Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/6/2023 στις 8:09 ΜΜ, tolakos100 είπε

Δόθηκαν τα πράγματα εκτός του USB Radio για το οποίο έχει δηλώσει ενδιαφέρον ένα μέλος της κοινότητας.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τον  φίλο dafe10 για το ENTERPRISE:)

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο tolakos100 για τα πράγματα που μου έδωσε ,όλα σε πολύ καλή κατάσταση , καθώς και για το δωράκι την κάρτα που ήταν ευχάριστη έκπληξη . Άψογη και άμεση συννενόηση σε όλα . Χάρηκα για την γνωριμία και  που τα είπαμε Απόστολε,  παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ!!!!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , μιας και το σαλόνι γίνεται πάλι αποθήκη , αδειάζω σιγά σιγά.Και τα 2 τα έχω πάρει από μέλη της εδώ κοινότητας στα οποία πρόσθεσα ram και έλεγξα την λειτουργία τους.

1)  Dell optiplex 745. Intel Pentium D 3ghz , 4x1gb ram DDR2 @ 667mhz πλήρως λειτουργικό , θέλει μόνο ένα σκληρό δισκο.

2) Toshiba satellite A100-529 πλήρως λειτουργικό.Δεν έχει οπτικό μέσο και δίνεται χωρίς τροφοδοτικό.Η μπαταρία είναι νεκρή.Δεν εχει wifi και το δινω μαζι με PC-card για wifi.Τρεχει windows 7 lite.

Βρισκομαι Περιστέρι.

20230614_173940_copy_800x400_1.jpg

20230614_180113_copy_600x750.jpg

20230614_180106_copy_800x692.jpg

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 25
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, leolipop είπε

Καλησπέρα , μιας και το σαλόνι γίνεται πάλι αποθήκη , αδειάζω σιγά σιγά.Και τα 2 τα έχω πάρει από μέλη της εδώ κοινότητας στα οποία πρόσθεσα ram και έλεγξα την λειτουργία τους.

1)  Dell optiplex 745. Intel Pentium D 3ghz , 4x1gb ram DDR2 @ 667mhz πλήρως λειτουργικό , θέλει μόνο ένα σκληρό δισκο.

2) Toshiba satellite A100-529 πλήρως λειτουργικό.Δεν έχει οπτικό μέσο και δίνεται χωρίς τροφοδοτικό.Η μπαταρία είναι νεκρή.Δεν εχει wifi και το δινω μαζι με PC-card για wifi.Τρεχει windows 7 lite.

Βρισκομαι Περιστέρι.

20230614_173940_copy_800x400_1.jpg

20230614_180113_copy_600x750.jpg

20230614_180106_copy_800x692.jpg

Λεω να παρω το λαπτοπ οχι ομως για να το κρατησω αλλα για να το αναβαθμισω κ να το δωσω ξανα

(εχω πολυ καλυτερο επεξεργαστη core2duo, μνημη 2GB, καρτα wifi κ dvd να του βαλω κ να εγκαταστησω κανονικα κ αναβαθμιζομενα win7) 

κ νομιζω οτι εχω κ δισκο 160GB sata2

θα γινει τσιλικο

τροφοδοτικο παιρνει απο TurboX 19v 4,35Α 90 watt που εχω για να το φτιαξω αλλα δεν μπορω να το δωσω

ειχα πει να μην ασχοληθω παλι αλλα δεν φευγει ευκολα το σαρακι....

αν βεβαια το θελει κανεις αλλος εγω παω πασο

τελευταιος στη σειρα

Επεξ/σία από frantan
  • Like 14
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@leolipop Έστειλα και εγώ PM για το Dell, γιατί έχω "μνηστήρα" στο κοντινό μου περιβάλλον!

Επίσης, bump για αυτό πριν συναντήσει τον κάδο!

Στις 12/6/2023 στις 12:27 ΜΜ, caution είπε

Χωρίς τροφοδοτικό, αρκετά ταλαιπωρημένο αλλά σχεδόν σίγουρα λειτουργικό.

TL-SF1005D | 5-Port 10/100Mbps Desktop Switch | Ver.10.1

Αν κάποιος το χρειάζεται, PM me!

000.jpg

Επεξ/σία από caution
  • Like 2

Βοήθημα κολύμβησης "μακαρόνι" 6 εκατοστών, μήκος 1,5 μέτρο. Δεν έγινε χρήση ποτέ.

Σαν αυτό

https://www.skroutz.gr/s/25474405/Summertiempo-Μακαρόνι-Κολύμβησης-από-Αφρό-42-456-62476-150x6εκ-σε-Κίτρινο-Χρώμα.html

Μόνο από περιοχή Αιγάλεω ή πλησίον, κατόπιν συνεννόησης.

IMG_20230614_152003.jpg

• Like 16

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/6/2023 στις 4:13 ΠΜ, Vault13 είπε
Δωρίζονται παλιοι H.Y. Συνθεσεις :
8 XDell GX620. Οι 2 με cpu PD 945, οι αλλοι intel 64bit single core.
1 Χ c2d με E5500 Αναβαθμιζετσι σε Quad.
ολοι με ram 2-3gb. Σκληροι λειτουργουν παραπάνω απο οι  μισοι, το μονο που χρειαζονται Οι υπολοιποι.…
windows 7 οχι αυθεντικα κλειδια.
παραλαμβανονται ΟΛΑ  με μεταφορα απο τον ενδοαφερομενο.

Περιοχη Κόρινθος. Πρωινες ωρες μονο και μεσημεριανες.

IMG_0470.jpeg

Κανεις απο Κορινθο;  Εκδηλωστε ενδιαφερον μονο οσοι ερχεστε να παραλαβετε, δεν κανω αποστολες σε μεταφορικη.

δινετε και ο core2duo σκετος, ο μαυρος πισω, ίσως και μερικα optiplex μονο οχι ολα. 2 ειναι dual core Pd 945 τα αλλα 64bit single core.

λοιπον δοθηκε ο c2D. Μενουν τα υπολοιπα

edit. Δωθηκαν ολα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 5
  • Confused 1

Παρε κόσμε και παιχνιδάκια!Λιγο παλιά αλλά πληρες και με κωδικούς!Τα γνωστά όσον αφορά τις αγγελίες μου….Δινω προτεραιοτητα σε όσους μου έχουν δώσει,ΔΙΝΟΥΝ γενικά και μετά δινω όπου θεωρώ εγώ….Παραλαβη από ΠΑΛΛΗΝΗ η Μαρουσι,αλλιώς αποστολη με box πιθανή…Πμ για πληροφοριες.

IMG_4435.jpeg

• Like 25

35 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Παρε κόσμε και παιχνιδάκια!Λιγο παλιά αλλά πληρες και με κωδικούς!Τα γνωστά όσον αφορά τις αγγελίες μου….Δινω προτεραιοτητα σε όσους μου έχουν δώσει,ΔΙΝΟΥΝ γενικά και μετά δινω όπου θεωρώ εγώ….Παραλαβη από ΠΑΛΛΗΝΗ η Μαρουσι,αλλιώς αποστολη με box πιθανή…Πμ για πληροφοριες.

IMG_4435.jpeg

Pm

46 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_4435.jpeg

Καλησπέρα. Έχετε pm!

49 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

IMG_4435.jpeg

pm

@neced2 Παρέλαβα επιτυχώς! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επίσης παιδιά έχω έναν παλιό υπολογιστή της HP (παίζει να είναι και server) μη λειτουργικό. Ενδέχεται να προσπαθήσω να τον φτιάξω αλλά αμφιβάλω. Το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει σήμα σε οθόνη. Αν τελικά δεν τον φτιάξω, υπάρχει ενδιαφέρον; Μένω Θεσσαλονίκη, στην Άνω Πόλη

Καλό βράδυ 

• Like 16

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...