερα από κληρώσεις:

κάρτα με ψύξη > m4nos

Κάρτα σκέτη > Crybal

cpu > neced2

wifi > m4nos

μητρική > Crybal

Τα λέμε μέσω π.μ. ευχαριστώ.

χαρίζονται

2 κάρτες γραφικών για λάπτοπ (νομίζω Toshiba sattelite), η μία με ενσωματωμένο το σύστημα ψύξης
2 κάρτες wifi για λάπτοπ
3 επεξεργαστες για λάπτοπ

Για τα παραπάνω δε γνωρίζω λειτουργικότητα και δε μπορώ να τα τεστάρω.

και μία μητρική DELL GX520 με καλωδιοταινία power/usb/audio και τη ψύκτρα της. Λειτουργική, εκτός από το ένα από τα δύο "μπροστινά" USB, του front panel της καλωδιοταινίας δηλαδή.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν για κάποιο αντικείμενο υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(212).jpg

Screenshot(213).jpg

Screenshot(214).jpg

Screenshot(216).jpg

Screenshot(217).jpg

Screenshot(218).jpg

Screenshot(219).jpg

Screenshot(215).jpg

Επεξ/σία από K2012
  • Like 15
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να θέλει κανείς ένα κράνος caberg μεγέθους XL τύπου jet σε κατάσταση βαρέως μεταχειρισμένου και με αρκετά σημάδια χρήσης;
Το κράνος δεν είναι σε κατάσταση να προσφέρει κάποια προστασία πέραν της προστασίας απο την κλήση για οδήγηση δίχως κράνος.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα χαρίζονται

2 κάρτες γραφικών για λάπτοπ (νομίζω Toshiba sattelite), η μία με ενσωματωμένο το σύστημα ψύξης
2 κάρτες wifi για λάπτοπ
3 επεξεργαστες για λάπτοπ

Για τα παραπάνω δε γνωρίζω λειτουργικότητα και δε μπορώ να τα τεστάρω.

και μία μητρική DELL GX520 με καλωδιοταινία power/usb/audio και τη ψύκτρα της.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν για κάποιο αντικείμενο υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(212).jpg

Screenshot(213).jpg

Screenshot(214).jpg

Screenshot(216).jpg

Screenshot(217).jpg

Screenshot(218).jpg

Screenshot(219).jpg

Screenshot(215).jpg

Καλησπέρα.Θα χρειαζομουνα την καρτα γραφικων λαπτοπ,την χωρις ψυκτρα για ενα acer που εχω με καμμενη καρτα

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Πμ 

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Διαθετω και εγώ με τη σειρά μου έναν κωδικό με λήξη 30/6 χρησιμοποιημένο σε Everest, post + pm

Δόθηκε στον 

NeCrOmAnCeR19

προσεχως περισσότεροι 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
Στις 17/6/2023 στις 2:25 ΠΜ, poulinos είπε

χαριζονται ακουστικα in ear akg με usb type c. αχρησιμοποιητα σε τελεια κατασταση μια που δεν φοραω in ear. προηγουνται ατομα απο επαρχια που μπορουν να παραλαβoυν απο box now. εννοειται τα κλασσικα.ατομα που εχουν ρημαξει το παρον thread και συνεχιζουν ακαθεκτοι εξαιρουνται.διαλεγω εγω που θα τα δωσω.

Παρέλαβα νωρίτερα σήμερα σε άψογη κατάσταση. Πραγματικά άθικτα τα ακουστικά και ο poulinos πλήρωσε και τα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, haris_216 είπε

Δίνονται δύο δραπανοκατσαβιδα practyl (νομίζω ότι είναι/ήταν φίρμα του leroy) 

Αμφότερα σε λειτουργική κατάσταση, αν και το ένα δείχνει να στροφαρει πιο πολύ (όχι, δεν εννοώ ότι είναι πιο...έξυπνο 😜

Το "πακέτο" περιλαμβάνει τα 2 δραπανοκατσαβιδα, μία μπαταρία κι ένα case μπαταρίας (χωρίς στοιχεία μέσα), φορτιστή με το τροφοδοτικό του κι μία μύτη κατσαβιδιού. 

Το ένα το είχα πάρει από κάποιον συνφορουμίτη εδώ πριν καιρό ενώ το άλλο βρέθηκε στα χέρια μου αργότερα.

Δυστυχώς η μπαταρία δεν κρατάει και η αντικατάσταση των στοιχείων δεν αξίζει τον κόπο (€€€) για μένα. Τώρα ίσως για κάποιον άλλον να βολέψει ή να κάνει κάποια πατέντα (πχ καλώδιο). 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. 

Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής παραλήπτη, ειδικά αφού δεν είμαι φαν της "επιβράβευσης" κάποιου επειδή απλά τυχαίνει να είναι συνεχώς πάνω από ένα πληκτρολόγιο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τον "τιμωρήσουμε" βέβαια 😀

Όπως έχω αναφέρει και παλιά δεν γουστάρω την ατάκα "αν γίνει κλήρωση είμαι κι εγώ μέσα" ειδικά όταν ο χαρίζων δεν έχει κάνει σχετική αναφορά. Παραξενιά μου αν θέλετε. Οπότε ακόμα και να έμπαινα σε τέτοια διαδικασία (δεν το βλέπω πολύ πιθανό) τέτοια ατάκα θα έτρωγε άκυρο. 

Παραλαβή από τη διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). Άλλο σενάριο δεν παίζει 

ΔΌΘΗΚΑΝ 

IMG_20230620_102746_edit_186223864133030_copy_2560x1920.jpg

Δόθηκαν στον @caution

Ελπίζω να βγάλει άκρη και να του φανούν χρήσιμα 

• Like 2
Δημοσ.

Να ευχαριστησω δημοσια τον @Haldol για την ηλεκτροκολληση και ακομα περισσοτερο για την παραδοση που μου την εφερε στην εργασια μου.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα φιλαράκια!Σημερα δίνω ένα ups το οποίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γνωριζω την κατασταση του(μου δόθηκε σαν λειτουργικο αλλά ΔΕΝ μπορώ να επιβεβαιώσω αν είναι)Οπότε οποίος το πάρει αν δε κειτουργει μη με βρίζει στο ποτε!Οπως έχω ξαναπεί μελιμα μου είναι να δινω πρώτα σε όσους μου έχουν δώσει…Μετά σε οσους δίνουν γενικά και μετά κρίνω ΕΓΩ για τους υπόλοιπους!Παραλαβη από Παλλήνη και ίσως Μαρουσι κατόπιν συννενόησης.

πιθανο και το box now

IMG_4520.jpeg

IMG_4519.jpeg

IMG_4523.jpeg

• Like 14
Δημοσ.
Στις 19/6/2023 στις 10:16 ΜΜ, Computer_dot είπε

Συγχαρητήρια, ο server είναι δικός σου. Sorry που άργησα να κάνω την κλήρωση, έγινε κάτι και δεν μπορούσα τελικά πιο νωρίς.

Παρέλαβα κ ξανα ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα, άλλο ένα σετάκι δωροεπιταγές από Padu

Fila 5€ για αγορά άνω των 25€ για eshop: PADU-376RF λήξη 9/8

ToFarmakeioMou 15€ για άνω των 75€: Pdi6jJVXYmp4 λήξη 29/7

Νότος (Αθήνα - Πειραιά - Θεσ/νίκη - Καλαμάτα) 10€ για άνω των 50€: 3117544891036 λήξη 23/7

Καταστήματα Migato πλην Outlets, Attica 10€ για άνω των 50€:  930208626361 λήξη 18/7

e-shop ΚΑΥΚΑΣ 10€ για άνω των 50€:  HI7F63XE λήξη 15/8

e-shop GAP 15€ για άνω των 75€:  ROTL5IDPP6T27 λήξη 20/8

Δημοσ.

άλλη μια πριν πάει ανακύκλωση

On 04/05/2023 at 17:48, circadian said:

χαρίζω APC BR800I BACK UPS RS 800VA με πρόβλημα στη μητρική. είναι χρόνια στο κουτί οπότε δεν ξέρω αν παίζει πια. παραλαβή από Σεπόλια.

και ένα γραφείο

Imagepipe_0(2).jpg.d65c3da37fdf1bb94647fef7c70d2b0b.jpg

τα κλασσικά εδώ και pm

• Like 13
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, circadian είπε

άλλη μια πριν πάει ανακύκλωση

και ένα γραφείο

Imagepipe_0(2).jpg.d65c3da37fdf1bb94647fef7c70d2b0b.jpg

τα κλασσικά εδώ και pm

Καλημερα..Μ ενδιαφερει το γραφείο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...