Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, ToroLoco said:

Μέχρι αύριο μετά πάνε για σκραπ. 

1 λαπτοπ HP, δεν θυμάμαι μοντέλο με i5 επεξεργαστή και το πρόβλημα που φαίνεται στην οθόνη. Έψαξα για αντικατάσταση οθόνης και δεν βρήκα στην Αθήνα. 

2 printer canon ip7250, έβγαλε πρόβλημα και πετάει σφάλμα όταν τον επιλέξεις για εκτύπωση. Πήρα νέα κεφαλη αλλα το πρόβλημα συνεχίζεται. 

οποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μου στέλνει pm σήμερα αύριο. Την Δευτέρα φεύγουν για ανακύκλωση. 

IMG_1987.jpeg

IMG_1986.jpeg

IMG_1984.jpeg

IMG_1985.jpeg

Και εγώ για το laptop αν είναι διαθέσιμο.

Μπορώ και σήμερα Πειραιά και γύρω περιοχές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, ToroLoco said:

1 λαπτοπ HP, δεν θυμάμαι μοντέλο με i5 επεξεργαστή και το πρόβλημα που φαίνεται στην οθόνη. Έψαξα για αντικατάσταση οθόνης και δεν βρήκα στην Αθήνα. 

2 printer canon ip7250, έβγαλε πρόβλημα και πετάει σφάλμα όταν τον επιλέξεις για εκτύπωση. Πήρα νέα κεφαλη αλλα το πρόβλημα συνεχίζεται. 

οποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μου στέλνει pm σήμερα αύριο. Την Δευτέρα φεύγουν για ανακύκλωση. 

IMG_1987.jpeg

IMG_1986.jpeg

IMG_1984.jpeg

IMG_1985.jpeg

ΠΜ για laptop

40 λεπτά πριν, poulinos είπε

κωδικος deals for you εκ μερους φιλου.χρησιμοποιηθηκε μονο everest.οποιος τον χρησιμοποιησει να το γραψει

565637456

Χρησιμοποιήθηκε για village cinemas! Ευχαριστώ 

• Like 2

4 ώρες πριν, portierhs1 είπε

πληκτρολογια απο Toshiba και απο HP (?) 

3 dvd - το ενα λιγο παχυ.

ποστ και πμ

Κυψελη-Αθηνα

2023-06-1714_33_17.jpg.599c555a9affb65eaad316851e5a8669.jpg2023-06-1714_33_39.jpg.bf9642f3b551fb2793f628959c34fd29.jpg

Καλησπέρα, π.μ. για το πληκτρολόγιο HP

2 ώρες πριν, ToroLoco είπε

IMG_1987.jpeg

IMG_1986.jpeg

IMG_1984.jpeg

IMG_1985.jpeg

To laptop ειναι μικρο (11-12")?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ToroLoco είπε

pm, καλησπέρα. Αν δεν το πάρουν τα προηγούμενα παιδιά. Αν μου πεις ακριβώς μοντέλο ή το serial number θα βρούμε το panel που χρειάζεται ή συμβατό κ αποφασίζεις βάσει κόστους

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 9

21 ώρες πριν, frantan είπε

Ξερουμε το ακριβες μοντελο (το γραφει πισω στο κατω μερος με μικρα γραμματα) γιατι εχω καποιες οθονες απο samsung μηπως κανει καμια

Καλημέρα αδερφε μου και συγνωμη για την καθυστερημενη απάντηση,αν ΔΕΝ κάνω λάθος Samsung Galaxy A10

• Like 1

Χαρίζονται ηχεία 5.1 Altec Lansing VS3151R

Λειτουργούν άψογα, αν και σχεδόν 18 χρόνων! Τα δίνω λόγω έλλειψης χώρου. Νομίζω μόνο μία σύνδεση στο subwoofer για τα πίσω ηχεία δεν κάνει καλή επαφή.

Παραλαβή χέρι-χέρι μόνο Αθήνα από τον χώρο μου (Πειραιάς). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

• Like 19

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται οι δυο ψυκτρες οπως φαίνονται χωρις κάτι άλλο.Η μια ειναι 775 (κρατημενη) και η αλλη μαλλον 1366.

Επισης το ηχειακι με mini jack.παιρνει 2 μπαταριες ΑΑΑ. Κινεζια ειναι με αντιστοιχη ποιοτητα...

Τέλος ,εκτός απο τα 6 βαζα που ήδη δόθηκαν, υπάρχουν κι αλλα για οποιον τα χρειάζεται (μικρα και μεγαλα,μεγεθος μελιού). Ειναι ιδανικα για τροφιμα και περισσοτερο τωρα το καλοκαιρι που εμφανιζονται οι σκοροι και τα μυγάκια τροφιμων που τρυπανε χαρτινες συσκευασίες αλλά και πλαστικές και σκουλικιαζουν τα τρόφιμα (παθών!)

coolers.jpg.49988342ddf67ed375b0373be44a00c4.jpg

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 8

Σας ευχαριστώ όλους, το λαπτοπ τελικά θα κρατηθεί, μιας που χρηστες από την πολύ δυνατή κοινότητα του insomnia μου πρότειναν να μου βρουν οθόνη. 
συγνωμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλους, αλλά βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης και δεν έχω συνέχεια επαφή με τα email. 

• Like 16

Καλησπέρα.

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1 ημι - λειτουργικό πληκτρολόγιο

3 ρούτερ ( το ένα μαζί με το καλώδιο ρεύματος)

1 φωτογραφική με φιλμ ( άγνωστης κατάστασης)

*Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί. Περιοχή Βέροια.(στέλνω όπου επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης)

IMG_20230618_133627-03-02.jpg

• Like 15

18 λεπτά πριν, silou είπε

Καλησπέρα.

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1 ημι - λειτουργικό πληκτρολόγιο

3 ρούτερ ( το ένα μαζί με το καλώδιο ρεύματος)

1 φωτογραφική με φιλμ ( άγνωστης κατάστασης)

*Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί. Περιοχή Βέροια.(στέλνω όπου επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης)

IMG_20230618_133627-03-02.jpg

pm

• Like 2

On 17/06/2023 at 12:23, VarDerSar86 said:

Κινητό τηλέφωνο Samsung(σπαςμενη Οθόνη,ήταν λειτουργικό-ΤΩΡΑ αν πιάνουν τα χέρια σας φτιάχνεται….Μελιμα μου είναι να δινω ΠΡΩΤΑ σε όσους μου έχουν δώσει….μετά σε ΟΣΟΥΣ γενικά δίνουν και μετά στους υπόλοιπους κατόπιν σκέψης.

παραλαβη από Μαρουσι η Παλληνη

υπαρχει και φορτιστής αλλά χρειάζεται ευρωπαϊκό ανταπτορα.

IMG_4476.jpeg

ΠΜ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...