Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 22/5/2023 στις 12:41 ΜΜ, TasSou είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω χειριστήρια. Παρακαλώ διαβάστε τις περιγραφές για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Εικόνα
1. SONY CECHZC2U PLAYSTATION(TM) 3 SIXAXIS(TM) WIRELESS CONTROLLER (BLACK)
Σε μέτρια εξωτερική κατάσταση. Έχει μια ρωγμή στο πίσω μέρος της δεξιάς λαβής. Έχουν σπάσει δύο πλαστικά ποδαράκια και εσωτερικά και δεν επανέρχονται οι δύο πίσω σκανδάλες. Έχουν αποκολληθεί τα καλώδια από το ένα γυροσκόπιο. Η μπαταρία μετρήθηκε στα 3,9V. Συνδέθηκε με USB (mini) καλώδιο στο PC και ελέγχθηκε στο https://gamepad-tester.com/ όπου εκτός των δύο σκανδαλών που δεν επανέρχονται όλα τα κουμπιά ανταποκρίθηκαν. Δεν έχει συνδεθεί ασύρματα (bluetooth). Για ανταλλακτικά

Εικόνα
2. TORID Gamepad - Wireless - for PC/PS3, black
Σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει ο USB ασύρματος δέκτης του. Συνδέθηκε με καλώδιο USB (mini) και ενώ φόρτισε η μπαταρία του δεν ανιχνεύτηκε από το https://gamepad-tester.com/

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο TasSou για τα χειριστήρια . Άψογος όπως πάντα και πρόθυμος να βοηθήσει . Ότι και να πώ θα είναι λίγο . Με εξυπηρέτησε για μια ακόμη φορά . Υπόχρεος φίλε TasSou . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ!!!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός για ΒΟΧ delivey

Αξίας 3 ευρώ: λήξη 23/06 @Tsino

Αξίας 1 ευρώ: λήξη 23/06 @cameranek

2 Κωδικοί Deals for you οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε pizza fan, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε εκτός από pizza fan.

Λήξη 11/06 - 23:59 456153820 (ελεύθερος για όποιον προλάβει)

Λήξη 21/06 - 23:59 με μήνυμα

Όποιος ενδιαφέρεται, θα το δηλώσει πρώτα εδώ και μετά θα μου στείλει μήνυμα.
Μόλις κάτι από τα παραπάνω δοθεί σε κάποιον, θα επισημανθεί ως διαγραμμένο.
Προσωπικά θα κάνω έναν τυπικό έλεγχο όχι για την αξία των πραγμάτων, αλλά για την ηθική, γιατί βλέπω πολλά άτομα να ζητάνε σχεδόν καθημερινά κάθε είδους πράγματα. Δεν μου μοιάζει και πολύ normal αυτό.
Άντε να έχεις ανάγκη να φας με μια έκπτωση, να έχεις ανάγκη να σου χαρίσουν ip κάμερα όμως ή γενικώς άλλα gadget μη απαραίτητα ως πρώτης ανάγκης δεν το λες και προτεραιότητα κάποιου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Επίσης μερικά άτομα, ζητάνε καθημερινά και κατ εξακολούθηση, οτιδήποτε χαρίζεται. Μου μοιάζει περισσότερο εκμετάλλευση πχ για λόγους μεταπώλησης, παρά πραγματικής ανάγκης. 

Επεξ/σία από petrosvolosII
  • Like 16
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, petrosvolosII είπε

Κωδικός για ΒΟΧ delivey

Αξίας 3 ευρώ: λήξη 23/06

Αξίας 1 ευρώ: λήξη 23/06

2 Κωδικοί Deals for you οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε pizza fan, οπότε μπορούν να ρησιμοποιηθούν οπουδήποτε εκτός από pizza fan.

Λήξη 11/06 - 23:59 & 21/06 - 23:59

Ενδιαφέρομαι για το BOX 3 ευρώ.

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Ser_nikos
  • Like 1

36 λεπτά πριν, petrosvolosII είπε

Κωδικός για ΒΟΧ delivey

2 Κωδικοί Deals for you οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε pizza fan, οπότε μπορούν να ρησιμοποιηθούν οπουδήποτε εκτός από pizza fan.

Προσωπικά θα κάνω έναν τυπικό έλεγχο όχι για την αξία των πραγμάτων, αλλά για την ηθική, γιατί βλέπω πολλά άτομα να ζητάνε σχεδόν καθημερινά κάθε είδους πράγματα. Δεν μου μοιάζει και πολύ normal αυτό.
Άντε να έχεις ανάγκη να φας με μια έκπτωση, να έχεις ανάγκη να σου χαρίσουν ip κάμερα όμως ή γενικώς άλλα gadget μη απαραίτητα ως πρώτης ανάγκης δεν το λες και προτεραιότητα κάποιου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Επίσης μερικά άτομα, ζητάνε καθημερινά και κατ εξακολούθηση, οτιδήποτε χαρίζεται. Μου μοιάζει περισσότερο εκμετάλλευση πχ για λόγους μεταπώλησης, παρά πραγματικής ανάγκης. 

Καλημέρα.Pm

Στις 5/6/2023 στις 5:01 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΟΘΗΚΑΝ

Χαρίζεται θήκη και δύο τζαμάκια για Samsung Galaxy S6.

Επίσης δυο θήκες που φαίνεται να ταιριάζουν στο Samsung Galaxy S7 αλλά το κινητό αυτό δεν έχει  τρύπες στο πάνω μέρος, άρα για κάποιο άλλο θα είναι. Βάζω φωτογραφίες γύρω-γύρω για να βγάλει άκρη όποιος ενδιαφερθεί.

P1080543.JPG

P1080544.JPG

P1080545.JPG

P1080546.JPG

P1080547.JPG

P1080548.JPG

Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ακουστικά σε όποιον ενδιαφέρεται.

Οι θήκες παραμένουν διαθέσιμες.

Στις 5/6/2023 στις 9:40 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Μερικά πραγματάκια ακόμη από την ντουλάπα (ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος θέλει κάτι):

Δύο δερμάτινα τσαντάκια μιας άλλης εποχής... ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΝΟ.

Συσκευή μασάζ με μπαταρίες (Μέγεθος Α) με τα δύο εξαρτήματα που βλέπετε (λείπουν τα άλλα δύο).

P1080555.JPG

P1080556.JPG

Διαθέσιμα επίσης

Στις 5/6/2023 στις 7:32 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Χαρίζεται το εικονιζόμενο.

99% είναι infrared receiver για κάρτες (TV, Video, ήχου, κλπ) που διαθέτουν αντίστοιχη υποδοχή.

P1080553.JPG

Και αυτό παραμένει.

Μετά το ΣΚ θα πάνε στον κάδο...

• Like 4

11 ώρες πριν, neced2 είπε

Ναι, παραμένουν διαθέσιμα. Διαλέγεις όποιο θέλεις.

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το νούμερο 5  e-sata. Στέλνω κ ομ

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, petrosvolosII said:

Κωδικός για ΒΟΧ delivey

pm

Επεξ/σία από Tsino
  • Like 1

Χαρίζεται Laser εκτυπωτής Samsung ML-2160. Λειτουργικός αλλά τον τελευταίο καιρό το toner μια αναγνωριζόταν και μια όχι και επειδή έχει μόνο σύνδεση usb αντικαταστάθηκε με ασύρματο εκτυπωτή. Το τόνερ ανακυκλώθηκε, θα πρέπει να προμηθευτείτε άλλο.

Π αραλαβή από Εύοσμο.

ml2160.jpg

• Like 11

Στις 7/6/2023 στις 11:07 ΜΜ, snbblp είπε

Δεν ξέρω αν μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος, αλλά ανακάλυψα στο υπόγειο μια μεγάλη σακούλα με διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας, δλδ φλεξίμπλ σωλήνα, ίσιο μεταλλικό πτυσσόμενο κοντάρι, κάποιες μουτσούνες κλπ. Δεν θυμάμαι καν από τι σκούπες ξέμειναν. Για την δική μου δεν κάνουν, έχει άλλη διατομή.

Χαρίζεται όπως είναι η σακούλα.

Τα θέλει κανείς, ή πάνε ανακύκλωση;

ΑΚΥΡΟ

ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ INSOMNIA

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2023 στις 10:12 ΜΜ, haris_216 είπε

Λίγο ειδική περίπτωση. 

Δίνονται τα επιθέματα κατακλίσεων (9 τεμάχια) των φωτογραφιών. 

Αχρείαστα να είναι, φαντάζομαι ότι αυτοί που πρέπει θα καταλάβουν τι είναι και για ποιο σκοπό. 

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη 

ΔΟΘΗΚΑΝ

IMG_20230226_163328_copy_1920x2560.jpg

επαναφέρω το post μήπως χρειάζονται σε κάποιον (μακάρι βέβαια να μην)

Επειδή όλα αυτά τα πράγματα έχουν το κόστος τους (όσοι έχουν μπλέξει με τέτοια ξέρουν) θεωρώ κρίμα να τα πετάξω

ΔΟΘΗΚΑΝ

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 11

3 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Επειδή όλα αυτά τα πράγματα έχουν το κόστος τους (όσοι έχουν μπλέξει με τέτοια ξέρουν) θεωρώ κρίμα να τα πετάξω

Ενδιαφέρομαι και στέλνω ΠΜ.

2 ώρες πριν, roybatty είπε

Χαρίζεται Laser εκτυπωτής Samsung ML-2160. Λειτουργικός αλλά τον τελευταίο καιρό το toner μια αναγνωριζόταν και μια όχι και επειδή έχει μόνο σύνδεση usb αντικαταστάθηκε με ασύρματο εκτυπωτή. Το τόνερ ανακυκλώθηκε, θα πρέπει να προμηθευτείτε άλλο.

Π αραλαβή από Εύοσμο.

ml2160.jpg

ΠΜ

1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Μπράβο για την κινηση!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...