Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, dess είπε

image.png.d321102f617f63cceef99a7bbfcd88a7.png

Χαρίζεται motherboard LGA 775, ASUS P5GD1 PRO, λειτουργική όταν αποθηκεύτηκε, χρειάζεται μπαταρία,  δεν υπάρχει δυνατότητα επανελέγχου. Ποστ εδώ και π.μ. Περιοχή Αθήνα. Ευχαριστώ.

Π.Μ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Επαναχαρίζεται το παρακάτω παιδικό τρίκυκλο ποδήλατο.
Υπάρχει και το σκίαστρο του.

Πρώτα εδώ και μετά ΠΜ.

Παραλαβή από Νέο Κόσμο.

Καλημέρα με ενδιαφέρει.

Στέλνω ΠΜ!

Στις 31/5/2023 στις 1:42 ΠΜ, StarGR είπε

Χαρίζεται webcam Trust WB-1400T. Στο κουτί της, λειτουργική. Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει σε windows 10. Πάντως drivers υπάρχουν για κατέβασμα.  Είμαι στη Δράμα. Μπορώ να στείλω με Boxnow με έξοδα παραλήπτη. Παρακαλώ όχι επαγγελματίες. Επιφυλάσσομαι για επιλογή του παραλήπτη.

ΔΟΘΗΚΕ

PER.802566.jpg.5187c57897dfaa550a48f2381fcd1752.jpg

Χαρίζεται GPS Mio Moov 330. Στην συγκευασία του, σε άριστη κατάσταση. Με τον φορτιστή του και 2 βάσεις παρμπριζ. Η μπαταρία θεωρώ δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουν εγκατασταθεί περισσότερες εφαρμογές απο την μητρική. Είμαι στη Δράμα. Μπορώ να στείλω με Boxnow με έξοδα παραλήπτη. Παρακαλώ όχι επαγγελματίες. Επιφυλάσσομαι για επιλογή του παραλήπτη.

ΔΟΘΗΚΕ

PER.926024_1.jpg.e8e84c69a703633b8d17497ffa7675d7.jpg

Χαρίζεται φοριστής απο laptop Fujitsu Siemens. Ήταν λειτουργικός.Είμαι στη Δράμα. Μπορώ να στείλω με Boxnow με έξοδα παραλήπτη. Παρακαλώ όχι επαγγελματίες. Επιφυλάσσομαι για επιλογή του παραλήπτη.

ΔΟΘΗΚΕ1685485192688.jpg.7366090f92ecde757365001083db9739.jpg

Να ευχαριστησω και δημοσια τον φιλο για τον φορτιστη , ο οποιος δουλευει αψογα και ιδιαιτερα για τον κοπο του να μου τον στειλει! 

• Like 1

7 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Αθήνα, βόρεια προάστια.

Σετάκι για bios flashing.

IMG_20230608_113605_595-min.jpg

Αν μπορεις να στειλεις με οτιδηποτε με δικα μου εξοδα βεβαια το χρειαζομαι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται εκ νέου το Mac mini A1181 που παεί χέρι χέρι εδώ μέσα εδώ και καιρό και μου είχε δώσει ο vandersar. Δε κατάφερα να του κάνω εγκατάσταση λογισμικού κ μου ζήτησαν αρκετά μεγάλο για την αξία του μηχανήματος ποσό για να μου το φτιάξουν. Του έχω βάλει καινουργιο ssd δίσκο 128 με εγγύηση από το κιτρινομαγαζο.
Η μόνη προϋπόθεση είναι επειδή δεν έχω κουράγιο να το ξανάνοιξω (με κίνδυνο ζημιάς) αυτός που θα το πάρει να καλύψει το κόστος του δίσκου (~13€)

επιθυμώ να πάει σε ενεργό μέλος (όχι μόνο στο πάρε-και στο δώσε, θα ελεγχθεί ιστορικό)

διατηρω το δικαίωμα επιλογης

δε στέλνω 

παραλαβη από εβδομάδα ΒΠ

εαν παραβιάζει κάποιον όρο παρακαλώ ας αφαιρεθει

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 17

Στις 1/6/2023 στις 7:13 ΜΜ, Crybal είπε

Χαριζονται τα παρακατω αντικειμενα

1.Woofer (ειναι ελλειπες,του λειπει ενα ηχειο γιατι πισω εχει εξοδο προς αυτο)

2.Set 2-1 . Αν θυμαμαι καλά έκανε θορυβο

3.Υδροψυξη. Ειχε προβλημα καθως μου δοθηκε ως προβληματικη.Στον ελεγχο διπιστωθηκε ελλειψη υγρων.Μπηκαν νεα αλλά η θερμοκρασί παλι ηταν ψηλή.Θεωρω ότι έχει προβλημα στην αντλία.Εχουν ανοιχτει όλες οι βιδες και δινεται ως μη λειτουργική.

3.Παλιο κουτι υπολογιστη.Δεν ειναι  designατο...στην κατάσταση που βλέπετε (το πλαινο καπακι υπάρχει-χωρις τροφοδοτικο)

Ολα δινονται ως μη λειτουργικά,ίσως για ανταλλακτικά.παραλαβή απο Δάφνη μονο.

woof.jpg.01b7e857bf0037af9e0c41cc2d249312.jpg

set_sou.jpg.4164f8753cbb560a0bb4e80db7b0b60a.jpg

cool.jpg.a3566506c4627464243426b890d1a62e.jpg

case.jpg.666fdcb83083bcb946f9621a5c9dfe31.jpg

H υδροψυξη και το κουτι στο τελος εφυγαν.Παραμενουν τα ηχεια για ανταλλακτικά

• Like 6

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Χαρίζεται εκ νέου το Mac mini A1181 που καεί χέρι χέρι εδώ μέσα εδώ και καιρό. Δε κατάφερα να του κάνω εγκατάσταση λογισμικού κ μου ζήτησαν αρκετά μεγάλο για την αξία του μηχανήματος ποσό για να μου το φτιάξουν. Του έχω βάλει καινουργιο ssd δίσκο 128 με εγγύηση από το κιτρινομαγαζο.
Η μόνη προϋπόθεση είναι επειδή δεν έχω κουράγιο να το ξανάνοιξω (με κίνδυνο ζημιάς) αυτός που θα το πάρει να καλύψει το κόστος του δίσκου (~13€)

επιθυμώ να πάει σε ενεργό μέλος (όχι μόνο στο πάρε-και στο δώσε, θα ελεγχθεί ιστορικό)

δε στέλνω 

παραλαβη από εβδομάδα ΒΠ

Pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, paylidis said:

Χαρίζεται εκ νέου το Mac mini A1181 που καεί χέρι χέρι εδώ μέσα εδώ και καιρό. Δε κατάφερα να του κάνω εγκατάσταση λογισμικού κ μου ζήτησαν αρκετά μεγάλο για την αξία του μηχανήματος ποσό για να μου το φτιάξουν. Του έχω βάλει καινουργιο ssd δίσκο 128 με εγγύηση από το κιτρινομαγαζο.

δε στέλνω 

παραλαβη από εβδομάδα ΒΠ

Καλημέρα, θα με ενδιέφερε!

Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Χαρίζεται εκ νέου το Mac mini A1181 που παεί χέρι χέρι εδώ μέσα εδώ και καιρό και μου είχε δώσει ο vandersar. Δε κατάφερα να του κάνω εγκατάσταση λογισμικού κ μου ζήτησαν αρκετά μεγάλο για την αξία του μηχανήματος ποσό για να μου το φτιάξουν. Του έχω βάλει καινουργιο ssd δίσκο 128 με εγγύηση από το κιτρινομαγαζο.

δε στέλνω 

παραλαβη από εβδομάδα ΒΠ

Να εκδηλώσω και εγώ ενδιαφέρον γιατί έχω το ίδιο και μου βγάζει πρόβλημα η οθόνη. Αυτό είχε Lion αλλα κάπου έχω κάτι patches που έπαιρνε μέχρι sierra αλλα πρέπει να είναι μέσα στο δίσκο αλλα δεν έχω οθόνη! Οσο για το δίσκο και βέβαια ενδιαφέρομαι γιατί έτσι κ αλλιώς θα μείνει αυτός παρα ο μηχανικός. Αν γίνει κλήρωση θα ήθελα να συμμετέχω

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από 360city
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...