Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/6/2023 στις 11:21 ΜΜ, tigergreg είπε

Επειδη  ηδη   γινατε  πολλοι   αποφασισα  να  κανω  τωρα  την  κληρωση....

ΚΑΛΗ  ΤΥΧΗ.

ΤΥΧΕΡΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο....

canvas.png.89a2fbe11c554c776ff5f58417c4e359.png

ΚΑΙ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ....

canvas1.png.3a5f0162babb307c2c1df0772c86b747.png

Αν  θελετε   αυριο  θα  ειμαι  διαθεσιμος  ολη  μερα  και  κυριακη  ως  τις  12.

ΚΑΛΟ  ΒΡΑΔΥ

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο @tigergreg για το τροφοδοτικό. Παρέλαβα το τροφοδοτικό. 

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 minutes ago, navger said:

Χαρίζεται tv  aquos sharp μαζί με το χειριστήριο της σε αρκετά καλή κατάσταση. 

Παραλαβή από Πεύκη 15121 

Μήνυμα εδώ και μετα πμ. 

ΥΓ δεν θα την δώσω σε κάποιους που έχουν σηκώσει τα πάντα εδώ μέσα και έχουν στήσει καραούλι (όπως είχε πει και κάποιος άλλος φίλος) ή σε μερικούς που πουλάνε πραγματάκια 10-20-30 ευρω σε διπλανα φόρουμ που πολλοί εδώ μέσα τους τα χαρίσουν 

Screenshot_2023-06-18-22-13-19-645_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-06-18-22-13-34-972_com.miui.gallery.jpg

Ενδιαφέρομαι. Πμ

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, navger είπε

Με ενδιαφέρουν. Πμ

Παραλαβή από Πεύκη 15121 

Μήνυμα εδώ και μετα πμ. 

ΥΓ δεν θα την δώσω σε κάποιους που έχουν σηκώσει τα πάντα εδώ μέσα και έχουν στήσει καραούλι (όπως είχε πει και κάποιος άλλος φίλος) ή σε μερικούς που πουλάνε πραγματάκια 10-20-30 ευρω σε διπλανα φόρουμ που πολλοί εδώ μέσα τους τα χαρίσουν 

32αρα είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Το Samsung στάλθηκε με box στον ckom26 σε ευχαριστώ Χρήστο και εύχομαι να το εκμεταλλευτείς όπου σου χρειαστεί!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, navger είπε

Με ενδιαφέρουν. Πμ

Παραλαβή από Πεύκη 15121 

Μήνυμα εδώ και μετα πμ. 

Ενδιαφέρον κι από μενα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Haldol είπε

Εδώ τα καλά εργαλείααα... :D

Δίνονται σε μέλη με είτε άνω των 200 δημοσιεύσεων, ή άνω του ενός έτους ημερομηνία εγγραφής (όχι απαραίτητα και τα δύο), ώστε να πάνε σε «μέλος - μέλος» από την κοινότητα. Παρακαλώ επίσης να δηλώσετε ενδιαφέρον αν τα χρειάζεστε για χρήση, είτε εσείς, ή για να δώσετε σε άλλον άνθρωπο (δηλαδή όχι για επαναπώληση). Δε μπορώ να ελέγξω αν θα μπουν αργότερα αγγελία, αλλά οκ, ελπίζω στο φιλότιμο του καθενός.

Συνάντηση (προτείνω) είτε νότια, στο τέρμα του ΤΡΑΜ γι' Ασκληπιείο (έχει ένα μεγάλο ελεύθερο parking μ' ένα περίπτερο στην άκρη) ή βόρεια κοντά μου, Σταμάτα - Άγ. Στέφανο. Ενδιάμεσα δε θέλω γιατί θα κλάψω μέχρι να βρω parking. Τώρα οκ γενικά μετακινούμαι πολύ προς την «ανατολική» μεριά του νομού, οπότε δε με νοιάζει κι αλλού, απλά να'χει σωστό χώρο να σταματήσω.

Μέρα & ώρα το συνεννοούμαστε. Η κλασική διαδικασία, δηλώνετε στο θέμα ότι ενδιαφέρεστε και μετά μου στέλνετε μήνυμα.

1. Ηλεκτροκόλληση χαλκού LIDL (PARKSIDE PESG 120 B3). Λειτουργική, άριστη και οπτικά, και με «πατέντα» που 'κανα πριν χρόνια για επιπλέον ψύξη (είχα βάλει ένα ανεμιστήρα από υπολογιστή 120x120 με τροφοδοσία από «ξεχαρβαλωμένο» φορτιστή router), στο κουτί της. Μαζί η μάσκα της (άχρηστη είναι, πάρτε άλλη, αλλά τη δίνω όπως και να 'χει) κι ένα κουτί ηλεκτρόδια 2 χιλ γενικής χρήσης, πάλι του LIDL (POWERFIX). Είναι η έκδοση με μεταγωγικό διακόπτη για τα αμπέρ, που δε ρυθμίζονται «βιδωτά». Οπότε τα 80/100 + 120 είναι «κλακ-κλακ».

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_1775.jpeg.a3fb8bce4ae0cb7e98574f27706d752f.jpeg

2. Σέγα B&D (μπλακεντέκε :P) στα 520W, μοντέλο KS800, αρκετά παλιά και με διαλυμένη συσκευασία (δε ξέρω γιατί την έχω ακόμα). Έχει ρύθμιση ταχύτητας και γωνίας (αυτό της έλειπε), οπτικά είναι κάπως ταλαιπωρημένη, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Μαζί με 3 λάμες, αλλά σε άγνωστη κατάσταση, αν και μάλλον κόβουν μια χαρά.

IMG_1776.jpeg.e0545fd0278121725946d3244a1eaec5.jpeg

Ένας και τα δύο, ένας το κάθε ένα, δεν έχω πρόβλημα, εργαλεία είναι, ότι χρειάζεστε. Δε θα σας φορτώσω έξτρα μία ηλεκτροκόλληση 20+ κιλά επειδή θέλετε απλά να κόψετε τρεις παλέτες! :P

Με ενδιαφέρει η ηλεκτροκόλληση κυρίως, αλλά και η αργά, για προσωπική χρήση. Στέλνω και pm.

Δημοσ.
Στις 17/6/2023 στις 4:55 ΜΜ, ToroLoco είπε

Μέχρι αύριο μετά πάνε για σκραπ. 

1 λαπτοπ HP, δεν θυμάμαι μοντέλο με i5 επεξεργαστή και το πρόβλημα που φαίνεται στην οθόνη. Έψαξα για αντικατάσταση οθόνης και δεν βρήκα στην Αθήνα. 

2 printer canon ip7250, έβγαλε πρόβλημα και πετάει σφάλμα όταν τον επιλέξεις για εκτύπωση. Πήρα νέα κεφαλη αλλα το πρόβλημα συνεχίζεται. 

οποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μου στέλνει pm σήμερα αύριο. Την Δευτέρα φεύγουν για ανακύκλωση. 

IMG_1987.jpeg

IMG_1986.jpeg

IMG_1984.jpeg

IMG_1985.jpeg

καλημέρα ενδιαφέρομαι για το laptop το hp

5 ώρες πριν, navger είπε

Με ενδιαφέρουν. Πμ

Παραλαβή από Πεύκη 15121 

Μήνυμα εδώ και μετα πμ. 

καλημέρα ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση για να την δώσω σε μια φίλη που δεν έχει γιατί της έχει χαλάσει η δικιά της και είναι άνεργη αλλά δεν έχει internet να ψάξει για καμία για χάρισμα και επειδή την είδα που την δίνεται είπα να σας ρωτήσω εαν υπάρχει ακόμα για να έρθω να την πάρω και να της την δώσω.

Δημοσ.
13 hours ago, navger said:

Με ενδιαφέρουν. Πμ

Παραλαβή από Πεύκη 15121 

Μήνυμα εδώ και μετα πμ. 

Ενδιαφέρομαι αν είναι 32". 

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Δόθηκε στον @jefm

Γυαλιστικό προστατευτικό γαλάκτωμα για πλαστικά (πχ ταμπλό αυτοκινήτου), λάστιχα, δέρματα, βινύλιο, ξύλα κ.α. υλικά.
Ζοομ στη φωτό με τα χαρακτηριστικά του υλικού για περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι σχεδόν γεμάτο. Είχα πάρει πολλά τμχ και αυτό θα αργήσω πολύ να το χρησιμοποιήσω.

Παράδοση αποκλειστικά με BoxNow (αυτή τη περίοδο 1€) γιατί είναι ζορισμένος ο διαθέσιμος χρόνος για οργάνωση συναντήσεων, εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον.

Ενδιαφέρον εδώ, μετά πμ, μετά υπομονή. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους λόγους που έχουν αναλυθεί νωρίτερα πολλάκις από συντονιστές και μέλη που χαρίζουν. 

20230619_124018_resize.jpg

20230619_124025_resize.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 14
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Γυαλιστικό προστατευτικό γαλάκτωμα για πλαστικά (πχ ταμπλό αυτοκινήτου), λάστιχα, δέρματα, βινίλιο, ξύλα κ.α. υλικά.
Ζοομ στη φωτό με τα χαρακτηριστικά του υλικού για περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι σχεδόν γεμάτο. Είχα πάρει πολλά τμχ και αυτό θα αργήσω πολύ να το χρησιμοποιήσω.

Παράδοση αποκλειστικά με BoxNow (αυτή τη περίοδο 1€) γιατί είναι ζορισμένος ο διαθέσιμος χρόνος για οργάνωση συναντήσεων, εκτός κι εάν έχω ήδη σε εκκρεμότητα από τη μεριά μου συνάντηση με κάποιον.

Ενδιαφέρον εδώ, μετά πμ, μετά υπομονή. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους λόγους που έχουν αναληθεί νωρίτερα πολλάκις από συντονιστές και μέλη που χαρίζουν. 

20230619_124018_resize.jpg

20230619_124025_resize.jpg

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι! ΠΜ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Haldol είπε

Εδώ τα καλά εργαλείααα... :D

Δίνονται σε μέλη με είτε άνω των 200 δημοσιεύσεων, ή άνω του ενός έτους ημερομηνία εγγραφής (όχι απαραίτητα και τα δύο), ώστε να πάνε σε «μέλος - μέλος» από την κοινότητα. Παρακαλώ επίσης να δηλώσετε ενδιαφέρον αν τα χρειάζεστε για χρήση, είτε εσείς, ή για να δώσετε σε άλλον άνθρωπο (δηλαδή όχι για επαναπώληση). Δε μπορώ να ελέγξω αν θα μπουν αργότερα αγγελία, αλλά οκ, ελπίζω στο φιλότιμο του καθενός.

Συνάντηση (προτείνω) είτε νότια, στο τέρμα του ΤΡΑΜ γι' Ασκληπιείο (έχει ένα μεγάλο ελεύθερο parking μ' ένα περίπτερο στην άκρη) ή βόρεια κοντά μου, Σταμάτα - Άγ. Στέφανο. Ενδιάμεσα δε θέλω γιατί θα κλάψω μέχρι να βρω parking. Τώρα οκ γενικά μετακινούμαι πολύ προς την «ανατολική» μεριά του νομού, οπότε δε με νοιάζει κι αλλού, απλά να'χει σωστό χώρο να σταματήσω.

Μέρα & ώρα το συνεννοούμαστε. Η κλασική διαδικασία, δηλώνετε στο θέμα ότι ενδιαφέρεστε και μετά μου στέλνετε μήνυμα.

1. Ηλεκτροκόλληση χαλκού LIDL (PARKSIDE PESG 120 B3). Λειτουργική, άριστη και οπτικά, και με «πατέντα» που 'κανα πριν χρόνια για επιπλέον ψύξη (είχα βάλει ένα ανεμιστήρα από υπολογιστή 120x120 με τροφοδοσία από «ξεχαρβαλωμένο» φορτιστή router), στο κουτί της. Μαζί η μάσκα της (άχρηστη είναι, πάρτε άλλη, αλλά τη δίνω όπως και να 'χει) κι ένα κουτί ηλεκτρόδια 2 χιλ γενικής χρήσης, πάλι του LIDL (POWERFIX). Είναι η έκδοση με μεταγωγικό διακόπτη για τα αμπέρ, που δε ρυθμίζονται «βιδωτά». Οπότε τα 80/100 + 120 είναι «κλακ-κλακ».

IMG_1775.jpeg.a3fb8bce4ae0cb7e98574f27706d752f.jpeg

2. Σέγα B&D (μπλακεντέκε :P) στα 520W, μοντέλο KS800, αρκετά παλιά και με διαλυμένη συσκευασία (δε ξέρω γιατί την έχω ακόμα). Έχει ρύθμιση ταχύτητας και γωνίας (αυτό της έλειπε), οπτικά είναι κάπως ταλαιπωρημένη, αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Μαζί με 3 λάμες, αλλά σε άγνωστη κατάσταση, αν και μάλλον κόβουν μια χαρά.

IMG_1776.jpeg.e0545fd0278121725946d3244a1eaec5.jpeg

Ένας και τα δύο, ένας το κάθε ένα, δεν έχω πρόβλημα, εργαλεία είναι, ότι χρειάζεστε. Δε θα σας φορτώσω έξτρα μία ηλεκτροκόλληση 20+ κιλά επειδή θέλετε απλά να κόψετε τρεις παλέτες! :P

pm για την Ηλεκτροκόλληση!

δεν ξερω αν προλαβα αλλα ναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Δεσμευμένα για @VRaCh και @Jimis12

Πρόσθετο λαδιού, για κινητήρες που έχουν αρχίσει να βγάζουν λίγη κάπνα από την εξάτμιση. Συνήθως το χρειάζονται κινητήρες άνω της 15ετίας, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και κάποιοι πιο σύγχρονοι. Είναι 2τμχ ολοκαίνουρια, γεμάτα. Η συκευασία είναι ελαφρώς λερωμένη, γιατί πιέζοταν στην αποθήκευσή τους κι έχουν ψιλοξεχειλίσει. 

Ενδιαφέρον εδώ, μετά πμ, μετά υπομονή. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους λόγους που έχουν ήδη αναλυθεί πολλάκις από συντονιστές και μέλη που χαρίζουν. 

20230619_124302_resize.jpg

20230619_124315_resize.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 16
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Πρόσθετο λαδιού, για κινητήρες που έχουν αρχίζει να βγάζουν λίγη κάπνα από την εξάτμιση. Συνήθως το χρειάζονται κινητήρες άνω της 15ετίας, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και κάποιοι πιο σύγχρονοι. Είναι 2τμχ ολοκαίνουρια, γεμάτα. Η συκευασία είναι ελαφρώς λερωμένη, γιατί πιέζοταν στην αποθήκευσή τους κι έχουν ψιλοξεχειλίσει. 

Ενδιαφέρον εδώ, μετά πμ, μετά υπομονή. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους λόγους που έχουν ήδη αναληθεί πολλάκις από συντονιστές και μέλη που χαρίζουν. 

20230619_124302_resize.jpg

20230619_124315_resize.jpg

Ενδιαφέρομαι, στέλνω Pm 

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Computer_dot είπε

Λοιπόν ήρθε η ώρα να δώσω και εγώ το πρώτο αντικείμενο. τελικά τον έφτιαξα νομίζω εκείνον τον HP server. Το νομίζω το λέω γιατί δεν μπόρεσα να κάνω testing για πολύ ώρα. Είναι αρκετά σκονισμένος και έχω χάσει το πλαϊνό panel. Κάποιοι πυκνωτές της μητρικής δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω αλλάξει την πάστα του επεξεργαστή

Πρόκειται για έναν ProLiant ML110 G3, με Pentium 4 και 1.5GB DDR2 RAM. Ο επεξεργαστής δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Θα κάνω κλήρωση αύριο μεσημέρι. Όσοι ενδιαφέρονται, ας στείλουν παρακαλώ πρώτα εδώ και μετά pm. Παραλαβή από το σπίτι μου, Άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Καλη επιτυχία! 

Συγνώμη αν κάνω κάποιο λάθος στην διαδικασία, είναι όπως είπα η πρώτη φορά που δίνω κάτι

https://ibb.co/k1fZjpT

https://ibb.co/rZZysFy

https://ibb.co/X7ZrmqT

https://ibb.co/Smkwzrw

https://ibb.co/J2Xbfsb

ειχα δειξει ηδη ενδιαφερον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neced2 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Γυαλιστικό προστατευτικό γαλάκτωμα για πλαστικά (πχ ταμπλό αυτοκινήτου), λάστιχα, δέρματα, βινίλιο, ξύλα κ.α. υλικά.

Ενδιαφέρον εδώ, μετά πμ, μετά υπομονή. Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους λόγους που έχουν αναληθεί νωρίτερα πολλάκις από συντονιστές και μέλη που χαρίζουν. 

Καλησπέρα, δηλώνω ενδιαφέρον

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...